HWSW Informatikai Kerekasztal: Az ember növényevő? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Az ember növényevő? Mi az egészséges a számunkra? Értékeld a témát: -----

Szavazás: Az ember növényevő? Ez az egészséges a számára? (160 felhasználó adott le szavazatot)

Az ember növényevő? Ez az egészséges a számára?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#1161 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 07. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 04. 06. 23:36

Pont a kukoricából volt anno balhé, hogy egy olasz(?) cég kínált (talán fuzárium ellen) szert, és speckó vetőmagot, ami már mentes a betegségtől, vagy ellenáll neki. Csillagászati áron. Aztán ki is derült, hogy kisebb a kár általában, mint amennyit az új szer, és mag használata jelentene.

Nem éri meg vásárolni az adott fajta, drága magot.
Nem kötelező azt vásárolni.

De nem erről volt szó, hanem hogy a növény magja nem terem jövőre.
Ez mindegy, mert jövőre úgyis új magot kell venni, a tavalyiból idén már nem volna olyan minőségű termény, mint tavaly volt.

#1162 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 04. 04. 07:43

Hát ez aztán igazi bizonyíték... :omg: Nem is fűzök hozzá semmit inkább...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1163 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 08. 22:39

153 vs 5

Vezetnek a vegyes táplálkozás hívei :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#1164 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2014. 01. 08. 22:39

153 vs 5

Vezetnek a vegyes táplálkozás hívei :)

Ezt a topikot anno lezárta cicimen, hogy nyílt most ki? Igazából 158 vs 0 az állás, mert mikike és a többi észlény is zabált már húst életében, nem egyszer, csak most olvastak valami hülyeséget, és hirtelen megvilágosodtak, és terjesztik a Zigét. Egyébként meg az összes vega kummantós, amelyik nem betegszik meg, titokban ők is esznek néha húst. Egyszerűen kell húst enni, vannak benne olyan fehérjék, amik más fehérjetartalmú étel nem találhatók meg, és fontosak.

Mondjuk mikikét sem láttuk már rég, pár hónapja a blog.hu-ra möhögött egy hírhez valamit oda az idegességtől égnek álló bundával (mint mikor a macskát felidegelik), aztán azóta semmi hír felőle.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1165 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 01. 09. 09:50

Ezt a topikot anno lezárta cicimen, hogy nyílt most ki? Igazából 158 vs 0 az állás, mert mikike és a többi észlény is zabált már húst életében, nem egyszer, csak most olvastak valami hülyeséget, és hirtelen megvilágosodtak, és terjesztik a Zigét. Egyébként meg az összes vega kummantós, amelyik nem betegszik meg, titokban ők is esznek néha húst. Egyszerűen kell húst enni, vannak benne olyan fehérjék, amik más fehérjetartalmú étel nem találhatók meg, és fontosak.

Mondjuk mikikét sem láttuk már rég, pár hónapja a blog.hu-ra möhögött egy hírhez valamit oda az idegességtől égnek álló bundával (mint mikor a macskát felidegelik), aztán azóta semmi hír felőle.

mikike már más néven ír a blog.hu -n, valami fény gyermeke vagy mifasz
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1166 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 01. 09. 10:00

Egyszerűen kell húst enni, vannak benne olyan fehérjék, amik más fehérjetartalmú étel nem találhatók meg, és fontosak.

Hidd el, sokan még titokban sem esznek.
Make love not Wor.

#1167 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 01. 09. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 01. 09. 09:53

mikike már más néven ír a blog.hu -n, valami fény gyermeke vagy mifasz

Éppen tegnap érkeztek újabb bővítési javaslatok. A szíriuszi oldal meg kvázi vallás, nem érdemes hülyéskedni. Egyben szánalmas, no meg olyan jelenségre vallást alapozni, mint fényképezésben a lencsebecsillanás, nem is értem. Ellenben megy:

http://wiki.szkeptik...lott_weboldalak
Make love not Wor.

#1168 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 12:39

Egyébként meg az összes vega kummantós, amelyik nem betegszik meg, titokban ők is esznek néha húst. Egyszerűen kell húst enni, vannak benne olyan fehérjék, amik más fehérjetartalmú étel nem találhatók meg, és fontosak.

Egybként meg az összes vegákon hisztiző komplexusos, impotens vagy egyszerűen csak balfék. :-)

20 éve vagyok ovo-lakto vega, beteg nem voltam kb 8 éve, influenzát 2 nap alatt ásítozva kihordom lábon az immunrendszerem miatt. Mellesleg 190 centi vagyok és olyan testalkatú, hogy a piszkálódó kis hobbitok/dagik/stb.. igen gyorsan el szoktak hallgatni amikor kiderül, hogy vega vagyok. Ellenben megfigyeltem, hogy valamiért ha ez szóbakerül az összes kis pöcs nekiállja bizonygatni, hogy ő bizony mennyi sok húst eszik és ettől ő mekkora király. Ez olyan kompenzációs kényszer, mint a "kinevetnek a csajok, majd veszek magamnak nagy autót meg bekokszolok..." :nevet:

A mikike féle futóbolondokat meg ne keverjük ebbe bele, mert egyrészt ők nem vegák, legfeljebb felkaptak valami hülyeséget éppen, másrészt pont annyi értelme van, mint ha azt mondanám, hogy akinek van kék pulóverje az mind ugyanakkora balfék.

Egyébként nekem nincs bajom azzal ha valaki húst eszik, másnak miért van azzal, hogy én meg nem? :think:

Ráadásul halálosan unom az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseket (És akkor te mit eszel? Füvet te barom, meg lucernát kizárólag... :omg:) Egyedül azoktól viselem el, akik jó kondiben lévő, egészséges sportolók pl, velük elpoénkodok rajta. De nehogy már egy 60 kilós kis hobbit mesélje el nekem, hogy így nem jutok elég fehérjéhez, vagy egy dagi, húgysavas ízületű, a kettes típusú cukorbetegség küszöbén álló valaki mondja meg, hogy micsoda problémáim lesznek ebből... :Đ

#1169 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 13:51

Óóó, Zsülienkék felkapták a vizet, úgyhogy visszavonulok a 165 centimmel :-D

Mondjuk akkor is tartom, hogy húst néha kell enni. Nem azt mondom, hogy csak azt kell zabálni, de néha kell az emberi szervezetnek a hús is. Abszolút nem a hústól lesz valaki dagi, húgysavas ízületű, kettes típusú cukorbetegség küszöbén álló, hanem a szénhidrátzabálástól, a kevés mozgástól, az egészségtelen életvezetéstől. A húgysavat meg a sertéshús növeli, de abból is igen sokat kell rendszeresen zabálni, hogy olyan nagyon megnövelje.

Én mondjuk csak húst ennék hússal, a prérifarkasok húsmániások (na, akkor 1 : 5 : 152 az állás), azt kívánják, de az ország gazdasági helyzete, meg Vektorkáék gondoskodtak róla, hogy ne éljek csak húson, finoman szólva. Lehet az egészségemért aggódnak? Kötve hiszem.

Pontosításképp: én tőlem a vegák elférnek, nem aggódom értük. Az ő életük, azt kezdenek vele, amit gondolnak. Ha akarnak beugranak a metró, vonat, kamion, akármi alá, ha akarnak, legyenek vegák. Csak akkor ne hirdessék, hogy aki nem vega, az nem jól táplálkozik, meg kínhalált fog halni, meg elkárhozik, meg tisztátalanok, meg senkinek nem kéne húst enni, meg az ember növény- és fényevő.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1170 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2014. 01. 09. 12:39

Egybként meg az összes vegákon hisztiző komplexusos, impotens vagy egyszerűen csak balfék. :-)

20 éve vagyok ovo-lakto vega, beteg nem voltam kb 8 éve, influenzát 2 nap alatt ásítozva kihordom lábon az immunrendszerem miatt. Mellesleg 190 centi vagyok és olyan testalkatú, hogy a piszkálódó kis hobbitok/dagik/stb.. igen gyorsan el szoktak hallgatni amikor kiderül, hogy vega vagyok. Ellenben megfigyeltem, hogy valamiért ha ez szóbakerül az összes kis pöcs nekiállja bizonygatni, hogy ő bizony mennyi sok húst eszik és ettől ő mekkora király. Ez olyan kompenzációs kényszer, mint a "kinevetnek a csajok, majd veszek magamnak nagy autót meg bekokszolok..." :nevet:

A mikike féle futóbolondokat meg ne keverjük ebbe bele, mert egyrészt ők nem vegák, legfeljebb felkaptak valami hülyeséget éppen, másrészt pont annyi értelme van, mint ha azt mondanám, hogy akinek van kék pulóverje az mind ugyanakkora balfék.

Egyébként nekem nincs bajom azzal ha valaki húst eszik, másnak miért van azzal, hogy én meg nem? :think:

Ráadásul halálosan unom az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseket (És akkor te mit eszel? Füvet te barom, meg lucernát kizárólag... :omg:) Egyedül azoktól viselem el, akik jó kondiben lévő, egészséges sportolók pl, velük elpoénkodok rajta. De nehogy már egy 60 kilós kis hobbit mesélje el nekem, hogy így nem jutok elég fehérjéhez, vagy egy dagi, húgysavas ízületű, a kettes típusú cukorbetegség küszöbén álló valaki mondja meg, hogy micsoda problémáim lesznek ebből... :Đ

Az OVO-LAKTO vega csak pszeudovega :laugh: A keresztény élethez hozzátartozott (van aki most is tartja) a böjt amikor is húst egyáltalán nem ettek (hal nem számít húsnak illetve beteg vagy úton lévő is kivétel) mégse lett semmi bajuk, sőt segített testileg és lelkileg is megtisztulni, nekem az szúrja a szemem amikor valamelyik oldal csinálja vírcsaftot főleg olyanok akik a táplálkozásuk miatt felsőbbrendűnek tartják magukat.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#1171 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 01. 09. 14:43

Idézet

- Hogy erted azt, hogy nem eszi meg a hust?! Jol van, semmi baj, majd cinalok barant.

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1172 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 16:37

Igazából a két opció mellől kimaradt még egy: FÉNYEVŐ!! Na ez mindent tarol.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#1173 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2014. 01. 09. 17:00

namost egy biztos vega csaj nem kell mert az tuti nem nyeli
LE
:Đ
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1174 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 17:38

Az első hozzászólás elég kemény... :) Ő volt a 08-09-es évek gyulája? (vagy gyula a napjaink mikikéje?)

Egyébként szeretem a húst, úgyhogy ilyen szentimentális okok miatt maradok húsevő. Nem érdekel az igazság lol.

#1175 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 01. 09. 13:51

Óóó, Zsülienkék felkapták a vizet

Óó, gondolod, hogy 20 év és 3000 okoskodó barom után majd pont rajtad bukok ki? :-) Csak helyére tettem a dolgokat, mielőtt itt elindul a hangulatkeltés a beteges, vézna vegák ellen. Annyi a lényeg, hogy az első hozzászólásodban pont annyira viselkedtél idióta módjára, mint amennyire a betegesen hittérítő vegák tudnak!

Pár helyreigazítás még:

- Nem attól hülye valaki, hogy eszik húst vagy nem, hanem attól, hogy buta és következetlen-e, vagy elfogad más embereket is. Mondjak példát? Amikor kiutáltak egy vegán receptoldalról, mert én "csak" vega vagyok és a kurvaanyámat? Na azon azért besírtam a röhögéstől... :-D Az ilyenek mit mondasz? Semmit, felesleges.. Ugyanúgy mint a habzó szájú húsimádónak.

-Valóban sarkítottam kicsit a kövérek kapcsán, de látom a kórházi adatokat, a szakrendeléseink 1/3-a anyagcserezavar, diabetológia, kardiológia és hypertónia. Nyilván ez a sok cukros szar okozza az elhízás felét, de a másik felét meg a pacalocska, csülköske, szallonácska. Nyilván nem maga az étel, hanem a mennyisége, gyakorisága meg a krónikus mozgáshiány. Csak röhögök amikor nyugtatja magát a sok paraszt, hogy "öregapám is megevett napi egy tábla szallonát, aztán 100 évig élt". Jah, csak öregapád 16 órát gürizett a mezőn mint egy robot, elhasznált 10 000 kalóriát, te meg tespedsz az irodában is, meg otthon a tévé előtt is.

-A disznóhús mozgásszegény életmóddal együtt szétbassza az izületeket és pont. olivaolajon párolt szárnyasokat meg ki eszik? A sportolók, akik amúgy is megengedhetnének némi hedonizmust az életmódjuk miatt.

-Egy csaj ezen nem azért finnyás mert vega vagy nem. Ha perverz vagy válassz egészségügyis barátnőt, annak a végén már nem fogsz tudni mit kitalálni. És egyiket sem hallomásból tudom. :Đ

Szerk:

Idézet: Capri

Az első hozzászólás elég kemény... :) Ő volt a 08-09-es évek gyulája? (vagy gyula a napjaink mikikéje?

Nem akarod tudni, hidd el! Gyula egy kifinomult géniusz mikikéhez képest! :nevet:

Szerkesztette: Zsul 2014. 01. 09. 18:59 -kor

#1176 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 19:55

Tomcat is vega, ha jól tudom, mégse erőtlen nyüzüge.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#1177 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 20:34

A tolerancia fontos dolog igazából. Nem kell megtéríteni senkit, mindenki egye amit akar.

#1178 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2014. 01. 09. 14:06

Az OVO-LAKTO vega csak pszeudovega :laugh: A keresztény élethez hozzátartozott (van aki most is tartja) a böjt amikor is húst egyáltalán nem ettek (hal nem számít húsnak illetve beteg vagy úton lévő is kivétel) mégse lett semmi bajuk, sőt segített testileg és lelkileg is megtisztulni, nekem az szúrja a szemem amikor valamelyik oldal csinálja vírcsaftot főleg olyanok akik a táplálkozásuk miatt felsőbbrendűnek tartják magukat.

Pontosítanám. A hal mellett a vízi állatok sem számítottak húsnak, tehát pl. hódpörköltet is lehetett enni. Ették is szépen. Amíg volt.
KomposztWC

#1179 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2014. 01. 09. 20:56

Pontosítanám. A hal mellett a vízi állatok sem számítottak húsnak, tehát pl. hódpörköltet is lehetett enni. Ették is szépen. Amíg volt.

Tehát az a hús, amire azt mondom?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1180 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 09. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2014. 01. 09. 21:31

Tehát az a hús, amire azt mondom?

A halnak van húsa? Én a lazac ehető részét húsnak hívom például. A lazac hal, nem? :)

Téma megosztása:

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.