Idézet: Raynes - Dátum: 2014. 01. 09. 13:51
Óóó, Zsülienkék felkapták a vizet
Óó, gondolod, hogy 20 év és 3000 okoskodó barom után majd pont rajtad bukok ki?

Csak helyére tettem a dolgokat, mielőtt itt elindul a hangulatkeltés a beteges, vézna vegák ellen. Annyi a lényeg, hogy az első hozzászólásodban pont annyira viselkedtél idióta módjára, mint amennyire a betegesen hittérítő vegák tudnak!
Pár helyreigazítás még:
- Nem attól hülye valaki, hogy eszik húst vagy nem, hanem attól, hogy buta és következetlen-e, vagy elfogad más embereket is. Mondjak példát? Amikor kiutáltak egy vegán receptoldalról, mert én "csak" vega vagyok és a kurvaanyámat? Na azon azért besírtam a röhögéstől...

Az ilyenek mit mondasz? Semmit, felesleges.. Ugyanúgy mint a habzó szájú húsimádónak.
-Valóban sarkítottam kicsit a kövérek kapcsán, de látom a kórházi adatokat, a szakrendeléseink 1/3-a anyagcserezavar, diabetológia, kardiológia és hypertónia. Nyilván ez a sok cukros szar okozza az elhízás felét, de a másik felét meg a pacalocska, csülköske, szallonácska. Nyilván nem maga az étel, hanem a mennyisége, gyakorisága meg a krónikus mozgáshiány. Csak röhögök amikor nyugtatja magát a sok paraszt, hogy "öregapám is megevett napi egy tábla szallonát, aztán 100 évig élt". Jah, csak öregapád 16 órát gürizett a mezőn mint egy robot, elhasznált 10 000 kalóriát, te meg tespedsz az irodában is, meg otthon a tévé előtt is.
-A disznóhús mozgásszegény életmóddal együtt szétbassza az izületeket és pont. olivaolajon párolt szárnyasokat meg ki eszik? A sportolók, akik amúgy is megengedhetnének némi hedonizmust az életmódjuk miatt.
-Egy csaj ezen nem azért finnyás mert vega vagy nem. Ha perverz vagy válassz egészségügyis barátnőt, annak a végén már nem fogsz tudni mit kitalálni. És egyiket sem hallomásból tudom.
Szerk:
Idézet: Capri
Az első hozzászólás elég kemény...

Ő volt a 08-09-es évek gyulája? (vagy gyula a napjaink mikikéje?
Nem akarod tudni, hidd el! Gyula egy kifinomult géniusz mikikéhez képest!
Szerkesztette: Zsul 2014. 01. 09. 18:59 -kor