HWSW Informatikai Kerekasztal: Az ember növényevő? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Az ember növényevő? Mi az egészséges a számunkra? Értékeld a témát: -----

Szavazás: Az ember növényevő? Ez az egészséges a számára? (160 felhasználó adott le szavazatot)

Az ember növényevő? Ez az egészséges a számára?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#1201 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 01. 14. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2014. 01. 09. 21:31

Tehát az a hús, amire azt mondom?

A bab is hús.

#1202 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2014. 01. 11. 09:49

Az egyetlen ami nagyon gáz itthon az a vendéglátás hozzáállása a kérdéshez.

Írországban laktunk egy vega hölgynél, ő mesélte, hogy Berlinben egy étteremben baconbe göngyölt zöldséget hoztak neki főételként. Mikor ezt szóvá tette, a pincércsaj fel volt háborodva, hogy DE HÁT AZ CSAK DÍSZÍTÉS. :Đ

Szerkesztette: debaj 2014. 01. 14. 16:53 -kor

#1203 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 16:57

debaj mindegy mit eszik, az a fontos, hogy fotelben egye, és hogy ne morzsáljon el! :Đ Még mikike is megmondhatja, hogy nem hazudok valótlant.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1204 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 16:59

Téged nagyon megérintett ez a foteldolog, sikerült már kikászálódnod belőle, vagy még mindig a kényelemből kifele kukucskálva járatod a szádat?

#1205 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2014. 01. 14. 16:59

Téged nagyon megérintett ez a foteldolog, sikerült már kikászálódnod belőle, vagy még mindig a kényelemből kifele kukucskálva járatod a szádat?

Ajjajj, egyeseknek még mindig nem jutott fotel. Ez ilyen fotelirigység lesz. Szerintem Dextrose a következő világvége elmaradásakor nem Jahnónak fog rekeszszámra shirt venni, hanem kapsz tőle egy fotőlyt, hogy abban tudd kivárni a következőt. Egyébként meg hogy hogy előkerültél? Pár napig nagyon el voltál tűnve.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1206 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 19:31

Ma lecsót kaptam vacsorára, akkor növényevő vagyok. Nem volt otthon szalonna, így tényleg :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#1207 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 21:44

Én meg tököt sütöttem, előtte meg brokkolikrémlevest ettem. :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1208 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 01. 14. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 01. 14. 15:30

Szerintem a maradék 11 tojás sárgájába sem hal bele egy felnőtt.

Buzi angolok is csak fehérjét tolnak mindenre. Én meg időnként mindenkit elküldök a picsába.
Make love not Wor.

#1209 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 22:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 01. 14. 22:21

Buzi angolok is csak fehérjét tolnak mindenre. Én meg időnként mindenkit elküldök a picsába.

Angol kajákhoz nem volt még szerencsém, de hallottam, hogy mindent fűszertelenül, nyersen esznek, semmit nem készítenek el rendesen, állítólag baromi szarok a kajáik. Pedig pénzük bőven lenne rendes zabálnivalóra, plusz mivel elég nemzetközi ország, sokféle nemzet ételével, éttermével, hozzáférnek jó kajákhoz, aztán mégis a szarjaikat eszik valami miatt. Az amerikaiak ebben a tekintetben is normálisabbak, tudják hogy kell élni, még ha sokszor egészségtelenül is, de azok legalább esznek mindenfélét.

Szerkesztette: Raynes 2014. 01. 14. 22:33 -kor

#1210 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 23:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 01. 14. 21:44

Én meg tököt sütöttem, előtte meg brokkolikrémlevest ettem. :)

Brokkoli nalunk is volt, a csirkecombok kozt sult a tejszin alatt.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1211 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 23:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2014. 01. 11. 09:49

Fáj kimondani, de az első értelmes hozzászólás a témában... :Đ

Az egyetlen ami nagyon gáz itthon az a vendéglátás hozzáállása a kérdéshez. Szinte sehol sincsen vega kínálat, pedig egyrészt elég sok vega van, másrészt rengeteg olyan húsevő van, akinek az étrendjében heti 2-3 alkalommal szerepel csak hús, egyébként sokszor enne vega kaját (mert mondjuk próbál egészségesen élni).

Nalunk eleg jol lehet valogatni, koltozz ide a szomszedba. :)
Egyebkent durva, de fel ev se kellett hozza, hogy latvanyosan visszaszoruljon a husfogyasztasom. Az is javareszt csirkehus. Igaz, hus helyett most sajt van minden nap...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#1212 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 23:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 01. 14. 22:32

Angol kajákhoz nem volt még szerencsém, de hallottam, hogy mindent fűszertelenül, nyersen esznek, semmit nem készítenek el rendesen,

Húsra/halra van mikor 3-4 centi prézlit raknak. Kenyerük ehetetlen szintetikus szar, de nem értem, mert mikor előételnek hozzák, akkor éppen most írtam, hogy még válogatni is lehet, hogy fehér, félbarna, vagy köménymagos rozskenyér kell. Fokhagymásvajjal. Beszarás. Reggelire meg csak ez a "minőségét korlátlan ideig megőrzi" típusú lófasz szögletes kenyér, amiből a pirítóst nyomják. Steak meg hasonlók vannak, egyik helyen rendeltem paprikás csirkét. Nahhh, azt nem kellett volna :-) Reggelire meg kiraktak fasza német kolbászos cuccokat, ráraboltam de dulván, erre vegetáriánus sültkolbász volt.
Make love not Wor.

#1213 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 14. 23:41

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2014. 01. 14. 23:30

Nalunk eleg jol lehet valogatni, koltozz ide a szomszedba. :)
Egyebkent durva, de fel ev se kellett hozza, hogy latvanyosan visszaszoruljon a husfogyasztasom. Az is javareszt csirkehus. Igaz, hus helyett most sajt van minden nap...

Míg Ciberédnél takarítottam a budit, addig kb. heti 1 ember kérdezett rá a vega kajára. Szemben volt az a Gorilla büfé, nem tudom merre költözött. Spanyoloknál viszont csont nélkül találtam laktóz/glutén/lófasz mentes reggelizdét. Erre kb. minden sarkon fel vannak készülve.
Make love not Wor.

#1214 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 01:13

Szerintem a legtobb ember szarevo. :p
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#1215 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 01. 14. 22:32

Angol kajákhoz nem volt még szerencsém, de hallottam, hogy mindent fűszertelenül, nyersen esznek, semmit nem készítenek el rendesen, állítólag baromi szarok a kajáik. Pedig pénzük bőven lenne rendes zabálnivalóra, plusz mivel elég nemzetközi ország, sokféle nemzet ételével, éttermével, hozzáférnek jó kajákhoz, aztán mégis a szarjaikat eszik valami miatt. Az amerikaiak ebben a tekintetben is normálisabbak, tudják hogy kell élni, még ha sokszor egészségtelenül is, de azok legalább esznek mindenfélét.

Az amerikaiakkal kapcsolatban biztos vagy? Ott leginkább az a jellemző, hogy rendkívül polarizált anyagi helyzetben vannak az emberek és ez drasztikusan befolyásolja a lehetőségeiket. Sokan csak előre panírozott sixpack cuccokat vesznek és olajban sütnek mindent. A gyümölcs és zöldség számukra elérhetetlen luxus. Nagyon sokan tengődnek csak és egyhangú, valamint káros táplálkozást folytatnak.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#1216 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 22:14

Ezt mondjuk nem hinném, szerintem csak az otthon főzés nem menő náluk, azért vásátolják a sok szar TV kaját meg ilyesmit. De a kajázók nagyon faják, és aránylag nem drágák. Nem a gundel szintűek of korsz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1217 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 01. 15. 22:14

Ezt mondjuk nem hinném, szerintem csak az otthon főzés nem menő náluk, azért vásátolják a sok szar TV kaját meg ilyesmit. De a kajázók nagyon faják, és aránylag nem drágák. Nem a gundel szintűek of korsz.

A kajázók 99%-a egészségtelen junkfood.. A bótban meg van minden, zöldség, gyümölcs, de mégis a készételt veszik, mert lusták.

#1218 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 22:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2014. 01. 15. 22:21

A kajázók 99%-a egészségtelen junkfood.. A bótban meg van minden, zöldség, gyümölcs, de mégis a készételt veszik, mert lusták.

Ott még személyesen nem tettem tiszteletemet, de a Fald fel amrikát sorozatban brutál jók vannak :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1219 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 22:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 01. 15. 22:39

Ott még személyesen nem tettem tiszteletemet, de a Fald fel amrikát sorozatban brutál jók vannak :)

Hát, én is nézem azt.... Az csak kivonat.

#1220 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 01. 15. 23:30

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2014. 01. 15. 20:15

Az amerikaiakkal kapcsolatban biztos vagy? Ott leginkább az a jellemző, hogy rendkívül polarizált anyagi helyzetben vannak az emberek és ez drasztikusan befolyásolja a lehetőségeiket. Sokan csak előre panírozott sixpack cuccokat vesznek és olajban sütnek mindent. A gyümölcs és zöldség számukra elérhetetlen luxus. Nagyon sokan tengődnek csak és egyhangú, valamint káros táplálkozást folytatnak.

Dehogy luxus, van minden, csak szarnak bele. Ismerősöknek akkora bazi nagy konyhájuk van, hogy odabasz, de szerintem a sütőt sem kapcsolták be soha. Nem véletlen, hogy legtöbb rögtön beújított valami magyar feleséget is, mert alapanyag adott, de ezek folyton lófaszkaját és pizzát esznek.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.