Bocsi, ide el is felejtettem megirni azt, hogy vásároltam plazmát, mert a logouton vagyok aktivabb...
Másfél hónapja vettem az Euronicsban 5 év leesés elleni garanciával. Összesen 180 a végösszeg, de igy nyugodt 5 évem lesz.
Képminőség:
Csak 1-2 kakibb minőségű SD adásom van, ezeket 3 méterről közelebbről nézve darabos a kép, vagy életlen (de csak 1 ilyen csatornát néztem, a story4-et, azt is kizárólag csak a Szerencsekerék miatt), viszont még igy is jobb a képe, mint a 72 centis Samsung 72 crt-nek.
Azonban jó minőségű SD adáson már éles, szép a kép 2 méterről is.
Én 2-3 méterről nézem a tv-t. Az meg természetes, hogy a HD adásnak gyögyörű a képe!
Nekem set-top-box-om van, amin van hdmi kimenet és 1080i-re van téve a felbontás. Ezáltal a gyengébb SD adások minősége is javul, elfogadható lesz a képminőség, a jó minőség SD adások persze mégjobbak lettek.
HD adáson a Forma1-et fél méterről nézem, a futamra nem is tudtam koncentrálni amikor először láttam!
Ghostról nem tudok beszámolni, mert JimJam csatornát nézünk Zoom1-en igy a logó épp nem látszik, kb 500 üzemóránál járhatok, mindjárt meg is lesz a bejáratás.
Első nap véletlenül rajta hagytam az m1 teletextet majd 1 órán át, de 5 perc után eltűnt a ghost.
A sokak által kívánatos G30-akra nem győznek panaszkodni a beégések miatt, de az U30 nem ghostol annyira, emiatt úgy érzem jól döntöttem.
Általánosságban pedig nagyon tetszik a crt utáni hatalmas kép látványa. Elégedett vagyok vele, első plazmának úgy vélem jó vételt csináltam. Csak ajánlani tudom a tv-t, de már lehet nincs több belőle...