HWSW Informatikai Kerekasztal: HD media playerek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD media playerek Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#1361 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 04. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 06. 04. 11:44

Azért elején a 120ezres Dunével is szoptam, igaz hamar jött fw, onnantól teljesen rendben van.

Nyilván. De ott legalább javították rögtön. Plusz Dune azért tolja rendszeresen javításokat, illetve figyelembe veszi néha a felhasználók igényeit is. És van neki low budget cucca is. De mondom, nem téríteni akarok. Én anno ezért vettem inkább ezt, mert bekapcsolom és használom. Ennyi. Ez csak egy vélemény volt, tőlem mindenki azt vesz, amit akar... :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#1362 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 04. 11:36

Én anno a gen1-es wd hd-vel voltam így. Ritka stabil cucc volt :)
Csak egyre több kódolással képtelen volt megbírkózni, illetve volt jó pár hiányossága ami miatt lecseréltem.

#1363 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 06. 04. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 06. 04. 12:27

Nyilván. De ott legalább javították rögtön. Plusz Dune azért tolja rendszeresen javításokat, illetve figyelembe veszi néha a felhasználók igényeit is. És van neki low budget cucca is. De mondom, nem téríteni akarok. Én anno ezért vettem inkább ezt, mert bekapcsolom és használom. Ennyi. Ez csak egy vélemény volt, tőlem mindenki azt vesz, amit akar... :D

Tán itt írtam erre az Asusra, hogy előző verzióival szoptam rendesen, így biztos nem mernék belevágni. Pár éve végignyomtam egy csomó ilyen vackot, kb. a WD volt használható, a Dune, meg a Popcorn, aztán ennyi. Maradtam a WDnél, nem bántam meg, fórumon nincs is rá annyi nyűg, mint a többire.
Make love not Wor.

#1364 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 04. 12:11

én meg pont ezért (is) vettem asust, mert a kínai noname csodákba nem mertem belevágni.
A Wd-nek meg tudtommal a jelenlegi legkomolyabb lejátszója a live. Az meg nem lett volna nagy előrelépés a sima gen1-es után.

#1365 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 04. 16:18

Feltettem az egyel korábbi FW-t, van másolás/áthelyezés és még a menü is gyorsabb lett. f/\sza, éljen az Asus. :sleep:

#1366 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 04. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 06. 04. 11:10

Amúgy magával a készülékkel (mint említettem) tényleg nincs baj, pedig aztán egy rakatnyi formátumot kipróbáltam rajt. :) Remekül visz mindent. (mint a piros hetes :D)

WMA PRO hangot nem tudja lejátszani. Azt sem értem, ki az az elvetemült, aki ilyen hanggal kódol egy filmet..

Szerkesztette: topeti 2012. 06. 04. 21:10 -kor

Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#1367 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 05. 04:08

jó hát kirívó eseteket nyilván minden lejátszónál lehetne találni.
Személy szerit nem is tudom találkoztam e már wma pro-s filmmel.

A wd-nél pl abból lett (többek között) elegem hogy nem tudott DTS downmix-et, így dts erősítő hiányában ezknél a filmeknél.. "enjoy the silence" :-D

Szerkesztette: M@Xtreme 2012. 06. 05. 04:17 -kor

#1368 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 25. 19:29

bazze beszarás mint művel az asus.
Komolyan mondom ezeknél most már biztos hogy a SW fejlesztő részen majmok dolgoznak. (bocs nem sértegetem "őseinket"..)
Az előző frissítésből kivették ugyebár a másolás/törlés/áthelyezés funkciót, emiatt ment vissza nálam az ezt megelőző update.
Ezzel végül is nincs sok probléma, teszi a dolgát.
Tegnap jött ki új fw, mondom felrakom (került bele webböngésző stb, gondoltam ez hasznos lehet.)
Azon kívül hogy az egész cucc lassabb lett, ismét sikerült azt totálisan elbaxniuk, azt ami eddig jól működött. A youtube kliens-t. 10 esetből 8x oylan szinten nagyítva indul, hogy csak a logo látszik nagy pixelekbe.
Viszont (ha épp jó napja van és rendesen müxik) az új csodás frissítés innen meg kivette az egér kezelést.. Hogy minek az nekem mikor ott a távkapcsi? Azért mert csak egérrel lehet előhozni azt a menüt (mint pc-nél) ami lehetőséget ad arra hogy belepörgessek a videoba, és váltsak hd minőségre. Ugyanis hiába világít a hd gomb, sok esetben alapból nem abban játssza a videot. rá kell 2x kattintani, akkor jó lesz.
Így most ezek a lehetőségek elvesztek.
Mondom sebaj, ott a böngésző, youtube-ozzunk onnan.
A főoldla remekül be is jön, de videot azt nem tud lejátszani..
Na akkor ismét downgrade..

Dögöljön meg a lovam ha én az életbe még egyszer asus media lejátszót veszek. Ezek tényleg maguk alatt vágják szándékosan a fát, vagy csak szimplán ekkora idióták?

Szerkesztette: M@Xtreme 2012. 06. 25. 19:30 -kor

#1369 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 25. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 06. 25. 20:29

bazze beszarás mint művel az asus

Dögöljön meg a lovam ha én az életbe még egyszer asus media lejátszót veszek. Ezek tényleg maguk alatt vágják szándékosan a fát, vagy csak szimplán ekkora idióták?

És mit ajánlasz, amiben normális a FW, és viszonylag sűrűn frissítik és mindent lejátszik? ( Nekem fontos az iso-ból lejátszás, youtube lejátszás, talán még a torrent is; neked meg a dts downmix.

( ui: Arról álmodni sem merek, hogy lesz olyan lejátszó, ami közvetlenül a rar fájlokból lejátssza a filmet. Hálistennek beszüntették a filmek tömöritve történő feltöltését, de ez nem egész idevaló téma... )
Panasonic P50U30 plazma tv , Korsun KS99 , Rotel RCD-965BX , saját Vifa hangfal , Canon SX230 HS

#1370 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 25. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: topeti - Dátum: 2012. 06. 25. 22:14

És mit ajánlasz, amiben normális a FW, és viszonylag sűrűn frissítik és mindent lejátszik? ( Nekem fontos az iso-ból lejátszás, youtube lejátszás, talán még a torrent is; neked meg a dts downmix.

Elsőre home made htpc, én arra váltottam (HP Microserver, passzív low profile VGA, XBMC). Amúgy a Dune cuccokat dícsérik, viszont annak meg is kérik az árát.

Amúgy van valami konkrét bajod a cuccal? Nekem lejátszóként bevált, másra nem is próbáltam használni, mert ez egy célszerszám, minden mást csak olyan kompromisszumokkal tud, amit én nem vállaltam be.

Szerkesztette: xclusiv 2012. 06. 25. 21:48 -kor

#1371 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 25. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2012. 06. 25. 22:46

Elsőre home made htpc, én arra váltottam (HP Microserver, passzív low profile VGA, XBMC). Amúgy a Dune cuccokat dícsérik, viszont annak meg is kérik az árát.

Amúgy van valami konkrét bajod a cuccal? Nekem lejátszóként bevált, másra nem is próbáltam használni, mert ez egy célszerszám, minden mást csak olyan kompromisszumokkal tud, amit én nem vállaltam be.

htpc-re nem váltok, egy 20W-ot fogyasztó médiaplayer kell, nem csinálok még egy zúgó pc-t.
Egyébként filmlejátszáshoz megfelelő az asus, de a plazmán látszik hogy a feketéje szemcsés képzajos, és nem a hdmi kábel, vagy a koax kábel okozza, már lepróbáltam.
Még egyedül a földhurok ami szóba jöhet, majd hétvégén kipróbálom azt is, csak emiatt bútort kell tologatni és húzódozok a dologtól :D
Ha a dune nem csinál ilyen képzajt, akkor lehet váltanék, amúgy más gondom még nem volt vele csak hogy csigalassú a ki/bekapcsolása a moddolt R8-as fw miatt.

#1372 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 04:59

Üzenet megtekintéseIdézet: topeti - Dátum: 2012. 06. 25. 22:14

( ui: Arról álmodni sem merek, hogy lesz olyan lejátszó, ami közvetlenül a rar fájlokból lejátssza a filmet. Hálistennek beszüntették a filmek tömöritve történő feltöltését, de ez nem egész idevaló téma... )

Őszintén?
Fogalmam sincs. Olyat nyilván nem fogsz találni ami tökéletes, max egyes típusokkal kevesebb a szenvedés, és a hajtépés kockázata :D Igazából ezeknek a kritériumoknak az Asus oplay pro is megfelelne (frissítik gyakran, csak minden fw szarabb és szarabb lesz :D) de nem mondanám hogy jó szívvel ajánlom.

Esetleg a Dune HD Max/Duo-ra less rá, azt mondják ezeket sokan dícsérik. Igaz az utóbbi már dupla annyiba kerül mint az oplay pro.

Szerkesztette: M@Xtreme 2012. 06. 26. 05:00 -kor

#1373 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 09:01

Jajj... nem kellett volna rákeresni :s 100ezret biztos nem adok ki egy ilyen termékre inkább használom a meglévőt :)

Szerkesztette: topeti 2012. 06. 26. 09:02 -kor

#1374 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: topeti - Dátum: 2012. 06. 26. 10:01

Jajj... nem kellett volna rákeresni :s 100ezret biztos nem adok ki egy ilyen termékre inkább használom a meglévőt :)

Érdemes nézegetni használtan. Nagyon sokszor van fent nagyon jó vétel. Garival ofc.
Avx-en, Avforum-on nézegessétek. Hogy haveromat idézzem: "Pénzért listaáron a hülye is tud vásárolni..." :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#1375 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 09:30

Dune Smart sorozat is jó szerintem, az 1 fokkal emberibb áron van.
(nekem Smart D1 van, és nagyon elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1376 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 06. 26. 10:30

+1 a Smart sorozatnak részemről is. :)

#1377 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: topeti - Dátum: 2012. 06. 26. 10:01

Mondtam, hogy megkérik az árát :)

#1378 Felhasználó inaktív   LámaZ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 06. 26. 11:11

Hát ezt a Z8D-t szeretnéd-e?

#1379 Felhasználó inaktív   topeti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2012. 06. 26. 10:30

mi a különbség az egyes Dune Smart modellek között? Van B1, H1, D1
Árban, külsőben sem sok eltérés van, viszont van egy külső hdd házam ami eSATAp csatlakozós, erről használnám
a külső vinyómat, tehát a belső hdd opció egyelőre nem izgat, viszont olyan lejátszót keresek, ami eSATA-t támogat.

Szerkesztette: topeti 2012. 06. 26. 12:29 -kor

#1380 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 26. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: topeti - Dátum: 2012. 06. 26. 13:27

mi a különbség az egyes Dune Smart modellek között? Van B1, H1, D1
Árban, külsőben sem sok eltérés van, viszont van egy külső hdd házam ami eSATAp csatlakozós, erről használnám
a külső vinyómat, tehát a belső hdd opció egyelőre nem izgat, viszont olyan lejátszót keresek, ami eSATA-t támogat.

B1: Blu-Ray lejátszó van benne
H1: Kihúzható hdd slot
D1: Beépíthető hdd+kijelző

Egyébként tök ugyanaz a sw rajta és a chipset is. A d1 a kijelzője miatt jobban használható zenehallgatásnál pl, mert nem kell tv-t kapcsolni pl.

szerk: eSATA van rajta. :)

Szerkesztette: Jcage 2012. 06. 26. 12:35 -kor

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.