bazze beszarás mint művel az asus.
Komolyan mondom ezeknél most már biztos hogy a SW fejlesztő részen majmok dolgoznak. (bocs nem sértegetem "őseinket"..)
Az előző frissítésből kivették ugyebár a másolás/törlés/áthelyezés funkciót, emiatt ment vissza nálam az ezt megelőző update.
Ezzel végül is nincs sok probléma, teszi a dolgát.
Tegnap jött ki új fw, mondom felrakom (került bele webböngésző stb, gondoltam ez hasznos lehet.)
Azon kívül hogy az egész cucc lassabb lett, ismét sikerült azt totálisan elbaxniuk, azt ami eddig jól működött. A youtube kliens-t. 10 esetből 8x oylan szinten nagyítva indul, hogy csak a logo látszik nagy pixelekbe.
Viszont (ha épp jó napja van és rendesen müxik) az új csodás frissítés innen meg kivette az egér kezelést.. Hogy minek az nekem mikor ott a távkapcsi? Azért mert csak egérrel lehet előhozni azt a menüt (mint pc-nél) ami lehetőséget ad arra hogy belepörgessek a videoba, és váltsak hd minőségre. Ugyanis hiába világít a hd gomb, sok esetben alapból nem abban játssza a videot. rá kell 2x kattintani, akkor jó lesz.
Így most ezek a lehetőségek elvesztek.
Mondom sebaj, ott a böngésző, youtube-ozzunk onnan.
A főoldla remekül be is jön, de videot azt nem tud lejátszani..
Na akkor ismét downgrade..
Dögöljön meg a lovam ha én az életbe még egyszer asus media lejátszót veszek. Ezek tényleg maguk alatt vágják szándékosan a fát, vagy csak szimplán ekkora idióták?
Szerkesztette: M@Xtreme 2012. 06. 25. 19:30 -kor