Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 14:28
Nekem lehet kicsit gyengébb volt az immunrendszerm, mert valami szart elkaptam 3 hete.
1 nap otthon volt a meló, pár nap köhögés.
Aztán lementem a szokásos vasárnapi focira, nah azóta már köhögés sincs.
Asszonyt nem fertőztem meg, mert azóta sincs baja.

Biztos sok "injekciót" kap.
Lehet h1n1 volt... de nem is érdekel.
Továbbra is fenntartom, hogy egy átlagos influenzát egy erős szervezetnek kutya kötelessége átvészelni.
Öööö... Biztos ifluenzád volt? Csak mert -írtam már-, még az első influenza oltás előtt én is voltan 3-4x influenzás, 3-4 év alatt. 3-4 napig tartottak, de az kemény volt. Láz, szürkét látás, szédülés, gyengeség, duzzadt ízületek, viszont köhögés nem volt, csak orrfolyás. Egyáltalán nem hasonlított a gyermekkori egyhetes betegségekre, amire szintén azt mondták influenza, és ágyban kellett maradni, meg pirítóst, teát és bogyókat enni, miközben halálra untam magam, és mentem volna dolgomra.
Infuenza <> nátha <> kis megfázás. Állítólag több fajtája van, nekem legutóbb a keményebbik fajtából jutott ki.
Amúgy tegnap a szeles de nem fagyos időben hazamenet úgy éreztem hogy hoppá, ebből most valami lesz, teljesen olyan közérzetem volt, hogy holnap már nem kelek fel. De hazaértem, és csípős paprikát meg fokhagymát ettem vacsorára (volt némi zsíros kenyér is, meg szalonna is), és utána minden OK lett