HWSW Informatikai Kerekasztal: H1N1, avagy sertés influenza - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

H1N1, avagy sertés influenza Értékeld a témát: -----

#921 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 22. 22:10

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 23:07

Akkor mégis igaz.
Nem tudom elhinni, hogy erre senki nem mozdult rá.

Borzasztó... komolyan mondom.  :mad:

Ha még Antaléknak ez lett volna az egyetlen bűnük... de ez is csak következménye volt a paktumnak.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#922 Felhasználó inaktív   Tündérvirág 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 22. 22:11

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 22:05

Erről mesélhetnél még, mert fogalmam sincs róla :) Mármint mi van ha én cukorral iszom a teát, mert édesen szeretem, de azokután amiket leírtál meggondolom magam és nem akarok cukrot használni, de ugyanúgy édesen szeretném inni?
Mit tegyek bele? Mézről tudok, de vele az tea íze is más lesz, végülis úgy sem rossz csak más.

Hát ha nem rossz úgy akkor igyad mézzel  ;)  Az egészség miatt az ember megváltoztathatja a szokásait. Amúgy elárulok egy titkot, ha "leszoksz" a cukorról, akkor nem is fogod kívánni. Mert ez a túlzott édes íz-imádat nem normális. Nagyon eltolódott az emberek ízlése ebbe az irányban, pedig ott van mellette három másik íz is.
Régen sem voltam édesszájú, de amióta egyáltalán nem eszem cukrot soha eszembe nem jut hogy a finom teát édesítsem. Van annak saját íze, mindegyiknek más. Megcukrozva meg mindegyik egyforma cukorízű. Ha leszoksz a cukorról (és egyéb káros dologról, ízfokozó, aromák, stb) akkor az ízérzékelésed is sokkal kifinomultabb lesz. Nagyon finom édesek tudnak lenni a zöldségek is pl...  :)
<a href='http://www.veronikabakos.com' target='_blank'><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:red'>Fotóim...</span></span></a>
<a href='http://veronika.antalvali.com' target='_blank'><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:orange'>EGÉSZ-ség...</span></span></a>

#923 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 22:23

Én mindent megcukrozok bőszen (teát, kávét stb.). De szeretem a nyers zöldségek ízét is ettől függetlenül.  Karalábé, saláta, káposzta, répa, retek, uborka, paradicsom, paprika. Ezeket mind tolom simán nyersen. Némelyik kicsit sózva.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#924 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 22. 22:23

Idézet: Tündérvirág - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 23:11

Hát ha nem rossz úgy akkor igyad mézzel  ;)  Az egészség miatt az ember megváltoztathatja a szokásait. Amúgy elárulok egy titkot, ha "leszoksz" a cukorról, akkor nem is fogod kívánni. Mert ez a túlzott édes íz-imádat nem normális. Nagyon eltolódott az emberek ízlése ebbe az irányban, pedig ott van mellette három másik íz is.
Régen sem voltam édesszájú, de amióta egyáltalán nem eszem cukrot soha eszembe nem jut hogy a finom teát édesítsem. Van annak saját íze, mindegyiknek más. Megcukrozva meg mindegyik egyforma cukorízű. Ha leszoksz a cukorról (és egyéb káros dologról, ízfokozó, aromák, stb) akkor az ízérzékelésed is sokkal kifinomultabb lesz. Nagyon finom édesek tudnak lenni a zöldségek is pl...  :)

" Mert ez a túlzott édes íz-imádat nem normális"

Na te feltaláltad! Minden imádat nem normális! Én ha veszek krémest lesöpröm róla a porcukrot a franciáról meg levágom a fondant mert felesleges. Paradicsomba soha nem teszek egy milligram cukrot se mert felesleges. Epret se eszek cukorral mert felesleges. Ha rajtam áll soha nem használok több cukrot mint amennyit az ízlésem megenged. Isteneket se imádok mert felesleges és rossz is!

#925 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 22. 22:27

Idézet: Valdy - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 21:19

Teljesen felesleges cukorról beszélgetni, hiszen már csak 1 cukorgyárunk van (ki tudja meddig) - persze az se magyar tulajdonban- , a hazai igények 2/3-át importálni kell.

Cukorrépaföldet sem látok annyit, mint régen. Ahol felnőttem, ott csak olyan volt (naná, főleg ha közel van Petőháza), most már csak házak mindenfelé.
Make love not Wor.

#926 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 22:30

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 20:29

A szennyezett cukor olyan mint a házilag fözött pálinka ami tele van mérgező anyaggal.

Azért ez technológia kérdése. Ellentétben a boltban kapható "szeszes ital" nevezetű szarokkal, meg sok mással. Annyi élelmiszerbalhé volt, szerintem lövésünk nincs róla mennyi szintetikus meg recicle szart eszünk meg, esetleg már lejár, de újrafeldolgozottat.
Make love not Wor.

#927 Felhasználó inaktív   Tündérvirág 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 22. 22:34

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 22:06

"a gyerek cukros dolgot kapott, és egész véletlenül egy ideges, agresszív, hiperaktív személy lett belőle amíg ki nem ürült a szervezetéből"

Én hetven éve eszem cukrot mégse lettem se ideges se hiperaktív. Azért mert néhány ember lisztérzékeny szüntessük be a lisztet?
Nem csak fínom még egészséges is, na meg drága is. Én megnézném azt a tojáshabot amibe mézet teszel milyen lesz a gőz fölött. Tapétát lehet legfeljebb ragasztani vele. :D

...hmmm, vajon milyen lenne a testi és lelki-szellemi állapotod ha nem ettél volna 70 évig?  :think:

Tojáshabot még nem próbáltam, de ha esetleg nem működne akkor nem csinálnám.
Mindenkinek megvan a szabad választása. Tojáshab nem kötelező dolog, helyette inkább az egészséget választom.  :)

A drágaságról meg annyit hogy pl. gyógyszer helyett inkább mézet veszek. Nyammmm, jó kis propoliszos méz fokhagymával, ami gyógyszernek is kiváló!  :respect:
<a href='http://www.veronikabakos.com' target='_blank'><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:red'>Fotóim...</span></span></a>
<a href='http://veronika.antalvali.com' target='_blank'><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:orange'>EGÉSZ-ség...</span></span></a>

#928 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 22:34

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 21:12

5 autóra jutott 6 szerelő. Ha mind egyszerre romlott volna el, akkor is csak 5 szerelő dolgozik rajtuk :) És általában csak 1-2 volt egyszerre rossz, vagy még egy sem.

No meg most lízing, outsorcing, meg márkaszerviz is van.
Make love not Wor.

#929 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 11. 22. 22:35

A mérhetetlen OFF és személyeskedés miatt a topic egy időre pihenőre megy (legalább takarításig és jutalomosztásig).

#930 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 12. 07. 12:39

Próbáljuk meg...

#931 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 07. 20:51

Na szóval...
Kb 3 hete oltottak. Eddig semmi jele mellékhatásnak.

#932 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 07. 21:26

...

Szerkesztette: Pitbull 2009. 12. 07. 21:51 -kor

#933 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 12:39

Idézet: FőDudu - Dátum: 2009. dec. 7., hétfő - 20:51

Kb 3 hete oltottak. Eddig semmi jele mellékhatásnak.

Kolléganőmet 1,5 hete. Most otthon van a mellékhatások miatt. Igaz, hogy a történet úgy kerek, hogy előtte volt egy csúnya megfázása amit nem hevert ki 100%-ig, de az orvos szerint a mellékhatásoktól vannak a mostani tünetei. Egyéb panaszt még nem hallottam az oltásra (nálunk ingyenes mivel kórház vagyunk)... Nem ezért de én nem oltatok, úgy döntöttem...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#934 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 15:14

Nem kaptam el még szerencsére. Hamarosan hazautazom Magyarorszagra 2 hétre, remélem otthon se fogom...Bár ahogy hallom, egyre több a beteg!
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#935 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 15:20

Harward Egyetem tanulmánya a pandémiás H1N1ről. Lényeg: halálozási arány 0,48 ezrelék ami a szezonálisnak influenza letalitásával egyezik meg. Kórházba a betegek 1,44 % kerül, intenzív kezelést 0,24% igényel.

#936 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 15:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 22:34

No meg most lízing, outsorcing, meg márkaszerviz is van.

Van, persze. De a 10 éves autókra már se garancia, meg olcsóbb ha a szerelőkre bízzák, mintha márkaszervízbe hordozzák.
Komolyan rengeteg melójuk volt, elkezdték hajnalban 6-kor, és nyáron, amikor 9-kor még világos van, még akkor is sötét volt/sötétedett, mire abbahagyták a melót.
Meg nem csak autószerelés volt, hanem hókotrástól kezdve a daruzásig minden.
Messze nem ugyanaz, ami ugyanabban a műhelyben volt, hogy 8 óra f@szlógatás meg egy kis sertepertélés, aztán lejárt a munkaidő és tünés el a melóból.

#937 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 15:25

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 22:23

" Mert ez a túlzott édes íz-imádat nem normális"

Na te feltaláltad! Minden imádat nem normális! Én ha veszek krémest lesöpröm róla a porcukrot a franciáról meg levágom a fondant mert felesleges. Paradicsomba soha nem teszek egy milligram cukrot se mert felesleges. Epret se eszek cukorral mert felesleges. Ha rajtam áll soha nem használok több cukrot mint amennyit az ízlésem megenged. Isteneket se imádok mert felesleges és rossz is!

Ezzel más is így van: nem eszik több cukrot, mint amit az ízlése kíván.
És ugye, ízlések és pofonok: ahény ember, annyi ízlés.

#938 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 15:27

Idézet: Dextrose - Dátum: 2009. dec. 8., kedd - 15:14

Nem kaptam el még szerencsére. Hamarosan hazautazom Magyarorszagra 2 hétre, remélem otthon se fogom...Bár ahogy hallom, egyre több a beteg!

Egyelőre nem sok ismerős beteg.
Máskor amikor jrávány van, már sokkal többen betegek.
Persze ez lokális ismeretségi kör, és lehet nem arányos a teljes lakossággal.

#939 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 08. 15:35

Cukortemahoz: nalunk a cegnel aszondta egy foakarki, hogy asszem Lengyelorszagbol joval olcsobb behozni a kesz cukrot, mint ami itt az onkoltsegi ara es azert van igy, mert ott megterem az a fajta cukorrepa vagy cukornad vagy mi is, ami itt nem, es annak egyreszt nagyobb a cukortartalma is, meg ott jobb a technologia is van hozza alkalmazva, ez mellett nagyobb kapcitasuak a gyarak is, igy osszessegben ott joval kisebb koltseggel gyarthatnak... meg vmi EU-s direktivarol is nyekegett.

Ja es az EU-ban osszesen 3-4 helyen csinalnak ma mar csak cukrot, pont ezert. Belegondolsz csak .hu-n volt 12 "kis" gyar. Ami ment is, ott is inkabb mar csak csomagoltak a lengyel cukrot.

hobizoli