Idézet: Piftuka - Dátum: 2009. dec. 12., szombat - 20:20
Kár, hogy ebben a témában ennyire demagóg vagy, Leslie!
Az edzettségnek szerintem ehhez semmi köze nincsen. Rengeteget még nem tudnak az orvosok erről a vírusról, de az eddigi tapasztalatok alapján számos 20-40 év közötti, egészséges immunrendszerrel rendelkező, nem ritkán aktív (gyakori testmozgás, sportolás) fiatalt fertőzött meg. Ennek nyilván van valami oka.
Félreérted, fentebb már írtam ezt.
Nem azért írta, hogy az edzettségnek volna köze hozzá. Hanem egy nagy dologért nem szúrta magát, egy piciért sem fogja.
Idézet: Piftuka - Dátum: 2009. dec. 12., szombat - 20:20
Sokak szerint a természet folyamatosan ontja magából a különféle vírusokat, amelyekkel a Föld túlnépesedése ellen próbál védekezni. Olyan dolgok vannak a természetben, amit gyakran nehéz megérteni.
Lehetséges, hogy ez a vírus tényleg a fiatal és egészséges (nemző/szaporodóképes?) szervezetekre a legveszélyesebb?

Hülyeség. Honnét tudná a "Föld" vagy a vírus, hogy mikor van túlnépesedés? Bármikor jöhet egy pusztító betegség, ha kevés a lakosság is, és akkor a kevés emberből pusztít. (Pl. a középkori járványok is megritkították az embereket, pedig akkor tized ennyien éltek a bolygón. Persze megvolt az oka, az akkori higiénia, az akkori orvosi ismeretek, stb ...)
A többi influenza kikre volt a legveszélyesebb?
Én szinte minden évben megkaptam, a nagyfater, meg aki a boltba se ment le, hanem hoztuk neki a bevásárolni valót a boltból, egyik évben sem volt beteg. Persze, hogy aki kevesebbet jár társaságba, az kisebb eséllyel kapja el.