HWSW Informatikai Kerekasztal: Crysis 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Crysis 2 PC/X360/PS3

#21 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 23. 23:30

Idézet: spidey - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 22:46

Igen, New York lesz, úgy tűnik. Ami jóság, mert a dzsungeleket(Far Cry, Far Cry 2 - szavanna, hasonló, Crysis) rohadtul untam már.

finoman szolva is eroltetett volt mar ez a dzsungeles dolog. eloszor is csak azert raktak oda, mert azzal akartak prezentalni, hogy milyen majer az engine. gombhoz kabatot.

#22 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 14:23

Idézet: spidey - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 23:46

Igen, New York lesz, úgy tűnik. Ami jóság, mert a dzsungeleket(Far Cry, Far Cry 2 - szavanna, hasonló, Crysis) rohadtul untam már.

Kíváncsi leszek, h az új crynak majd milyen lesz a gépigénye. :Đ
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#23 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 16:37

Idézet

Három év telt el legutóbbi kalandozásunk óta, azaz 2023-at írunk és az idegenek idegesebbek, mint valaha. New York romokban. Mindenhol betört ablakok, becsapódási kráterek, patkányok rágcsálják a megszenesedett hullákat. Síri csend, a halál nyomasztó jelenléte lengi körbe az egykoron népes, mára kihalt utcákat. Elvétve kivezényelt katonai osztagok próbálnak ellenállni a folyamatos, szűnni nemakaró idegen inváziónak. Időközben befut a hír, miszerint Tokió, London és Rio de Janeiro lakosait teljesen kipucolták. A halálozások száma milliókban mérhető és napról-napra csak nő.

Az előző részben nem nagyon volt sztori és a lehetőségeink is korlátozottak voltak. Ezúttal minden másképp lesz, ígéri Nathan Camarillo producer. Elsőként erős cselekménnyel, háttértörténettel, infócsokrokkal készülnek és ami a harctéri teendőinket illeti, számos módon érvényre juttathatjuk akaratunkat. Csapattársaink mini videók formájában (a'la System Shock, Bioshock) tudatják velünk, hogy még mennyi hús maradt a lábukon, pontosabban mennyi húst faltak fel belőlük a falánk idegenek. Ha úgy tartja kedve a játékosnak kielemezheti a hullákat. Hogyan haltak meg, mi által, sőt még a New York-ot ért támadás kiváltó okait is felderíthetjük, feltéve, ha lesz időnk és kedvünk az idegenek fojtogatása és fejük falba csapkodása közben.

Főhősünket Prophetként emlegetik a csapattagok, amikor épp egy idegen hajót rakétáznak szanaszét és hajszolnak bele egy égbeszökő felhőkarcoló kellős közepébe. Mindenkinek a fantáziájára van bízva, hogy a cseledetei miatt hívják prófétának vagy azért, mert ő volt az előző rész végén a főjani.

A Nanosuit módozatait kicsit megváltoztatták, a POWER és SPEED módot egybevonták, cserébe kaptunk egy TAKTIKAI modult, ami mindenféle extra infót, például ellenséges csapatpoziciókat vetít a retinánkra, de tisztes távolból hallgatózhatunk is, ha úgy tartja kedvünk. Ezúttal különféle vizuális és hangeffektekkel egybekötött jelzések adják tudtunkra, épp melyik módban vagyunk. ARMOR-ban például más hangot adnak a nanosuitba becsapódó lövedékek és mozgással járó hanghatások is nehézkesebbé válnak. A pályákon elszórt modulokkal pedig tovább tápolhatjuk a már meglévő NanoSuit módokat. Például nem kell megállnunk, ha szólít a természet, instant evaporizálhatjuk a dolgokat.

Nem elég, hogy az idegenek ott bugiznak New York utcáin, egy harmadik fél (CryNet?) is beszáll az ostromba. Kik lehetnek ők és vajon szeretik a nyuszis kakaót?

A játékot X360-on, 720p felbontásban prezentálták, de aggodalomra semmi ok, a PC változattal parallel készítették, így talán pár hónap eltéréssel mindkét platformra megjelenik a játék.

Forrás: hardwired.hu
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#24 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 17:01

Így olvasva elég jónak tűnik, hogy milyen lesz, végre van valami sztori is. :Đ
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#25 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 16:43

Elég szarul hangzik.
Városi FPS, gonosz idegenekkel. Kb. ezer ilyen volt már. Széttllőtt város, háború szintén.

#26 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 16:57

Benchmark program fegyverekkel 2.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#27 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 30. 11:27

Befutottak a scannelt képek a német PC Games újságból! :)

Szerkesztette: Csokis 2010. 01. 30. 11:27 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#28 Felhasználó inaktív   Lurvig01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 31. 19:59

Hát  nem tudom hogy milyen is lesz. Képek vannak vagy még semmi?

#29 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 21:22

Idézet: Trebron09 - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 15:23

Kíváncsi leszek, h az új crynak majd milyen lesz a gépigénye.

Hát, a magas épületekre sok shader-vakolatot kell pakolni, meg fognak robbanni szépen, az biztos belassít néha, de nem lesz hatalmas látótávolság épp ezért, úgyhogy lehet hogy nem fog sokkal lassabban futni. A current-gen konzolok tudása miatt egyébként sem hiszem, hogy sokkal felülmúlná az első rész látványvilágát. Szerintem ha a Warhead elfutott a gépen, ez is el fog kb ugyanúgy(remélem cancelezték a magyarok engine "optimalizációit") :)

Sandbox kell a francnak, ott a Prototype, meg az Infamous, aki ilyet akar. Jó lesz ez egynek, első is egész játszható volt, viszonylag lineáris sci-fi akció, elsőnél lassabb valamivel, remélhetőleg pár meglepetéssel, meg belvárosi taktikázással, fasza AI kihasználja a fedezékeket, meg csinál is magának, szóval teljesen jöhet, amíg nem jön valami értelmesebb FPS(Half-Life 3, ilyesmi). Csak ne folyjon a hype a csapból is egy évig, mint az elsőnél.

Szerkesztette: spidey 2010. 01. 31. 21:23 -kor

#30 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 23:15

Idézet: Csokis - Dátum: 2010. jan. 30., szombat - 11:27

Befutottak a scannelt képek a német PC Games újságból! :)

Hát ezek alapján nekem nem éppen egetverően szép.
Bár tény, ebből a pár scenből még nem nagyon derül ki hogy milyen is lesz valójában.
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#31 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 23:20

Igen, a közepes minőségű scanek mindig mérvadóak voltak a grafikát illetően. :Đ

Amit látni lehet, hogy baromira látványosan szétrombolt a város, aztán ha csak tartja a Crysis 1 grafikai szintjét DX10 alatt(nem lesz drámai ugrás, mint a Far Cry -> Crysis, ne is várjátok, szerintem kb minimális lesz a Very High-hoz képest a vizuális tuning), akkor már az egyik (technikailag) legszebb játék lesz PC-n.

Szerkesztette: spidey 2010. 01. 31. 23:24 -kor

#32 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 00:44

Én azt mondom, hogy a nagy ugrás az, hogy egy ehhez hasonló grafikát nyújtanak konzolon. Én itt látom a technikai ugrást...

Bár sosem voltam a Crytek játékokért oda, tény, hogy technikailag vezető pozícióban vannak.
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#33 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 01:22

MMOFPS-t tervezgetnek amúgy a spájzban. Ezt onnan vették, hogy hülye nevű csóka feltolta a LinkedInre a CVjét, aztán ott van, hogy a Crytek Kievnél 9 hónapot dolgozott egy "még be nem jelentett" MMO FPS-en. Lehet akkor ebből se lesz már trilógia.

Az mondjuk megfog, hogy egy olyan ember, aki főleg RPG-ken dolgozott, és olyan csodálatos játékokon, mint a "English with uncle Fiodor" (nem vicc, az oroszok még egy angolnyelvoktató játék címét sem tudják leírni helyesen a hivatalos weboldalukon) és a Heart of Eternity, hogy kerül be a Crytekhez és utána a Ubisofthoz Level Designernek :think:  :Đ

UPDATE: gyerekek, ez egy aranybánya, kötelező a weboldal. Olyanok vannak benne, hogy "Who has blue sweater?" és "A little player together with characters will get know that it is so interesting and useful to study English.". Borat tuti innen tanulni angol. :omg:  :respect:  :Đ

Szerkesztette: spidey 2010. 02. 01. 01:32 -kor

#34 Felhasználó inaktív   Lurvig01 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 01. 15:16

Elég anarchikus helyzetnek tűnik az ottani.:)
Nekem azért tetszenek az ilyenek. Meg  maguk a képek is elég jónak tűnnek így első ránézésre.

#35 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 23:46

Crysis: Widet2 - Benchmark

szerk.: úgy láttam le is lehet tölteni (130 mb)!

Szerkesztette: -STALKY- 2010. 02. 10. 23:47 -kor

#36 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 00:12

Szép ezek a különálló fák/levelek/füvek/virágok de mivel minden előtted pop-up-ol elvész időközben a látvány.

[ meg amúgy szerintem stílustalan, az Alan Wake előzeteseknek hasonló a környezetük és ég és föld. A technika nem minden ]
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#37 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 09:42

Idézet: sQr` - Dátum: 2010. febr. 11., csütörtök - 0:12

[ meg amúgy szerintem stílustalan, az Alan Wake előzeteseknek hasonló a környezetük és ég és föld. A technika nem minden ]

Elfogultság rulz, látvány szempontjából semmivel se stílustalanabb. Egyébként én nem várok ettől sokat, az eddigi crysis-ok meg far cry 1 tetszett, de ez a városi marhaság nem kecsegtet túl sok jóval.

#38 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 11:22

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. febr. 11., csütörtök - 9:42

Egyébként én nem várok ettől sokat, az eddigi crysis-ok meg far cry 1 tetszett, de ez a városi marhaság nem kecsegtet túl sok jóval.

Egyetértek.
Nekem bejött a dzsungel és a viszonylag szabadon bejárható terület. Az teljesen újszerű volt, ilyet láttunk már 6-8 éve is. Falak itt is, ott is.

Szerkesztette: vipisrac 2010. 02. 11. 11:22 -kor

#39 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 11:27

Idézet: vipisrac - Dátum: 2010. febr. 11., csütörtök - 11:22

Egyetértek.
Nekem bejött a dzsungel és a viszonylag szabadon bejárható terület. Az teljesen újszerű volt, ilyet láttunk már 6-8 éve is. Falak itt is, ott is.

Láthattál várost 8 évvel ezelőtt is na de azért nem így. Ne keverjünk ide egy Max Payne-t ahol kb. egy csőbn kellett végigmenni és mindenhol minden le volt zárva. Egyáltalán nem biztos, hogy itt nem lesz akkor szabadságod. Hozzáteszem egy GTA San Andreas-ban akkora volt a város, hogy már engem irritált.
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#40 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 11:57

Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2010. febr. 11., csütörtök - 11:27

Láthattál várost 8 évvel ezelőtt is na de azért nem így. Ne keverjünk ide egy Max Payne-t ahol kb. egy csőbn kellett végigmenni és mindenhol minden le volt zárva. Egyáltalán nem biztos, hogy itt nem lesz akkor szabadságod. Hozzáteszem egy GTA San Andreas-ban akkora volt a város, hogy már engem irritált.

Meglátjuk... de ahol fal van ott vélhetően kevesebb a szabadság. :)

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó