HWSW Informatikai Kerekasztal: Crysis 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Crysis 2 PC/X360/PS3

#341 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 25. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2011. 03. 25. 10:54

És erre mi szükség van? Komolyan a játékból nem állíthatóak a grafikai beállítások?

Nem nagyon,konzol átírat az egész.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#342 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2011. 03. 25. 10:54

És erre mi szükség van? Komolyan a játékból nem állíthatóak a grafikai beállítások?

nekem csak high/very high/extreme van és kész.

Steamen unlockolt éjfélkor, azóta játszottam vele 3 órát, és elég jó játék lett, bár nincs meg az a katarzis ami mondjuk egy cod kampánynál jelentkezik.
Csőjáték? Végülis igen, de már a warhead se volt közel olyan nyitott mint a sima crysis. Viszont a csaták itt is többféle képpen megoldhatóak, általában nagy tereken zajlik, szóval lehet taktikázni aki akar.
JóSebesség

#343 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 11:32

:angry: :(

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#344 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 11:37

Multi az halál unalom látom:)
Hádédész..

#345 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2011. 03. 25. 11:32

:angry: :(

Ezért se multizok soha.

#346 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2011. 03. 25. 12:06

Ezért se multizok soha.

A single meg unalmas. Mégis csak más élő ember ellen játszani. Sokkal izgalmasabb. Csak ezek a köcsög csíterek ne lennének, baszódnának meg a hekkjeikkel.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#347 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 25. 12:28

A single meg unalmas. Mégis csak más élő ember ellen játszani. Sokkal izgalmasabb. Csak ezek a köcsög csíterek ne lennének, baszódnának meg a hekkjeikkel.

Mondjuk itt látszik a móka tuti acsalás.De pl engem a battlefield4freeben is párszor tituláltak már csíternek.Pedig csak annyi hogy naponta nyomom 3 órát a béta kód kiküldése óta.Amúgy valahogy az ilyen halálmeccsek már unalmasak számomra,nulla értelme mindenféle cél és feladat nélkül gyakni az ellenfelet.Ezért inkább a tremulous és a battlefield-ek multija ami bejött,bár a cod se lenne rossz csak ott tényleg hárommillió a csaló. :)

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 03. 25. 12:50 -kor

Hádédész..

#348 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 13:31

Újabb hibák kerültek elő benne szerintem lesz ehez még 50 patch is ha igy halad:)
Hádédész..

#349 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 25. 12:28

Én viszont úgy vagyok vele, hogy a single rész legyen tartalmas, a multit pedig épp lefosom, már amennyiben nem cooperative.

CS0.5 béta óta elég sok víz lefolyt a dunán, de már 1.5 körül totál szarrá untam a "pvp" multi játékmenetet. Mostanában pedig különösen gyakori receptnek tűnik, hogy adnak valami picsa semmi single módot, és azzal próbálják eladni a cuccot, hogy majd a multi rész az mennyire jó és tartalmas, valójában viszont évről évre jön ki az újabb rókabőr (tud bárki 2-3 eredeti ötletet mondani fps multiplayer játékmódból az emlúlt 5 évben? mert pl. egy ráncfelvarrott cod epizód az előző részből átemelt pályákkal, recycled perkekkel számomra nem az...)

#350 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 16:26

Ennel én is így voltam azzal a különbséggel, hogy én már quakeworld meg a középiskolai quake bajnokságok idején szarrá untam magamat.

#351 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2011. 03. 25. 09:54

Sajnos igen, a jatekban maradtak a mar demobol is ismert puritan beallitasi lehetosegek.

Egyebirant eddig tetszik, bar meg nem volt sok idom jatszani, kb. 40-50 percet toltottem a jatekban aktivan ( keszitettem "nehany" kepet is kozben ^^ ).

C2 kepeim ( Van 1 elegge SPOILER-es is kozte, a sztori mod elejebol ! ;) ) : https://picasaweb.go...feat=directlink
Kép

1 rovid, joforman spoiler-mentesnek is nevezheo vidim ( sztoribol nem arul el semmit) is jon nemsokara. :)

#352 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 17:51

Hát kipróbáltam, de ez elég szörnyű eddig, unalmas mint állat. És csőjáték ezerrel. Kb 1 órát bírtam vagy annyit se és szénné untam magamat sp-ben. Ráadásul checkpointok ezer km-enként vannak.

#353 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 18:52

Mini-vidim, sztori modbol:

#354 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 26. 03:56

Üzenet megtekintéseIdézet: hedzsooo - Dátum: 2011. 03. 25. 09:46

Szervusz ! :) ( Igaz, te a megszolitast folyamatosan elfelejted, en azert megteszem. -_- )

Mivel foyamatosan SERVER ERROR-t ir, v. azt irja nincsen jogusultsagom hasznalni, ill. hogy jelentkezzek be ( mikozben be vagyok jelentkezve -_- ) ,ha a "Jelent"-ra kattintok, erdekes lenne hasznalnom ! Viszont tutod mit ? Legyen igazad es ez legyen mondjuk az en hibam, marmint tegyuk fel, hogy en vagyok az egyetlen akinel nem mukodik ez a lehtoseg a Forumon ( bar, ezt erosen ketlem ). Szerintem akkor sem esne nehezedre visszaolvasni 2-3 oldalt es latnad, h ki ir nyomdafesteket nem turoen. Konnyden partoskodhatsz, meg itelkezhetsz, viselkedhetsz TE, mint 1 kocsmaban, de attol meg nem leszel jobb moderator. Nagyon jo pelda vagy ra, hogy miert ilyen itt a forum ! Abban az estben, ha meg a moderatoroktol is ennyi varhato, akkor mit varjunk az ide szabadult "verpistikektol" ???!

Ala szolgalja ! Tovabbi szep napot es jo munkat !

...Az emocionalis jelek, meg tudtommal azert vannak, hogy hasznalhassuk, ugy hogy kapsz is parat belole, tessek, oszt be szepen erre a hetvegere: :p :excl: :angry: :dry: :s

U.i.: Kuldhetsz P.U.-t is, hogy NE OFF-oljuk szet a topikot, nekem edes mindegy, itt is szivesen olvasom a valszodat majd ! ;)

Nem tudom, mióta fórumozol itt, de közös témákban nem köszönünk egymásnak (ellenben a priváttal). Ha köszönési ingerencia van, akkor a szigeten van beköszönő topik, ott megtalálod az enyémet is. Vedd magadra azt, kérlek.
A jelentés gomb hibáját ismerjük, ha a visszabeszélőben a bughunt-ot olvasod, akkor ott választ találhatsz erre.
Visszaolvasás megtörtént. Továbbra sem indokolt és bomlasztó a stílusod.
Emotikonokat akkor használok, ha egy szót, mondatot egyértelműbbé szeretnék tenni vele. Neked elég tárgyilagosan írtam.
Off: Ebben igazad van. Pártoskodást nem értem, de nem is veszem magamra, moderátorból volt sokkal jobb régen, ellenben a stílusod továbbra is nagyobb probléma, próbálj ezen elgondolkozni és nem az én gyémántomat csiszolgatni. Tudsz normális hangnemben is írni, ebben biztos vagyok, semmi szükséged arra, hogy céltalan szájkaratéba bonyolódj.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#355 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 09:29

Méltó folytatása az első résznek, brutáljó grafika, izgalmas játékmenet (bár a történet elég erőltetett).
If your mind can conceive it, you will achieve it.

#356 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 10:55

Vótmá?

graphics comparison
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#357 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 11:06

Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg szinte tök ugyanaz mind a 3 platformon? apró különbségek vannak, de azokat alig veszem észre...az én szemem csal ennyire? :s

Freeman
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#358 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 11:21

Elnézve ezt az összehasonlítást nekem is valami hasonló a véleményem.
Bár 00:26-00:29 között feltűnt, hogy a tűz ami abból a csőből jön, mintha picit akadna PS3-on ellenben a másik két platformmal. A PC-snek talán picit kontrasztosabb a képe, de ez biztos csak beállítás kérdése.
Egyébként tényleg ugyanannak tűnik.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#359 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 12:08

Ilyen kis vidijobol semmi nem derul ki. Boxon csomo jatek elegge elnagyolt, mert erre kepes a cucc akadasmentesen. PC-n azert van lehetoseg feltornaszni a beallitasokat, ugyhogy ketlem, hogy a valo eletben (ertsd: mikor ott ulsz elotte es jatszol) a 3 tok ugyanolyan lenne.

#360 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 12:23

Sziasztok gondoltam megpróbálom mit lehet látni a régi vasból és láss csodát simán lazán fut 1680*1050 ben advanced és gamer beállításon a játék! Phenom II X4 945 van mellette és egy HD4850 512Mb 2 giga rammal és semmi gond nincs a sebességgel pedig nagyon háklis vagyok ha nem megy úgy a játék ahogy szeretném! Nem fényezni akarom ezt a kártyát mert már megvan kb 2 éve de az eddigi játékoknál sztem nagyon jól teljesített szvsz ez egy nagyon eltalált kártya:)
Üdv mindenkinek és jó játékot kívánok!

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.