Idézet: Vertigo - Dátum: 2011. 04. 29. 21:18
vinyok lehuz, ssd be, istallndvdrol particionalas, format, majd install felbeszakit, kilep.
vinyok visszadug, mind2 tartalek oprendszerem 16szinben recoveryvel indul, eger bill off, szoval mintha se kep se hang nem lenne...
gondoltam ok, akkor felrakok egy uj oprendszert, eredmeny ua. 16 szin, se bill se eger
probaltam bedugtam egy 101 gombos vesz kbdt, arra sem reagal, bios rsset, minden proba, sata. odot termeszetesen ahcira tettem, de most jelenleg epp hasznalhatatlan vaskupac a gep
f@xom dobom ki az egeszet a p1csaba es veszek egy macet
Valami megkeveredett a csipszetben. Néha telepítéskor előfordul (talán amikor a telepítő össze-vissza próbálgat mindenféle eszközöket, vagy valami bug van a telepítőben, vagy ki tudja, aztán ha a bolygóállás megfelelő, és éppen rosszul jön ki a lépés, akkor arra némelyik csipszet néha-néha hülyén reagálhat. Pl. nem lehet bekapcsolni, vagy nem látszik némelyik eszköz, ilyesmik)
Ilyenkor érdemes áramtalanítani kis időre, azt' utána általában jó lesz.
Esetleg még BIOS reset. Meg az alaplapi elemet érdemes megnézni, hátha mégsem a telepítő kutyulta össze a dolgokat. De ha telepítés félbeszakítása után volt, akkor több, mint valószínű.
Szerkesztette: Sparow2 2011. 04. 30. 09:11 -kor

Súgó
A téma zárva.