HWSW Informatikai Kerekasztal: Minden ami SSD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minden ami SSD Értékeld a témát: ***** 4 szavazás

#1381 Felhasználó inaktív   xavihernandez 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 31. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2011. 12. 30. 20:00

"Olyan gondom van, hogy mintha nem lenne elég gyors a hdd...

Jó stabil a konfig, megy egy éve. Bár feltűnt már korábban is hogy a win7 hülye élményindexe mindenre 9 pont körül ad, kivéve a merevlemezre, (az valami 6,9 ha jól emlékszem), de nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget ennek. Mert zavaró lassúság nem volt a konfig összességében gyors volt mindig is. Azonban mostanában egy -két szoftver töltési idejét összehasonlítva más pc-vel vettem észre hogy szemmel látható hátrány van.

lap: Asus M4A87TD
proci: Phenom 2, 3 Ghz
ram: 8gb DDR3 1600 Mhz
hdd: 640 Gb WDC WD6402AAEX-00Y9A0 SATA3
oprendszer: Windows 7 Ulitmate 64 bit

SATA3 és AHCI mód bekapcsolva, driverek frissítve.

Ami még fura, bár nem vagyok otthon az SSD világban, és lehet ez normális (azt olvastam hogy sokféle fura jelenség van az SSD-knél), de egy 100 gigás OCZ SATA2-es SSD-t betettem és kb ugyanolyan sebességgel megy mint a HDD, tesztekben is minden érték legfeljebb 20%-al mutat jobbat, egyetlen érték mutat extrém sebességet csak, az Average Read Access (Aida64), azonban nagy file másolásnál gyakorlatilag nincs sebesség különbség a hdd-hez képest gyakorlatilag semmi.

A kérdés, hogy valami bios-os trükközés vagy egyéb finom beállítás, vagy driver verzió okozhat e ilyen vélt lassulást, vagy nincs semmiféle lassulás hanem ez ilyen és kész?"

Ugorj át ebbe a topicba, csinálj néhány mérést AS SSD/ATTO/CrystalDiskMark-kal dobd be az eredményeket, oszt majd okoskodunk...

Nem tudom jó lesz-e :

Kép
Kép

#1382 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 12. 31. 17:22

Ezek teljesen normális szintetikus értékeknek tűnnek, azért nem csak 20% különbséggel az SSD javára. Diszken belüli másolás, meg az egyéb valós használati sebességelőnye azért persze jóval kisebb ezeknek az Indilinx alapú cuccoknak, de a tapasztalt lassulás okai szvsz nem itt (vezérlő, driver) keresendők.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1383 Felhasználó inaktív   xavihernandez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2011. 12. 31. 17:22

Ezek teljesen normális szintetikus értékeknek tűnnek, azért nem csak 20% különbséggel az SSD javára. Diszken belüli másolás, meg az egyéb valós használati sebességelőnye azért persze jóval kisebb ezeknek az Indilinx alapú cuccoknak, de a tapasztalt lassulás okai szvsz nem itt (vezérlő, driver) keresendők.

Köszi.
Amúgy érdekes módon jobbak az értékek, mint pár hónapja. Mintha kicsit gyorsult volna. Talán valóban "tanult" az SSD ???
(Ugyebár állítólag tud ilyet, de én hülye vagyok ezekhez a kacifántos mérnöki blablákhoz)

Közben persze voltak frissítések oprendszer szinten is gyári driver szinten is ha jól emlékszem.. (firmware nem, mert azt nem merem)

Mindenesetre még mindig érezhető egy lassulás egyes szoftverek töltési idjeje, illetve ez az élményindex (közben megnéztem, pontosan minden érték 7,9, kivéve a diszk, az 5,9 -ez normális?), holott ez a hdd egy drágább gyorsabb típus, nagyob kesssel, mint egy mezei drive. Tehát elvárható lenne nála jobb teszt eredmény.
A másolás pedig az SSD és a HDD között továbbra sincs különbség, legfeljebb 10% -al gyorsabb az SSD ha egy nagyobb fájl ill fáljcsoport másolási időtartamát vizsgálom.

Ha nem vezérlő és driver, az ok, akkor szerinted mi lehet, ha egyáltalán val valós lassulás és nem csak szubjektív illúzió..?

#1384 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: xavihernandez - Dátum: 2011. 12. 31. 17:58

Köszi.
Amúgy érdekes módon jobbak az értékek, mint pár hónapja. Mintha kicsit gyorsult volna. Talán valóban "tanult" az SSD ???
(Ugyebár állítólag tud ilyet, de én hülye vagyok ezekhez a kacifántos mérnöki blablákhoz)

Közben persze voltak frissítések oprendszer szinten is gyári driver szinten is ha jól emlékszem.. (firmware nem, mert azt nem merem)

Mindenesetre még mindig érezhető egy lassulás egyes szoftverek töltési idjeje, illetve ez az élményindex (közben megnéztem, pontosan minden érték 7,9, kivéve a diszk, az 5,9 -ez normális?), holott ez a hdd egy drágább gyorsabb típus, nagyob kesssel, mint egy mezei drive. Tehát elvárható lenne nála jobb teszt eredmény.
A másolás pedig az SSD és a HDD között továbbra sincs különbség, legfeljebb 10% -al gyorsabb az SSD ha egy nagyobb fájl ill fáljcsoport másolási időtartamát vizsgálom.

Ha nem vezérlő és driver, az ok, akkor szerinted mi lehet, ha egyáltalán val valós lassulás és nem csak szubjektív illúzió..?

Hát az SSD-re nem igazán jellemző hogy tanulna, viszont az operációs rendszer a használati szokások alapján képes optimalizálni, ez viszont a szintetikus teszteken nem változtatna, azok nem gyorsulnak tőle. Jut ezembe, ha az oprendszer az SSD-n van, érdemes a topic első oldalán említett SSD Tweakerrel kikapcsolni\beállítani azokat a szolgáltatásokat amik érinthetik az SSD-k élettartamát.
Az élményindexet nem tartom igazán mérvadónak, így arra hogy az 5,9 normális-e nem tudok válszolni.
Érdemes figyelni pl az erőforrás használatot azokban az esetekben amikor a más rendszerekhez képest megfigyelt lassulás jelentkezik, hátha ki lehet szúrni hogy pl egy vírusirtó vagy más háttérben futó szoftver lehet-e ludas.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1385 Felhasználó inaktív   xavihernandez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 18:24

Találtam valami ssd tweakert amúgy. Érdemes azzal vacakolni? Az alapvető javasolt dolgok rég be vannak állítva, amiket itt javasolnak: http://www.ocztechno...ll=1#post442151

#1386 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: xavihernandez - Dátum: 2011. 12. 31. 18:24

Találtam valami ssd tweakert amúgy. Érdemes azzal vacakolni? Az alapvető javasolt dolgok rég be vannak állítva, amiket itt javasolnak: http://www.ocztechno...ll=1#post442151

Igazából nincs rá szükség akkor ha ezek már be vannak állítva, max ellenörzésnek mert itt egy helyen láthatod jó hogy tényleg minden okés-e, ami az SSD-nek kell...

#1387 Felhasználó inaktív   xavihernandez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 18:39

Az SSD utólag betett (csak néhány újabb. kényesebb szoftvert telepítek, oda hogy töltési idejük gyorsuljon), nem onnan indul az oprendszer és nincs is ott semmilyen rendszer file. Bár eleinte a TMP-t oda irányítottam meg a swap file-t is, de egyfelől olvastam, hogy nem ajánlott hogy az SSD folyamatosan írogatva legyen, továbbá szikrányit nem gyorsult tőle a rendszer. Meg 8 giga ramnál igazából sztem nem is nagyon kell swap file, szal amíg valami nem üzeni hogy kicsi neki a virtuális mem, addig leginkább tiltva tartom. Az oprendszer amúgy teljesen lebutított, csak játékra van, videoszerkesztésre és filmnézésre van, abszolút offline, semmi rezidens szoftver, minimalista szinten futnak a szervizek, tiltva a hálózati funkciók, nincs víruskereső, tiltva minden MS szir-szar autofrissítés, tűzfal és hasonlók, semmi a világon, hermetikus, szeparált rendszer. Másik gépen, notin netezek.

#1388 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: xavihernandez - Dátum: 2011. 12. 31. 18:39

Az SSD utólag betett (csak néhány újabb. kényesebb szoftvert telepítek, oda hogy töltési idejük gyorsuljon), nem onnan indul az oprendszer és nincs is ott semmilyen rendszer file. Bár eleinte a TMP-t oda irányítottam meg a swap file-t is, de egyfelől olvastam, hogy nem ajánlott hogy az SSD folyamatosan írogatva legyen, továbbá szikrányit nem gyorsult tőle a rendszer. Meg 8 giga ramnál igazából sztem nem is nagyon kell swap file, szal amíg valami nem üzeni hogy kicsi neki a virtuális mem, addig leginkább tiltva tartom. Az oprendszer amúgy teljesen lebutított, csak játékra van, videoszerkesztésre és filmnézésre van, abszolút offline, semmi rezidens szoftver, minimalista szinten futnak a szervizek, tiltva a hálózati funkciók, nincs víruskereső, tiltva minden MS szir-szar autofrissítés, tűzfal és hasonlók, semmi a világon, hermetikus, szeparált rendszer. Másik gépen, notin netezek.

Újra kéne telepítened, hogy az SSD legyen az elsődleges merevlemez, arra menjen a windows. Temp, átmeneti állományok mehetnek a HDD-re, ha a beállításokkal akarsz játszani.
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#1389 Felhasználó inaktív   xavihernandez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 20:02

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2011. 12. 31. 19:30

Újra kéne telepítened, hogy az SSD legyen az elsődleges merevlemez, arra menjen a windows. Temp, átmeneti állományok mehetnek a HDD-re, ha a beállításokkal akarsz játszani.

Háát ez elég stabil beállt, bekalibrált rendszer és sok sok tucat szoftver van telepítve rá, nagy meló lenne és kockázatos, mert lehet nem indulna egy rakás dolog illetve nem úgy futna, ahogy szeretném amiket már beállítgattam tesztelgettem paraméterezgettem hosszú hónapokon át. Sok munka van benne. És nem érzem azt, hogy a másolási azaz a tapasztalható fájl átvitel sebesség javulna ettől érdemben bizonyosan. Te ebben biztos vagy? Ha csak kisérletként javaslod, hogy hátha jobb lesz, de nem biztos, akkor inkább kihagynám ezt a tortúrát... Ha azt mondod tuti, hogy nagyon jelentősen fog gyorsulni, akkor esetleg belevágok valamikor persze...

#1390 Felhasználó inaktív   xclusiv 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: xavihernandez - Dátum: 2011. 12. 31. 20:02

Ha azt mondod tuti, hogy nagyon jelentősen fog gyorsulni, akkor esetleg belevágok valamikor persze...

SSD-t csakis a rendszer alá érdemes tenni. Lineáris olvasás/írás témában kb. a HDD környékén van, viszont eltűnik a seektime, ami boot/programindítás esetén baromira sok.

#1391 Felhasználó inaktív   xavihernandez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 01. 01. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: xclusiv - Dátum: 2011. 12. 31. 21:19

SSD-t csakis a rendszer alá érdemes tenni. Lineáris olvasás/írás témában kb. a HDD környékén van, viszont eltűnik a seektime, ami boot/programindítás esetén baromira sok.

Köszi, Szóval pont nem arra a célra van, amire megvettem jó drágán. Jó nagy láma vagyok... Legalább a beszerzése előtt utánanézhettem volna alaposabban.
De legalább tanultam valamit.
Gondolom előbb-utóbb lesz azért nyilván olyan tároló chip elven működő eszköz is a piacon, ami megvalósítja ezt a célt is és a lineáris másolási idők is extrémen lecsökkennek...
Nna egyszer majd újratelepítek...

#1392 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 01. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: xavihernandez - Dátum: 2012. 01. 01. 15:41

Köszi, Szóval pont nem arra a célra van, amire megvettem jó drágán. Jó nagy láma vagyok... Legalább a beszerzése előtt utánanézhettem volna alaposabban.
De legalább tanultam valamit.
Gondolom előbb-utóbb lesz azért nyilván olyan tároló chip elven működő eszköz is a piacon, ami megvalósítja ezt a célt is és a lineáris másolási idők is extrémen lecsökkennek...
Nna egyszer majd újratelepítek...

Nem fontos telepíteni: vannak eszközök partíció vagy egész diszk másolására.

#1393 Felhasználó inaktív   xavihernandez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 01. 01. 21:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 01. 01. 16:30

Nem fontos telepíteni: vannak eszközök partíció vagy egész diszk másolására.

Tudom. Pl Norton Ghost. Azonban nem láttam még olyan Windowst a win98 óta, amit ha cakkpakk másolsz át egy másik merevlemezre iilletve boot-eszközre (hacsak nem azonos vagy nagyon hasonló típus) hajlandó lett volna elindulni vagy ha el is indult, normálisan működni. Jelen esetben egy SSD-re átmásolni a mellesleg kb 200 gigát foglaló rendszerem (telepített programokkal) amúgy sem lenne lehetséges, hiszen nem férne rá. Össze vissza másolgatni és az elérési utakat bejegyezgetni, kisérletezgetni így legalább annyi időt energiát és idegrendszert fogyaszt, mint egy új telepítés, azt hiszem....Tehát szerintem csak az új telepítés az opció.
Vagy van olyan szoftver, ami erre a szitura is megoldást ad? Pl a telepített szoftvereket ügyesen átrakja másik partícióra úgy hogy minden stabil marad futni fog?

#1394 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 01. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: xavihernandez - Dátum: 2012. 01. 01. 21:57

Tudom. Pl Norton Ghost. Azonban nem láttam még olyan Windowst a win98 óta, amit ha cakkpakk másolsz át egy másik merevlemezre iilletve boot-eszközre (hacsak nem azonos vagy nagyon hasonló típus) hajlandó lett volna elindulni vagy ha el is indult, normálisan működni. Jelen esetben egy SSD-re átmásolni a mellesleg kb 200 gigát foglaló rendszerem (telepített programokkal) amúgy sem lenne lehetséges, hiszen nem férne rá. Össze vissza másolgatni és az elérési utakat bejegyezgetni, kisérletezgetni így legalább annyi időt energiát és idegrendszert fogyaszt, mint egy új telepítés, azt hiszem....Tehát szerintem csak az új telepítés az opció.
Vagy van olyan szoftver, ami erre a szitura is megoldást ad? Pl a telepített szoftvereket ügyesen átrakja másik partícióra úgy hogy minden stabil marad futni fog?

Szerintem ne szopasd magad feleslegesen, majd ha lesz egy 200+ GB-os SSD-d, akkor visszatérünk rá... :-)

#1395 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 02. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: xavihernandez - Dátum: 2012. 01. 01. 21:57

Előbb írtad, hogy nem értesz nagyon a mérnöki blablákhoz. Lehet, hogy meglepő lesz, de NT alapú gépeknél egy grafikus felületen aktívvá tétel és egy másolás az egész (valamilyen rendszer alól, ami cd-ről/pendriveról indul). Ekkor nem gond az eltérő méret (ha már "látta" a rendszer az SSD-t, akkor még egy apróságot meg kell tenni). A programok biztosan kérnek 200G-t, nincsenek abban benne a felhasználói adataid is? Elég hihetetlen értéknek tűnik, mennyi a program files+windows mappa helyfoglalása? A felhasználói adatok elérési útvonalát szintén egyszerűen lehet átírni az élő rendszer alatt, végig grafikusan, egyértelműen.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1396 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 02. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 02. 07:59

Lehet, hogy meglepő lesz, de NT alapú gépeknél egy grafikus felületen aktívvá tétel és egy másolás az egész (valamilyen rendszer alól, ami cd-ről/pendriveról indul). Ekkor nem gond az eltérő méret (ha már "látta" a rendszer az SSD-t, akkor még egy apróságot meg kell tenni).

Aktívvá tétel alatt a partíció aktívvá tételét érted? Úgy rémlik, ha már látta a rendszer a meghajtót, akkor kívülről a registryt kell piszkálni, de már nem tudom, azon belül mit. Egyszer pedig írtál róla, de már nem találom, pedig lehet eljön az idő, hogy én is kipróbálom élesben.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1397 Felhasználó inaktív   xavihernandez 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 01. 02. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 02. 07:59

Előbb írtad, hogy nem értesz nagyon a mérnöki blablákhoz. Lehet, hogy meglepő lesz, de NT alapú gépeknél egy grafikus felületen aktívvá tétel és egy másolás az egész (valamilyen rendszer alól, ami cd-ről/pendriveról indul). Ekkor nem gond az eltérő méret (ha már "látta" a rendszer az SSD-t, akkor még egy apróságot meg kell tenni). A programok biztosan kérnek 200G-t, nincsenek abban benne a felhasználói adataid is? Elég hihetetlen értéknek tűnik, mennyi a program files+windows mappa helyfoglalása? A felhasználói adatok elérési útvonalát szintén egyszerűen lehet átírni az élő rendszer alatt, végig grafikusan, egyértelműen.

Ez azért annyira nem mérnöki szint még... Ilyet csináltam jó néhányszor. Azonos konfiguráción. Más tipusú diszknél illetvel alaplapnál(vezérlőnél) az eesetek többségében nem indul a rendszer vagy instabil lesz, én ezt tapasztaltam, Azonban itt egy drasztikus boot ill rendszer eszköz változás van, egész más meghajtót kell maga alá húzzon. Amúgy én nem úgy szoktam hogy aktívvá tétel, mert ez sem mindig jön be, hanem megkezdek egy telepítést vagy ha van olyan funkció boot formázást csinálok a cél meghajtóra. 150-200 giga közt van az egész mivel fel van telepítve vagy 40 nagyobb game, mentéseikkel és néhány egyéb szoftver. Kb 50-et az oprendszer foglal kb 150-et a szoftverek és a game mentések. De amúgy igazad van, az asztalon van némi mp3 és fotó is. De azok legfeljebb 2 gigát tesznek ki, elhanyagolhatók. Más felhasználói flle nincs, pl hosszú dokok vagy vidik egyebek, a dok mappa szinte üres, mert ilyesmire ezt a notit használom, amin netezek.
Köszi a tanácsokat. Másolgatásokba gányolásba ezen a rendszeren nem vágok bele eldöntöttem, mert túl sok munka van benne és túl sok sw van rajta, (pont egy éves a gép és azóta nem volt új telepítés rajta), hanem megfogadom kollega tanácsát, és gyűjtök egy nagyobb ssd-re...

#1398 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 02. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: xavihernandez - Dátum: 2012. 01. 02. 14:56

Azonban itt egy drasztikus boot ill rendszer eszköz változás van, egész más meghajtót kell maga alá húzzon.

Igazából ez az egyik legegyszerűbb felállás, nem másik gépre költözöl, ugyanaz a vas, csak a boot drive cserélődik ahhoz meg ugyanaz a ACHI driver kell, szóval itt tényleg nem több mint másolás és örülés (max egy kis mounteddevices buhera)...

#1399 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 01. 02. 16:20

Azért még az alignálás-ra figyelni kell. ;)
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1400 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 02. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 01. 02. 16:20

Azért még az alignálás-ra figyelni kell. ;)

BIZONY, de ugye a partícionálás jelen esetben W7-alatt történt az előzményekből kiindulva, ott meg ez helyesen lesz/lett beállítva, a teszteredmények se utaltak ilyen problémára bár pont olyan progit/screenshotot nem látok ami egyértelműen igazolná...

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.