Idézet: GerBeGurGya - Dátum: 2010. 11. 19. 20:49
Szerintem meg egyedul en olvastam at figyelmesen a hozzaszolok kozul a cikket maskulonben masok is erszevettek volna a "hibakat".
Mondjuk a defrag az SSD-en eleg jol el van dugva.
Nem vitatkozni vagyok itt kulonben tudom nagyon sokat dolgoztal ezzel a tesztel/cikkel le a kalappal csak az eredmeny es a vegso kovetkeztetes teljesen maskepp alakult volna ha mindent figyelembe veve tortenik a teszt.Szinten a Vertex2 tesztelese meg belefert volna ahogy ez a drive nem teljesen uj de gondolom a hozzaferes nem volt megoldott.
Igazából a cikkemről a PH-n kéne "vitatkozni", de most itt vagyunk szal válaszolok.
1. nemtom hol írtam, hogy defrageltem az SSD-ket, igazán beidézhetnéd
2. tisztában vagyok a Sandforce tömörítésével és jópár helyen ki is hangsúlyoztam ezt a cikkben, még külön újra is teszteltem emiatt az összes SSD-t két másolási tesztben (Acronis Image és Batman)
3. a vezérlők összevetése volt a cél, és a Sandforce SF-1200-at a Corsair Force illetve a CSX SSDQ3 képviselte, ezek mellé már felesleges lett volna még a Vertex 2-t is berakni, a Corsair Force és a CSX is ugyanolyan gyors, szal 99,9%, hogy a Vertex 2 is annyit tud mint ezek
4. ezt írod: "sokat tesztel az SF-el a nem tomoritheto filokat hasznalo benchel akkor a drive rohamosan fog vesziteni a sebessegebol" - ezt megmutathatnád, hogy hogyan derül ki. Az AS SSD-s másolási teszteket 3-5-ször szoktam lefuttatni, és a Sandforceokon speciel elég konstans eredményt adott az összes futás. Az Acronis Image másolását is 3szor mértem le, mind3szor ugyanazt az eredményt kaptam 2-3 mp-es különbséggel. Btw sztem te itt arra gondolhatsz hogy az SSD belassul ha kevés a hely, de ennek köze sincs a tömörítéshez.
5. ezt írod: "hogy az SF tomoritest hasznal az nem azt jelenti hogy a nem tomoritheto filokkal nem tud boldogulni" - boldogulni boldogul, csak qrvára lassú (legalábbis az ígért 270/260 MB/s-hez nincs sok köze az fix).
Szerkesztette: fLeSs 2010. 11. 19. 22:37 -kor