HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#1071 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:22

Azért a fingreszelésnek egész szép az irodalma....

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1072 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 05. 24. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2010. 05. 24. 15:38

Az utolsó mondatoddal alávertél az egész threadnek: ha nem "tükrözöd" a képeket, akkor 0 (nulla, nil) hely kell nekik.

*Elmegy a maradék lyúzer is.

Minden egyes külső hivatkozásként betett kép a linkjében karakterenként 1B helyet fog foglalni+a hivatkozás szövege és BB-kódok.

*De el ám! :-)

Szerkesztette: didyman 2010. 05. 24. 18:06 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1073 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 05. 22. 09:21

hát a mai facebook farmville meg új SSD-t jelentett be a Kingston jellegű cikkek után kialakuló diskurzusokból aligha fogok évek múlva is hasznos infókat szerezni, de a jelenből hozzáférhető infók egyedisége is hát nem kérdőjeles, hiszen rögtön 2-3 másik magyar portálon elolvashatom. A néhány szakmaibb téma, amikben azért meg-megnyilvánulnak olyan emberek, akik egy adott témában igen olvasmányos dolgokat tudnak mutatni. De így nincs inspiráció. Egy cikknek pont ez is volna feladata, hogy olyan dolgokat szedjen elő, amiket nem a külhoni hírek hű fordításaiból, hanem a cikket író szakirányú jártasságából fakadóan, mint önálló véleményt fogalmaz meg, vagy indít el egy szálat vele. Ez nagyon hiányzik az egyediséghez, az értékhez,...

Most biztos önelégült seggfejnek fogok tűnni, de azt gondolom, hogy a HWSW tartalma messze az egyik legjobban összeszedett a kis magyar rögvalóságban. Rohadt sokat dolgozunk azon, hogy egyedi tartalmat állítsunk elő, és egyedi információkat csempésszünk még az átvett anyagainkba is -- emellett az, hogy nincs minden második cikk alatt huszonöt fórumoldalas szakmai vita, az már megbocsáss, de a hazai "IT-szakemberek" apátiáját sokkal inkább tükrözi, mint a cikkek egyediségét...

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#1074 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 22:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 05. 24. 21:19

Most biztos önelégült seggfejnek fogok tűnni, de azt gondolom, hogy a HWSW tartalma messze az egyik legjobban összeszedett a kis magyar rögvalóságban. Rohadt sokat dolgozunk azon, hogy egyedi tartalmat állítsunk elő, és egyedi információkat csempésszünk még az átvett anyagainkba is -- emellett az, hogy nincs minden második cikk alatt huszonöt fórumoldalas szakmai vita, az már megbocsáss, de a hazai "IT-szakemberek" apátiáját sokkal inkább tükrözi, mint a cikkek egyediségét...

üdv

R.

Renwick, én nem azért írtam, amit írtam, hogy ki hordja a kabátot beszélgetést kezdjünk ebből is. Fogd már fel, le van szarva, hogy a cikkírók mit és hogyan gondolnak erről, az olvasóitok ítélnek!
Na meg az is megér egy misét, hogy pontosan mi is az IT.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1075 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 05. 24. 21:19

Rohadt sokat dolgozunk azon, hogy egyedi tartalmat állítsunk elő, és egyedi információkat csempésszünk még az átvett anyagainkba is

Abban egyet értek, hogy rohadt sokat melóztatok vele. Ez tény. De egyedi információval már megbocsáss, mikor az Inviteles szerverterembe belekérdeztem, akkor nyeglén megvontátok a vállatok, hogy mittomén, ez volt a sajtóközleményben, így leírtuk, extrát ne kérdezz. Innentől mégis mi a rákfenétől olyan egyedi, meg plusz információs?
Make love not Wor.

#1076 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 08:27

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 05. 24. 23:25

Renwick, én nem azért írtam, amit írtam, hogy ki hordja a kabátot beszélgetést kezdjünk ebből is. Fogd már fel, le van szarva, hogy a cikkírók mit és hogyan gondolnak erről, az olvasóitok ítélnek!
Na meg az is megér egy misét, hogy pontosan mi is az IT.

Én sem akarok ebből presztízsvitát keríteni, de elhiheted, hogy baromira érzékenyen érint itt mindenkit, ha két mondattal leírják azt a munkát, amit nap mint nap végez.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#1077 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 25. 09:23

ahogy craig ferguson szokta mondani nem éppen PC poénjai után: yeah, blame me, make me the bad guy :D
hwsw staff

#1078 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 09:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 05. 25. 09:27

Én sem akarok ebből presztízsvitát keríteni, de elhiheted, hogy baromira érzékenyen érint itt mindenkit, ha két mondattal leírják azt a munkát, amit nap mint nap végez.

üdv

R.

Értsd már meg, olvasóként ezt leszarjuk, én is jól tudom, hogy mennyit melóztok ezzel az egésszel, de nem ehhez viszonyítod a végeredményt te sem, szerintem. Ez kritika, amit megfelelően kéne kezeljetek és nem sértődéssel. Írtok igazán jó cikkeket, de kevés az arányuk az egészhez képest, valamint számos hiba fordul elő mondhatni rendszeresen (bár az utóbbi időben ebben tényleg van fejlődés).
Ne én legyek a bűnbak meg a faszkalap, aki azt se tudja, miről beszél, nagyon jól tudod, hogy sokan vagyunk negatív véleménnyel a cikkeket és a kommentfelületet általánosan illetően, és egyáltalán nem az a jellemző, hogy csakazértis beszóljunk, tényleg szívesen olvasnánk jó cikkeket, színvonalas oldalon, amit nem basz szét néhány emotikon, amíg ezekben nincs előrelépés, valahogy jelezni kell, hogy mennyire zavaró/ciki, mert szerintetek úgy tűnik, nem az.
Nem kell ebből sértődőset csinálni, mi ismerjük egymást, tudod, hogy bírom a fejed, Berbónnal még van söröznivalóm, és ki tudja, lehet, hogy Speciallal is megiszunk egy sört, ha nem ver meg előtte, a cikkírás meg ezektől független szakma.

#1079 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 10:42

üdv

R.

Az én munkámat is leírják, sőt, a fórumon kb. lebüdöscsalóznak. :cool: Meg vannak a parkolóőrök is.

De sokkal többre mennétek azzal, ha VAGY a) elolvasnátok, mit akarnak szebben-durvábban mondani az emberek és nemcsak a policy szerint születnének a válaszok VAGY b) átkerülne a Visszabeszélő szekció a read-only részbe.

Forgalomhoz: a mostani statisztika szerint a top 9 fórumozónak ennyi postja van rendre: 33, 30, 16, 15, 13, 12, 10, 10, 10. Ez most ritka eset, mert a legaktívabb is ritkán van 20 fölött. Ehhez képest 44 felhasználó volt aktív az utolsó 15 percben (nem tudom, hány %, magamból kiindulva 5-10). Ezeknek jó része a főoldalról jövő "királycikk" vagy "hülyecikkíró", van hozzá a Sziget-Társalgó, meg pár százalék releváns tartalom. Ha ez az irány, akkor hajrá, javaslom a b) opciót. Egyébként a). Mert most nektek is, nekünk is csak felesleges időtöltés gyártani a postot.

#1080 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 05. 25. 11:42

Az én munkámat is leírják, sőt, a fórumon kb. lebüdöscsalóznak. :cool:

Akkor én is :Đ . Notiban alkatrészt kéne cserélni, raktáron nincs, beszerezni épeszű áron jelenleg nem tudunk.

#1081 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 05. 25. 10:23

ahogy craig ferguson szokta mondani nem éppen PC poénjai után: yeah, blame me, make me the bad guy :D

Blogon indítottál egy bejegyzést, amiben a fórumozók(?) véleményét kéred a fejlesztések, javítások kapcsán. Én most komolyan kérdezem, ha oda beírjuk a nyűgjeinket, akkor szépen megköszönöd és felvésed a listádra, vagy ugyanúgy kommentár nélkül marad mindaz, amikről litániákat írunk? Egyébként köszönjük a konvertálós szkriptet, tényleg örülünk, hogy végre megoldás születhet az UBB-s hozzászólásokra is, és hogy nem dobjátok ki a picsába inkább, komolyan megérteném.

#1082 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 14:07

Attól függ, nálam is az van, redundáns net, srácok reszelik a clustereket aminek egyik vége itt, másik lába a szomszéd kontinensen van, de mi a fontos? Ami látványos. Kisfőnök tudjon nyomtatni, menjen a wifije, ne legyen zajos a telvonala. Addig az sem fontos, ha lángol a szerverszoba és áll a forráskódos vas.

Itt mi vagyunk a júzerek, lehet mesélni, hogy mennyi meló van benne, tudjuk. Mi is ugyanazt csináljuk, csak mondjuk 3 cégnél 100 műszakban :-) Usert meg ott sem az érdekli, mennyit melóztál és milyen pózban, hanem a végeredmény.

Te már emlegettél némi tartalmi pluszt, mint hozzáadott érték, Specieltól meg ilyesmi választ kap az ember:

"A megnyitón ott voltam, írtunk is róla. Fogalmam sincs, mit lehetne feltárni. Az egy sztenderd adatközpont, amelyet egy volt nyomdában építettek fel a tőkehatékonyság és time-to-market érdekében. Semmi extráról nincs szó tudtommal, vagy akkor jól eltiktolták. Szerinted mi lehet az, hogy környezetbarát megoldás? Bármi. A használt csövek anyaga, az akkumulátorok alacsony nehézfémtartalma, a magas energiahatékonyság, a világítás automatizációja, bármi. De mi ebben az érdekes?
"

Mert tudja mi nekünk az érdekes. Látod, ez az egyik fő baj, mikor a topik nagy része megállapítja, itt valami nem kerek, Te meg erőlteted, hogy mink itten mind meghülyültünk, megöregedtünk, lehet már sört sem iszunk?
Make love not Wor.

#1083 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 05. 25. 10:23

Mink meg tudjuk milyen a piros hokelli. Nabumm, ha már ilyen kinek a fasza nagyobb játékot tolunk.
Make love not Wor.

#1084 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 05. 25. 15:07

lehet már sört sem iszunk?

Bazge, el kell ugronom sörért, nincs idehaza és jön a vihar. De jó, hogy eszembe juttattad, VKP-nak megy a doboz!

#1085 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 05. 25. 14:01

Akkor én is :Đ . Notiban alkatrészt kéne cserélni, raktáron nincs, beszerezni épeszű áron jelenleg nem tudunk.

Imádatos, írj pls. mailt bővebb infoval.

#1086 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 05. 25. 14:09

Mink meg tudjuk milyen a piros hokelli. Nabumm, ha már ilyen kinek a fasza nagyobb játékot tolunk.

Kép

#1087 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 05. 25. 14:01

Notiban alkatrészt kéne cserélni, raktáron nincs, beszerezni épeszű áron jelenleg nem tudunk.

Telefonszámot megkaptad amúgy?

#1088 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 05. 25. 17:21

Telefonszámot megkaptad amúgy?

'szontad, nem írsz már :Đ

#1089 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2010. 05. 25. 16:52

Kép

Na, Renwick, meg helloszabi, meg többi főhős az tudja-e, hogy ez mi ez? Bár akkor nosztalgiatopik on, ez még összetartotta a brigádot baze, nem ám a blog és a marketing bullshit:

Csatolt fájl  furiklee.jpg (49,19K)
Letöltések:: 37
Make love not Wor.

#1090 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 05. 25. 19:23

Na, Renwick, meg helloszabi, meg többi főhős az tudja-e, hogy ez mi ez? Bár akkor nosztalgiatopik on, ez még összetartotta a brigádot baze, nem ám a blog és a marketing bullshit...

'esse most vót
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.