HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#201 Felhasználó inaktív   Füsti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 10. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 03. 10. 21:37

Kép

Köszi.

Szerkesztőben nálam szinte semmi sem működik... Betűtípus, méret...
Nem találom a régi szmájlikat.
Háromféle Ember él a Földön: aki tud számolni, és aki nem...

#202 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 03. 10. 20:13

Esetleg igy?

Én inkább valahogy így képzelem: :cool:

Csatolt fájl:

#203 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2010. 03. 10. 21:53

Radikalis, de tenyleg tomor. :up: Mondjuk a Valasz es a Jelzes gombokat en tavolabbra tennem egymastol (pl. a Jelzes le az ertekeles melle), es az alairas meg az ertekeles is osszekeveredhet igy...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#204 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:08

es mar csak az avatar merete a tulzoan nagy! ;)

egyebkent ki allitja, hogy a regi hangulatjelek megvannak? mert a kacsintosta en pl. nem latom!

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 10. 22:22 -kor

a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#205 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:22

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2010. 03. 10. 21:53

funky
nekem tetszik! :up:

renwick: nem lehetne visszaállitani legalább azt hogy az oldalsávról a legfrissebb hsz-hez jussak?
ez igy tényleg baromi zavaro, hogy végig kell nyitni az összes fórumot
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#206 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:27

Csatolt fájl  001.png (54,68K)
Letöltések:: 45 :think:  :Đ
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#207 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:28

A bolhapiac így használhatatlan. Egyrészt nagyon körülményes a keresés (részletes->csak a címekben->...), régebben volt erre a bolhapiac.hwsw.hu -n egy gyorskereső megoldás.
Ezen kívül (és ez a durvább), keresés esetén egyszerűen nem látszódnak az eladó termékek, mert nem férnek ki a listában. 22" -es monitorom van, és ha rákeresek arra hogy iphone, akkor ennyit látok:

Első oszlop (téma):

"Eladó: Mobil / Egyéb mobiltelefonok / Készülékek / Apple ..."
"Eladó: Mobil / Egyéb mobiltelefonok / Készülékek / Iphon..."
"Eladó: Mobil / Egyéb mobiltelefonok / Tartozékok / IPHON..."

Tehát nem látom hogy tulképpen mi is a portéka, csak az első 5 karatkert (nomeg a kategóriát, ami viszont nem érdekel). Pedig lenne még hely bőven, a következő oszlop és az "iphone..." között vagy 400 pixel tátong üresen.

Ha keresés nélkül tallózom a bolhapiac topicot, akkor jobb a helyzet, node nyilván ez egy olyan szolgáltatás amiben a legtöbb felhasználó inkább keres, mintsem hogy csak úgy mazsolázzon.

Számomra ez így olyan szinte használhatatlan, hogy már nem is néztem rá ma az oldalra :(

Pls. csináljatok ezzel valamit, mert így rövid úton annyi lesz a rovatnak. Magyarország egyik legnagyobb hw/sw/telefon/kütyü aprója volt itt, talán megérné meggondolni azt is, hogy fejlesszetek hozzá egy dedikált hirdetési felületet... De addig amíg nem késő.

#208 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:31

Nem lehetne esetleg a lezart forum ikonjat lecserelni vmi ilyenre? (persze nem osszenyomva ahogy a csatolo mutatja)

Csatolt fájl:

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#209 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2010. 03. 10. 22:04

Mondjuk a Valasz es a Jelzes gombokat en tavolabbra tennem egymastol (pl. a Jelzes le az ertekeles melle), es az alairas meg az ertekeles is osszekeveredhet igy...
Igaz, úgy tényleg jobb lenne... már csak az egészet meg kéne csinálnia valakinek. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue.gif

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 03. 10. 22:08

es mar csak az avatar merete a tulzoan nagy! ;)

Hát ja, elég volt a 64x64 is, de nem hinném hogy ezen változtatnának.

#210 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 22:52

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2010. 03. 10. 20:53

Te, en most kiprobaltam a tesztforumomon, szerintem ez baromi randa szinosszeallitas :)
De majd agyalok.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#211 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Qwerty4 - Dátum: 2010. 03. 10. 16:41

Látom, közben a privát üzenetek is visszatértek. :)

Nekem tovabbra is csak az altalam kuldottek vannak meg :irigy:
Arrol nem is beszelve hogy mindegyik duplan :omg:
Sony VAIO Type G

#212 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:01

Nekem igazából nincs gondom az új fórummal, köszi, hogy abajgatjátok. :)
Megéltem már pár fórummotor-váltást itt (hányat is?), mindegyik után kellett egy kis beletanulási és megszokási időszak, így van ez most is. :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#213 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:06

Nahh, ilyet tudok. Az osztalyzast es a gombokat nem tudom egy sorba hozni de kivettem 10px paddinget.
A felso resz barnajat nem csinalom meg, megmondom oszinten nem tetszik es most egoista leszek ezzel kapcsolatban.

Kép

bocs, szetcsuszott. auto-kicsinyites nincs ebben a forumban?

Szerkesztette: Wyco 2010. 03. 10. 23:09 -kor

#214 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 10. 23:06

Nahh, ilyet tudok. Az osztalyzast es a gombokat nem tudom egy sorba hozni de kivettem 10px paddinget.

Jobb, bár így avatar nélkül nem igazán látni, meghosszabbodna-e képpel. A pop-out ikont a neved mellett nem lehetne merge-elni a státusz gombbal? Elég lenne rákattintani az emberke ikonra a névtől balra, mínusz egy felesleges ízléstelen sallang.

Illetve ami még kevésbé feltűnő, de nem szép, hogy a hozzászólás pontszámát illetve plusz/mínuszt mutató ablak külön világossárga keretben van, és azon belül még egy szürke keret a számnak. Kell az? Sokkal jobb lenne a sárga keret nélkül, de még jobb (logikusabb is) a Válasz gombtól balra. Plusz egy felesleges sor az is.

A tesztfórumba nem lehet jelentkezni esetleg további abajgatásra?

Szerkesztette: spidey 2010. 03. 10. 23:22 -kor

#215 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 10. 23:06

Nahh, ilyet tudok.

Nekem fura.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#216 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Lasrach - Dátum: 2010. 03. 10. 22:28

A bolhapiac így használhatatlan. Egyrészt nagyon körülményes a keresés (részletes->csak a címekben->...), régebben volt erre a bolhapiac.hwsw.hu -n egy gyorskereső megoldás.

Valóban érdekes az is, hogy korábban a Bolhát direkt különválasztották a fórum többi részétől, mert a Bolha nagy terhelést jelentett a fórummotorra nézve, ha jól emlékszem. Most pedig ismét egyben vannak.... ?
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#217 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: spidey - Dátum: 2010. 03. 10. 22:16

Jobb, bár így avatar nélkül nem igazán látni, meghosszabbodna-e képpel. A tesztfórumba nem lehet jelentkezni esetleg további abajgatásra?

De lehet, a kep tarhelye alapjan talald ki hogy hol van. :)
ps. a tesztforumban a header rossz, tudok rola, nem kell szolni.

Szerkesztette: Wyco 2010. 03. 10. 23:19 -kor

#218 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 10. 23:19

De lehet, a kep tarhelye alapjan talald ki hogy hol van. :)
ps. a tesztforumban a header rossz, tudok rola, nem kell szolni.

wow, ott lesz az új hwsw? :Đ

Idézet

[link]

#219 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:23

Kép

Szerkesztette: Wyco 2010. 03. 10. 23:24 -kor

#220 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevergone - Dátum: 2010. 03. 10. 22:20

wow, ott lesz az új hwsw? :Đ

Nem :)
De nem szetbarmolni, mert akkor becsukom :)

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.