HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#241 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 11. 09:24

Ez egészen jól néz ki, ráadásul még talán a legjobban hasonlít a régebbi dizájnra.

Egyetlen dolog nem tetszik, hogy a felhasználó neve (történetesen éppen az enyém https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue_2.gif :Đ ) átlóg az avatart, egyben a fórumtagra vonatkozó adatokat tartalmazó "sáv", avagy keret határán.

Ez szerintem nem néz ki jól.

A skines topikba belettem egyet amit CSS-sel meg tudok csinalni, nezz be plz.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#242 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 11:06

Benéztem, válaszoltam. ;)

S ha már a "skin" szóba került, nem szorosan a fórum működésével kapcsolatosan, annyit szeretnék elmondani, hogy amennyire én tudom, a magyar nyelvbe az ominózus szín nem magyarított írásmóddal került be. Tehát nem "keki" a szín elnevezése, s nem is "kheki", hanem az eredeti írásmóddal kell írni: khaki. ;) (A tévedés jogát fenntartom.)

Ez alapján talán érdemes lenne javítani a fórum megfelelő részein (különös tekintettel a skin választó menüre) a helyes írásmód szerint a skin elnevezését. ;)

Szerkesztette: Piftuka 2010. 03. 11. 11:07 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#243 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 11. 10:06

Benéztem, válaszoltam. ;)

S ha már a "skin" szóba került, nem szorosan a fórum működésével kapcsolatosan, annyit szeretnék elmondani, hogy amennyire én tudom, a magyar nyelvbe az ominózus szín nem magyarított írásmóddal került be. Tehát nem "keki" a szín elnevezése, s nem is "kheki", hanem az eredeti írásmóddal kell írni: khaki. ;) (A tévedés jogát fenntartom.)

Ez alapján talán érdemes lenne javítani a fórum megfelelő részein (különös tekintettel a skin választó menüre) a helyes írásmód szerint a skin elnevezését. ;)

En is valaszoltam :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#244 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 11:51

Érdekes felület.

Meg hogy nincsenek moderátorok, ez így nem fog működni, előre beleugatok.

Max 50 hozzászólás igen kevés nekem, én egérrel végighúzom egyszer, aztán kész....lapozgatni meg minek...

Akkor teszteljük le az alpári szöveg szűrőt: Alpári Ignác :rolleyes: https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue.gif
remélem lesz elég user, mert az utóbbi időben néha pang az oldal a 2003as fénykorhoz képest.

Szerkesztette: WEbshark 2010. 03. 11. 11:53 -kor

#245 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 03. 11. 07:17

ez ok, de miert van nekem -6? :blink: az elmult 9 evben sose volt egy figyelmeztetesem se.
plane az eheti hozzaszolasok alapjan, nem erzem hogy vkit is megbantottam volna (de korabban se nagyon...). egyedul t2kt ruhelltem x eve, de o meg hamar repult.

Szintén zenész.

Idézet

Hírnév: -8
Semleges

"Légy szerény mint én..."

#246 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 08:21

Én azért ezt nem állítanám kategorikusan, mert valahogy akkor is használható volt, amikor nem voltak meg rá az egyedi fejlesztések. Úgy döntöttünk, hogy azokat nem tesszük át az új fórumba, ettől függetlenül a Bolhapiac esetében agyalunk valami átfogó megoldáson, ha valóban komoly igény mutatkozik rá.

üdv

R.

Én a kategorikus "használhatatlan" kijelentést nem az egyedi fejlesztések hiányára értettem (pl. gyorskereső). Hanem arra, amit a keresési eredménynél látsz. Te használnád úgy az Aprónetet pl, hogy beírod a keresőbe hogy Lada 1200 :), majd kapsz egy 250 találatos listát amiből annyit látsz hogy:

"autó>használt->Lad.."
"autó>használt->Lad.."
"autó>használt->Lad.."
"autó>használt->Lad.."
...

?

Ha szerintetek ez így egy kicsit is használható, hát lelketek rajta, nekem sajnos nem az.

#247 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 12:54

Már egyszer feltettem a kérdést, de nem volt reakció, válasznál és szerkesztésnél a linkek és képek az idézetben ugyanúgy képként és linkként jelennek meg, ezt ki lehet valahogy kapcsolni?

Nagyon zavaró, pl van egy link a hozzászólásban nem lehet átírni, csak újra beilleszteni, kép meg széttolja az egész ablakot. Az még zavaróbb.

#248 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 10:23

Ahhoz elég sok negatív jelzést kell besöpörj, hogy rosszfiú legyél. Ha kell, tudunk a ponthatárokon változtatni, illetve végső esetben a frissen regisztrált fórumozóktól megvonhatjuk a minősítési lehetőséget, de szerintem be fog ez állni jól, miután az idióták megunják az össze-vissza nyomkodást.

üdv

R.

Azért jó lenne a beállításokhoz betenni olyan opciót, hogy a felhasználó le tudja tiltani a minősités opciót. Igy a hsz-inél nem jelenne meg a +/- gomb. Aki nem akar se tök gáz, se jó arc lenni, annak ez jól jönne. Gondolom nem nagy ügy belehegeszteni ilyen opciót. :up:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#249 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 11. 12:54

Már egyszer feltettem a kérdést, de nem volt reakció, válasznál és szerkesztésnél a linkek és képek az idézetben ugyanúgy képként és linkként jelennek meg, ezt ki lehet valahogy kapcsolni?

Nagyon zavaró, pl van egy link a hozzászólásban nem lehet átírni, csak újra beilleszteni, kép meg széttolja az egész ablakot. Az még zavaróbb.

Kapcsold ki a profilod beállításaiban a bővített (RTE) szerkesztőt.

Szerkesztette: Wile E 2010. 03. 11. 13:28 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#250 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:35

Kérdés: ezt a hozzászólás értékelése dolgot lehet felhasználószinten valahogy ki-be kapcsolni? Tehát, ha én nem tudok értékelni, de engem sem tudnak, az tökéletesen megfelel.

4 nap alatt oda jutottunk, ahova anno a KCS-TG rendszerben: bejött a user és ránézésre poénból minden postra behúzott egy mínusz pontot egy adott topic adott oldalán. Ennek mi értelme van? :think:

Szerk.: látom, nem egyedi a sirám.

Szerkesztette: Carmaged 2010. 03. 11. 13:36 -kor

#251 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:36

Megtekintések száma azt jelöli, higy mennyien nézték meg az adatlapot? Ha igen akkor a látogatók hogyhogy ugyan azok maradnak? :) (közben nő a megtekintések száma)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#252 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2010. 03. 11. 09:41

Egészen biztos vagy ebben?

Akkor honnét tudja a fórum, hogy egy személy egy bizonyos postra adott-e már minősítést?

Na, kapsz erre egy + jelet, hogy jó legyen :-)
Make love not Wor.

#253 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 03. 11. 10:13

az franya :) csak miert vagyok en attol "rosszfiu", ha vmi hulyeseget irok, vagy masnak nem tetszot. pl sokan a lelkukre veszik, ha irok egy rossz szot vmelyik szeretett brandre (pl atira), hiaba van ugy.

Ide is toltam egy pluszt, akkor most örülés van :-)
Make love not Wor.

#254 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 09:28

Nem lehet tudni, ki adott minősítést, de induljunk ki abból, hogy hosszú távon csak akkor fogja ezt bárki is használni, ha alapja lesz rá.

üdv

R.

Szerintem éppen ez az a feltétel, ami nem fog teljesülni. Milyen alapja lehet ennek a minősításnek? Nincs alapja. Mindig lesz olyan, hogy valaki indokolatlanul, vagy tévedésből fog negatív vagy pozitív minősítést kapni. De ha szándékosan kapna, akkor is mi a célja ennek? Valami versengésnek kell kialakulni, hogy ki a jobb?

A minősítést le kell tiltani!
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#255 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 03. 11. 13:26

Kapcsold ki a profilod beállításaiban a bővített (RTE) szerkesztőt.

kösz.

#256 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 11. 13:41

A háromkeresztes sokkal jobb....

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#257 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 11. 13:35

4 nap alatt oda jutottunk, ahova anno a KCS-TG rendszerben: bejött a user és ránézésre poénból minden postra behúzott egy mínusz pontot egy adott topic adott oldalán. Ennek mi értelme van? :think:

Mondjuk ha azt meg lehetne csinálni, hogy fél órán belül egy felhasználó csak 1 minősítést oszthatna ki akkor talán lenne értelme. Mert így írsz valamit ami vérpistinek nem tetszik vagy éppen nagyon tetszik és akkor nekiáll végigmenni és az összes hozzászólásod minősíti.

#258 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 11. 13:35

Kérdés: ezt a hozzászólás értékelése dolgot lehet felhasználószinten valahogy ki-be kapcsolni? Tehát, ha én nem tudok értékelni, de engem sem tudnak, az tökéletesen megfelel.

Szerk.: látom, nem egyedi a sirám.

Semmilyen empirikus következtetést nem lehet levonni négy nap használat után. Most új a funkció, mindenki össze-vissza nyomkodja, majd szépen beáll normál szintre. Más IPB fórumokon kiválóan működik a dolog, ne érezzétek magatokat ennyire különlegesnek...

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#259 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 03. 11. 12:36

Megtekintések száma azt jelöli, higy mennyien nézték meg az adatlapot? Ha igen akkor a látogatók hogyhogy ugyan azok maradnak? :) (közben nő a megtekintések száma)

Erre en is kivancsi lennek :)

#260 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 03. 11. 13:41

Köszi, igazán rendes vagy, de megvagyok nélküle. Én csak Arnnak próbáltam segíteni, illetve az általa feltett kérdés tisztázásához közelebb kerülni.

(Azért kaptál egy +ot, hogy kvittek legyünk. :))

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.