HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#221 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 10. 22:52

Te, en most kiprobaltam a tesztforumomon, szerintem ez baromi randa szinosszeallitas :)
De majd agyalok.

Az meg hogy lehet? :Đ A színeken semmit nem változtattam.

Szerintem amúgy várjuk meg Krinyó mit hoz össze, addig ne fektess bele túl sok energiát.

#222 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:43

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2010. 03. 10. 22:39

Az meg hogy lehet? :Đ A színeken semmit nem változtattam.

Szerintem amúgy várjuk meg Krinyó mit hoz össze, addig ne fektess bele túl sok energiát.

Sztem Krinyo viccelt. :) Bar nem tudom.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#223 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 23:47

Na most valamiert le lettem kapcsolva a testweboldalon, szal passz :D

Addig megprobalom beloni egy virtualis gepen.

Szerkesztette: Wyco 2010. 03. 10. 23:48 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#224 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 07:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 09. 14:32

A hírnév később még jól jöhet bizonyos funkciókhoz, egyelőre semmi automatikus hatása nincs a pozitív vagy negatív hírnévnek. Olyasmi, mint egy publikus, retorzió nélküli figyelmeztetési rendszer, csak itt nem moderátorok osztják a sárga lapokat, hanem az összes fórumozó.

üdv

R.

ez ok, de miert van nekem -6? :blink: az elmult 9 evben sose volt egy figyelmeztetesem se.
plane az eheti hozzaszolasok alapjan, nem erzem hogy vkit is megbantottam volna (de korabban se nagyon...). egyedul t2kt ruhelltem x eve, de o meg hamar repult.

Szerkesztette: arn 2010. 03. 11. 07:18 -kor

#225 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 03. 10. 22:08

egyebkent ki allitja, hogy a regi hangulatjelek megvannak? mert a kacsintosta en pl. nem latom!

Nagy részük megvan. A kacsintós pont nincs. Tényleg visszahozhatnák az összeset. A dry és glare smiley-k azonosak, egyik felesleges.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#226 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 03. 11. 07:17

ez ok, de miert van nekem -6? :blink:

Gondolom boldog-boldogtalan nyomogatja ezeket a +/- értékelés gombokat. A nehalemes topikban pl. van kapásból két mínuszod olyan hsz-ekre, amik abszolút semlegesek, de legalábbis biztosan nem bántóak. Vagy valami jóakaród szórakozik, vagy valaki(k) tesztelgeti(k) ezt a funkciót, te meg rosszkor voltál rossz helyen. Hatszor. :Đ

Szerkesztette: peti2mtag 2010. 03. 11. 08:33 -kor

#227 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Lasrach - Dátum: 2010. 03. 10. 22:28

A bolhapiac így használhatatlan. Egyrészt nagyon körülményes a keresés (részletes->csak a címekben->...), régebben volt erre a bolhapiac.hwsw.hu -n egy gyorskereső megoldás.

Már az előző átállás óta használhatatlan. Használd a gúglit, az segít. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#228 Felhasználó inaktív   Fefe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 08:54

Sajnos én azok táborát erősítem - már ha tényleg vannak ilyenek -, akiknek nemigazán tetszik ez az új arculat/inteface. Nekem a régi sokkal jobban átláthatóbbnak, logikusabbnak tűnt. Igaz hogy még csak kb. 2-3 órát olvasgattam ezzel az új kinézettel, de már ez is kissé megerőltető volt. Semmit nem találok a megszokott helyen és módon, ezek nagy és üres terek pedig zavarják az átláthatóságot, a fórumjelölések olyan semmilyenek, vagyis nincs információtartalmuk, az olvashatóság pedig rosszabb lett. Talán csak megszokást igényel az új rendszer, de nekem nem jött be eddig.
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - William Shakespeare

#229 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 11. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. 03. 10. 21:39

...azt hol tudnam kikapcsolni, hogy a nyitoposzt latszik a topik tetejen. Kurvara zavaro nem csak igy, hanem akkoor is, amikor egy uj oldal tetejen vagyok egy friss beirassal es ott van pl Carma ( https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue_2.gif ) innet jottunk szovege.

Ha esetleg még nem oldódott volna meg:

Beállítások/Fórumok/Személyes beállítások menüben
Téma megjelenítési mód opciónál
a STANDARD-ot
tetszik választani.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#230 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2010. 03. 11. 08:32

Gondolom boldog-boldogtalan nyomogatja ezeket a +/- értékelés gombokat. A nehalemes topikban pl. van kapásból két mínuszod olyan hsz-ekre, amik abszolút semlegesek, de legalábbis biztosan nem bántóak. Vagy valami jóakaród szórakozik, vagy valaki(k) tesztelgeti(k) ezt a funkciót, te meg rosszkor voltál rossz helyen. Hatszor. :Đ

es azt lehet tudni, hogy kik? :) csak azert erdekel, mert igy kicsit visszasnak tartom, hogy nevtelenul osszevissza nyomkod az ember.

#231 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Lasrach - Dátum: 2010. 03. 10. 22:28

A bolhapiac így használhatatlan.

Én azért ezt nem állítanám kategorikusan, mert valahogy akkor is használható volt, amikor nem voltak meg rá az egyedi fejlesztések. Úgy döntöttünk, hogy azokat nem tesszük át az új fórumba, ettől függetlenül a Bolhapiac esetében agyalunk valami átfogó megoldáson, ha valóban komoly igény mutatkozik rá.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#232 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 09:27

A mobil verzio ki van kapcsolva? Egyszer mobilrol atkapcsoltam hagymanyos nezetre, de nem talalom hol lehetne visszaallitani. A masik kerdesem meg az lenne, hogy hol latom azoknak a topicoknak a listajat amikhez hozza szoltam?
Koszi.

#233 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 03. 11. 09:14

es azt lehet tudni, hogy kik? :) csak azert erdekel, mert igy kicsit visszasnak tartom, hogy nevtelenul osszevissza nyomkod az ember.

Nem lehet tudni, ki adott minősítést, de induljunk ki abból, hogy hosszú távon csak akkor fogja ezt bárki is használni, ha alapja lesz rá.

üdv

R.

#234 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 09:33

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2010. 03. 11. 09:07

Ha esetleg még nem oldódott volna meg:

Beállítások/Fórumok/Személyes beállítások menüben
Téma megjelenítési mód opciónál
a STANDARD-ot
tetszik választani.

Hmm.. Erdekes.. Eddis is a standard volt beallitva. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/wacko.gif es megis. Na most ugy nez ki, hogy jol mukodik :think:

Az viszont egyszer mar mukodott (2 napja), hogy a fooldalon rakattintottam az utolso poszt idejere (ora:perc), erre bevitt a topik elso oldalara...
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#235 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 09:28

Nem lehet tudni, ki adott minősítést...

Egészen biztos vagy ebben?

Akkor honnét tudja a fórum, hogy egy személy egy bizonyos postra adott-e már minősítést?

#236 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 10:06

A kedvencekkel kapcslatban:annyit legalább nem lehetne könnyen megvalósítani, hogy ne témakör szerint csoportosítsa a fórum a kedvenceket, hanem utolsó üzenet dátuma szerint?Ez is sokat segítene.Pl. lehetne ilyen kategória, hogy "ma", "tegnap", "az elmúlt 7 napban" ..., "több, mint egy éve".Mindegyik témakört annak függvényében sorolná be, hogy mikor volt utoljára aktív a topik, szóval mikor született az utolsó hozzászólás.
De lehet már volt erről szó...
Qwerty4

#237 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 09:28

Nem lehet tudni, ki adott minősítést, de induljunk ki abból, hogy hosszú távon csak akkor fogja ezt bárki is használni, ha alapja lesz rá.

üdv

R.

az franya :) csak miert vagyok en attol "rosszfiu", ha vmi hulyeseget irok, vagy masnak nem tetszot. pl sokan a lelkukre veszik, ha irok egy rossz szot vmelyik szeretett brandre (pl atira), hiaba van ugy.

#238 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 03. 11. 10:13

az franya :) csak miert vagyok en attol "rosszfiu", ha vmi hulyeseget irok, vagy masnak nem tetszot. pl sokan a lelkukre veszik, ha irok egy rossz szot vmelyik szeretett brandre (pl atira), hiaba van ugy.

Ahhoz elég sok negatív jelzést kell besöpörj, hogy rosszfiú legyél. Ha kell, tudunk a ponthatárokon változtatni, illetve végső esetben a frissen regisztrált fórumozóktól megvonhatjuk a minősítési lehetőséget, de szerintem be fog ez állni jól, miután az idióták megunják az össze-vissza nyomkodást.

üdv

R.

#239 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2010. 03. 11. 09:41

Egészen biztos vagy ebben?

Akkor honnét tudja a fórum, hogy egy személy egy bizonyos postra adott-e már minősítést?

Az egy dolog, hogy az adatbázis eltárolja, de a fórummotor nem támogatja ennek a publikus megjelenítését. Lefejleszteni meg nem fogjuk.

üdv

R.

#240 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2010. 03. 10. 21:53

Én inkább valahogy így képzelem: :cool:

Ez egészen jól néz ki, ráadásul még talán a legjobban hasonlít a régebbi dizájnra.

Egyetlen dolog nem tetszik, hogy a felhasználó neve (történetesen éppen az enyém https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue_2.gif :Đ ) átlóg az avatart, egyben a fórumtagra vonatkozó adatokat tartalmazó "sáv", avagy keret határán.

Ez szerintem nem néz ki jól.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14