HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#261 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:13

:offtopic:

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 03. 11. 10:13

az franya :)...

Kaptál tőlem +2 pontot, hogy legyen egy jó napod, ha már ennyire érdekes a minősítés... https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue_2.gif
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#262 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 13:55

Semmilyen empirikus következtetést nem lehet levonni négy nap használat után. Most új a funkció, mindenki össze-vissza nyomkodja, majd szépen beáll normál szintre. Más IPB fórumokon kiválóan működik a dolog, ne érezzétek magatokat ennyire különlegesnek...

üdv

R.

De én nem akarom, se 4 nap után, se máskor, hogy nyomkodják! :mad:
Nem tudom miért nem lehet betenni a tiltás opciót! Erre válaszolj már légyszíves!
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#263 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Brett Shaw - Dátum: 2010. 03. 11. 14:23

De én nem akarom, se 4 nap után, se máskor, hogy nyomkodják! :mad:
Nem tudom miért nem lehet betenni a tiltás opciót! Erre válaszolj már légyszíves!

Mert
  • nem lehet egyedileg tiltani, nem támogatja a motor,
  • nem véletlenül nem támogatja: ha egyedileg tiltható a funkció, az egésznek semmi értelme.
üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#264 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 14:34

Mert
  • nem véletlenül nem támogatja: ha egyedileg tiltható a funkció, az egésznek semmi értelme.
üdv

R.

1. Akkor a te hsz-id mellett miért nincs ott a +/- gomb? Csak tiltható nem? https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/confused.gif
2. Az egész minősítgetősdinek nincs semmi értelme. Anno a TG/KCS-zést is hülyeségnek tartottam. Egyébként ha jól emléxem anno lehetett tiltani a egyénileg minősitést.

Szerkesztette: Brett Shaw 2010. 03. 11. 14:46 -kor

ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#265 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:48

Semmilyen empirikus következtetést nem lehet levonni négy nap használat után. Most új a funkció, mindenki össze-vissza nyomkodja, majd szépen beáll normál szintre. Más IPB fórumokon kiválóan működik a dolog, ne érezzétek magatokat ennyire különlegesnek...

üdv

R.

https://forum.hwsw.h...ost__p__6193098 és a következő post. Lassan negyvenéves emberekről van szó, mégis ennyire futja tőlük. Mi lesz, ha beszabadul egy rakás fiatal? :think:

#266 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 11. 14:48

https://forum.hwsw.hu...ost__p__6193098 és a következő post. Lassan negyvenéves emberekről van szó, mégis ennyire futja tőlük. Mi lesz, ha beszabadul egy rakás fiatal? :think:

Kiegyenlítődik idővel. A limiteken meg mint mondtam, még mindig ráérünk változtatni. Egyébként meg azt is mondtam, hogy semmi jelentősége a dolognak - egyelőre.

üdv

R.

#267 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Brett Shaw - Dátum: 2010. 03. 11. 14:45

1. Akkor a te hsz-id mellett miért nincs ott a +/- gomb? Csak tiltható nem? https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/confused.gif

Vannak védett csoportok, a staff ilyen. Nem hinném, hogy magyarázni kéne, miért. :)

üdv

R.

#268 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 14:53

Kiegyenlítődik idővel. A limiteken meg mint mondtam, még mindig ráérünk változtatni. Egyébként meg azt is mondtam, hogy semmi jelentősége a dolognak - egyelőre.

üdv

R.

Erre mit lehet mondani? Ámen.

#269 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 11. 14:48

https://forum.hwsw.hu...ost__p__6193098 és a következő post. Lassan negyvenéves emberekről van szó, mégis ennyire futja tőlük. Mi lesz, ha beszabadul egy rakás fiatal? :think:

Épp ezt akartam mondani én is. Lehet, hogy alábbhagy a nyomkodás, de lecsengeni nem fog igazán soha sem. Nem véletlenül lett anno megszüntetve a KCS/TG-zés. Csak a feszkó volt vele.

ui: Azért egy GoodSpeed vs. MarKing minősitő csatára kiváncsi leszek! :]:Đ

Szerkesztette: Brett Shaw 2010. 03. 11. 14:59 -kor

#270 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 14:34

Mert
üdv

R.

Épp ezért kell globálisan tiltani.

Üzenet megtekintéseIdézet: Brett Shaw - Dátum: 2010. 03. 11. 14:45

2. Az egész minősítgetősdinek nincs semmi értelme.

Üzenet megtekintéseIdézet: Brett Shaw - Dátum: 2010. 03. 11. 14:55

Lehet, hogy alábbhagy a nyomkodás, de lecsengeni nem fog igazán soha sem. Nem véletlenül lett anno megszüntetve a KCS/TG-zés. Csak a feszkó volt vele.

Így van, maximálisan egyetértek, csak feszkót okoz. Nincs értelme.
Ren, kérlek fontoljátok meg ezt tényleg!
Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#271 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 11. 10:23

Ahhoz elég sok negatív jelzést kell besöpörj, hogy rosszfiú legyél. Ha kell, tudunk a ponthatárokon változtatni, illetve végső esetben a frissen regisztrált fórumozóktól megvonhatjuk a minősítési lehetőséget, de szerintem be fog ez állni jól, miután az idióták megunják az össze-vissza nyomkodást.

üdv

R.

meg csak a problemas szinten allok :laugh:

#272 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:35

Semmilyen empirikus következtetést nem lehet levonni négy nap használat után. Most új a funkció, mindenki össze-vissza nyomkodja, [..]

Tekintettel arra, hogy lameXpert -6-on áll, s több fórumozó szemmel láthatóan indokolatlanul kapott vagy 150 negatív minősítést én azt hiszem valakik nagyon is tudatosan nyomkodják azokat a mínuszjeleket.

Persze valamilyen gyerekes "bosszúnak" tűnik a dolog, de a lényeg már elhangzott... anno sem véletlenül szűnt meg a minősítés.

S azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ha már aktív egy minősítési rendszer, akkor egyes újoncok, vagy a fórumot ritkábban látogató fórumozók hajlamosak szakmai kérdésekben ignorálni az erős negatív minősítéssel rendelkező fórumtagok hozzászólásait, még akkor is, ha az illető szakértője a témának, s csupa okosat mond.

Ebben az esetben kinek használ a minősítés? Szemmel láthatóan semmilyen realitás alapja nincsen, ahogy soha nem is lesz.

Ráadásul emlékeim szerint pár hónapja készítettetek egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy ki milyen funkcióknak örülne, illetve nem örülne az új fórumon. Ha jól emlékszem a "ne legyen minősítés" vélemény elsöprő többséggel nyert.

Akkor miért is aktiváltátok az új fórumon? :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#273 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:45

üdv

R.

Ez megint egy olyan dolog, hogy

- hwsw eldönti, hogy bevezeti
- mindenki panaszkodik ezerrel
- aztán előbb utóbb megunják a panaszkodást, vagy lelépnek a fórumról, esetleg kitiltják
- aztán jön a naugyemegmondtukhogyjóez, hisz már senki se panaszkodik rá

#274 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 03. 11. 14:01

Erre en is kivancsi lennek :)

Valószínű, hogy a vendégeket is beleszámolja a megtekintésbe, viszont azokat nem tudja nevesíteni (megjegyzem ez esetben talán jó lenne a vendégek számára tiltani a profilok nézegetését)

#275 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:53

Amondó vagyok, hogy adjunk még egy kis időt ennek az értékelősdinek. Addig is, ha valaki látja, hogy egy hozzászólást indokolatlanul lemínuszoztak, adjon rá egy + értékelést. Hátha beáll egy egyensúly. Ha meg nem, akkor letiltani sose késő.

Ilyen pitiáner dolgok helyett hagyni kéne, hogy a fórum jelentősebb problémáin dolgozzanak az illetékesek.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#276 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 11. 15:35

Tekintettel arra, hogy lameXpert -6-on áll, s több fórumozó szemmel láthatóan indokolatlanul kapott vagy 150 negatív minősítést én azt hiszem valakik nagyon is tudatosan nyomkodják azokat a mínuszjeleket.

Persze, hogy tudatosan nyomkodják, én még olyat nem hallottam, hogy jajj véletlenül 26 embert leminősítettem, nem is tudom hogy is tudja hwsw elképzelni, hogy ilyen létezik :D

Idézet

Persze valamilyen gyerekes "bosszúnak" tűnik a dolog, de a lényeg már elhangzott... anno sem véletlenül szűnt meg a minősítés.

Nekem inkább gyerekes játéknak tűnik mint bosszúnak, vagy szimplán csak így próbálják megmutatni mennyire semmi értelme az egésznek.

Idézet

S azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ha már aktív egy minősítési rendszer, akkor egyes újoncok, vagy a fórumot ritkábban látogató fórumozók hajlamosak szakmai kérdésekben ignorálni az erős negatív minősítéssel rendelkező fórumtagok hozzászólásait, még akkor is, ha az illető szakértője a témának, s csupa okosat mond.
Nos, ők bárminemű minősítési rendszer nélkül is hajlamosak erre :D főj de fos ez a smiley a régi sokkal jobb volt.

Idézet

Mert kifizették érte a pénzt, és elég hülyének érezték volna magukat ha utána nem használják fel.
De egyébként eddig csak az nem jó az új forumban ami megváltozott, szóval tényleg semmi értelme az egésznek. Szarabb a hozzászólásszerkesztő, szarabb és áttekinthetetlenebb a kinézet, lassú is az egész, tényleg egy ok nincs ami mellette szól. Én is azt hittem, hogy majd pár nap után megszokom, de csak egyre több negatívumot fedezek fel.

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 11. 16:00 -kor

#277 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 03. 11. 15:53

Ilyen pitiáner dolgok helyett hagyni kéne, hogy a fórum jelentősebb problémáin dolgozzanak az illetékesek.

Igen, valóban megfeszítő munka lehet és hosszú értékes hetek mehetnének el annak az egy opciónak off-ra kapcsolásával az admin menüben https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue_2.gif

Szerkesztette: Mumia 2010. 03. 11. 16:00 -kor

#278 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 16:14

Eddig tök jó konstruktív munkát folytattunk a topikban, kezdem viszont azt érezni, hogy megint kezd a HWSW közellenséggé válni, azért, mert nem azt és nem azonnal csinálja, amit itt egyesek felvetnek.
Szeretném a későbbiekben is komolyan venni ezt a topikot, ezért azt javasolnám, maradjunk kicsit nyitottabbak, ok? :)

üdv

R.

#279 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 11. 15:35

Mert kifizették, mert tudja a motor. Nem ráérnek eldönteni, h mi legyen? Más oldalakon (még torrent oldalon is) is működik. Momentán nincs jelentősége.
Az meg, h van pár szellemi toprongy, aki szerint jó poén végigminuszolni mindenkit, hát istenem. Ha ettől neki jobb, akkor tegye, nekem rosszabb nem lesz tőle.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#280 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 03. 11. 15:56

...lassú is az egész, tényleg egy ok nincs ami mellette szól.

Amennyire tudom, a sebesség és bugok miatt cserélődött a fórummotor. Hogy eredendően lassabb lenne, vagy szimplán még nincs rendesen bekonfigurálva, az számomra még koránt sem egyértelmű. Ezzel kapcsolatban Renwicknek kellene nyilatkozni.
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16