Idézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 15. 18:25
Nem pontosan vágom, mi az az "avatar box", de sejtésem szerint a bal oldali blokkjáról van szó a hozzászólásnak. Azért vettük ki, hogy a felhasználói információk minél kevesebb helyet foglaljanak, ergo átláthatóbb és jobban elrendezett legyen az egész hozzászólás.
Ez új info! Legutóbb még azt írtad, hogy magad sem tudod, mi okozza az eltűnését.
S akkor ez már végleges? Amennyiben igen, úgy miért maradt ott a "Megjegyzés" rovat a profil beállításaiban? (Ugyanis innentől kezdve nincsen értelme, mert senki nem látja rajtam kívül a saját "megjegyzésemet".)
Idézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 15. 18:25
Egyébként "keret" (bár ez esetben sem vagyok teljesen biztos benne, miről van szó) a normál skinben van, leglalábbis ott van egy függőleges vonal, ami a profil információkat elválasztja a hozzászólástól. Ha a kheki színben nincs ilyen, akkor tessék Wyconál reklamálni.
Nemnem! Ez nem skinezési probléma, ezt maga Wyco írta a khaki skin-el kapcsolatos témában.
Egyébként "keret" alatt valóban arra gondoltam, de itt ha visszalapozol 2-3 oldalt, akkor láthatod, hogy többen - kezdve emlékeim szerint Samott-tal - képpel illusztrálva érzékeltették, hogyan lehet átláthatóbb, egyszerűbb mégis jobb az adott hozzászólás ablak. (Éppen az én egyik hozzászólásomat használták fel példaként.)
S erre írta Wyco, hogy nem skinezési feladat a megvalósítása. Ahogyan annak sem, hogy az egyes alfórumokon belül minden második hozzászólás a khaki sötétebb árnyalatát kapja, mint régen. Sokkal kevésbé fárasztó a szemnek a fórum olvasása úgy, és sokkal áttekinthetőbb.
Halkan jegyezem meg, hogy mindezektől függetlenül Bliux aláírására téved a tekintetem az egyik témában, s elborzadtam. Az aláírásába beillesztett képen megjelenő nőalakok kifejezetten tetszenek, csak éppen a kép mérete iszonyú.
Az aláírása kb. 3 "átlagos", pár soros hozzászólás magasságával rendelkezett. (Nem tudom, azóta törölte-e.)
Szerintem az aláírásba illeszthető képekkel kapcsolatos szabályok átgondolást igényelnek. Lehet - sőt, biztosan - nem elegendő a kép fájlméretének korlátja. Az aláírásba illesztett kép "fizikai paramétereit" is le kell csökkenteni, mert ez így igen "érdekes" dolgokat szülhet.
Üdv: Piftuka