HWSW Informatikai Kerekasztal: Megújult a HWSW fóruma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megújult a HWSW fóruma! Új fórummotor, és egyéb változások. Értékeld a témát: ****- 15 szavazás

#481 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Qwerty4 - Dátum: 2010. 03. 19. 15:38

Hiába lett "modern" a dizájn, ha sok dolog viszont ócskább lett (pl. kedvencek).
Persze javítgatjátok a fórumot, de első ránézésre inkább visszafejlődésnen tűnt az egész.

http://community.invisionpower.com/ - itt lehet panaszkodni, ha valamelyik feature nem tetszik.

és el kell fogadnotok, hogy az 1.3-as IPB már ősrégi volt, szanaszét volt hekkelve, és a jövőbeli HWSW-s és kapcsolódó fejlesztésekhez muszáj volt meglépni a verziófrissítést.

én csak a szokásos mantrámat tudom mondani: az index.hu designváltásakor is közfelháborodás volt, hogy mi ez a szar, de érdekes módon 1 hónap után mindenki megszokta, sőt! (nézzétek vissza, milyen volt akkoriban, rájöttök majd, hogy hát hmmm tényleg-tényleg ósdi).
hwsw staff

#482 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 19. 15:53

és el kell fogadnotok, hogy az 1.3-as IPB már ősrégi volt, szanaszét volt hekkelve, és a jövőbeli HWSW-s és kapcsolódó fejlesztésekhez muszáj volt meglépni a verziófrissítést.

Semmi gond, neha sajnos tenyleg frissiteni kell... de talan ennek nem kellene funkciovesztessel jarnia. Ami jobb lett azert senki sem sir, a haborgas azert van mert az uj sajnos jonehany dologban butabb mint a regi. Lasd Kedvencek, az kozel tokeletes volt a regiben, az ujban meg egy kalap sz.r.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#483 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:59

Kit érdekel az index?
Amúgy meg nyilván elfogadnánk a változásokat egy idő után, biztos tényleg van olyan rész, amit nehezen, vagy egyáltalán nem lehet megváltoztatni. De itt olyan dolgokról is szó van, amit simán meg tudnátok csinálni, mégse lesz belőle semmi. És ez a hozzáállás nem tetszik sok embernek...
- Where are we going?
- Let's go find out.

#484 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 14:59

Nem tudom, feltűnt-e, de március elején lecseréltük a fórummotort, aminek hatására modernebb külsőt, ezzel együtt modernebb, a dizájnhoz jobban igazodó alapértelmezett emotikon-készletet kapott a fórum.
a modernebb kulsorol nem 5 ember jelezte, hogy alapvetoen hasznalhatosagi problemak vannak vele, mindekozben joval kevesebb ember jelezte, hogy neki meg tetszik. tehat a modernebb kulso rosszul hasznalhatosaga lathatoan nem 5 embert erint. le lesz cserelve vegre jobban hasznalhatora?
a modernebb kulso egyebkent nem feltetlenul jelenti, hogy a hasznaloknak tetszik. meg sem kerdeztetek, hogy tetszik-e nekunk (nekem speciel nem), nem hogy szavazast inditottatok volna rola! ergo arra hivatkozni, hogy amiatt nem a regiek az siley-k, igencsak visszas.
tehat?
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#485 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 03. 19. 16:05

a modernebb kulsorol nem 5 ember jelezte, hogy alapvetoen hasznalhatosagi problemak vannak vele, mindekozben joval kevesebb ember jelezte, hogy neki meg tetszik. tehat a modernebb kulso rosszul hasznalhatosaga lathatoan nem 5 embert erint. le lesz cserelve vegre jobban hasznalhatora?
a modernebb kulso egyebkent nem feltetlenul jelenti, hogy a hasznaloknak tetszik. meg sem kerdeztetek, hogy tetszik-e nekunk (nekem speciel nem), nem hogy szavazast inditottatok volna rola! ergo arra hivatkozni, hogy amiatt nem a regiek az siley-k, igencsak visszas.
tehat?

képzeld, a barátnőmnek pl. tetszik az új skin, de ez a vélemény ugyanannyit ér, mint a tied.
mit gondolsz, meg kellett volna kérdeznünk mindegyik, naponta ide látogató embert, hogy figy, váltanánk fórum skint, mi a véleményed?
hwsw staff

#486 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:08

az index.hu designváltásakor is közfelháborodás volt, hogy mi ez a szar, de érdekes módon 1 hónap után mindenki megszokta, sőt!
akkor itt jeleznem, hogy a nyari valtozasokat a mai napig nem sikerult megszoknom, nemhogy sot!
a forum ma:

#487 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 03. 19. 16:08

képzeld, a barátnőmnek pl. tetszik az új skin, de ez a vélemény ugyanannyit ér, mint a tied.
azzal az "apro" kulonbseggel, hogy en nem a tetszesemet, hanem ergonomiai velemenyt mondtam. aminek (es ezt mar megbeszeltuk) semmi koze az izleshez. raadasul szamszeruen alatamasztottam, hogy mi vele a hiba! de halljunk egy hasonloan megalapozott velemenyt, hogy de nem, ez a kulso jobban hasznalhato! hajra!

Idézet

mit gondolsz, meg kellett volna kérdeznünk mindegyik, naponta ide látogató embert, hogy figy, váltanánk fórum skint, mi a véleményed?
termeszetesen nem. a valtas egyertelmuen egy nehez mufaj. valtottatok, es nem jo. ez megesik. (persze lehet figyelni, hogy elotte milyen hibakra hivja fel a tesztelo kozonseg a figyelmeteket. en egy szem hibat jeleztem, leven nem teszteltem: a hasznalhatosagi problemat.) szoval igy esett, de semmi gond vele. tenyleg! de ha kiderul, hogy nem jo, akkor tenni kene valamit vele. nem?

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 19. 16:13 -kor

a forum ma:

#488 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:14

emberek, nem tudom feltűnt-e, de azon vagyunk, hogy jobb legyen a fórum, de azért engedtessék már meg nekünk, hogy legyen véleményünk
hwsw staff

#489 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2010. 03. 19. 15:59

És ez a hozzáállás nem tetszik sok embernek...

Szerintem meg szimplán a változás, úgy általában, mint jelenség nem tetszik "sok embernek", akik aztán mindenféle ideológiát gyártanak meg abszolúte oda nem illő, magasztos eszméket hangoztatnak azért, hogy ne kelljen hozzászokniuk az újhoz.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#490 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:16

helloszabi: persze! halljuk! nem azt irtam, hogy figyelemmel varom a velemenyed a hasznalhatosag kerdeseben?

Renwick: ketsegkivul igy van. de remelem a software ergonomiat nem sorolod ezek koze?

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 19. 16:17 -kor

a forum ma:

#491 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 16:15

Szerintem meg szimplán a változás, úgy általában, mint jelenség nem tetszik "sok embernek", akik aztán mindenféle ideológiát gyártanak meg abszolúte oda nem illő, magasztos eszméket hangoztatnak azért, hogy ne kelljen hozzászokniuk az újhoz.

üdv

R.

Nyilván az is benne van.

De az 1366*768-on eddig nem két, egyenként háromsoros post fért el...

#492 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2010. 03. 19. 16:22

Nyilván az is benne van.

De az 1366*768-on eddig nem két, egyenként háromsoros post fért el...

Azt hiszem már az első napokban elmondtuk, hogy lehet skint fejleszteni, aki tud egy olyan kompakt és bugmentes layoutot készíteni, ami a fórumozók nagy részének tetszik, integráljuk. Aztán azóta csönd van, pontosabban megy a követelőzés.

üdv

R.

#493 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:32

ez a "mi elbasztuk, de nem erdekel, csinaljatok meg magatoknak" hozzaallas? mindekozben nyomjuk a suket dumat, hogy ez igy a lehetseges vilagok legjobbikja? de ha nem is, attol meg a degign modern, uj, tehat jobb is, aki nem hiszi maradjon csendben?
raadasul mindezekrol nem tajekoztatjuk a tobbieket, jojjenek ra maguktol, hogy nem fog semmi tortenni a dologban?

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 19. 16:33 -kor

a forum ma:

#494 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:36

mellesleg en javasoltam az avatar lehetseges meretenek lecsokkenteset a regi ertekre. annak mi koze a skinezeshez?

a hozzaszolasi ablakok viselkedese skinezesi problema?
a forum ma:

#495 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:41

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 03. 19. 16:32

ez a "mi elbasztuk, de nem erdekel, csinaljatok meg magatoknak" hozzaallas? mindekozben nyomjuk a suket dumat, hogy ez igy a lehetseges vilagok legjobbikja? de ha nem is, attol meg a degign modern, uj, tehat jobb is, aki nem hiszi maradjon csendben?
raadasul mindezekrol nem tajekoztatjuk a tobbieket, jojjenek ra maguktol, hogy nem fog semmi tortenni a dologban?

Nem basztunk el semmit, ez egy gyári skin, amit átszíneztünk. Mi ezen túl nem kívánunk változtatni rajta, de ha valaki dolgozik vele, nyitottak vagyunk rá, és az összes fórumozó nevében megköszönjük.

üdv

R.

#496 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 14:24

Én meg azt nem értem, hogy képzeled, hogy kábé öt (!) ember igénye alapján több ezer fórumozó alapbeállításait megváltoztassuk. Ott van minden régi emotikon, lekattinható, aki ragaszkodik hozzájuk, használja. Ez most komolyan ekkora probléma?

üdv

R.

A pillanatnyi statisztika: "Összesen 162 bejegyzés az elmúlt 24 órában"

Az elmúlt két hétben még nem ment 200 fölé. Ennek a kétharmada a csettopikoknak köszönhető. Milyen több ezer fórumozóról beszélsz? :think:

#497 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 16:41

Nem basztunk el semmit, ez egy gyári skin, amit átszíneztünk.
mintha kihagytal volna egy lepest... nem csereltetek kozben forummotort..?
most azt probalod magyarazni, hogy a valtozast nem is Ti ideztetek elo? ;-)
a forum ma:

#498 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 16:49

rajottem a problemam megoldasara:
:-) :-0 ;-) :-D
meg mindig szebb, mint az ujak...

Szerkesztette: bogdan 2010. 03. 19. 16:49 -kor

a forum ma:

#499 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 17:01

Ezt tudjuk, jogos. Sőt, szerintem ha rákeresünk, akkor évekre visszamenőleges ugatás részünkről, hogy frissítsünk már.
Make love not Wor.

#500 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 19. 16:26

Azt hiszem már az első napokban elmondtuk, hogy lehet skint fejleszteni, aki tud egy olyan kompakt és bugmentes layoutot készíteni, ami a fórumozók nagy részének tetszik, integráljuk. Aztán azóta csönd van, pontosabban megy a követelőzés.

Egy javaslat/tipp: a mobilos skint nem lehet bedobni a választhatók közé?

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.