HWSW Informatikai Kerekasztal: Témarombolás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát? Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 04. 08:09

Ma sem tudtam hozzászólni, mikor kapok választ? Vagy csak a sunyítás megy itt?
Az indok és jelzés nélkül kitiltott Gabibácsi vagyok.
HWSW hozzászólási szabály, cikkírótól idézet:
"jaja építő jellegű lehet leginkább, vagy esetleg semleges, de romboló hatású semmiképp :)
azt csináljátok a nem cikk-topikokban :) "

#442 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Kitiltott - Dátum: 2011. 01. 04. 08:09

Ma sem tudtam hozzászólni, mikor kapok választ? Vagy csak a sunyítás megy itt?

Valami normális nevet azért választhattál volna,mert szerintem a másikat jegelték örökre.Bár megtudod változtatni min én :D

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 01. 04. 09:46 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#443 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 01. 04. 09:45

Valami normális nevet azért választhattál volna,mert szerintem a másikat jegelték örökre.Bár megtudod változtatni min én :D

a semmiért örökre jegelték? durva lenne
amúgy van még nickem
"jaja építő jellegű lehet leginkább, vagy esetleg semleges, de romboló hatású semmiképp :)

#444 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Kitiltott - Dátum: 2011. 01. 04. 10:14

a semmiért örökre jegelték? durva lenne
amúgy van még nickem

Hát ha nem így volna már rég közölték volna hogy x nap,ha nem itt akkor emailba privibe.Kiváncsi leszek rá...
Hádédész..

#445 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 01. 04. 10:52

Hát ha nem így volna már rég közölték volna hogy x nap,ha nem itt akkor emailba privibe.Kiváncsi leszek rá...

akkor kellett volna indokot is írniuk, azért nem tették

#446 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 01. 04. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 01. 03. 22:01

rátok férne 1-2 lelkes, külsős, tesztelő kedvű fiatal vérfrissítésnek cikkenkénti fizetéssel.

Régen volt ilyen, de megunták. Tegnap lejött az ebook kliensem, néztem, hogy van adag ingyen könyv, másik meg túl drágán adja az elektromosat is. Erről pld. miért nincs cikk sehol? Megválaszolom, nem jelent meg Fácsebúkon :-D Bár ott biztos megjelent.

Ez nem újságírás, ez ctrl+c ctrl+v cikkfordítás. A zöld datacenterről írtak valamit, ott kérdeztem, amit Neki is illett volna helyben feltenni, erre is megjött, ez volt a hivatalos sajtóanyag, ennyit tudunk. Éljen.
Make love not Wor.

#447 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 04. 13:58

Tegnap lejött az ebook kliensem, néztem, hogy van adag ingyen könyv,

errol regeljel bovebben :-D
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#448 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 01. 04. 14:45

errol regeljel bovebben :-D

Ugye, hogy médiában erről nem lehet infót kapni? Amúgy nem annyira extra, egynek jó volt, másikhoz most valami Rejtő könyv is lejött, de az megnyitáskor elkressel :-D Pár ismeretlen szerző ismeretlen cucca van benne, most kb. 20 könyv. A kinti kliensben meg a Faust, azt gondolom mindenki megtalálta :-D
Make love not Wor.

#449 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 04. 14:51

Ugye, hogy médiában erről nem lehet infót kapni? Amúgy nem annyira extra, egynek jó volt, másikhoz most valami Rejtő könyv is lejött, de az megnyitáskor elkressel :-D Pár ismeretlen szerző ismeretlen cucca van benne, most kb. 20 könyv. A kinti kliensben meg a Faust, azt gondolom mindenki megtalálta :-D

Osszes rejto gyak fent van a meken :) kicsit tornaztatod, mondjuk calibrevel esetleg, aztat hadd szoljon :-D

Mondjuk nem felek, van meg par giga scifim :D

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#450 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 01. 04. 14:54

Osszes rejto gyak fent van a meken :)

Utálok szopni. Appléval meg pláne, hogy a Rejtős cumókat sem egyszerű rámásolni. Amúgy világ faszát letöltöttem, csak képernyőre méretezni, meg kistököm.
Make love not Wor.

#451 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 15:53

Én maradok a papír alapú könyveknél vagy még amit bírok a hangoskönyvek.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 01. 04. 15:54 -kor

Hádédész..

#452 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 04. 15:50

Utálok szopni. Appléval meg pláne, hogy a Rejtős cumókat sem egyszerű rámásolni. Amúgy világ faszát letöltöttem, csak képernyőre méretezni, meg kistököm.

mit vettel, meg mit kell meretezni? :-)

Calibrevel ha igenyeskedsz is, sima irodalmat nem tul sok tokolessel lehet konvertalni

#453 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 04:26

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 01. 04. 20:43

mit vettel, meg mit kell meretezni? :-)

iPad. Azon van pld. a Kulcssoftnak valami kezdeményezése, az is ad pár könyvet ingyen. Vásárlásokra viszont kíváncsi lennék. Fél MEK-et letöltöttem, de elég bonyás a használata, ere írtam, hogy pdf-nél pld. túl nagy a margó, ha kinagyítom, kicentizem a széleire, akkor pont olvasható, de 1 lapozás után újra lehet állogatni.

Majd babrálom, de most kaptam 2 analóg könyvet, ellenben X mennyiségű könyv, vagy doksi cipelése még mindig dilemma. Vitatkozni lehet, én az iPadot erre alkalmatlannak minősítettem, oszt kész.
Make love not Wor.

#454 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 07:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 05. 04:26

iPad. Azon van pld. a Kulcssoftnak valami kezdeményezése, az is ad pár könyvet ingyen. Vásárlásokra viszont kíváncsi lennék. Fél MEK-et letöltöttem, de elég bonyás a használata, ere írtam, hogy pdf-nél pld. túl nagy a margó, ha kinagyítom, kicentizem a széleire, akkor pont olvasható, de 1 lapozás után újra lehet állogatni.

Majd babrálom, de most kaptam 2 analóg könyvet, ellenben X mennyiségű könyv, vagy doksi cipelése még mindig dilemma. Vitatkozni lehet, én az iPadot erre alkalmatlannak minősítettem, oszt kész.

Ja, hogy ipad. Majd megkerdezem nagy apples kollegat, hogy van-e ra valami ertelmes soft, mert azon mondjuk a4es pdfnek siman jonak kene lenni. MEK meg sajna valoban macerakos, nagy kar, hogy nincs elve .mobi vagy .epub (amik egyebeknt regenyre a fenti problemadat megszuntetnek, mert hogy nincs bennuk explicit oldalazas, hanem a megjelenito soft dolga hogy betordelje neked az eszkozre. Regenyre ez igy jo, bar ketsegtelen teny, hogy azert tovabbra is a keves negativum egyike a kindle-el, hogy nem egy tipografiai elmeny, amit csinal. Mondjuk az is igaz, hogy sajnos mar a nyomtatott konyvek tobbsege is olyan, hogy fel nap alatt en szebbet szarok latexban)

#455 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 09:02

MA SEM TUDOK HOZZÁSZÓLNI A FÓRUMHOZ GABIBÁCSIKÉNT BELÉPVE.
KÉRDEZNÉM A SUNYÍTÓ OK NÉLKÜL KITILTOGATÓ MODERÁTOROKAT, MEDDIG LESZ EZ ÍGY?

#456 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Kitiltott - Dátum: 2011. 01. 05. 09:02

MA SEM TUDOK HOZZÁSZÓLNI A FÓRUMHOZ GABIBÁCSIKÉNT BELÉPVE.
KÉRDEZNÉM A SUNYÍTÓ OK NÉLKÜL KITILTOGATÓ MODERÁTOROKAT, MEDDIG LESZ EZ ÍGY?

Hívd fel őket. https://www.hwsw.hu/aboutus.php Ők is csak emberek, legalábbis sört isznak. :Đ

#457 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 11:24

Sziasztok.

Ezt az Iguana által írt levelet szeretném megosztani veletek (mert ő még most sem tud belépni):

Idézet

Üdv,

Szeretném jelezni, hogy nem értek egyet a kitiltásom általam vélt okával. Azért csak vélt, mert indoklást nem kaptam. Senkitől. Semmilyen formában.
A kitiltásom állítólag 7 nap. Most tartok a 9. napnál, és még mindig nem tudok bejelentkezni.
Nem igazán értem, hogy egy cikkíró (elnézést a többi írótól) milyen jogon osztogat büntetést a felhasználóknak.
Sőt, azt még jobban nem értem, miért van egyáltalán moderálási joga. Tenyereljen ő is rá a jelzés gombra, ahogy mi is tesszük a renitens hozzászólások/felhasználók láttán, és a moderátor - jelen esetben didyman - majd intézkedik.
De ha már így esett, az is elfogadhatóbb, hogy a nem tetsző kommenteket kiciánozza valaki az általa generált cikkek hozzászólásai közül (ez is megtörtént a kitiltás mellett természetesen), hiszen az ő cikke, az ő munkája - persze, hogy nem szép látvány összebarmolva.
Az ő véleménye erről: jaja építo jellegu lehet leginkább, vagy esetleg semleges, de romboló hatású semmiképp :) azt csináljátok a nem cikk-topikokban.
Bár abban a pillanatban, hogy a nem tetsző hozzászólások eltűnnek, maga a fórum szűnik meg létezni - ami pont attól fórum, hogy kulturált keretek között különböző állásfoglalások, nézőpontok találkozhatnak. Ha a vélemények egyformák, nincs miről beszélgetni.

A moderáció oka (szerintem) az lehetett, hogy nem túl kedvesen kritizáltam Gabibácsi második kitiltását. Egy cikk kommentjei közt. És ezt ugye nem szabad.
Trollkodni, flood-olni, spam-elni, fórumot zülleszteni szabad (jah, és szabad dicsérni Dojcsák urat és az ő munkásságát).
Közösségi moderáció van. A közösség majd kiveti magából a nem kívánatos elemeket (hogy hogyan, azt nem tudom, de az ötletgazda előtt biztosan ismertek nezek a módszerek).

Kicsit visszasírom a közösségi moderáció előtti időszakot, amikor voltak rendes moderátorok. Velük meg lehetett beszélni a dolgokat, és voltak annyira értelmesek, hogy meg tudták magyarázni a delikvensnek a moderációt kiváltó okokat. Integer, Cheese, Carmaged... sorolhatnám hosszan. Hozzáteszem, mindösszesen egyszer kaptam figyelmeztetést, azt is csak privátban, mert nem illik "kisfiam"-ozni. Legalábbis abban az időben nem illett.
Valaha létezett egy topik itt a visszabeszélőben, ahol a moderátorok jelezték egymásnak/nekünk, hogy ki mennyi büntetést kapott, és még indoklás is fért mellé. Nem volt az rossz, sok félreértést ki lehetett védeni ezzel. Most az is az archívumban porosodik tán...

8 év, 12 ezer hozzászólás... úgy látszik, egy díjazott újságírónak nem számít. Nekem igen. Valahogy tudtam tisztelettel olvasni Atko, Enolagay, Erasmus, Renwick hozzászólásait, mert tudtam, hogy ők kezdték el ezt az egész HWSW dolgot. Tiszteltem őket ezért. Ez nem azt jelenti persze, hogy engem is tisztelnie kellene bárkinek, csak mert régóta itt vagyok - akiket ismerek személyesen a fórumról (márpedig vannak bőven), azoknak a véleménye többet ér, mint a többi forumozó véleménye összességében, de talán van még rajtam kívül olyan, aki hasonlóan gondolkodik.
Tudom, hogy aDoayen is őstag, de valahogy a facebook előtt nem nagyon lehetett róla hallani. Egyszer csak idelett nekünk a fórumra. Mindenki nagy örömére...

Most írhatnám, hogy megsértődtem, és leszarom a fórumot, meg hogy nem jövök ide többet. Nem így lesz. Ha az acc-omnak vége, lesz másik, nem megyek el. Vannak itt számomra fontos emberek. És fontos számomra ez a fórum - bár sokat veszített régi fényéből, a kedvenc fórumom marad. Viszont erősen megbántva érzem magam. Egy indok e-mail-ben (mert privát üzenetet a kitiltott felhasználók nem tudnak olvasni) talán elég lett volna ahhoz, hogy beszélgetés alakuljon ki köztünk - még az is lehet, hogy jutottunk volna valami kompromisszumos megoldásra (bár kétlem az eddigiek alapján).
Renwick állítólag beszélgetett vele, tisztázták a dolgot. Mennyire lett ez tisztázva? Mi lett az eredmény? Ki maradt felül? Úgy látom, Danié lett a meccs, mert a kitiltásom a mai napig aktívan vigyorog minden bejelentkezési kísérletemre.
Valami válasz jól jönne - végleges-e a kitiltásom? Ha nem, meddig tart?

A többi felvetett gondolatra nem szükséges reagálni, olyan szinten ásta el magát előttem aDoayen, hogy innen kezdve nem érdekel sem a személye, sem a viselt dolgai.

Nekem a közösség számít. És nektek?

Üdv:

*iguana*

"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#458 Felhasználó inaktív   Kitiltott 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 01. 05. 09:05

Hívd fel őket. https://www.hwsw.hu/aboutus.php Ők is csak emberek, legalábbis sört isznak. :Đ

Engem Dojcsák Dániel kopipészt-bértollnok úr tiltott ki, az ő számát pedig nem találom az oldalon.

#459 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 13:01

...azért az gáz, hogy az asszony intéz mostanában helyettem mindent :)
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#460 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 01. 05. 13:01

...azért az gáz, hogy az asszony intéz mostanában helyettem mindent :)

Az semmi... de hogy még eredményes is. :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.