HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Kritikus sérülékenység a Flash Playerben - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Kritikus sérülékenység a Flash Playerben Értékeld a témát: ***-- 2 szavazás

#21 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 07. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: FleetCommand - Dátum: 2010. 06. 07. 12:50

BigiCigi szerintem nem lenne túl nagy baj, ha megpróbálnál a kommentelő társakkal úgy beszélni, mintha ők is emberek lennének és nem hülyék.

Hagyjátok már, ha egy hozzászólásában egy betonfejelgetésnél több szmájli van, akkor épp nincs kommunikációképes állapotban. Ha ilyenkor békén hagyjátok, lenyugszik.

#22 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: floatr - Dátum: 2010. 06. 07. 12:52

Ha valamilyen alkalmazást be akar zárni a rendszergazda, akkor elég abban indítani. Magyarán nem alapértelmezett, de bármit be lehet zárni, pl az egész böngészőt.

Mondjuk az új OSX-es WmVare Fusionban kifejezetten idegesítő, hogy az összes .mp3 kiterjesztésű fájlt szó nélkül hozzárendelte a Windows Media Playerhez, aztán ha meg akarom nyitni, már indul is az XP.

#23 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: FleetCommand - Dátum: 2010. 06. 07. 11:50

BigiCigi szerintem nem lenne túl nagy baj, ha megpróbálnál a kommentelő társakkal úgy beszélni, mintha ők is emberek lennének és nem hülyék.

Ez igaz. Csakhogy jelen esetben a T. Társulat próbál meg engem ebben a színben feltüntetni. Létezik egy roppant egyszerű módszer a ma létező összes rosszindulatú program ellen , platform és OS-től függetlenül én ezt évek óta alkalmazom sikeresen, hatékonyen, ide leírom, részletesen , szájbarágósan , de a T. Bizonytalansági Szagértők szerint ez lehetetlen. Én elhiszem, hogy ők féltik az állásukat, de hát az élet az mindig is ilyen kemény volt. :]

#24 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 07. 12:39

abba a könyvtárba amit a Virtuális Géptől kapott SEMMILYEN JOGA nincsen semminek, semmilyen ACL nem létezik benne, mert nem NTFS alapú könyvtár, hanem saját hálózati protokoll által megosztott mappa.
hiaba, toled igazan erdekes dolgokat tanulhat az ember. igy tudhattuk vegre meg, hogy a halozati megosztasokban soha semmilyen jogosultsagkezeles nincs...!!

Idézet

ha találsz is benne .exe-t akkor értelemszerűen törlöd a p*cs*ba... a VirtuálGépben egyszerűen nem írsz be semmilyen kódot
es azt is, hogy csakis exe-ben lehetnek futtathato kodok. a com, pif-rol elfeletkezve doc-ba, xls-ben futo makrok nem is leteznek, azokat csakis az izraelitak osszeeskuvese hiteti el velunk! szep! ;-)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#25 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 06. 07. 12:53

Ha ilyenkor békén hagyjátok, lenyugszik.
azt mondod, mindjart jon az ebed utani gyogyszeradag?? :omg:
a forum ma:

#26 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 07. 12:56

Csakhogy jelen esetben a T. Társulat próbál meg engem ebben a színben feltüntetni.
tevedsz, en hatarozottan kiallok a mellett, hogy a betegeket is tekintsuk embereknek! oket is megilletik az emberi jogok! :Đ
a forum ma:

#27 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 06. 07. 12:53

Hagyjátok már, ha egy hozzászólásában egy betonfejelgetésnél több szmájli van, akkor épp nincs kommunikációképes állapotban. Ha ilyenkor békén hagyjátok, lenyugszik.

Azért időnként bejön, oszt rendet szeretne tenni. Azért érdekes, ja.
Make love not Wor.

#28 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: -MCsaba- - Dátum: 2010. 06. 07. 11:44

Tökéletes biztonság márpedig soha nem volt és nem is lesz..

Tökéletesről szó se volt, amit viszont lírtam az legjobb módszer és ehhez kétség sem fér. És így legalább el lehet NAGYÍVBEN felejteni az összes idegesítő, fizetős , főleg drága és kétes biztonságot nyújtó (magyarán : szar) vírusirtót, amikkel az évek során többet szívtam , mint magukkal a vírusokkal.:rock:

#29 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: bogdan - Dátum: 2010. 06. 07. 13:02

tevedsz, en hatarozottan kiallok a mellett, hogy a betegeket is tekintsuk embereknek! oket is megilletik az emberi jogok! :Đ

Jogában áll kussolni, míg ki nem józanodik?
Make love not Wor.

#30 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 07. 13:04

Tökéletesről szó se volt, amit viszont lírtam az legjobb módszer és ehhez kétség sem fér. És így legalább el lehet NAGYÍVBEN felejteni az összes idegesítő, fizetős , főleg drága és kétes biztonságot nyújtó (magyarán : szar) vírusirtót, amikkel az évek során többet szívtam , mint magukkal a vírusokkal.:rock:

Jójó, de ebben mi az újdonság? Így működik ez már ezer éve.
Make love not Wor.

#31 Felhasználó inaktív   fietspump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

@BigiCigi: gondolom azért ugranak neked, mert még mindig nem vázoltad hogyan akadályozod meg az adatlopást, ami belemegy a guest brózerodba.

de lehet én értettem félre valamit, ez esetben tégy közröhely tárgyává változatos szmájlikkal.

#32 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 06. 07. 12:55

Mondjuk az új OSX-es WmVare Fusionban kifejezetten idegesítő, hogy az összes .mp3 kiterjesztésű fájlt szó nélkül hozzárendelte a Windows Media Playerhez, aztán ha meg akarom nyitni, már indul is az XP.

Hehe, én is benéztem anno XP mode alatt az Auto Publish-t, és néhány kiterjesztést megkaparintott a ketrecbe zárt oprendszer... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#33 Felhasználó inaktív   Gabbesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:08

BigiCigi nem baj hogy idióta vagy, csak add vissza szépen apukádnak a gépét, használja most ő egy kicsit, oké?

#34 Felhasználó inaktív   nhw 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:27

Off: A Wikipedia javaslata:
"Ne etesd a trollt!" (egyszer csak éhen d*glik) :)

Szerkesztette: nhw 2010. 06. 07. 12:30 -kor

"A journey of a thousand miles began with a single step." // Lao Tzu

#35 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: fietspump - Dátum: 2010. 06. 07. 12:05

@BigiCigi: gondolom azért ugranak neked, mert még mindig nem vázoltad hogyan akadályozod meg az adatlopást, ami belemegy a guest brózerodba.

de lehet én értettem félre valamit, ez esetben tégy közröhely tárgyává változatos szmájlikkal.

Milyen adatot lop el onnan , na akkor mesélgess ! Ha oda nem írsz be SEMMI érdekeset? Nem lépsz be a guest böngészőjéből sehova, csak mondjuk kamujúzer névvel és kamuka jelszóval a húdenagyonérdekes.portál.hu -ra , na azt lopja el , ésakkómiva?

#36 Felhasználó inaktív   floatr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:33

@debaj: Ha ide céloztad a választ, akkor fyi a sandbox fedora alatt egy SELinux-ra épülő réteg, ami nemes egyszerűséggel megvon minden érdemi engedélyt az alkalmazástól, és csatolt részeitől.

#37 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:37

@bogdan: s azt is, hogy csakis exe-ben lehetnek futtathato kodok. a com, pif-rol elfeletkezve doc-ba, xls-ben futo makrok nem is leteznek, azokat csakis az izraelitak osszeeskuvese hiteti el velunk! szep!

mondok neked egy újdonságot: a com-ot és a pif-et , ha még egyáltalán használja őket valaki, szépen kitörlöd az IdeFo$dAzAdatot nevű könyvtárból, aminek, igen, nincsen semmilyen jogosultságkezelése, legfőkképpen nem a guest OS-nek nincsen hozzá semmilyen (hoston executive) joga, maximum odafo$ni a cuccot, a doc-ot meg szépen megtekined a guestbe beletelepített Microsoft Officeból. Ami még a P3-650-esen a virtuális gépben is 60 FPS mellett fog neked , de csak neked , drága barátom lefutni... :banghead:

#38 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: floatr - Dátum: 2010. 06. 07. 13:33

@debaj: Ha ide céloztad a választ, akkor fyi a sandbox fedora alatt egy SELinux-ra épülő réteg, ami nemes egyszerűséggel megvon minden érdemi engedélyt az alkalmazástól, és csatolt részeitől.

Nem erre céloztam, hanem arra, hogy vannak esetek, amikor a virtualizációs szoftver ezt a bedobozolást kicsit túlbuzgóra veszi. :-)

#39 Felhasználó inaktív   nhw 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:42

Erősen csökken a HWSW fórum színvonala. :(
"A journey of a thousand miles began with a single step." // Lao Tzu

#40 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 12:45