HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Itt az iPhone 4, az Apple kommunikációs katasztrófája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Itt az iPhone 4, az Apple kommunikációs katasztrófája Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 25. 21:30

Üzenet megtekintéseIdézet: skywolf77 - Dátum: 2010. 06. 25. 22:04

@WiZARD: Te egyébként komolyan el is hiszed amit mondasz?

nem (winmo-s HTC-m van), ha olvastad volna a többi topicot látnád, hogy elég nagy szifon fikázó vagyok.
csak megpróbáltam Naranek és többi applebuzi jellegű hozzászólásokat írni, hátha átérzem mi a jó benne :Đ

Szerkesztette: WiZARD 2010. 06. 25. 21:31 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#42 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 23:09

@skywolf77: Köszönjünk, hogy pontos képet festett az anyagi helyzetéről. Holnap munkatársaink felkeresik önt az otthonában. Apeh.

#43 Felhasználó inaktív   Johnny Firpo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 23:15

@Samott: Azért azt ne feledjük el, hogy egy 30 hüvelykes monitort nem olyan távolságból nézel, mint egy 3 és feles telefont. Én a 23-as monitoromat kb. 60 centiről nézem, a kezemben lévő telefont viszont 20-25-ről.
Üdv. -JF-

#44 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 09:28

@WiZARD: Azzal is szopsz eleget, nem kell Neked ájfón...
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#45 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Johnny Firpo - Dátum: 2010. 06. 26. 00:15

@Samott: Azért azt ne feledjük el, hogy egy 30 hüvelykes monitort nem olyan távolságból nézel, mint egy 3 és feles telefont. Én a 23-as monitoromat kb. 60 centiről nézem, a kezemben lévő telefont viszont 20-25-ről.

Ez nem errol szolt most, hanem az apple marketing loditasairol, amikor a gyengesegeiket is erenykent probaljak eladni. Nincs semmi gond az iphone4 kijelzojevel (leszamitva a sargasodast, de az a jelek szerint magatol gyogyul).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#46 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 10:37

Üzenet megtekintéseIdézet: bigsee - Dátum: 2010. 06. 26. 10:28

@WiZARD: Azzal is szopsz eleget, nem kell Neked ájfón...

még nem tűnt fel, de ha te mondod akkor biztos
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#47 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:15

:]:pokeas::banghead: Ennyit a rohadó almacsutkáról, meg a flashszapulós sztiviről...

#48 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 26. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: WiZARD - Dátum: 2010. 06. 25. 16:27

csak irigykedtek mind, mert nincs pénzetek rá, meg mert sokkal jobb mint az androidos winmos szarjaitok.
különben se kell marokra fogni, szarul fogjátok megmondta steve is, de ez egyértelmű volt. én sose szoktam így fogni.
na meg ha jól megfogjátok akkor nokia meg htc meg minden elveszti a térerőt, tehát azok még szarabbak.

Nokiánál/HTCnél még nem vettem észre, Applét meg majd kipróbálom, most rendeltem 4et egyik céghez. Az iPad wlannal elég jól leszerepelt, az nekem tény. Arról is ugyanúgy ment fórumon a rinya, meg a videó, Apple ugyanúgy megmagyarázta. Én meg külön APkat tettem le az iPadok miatt...
Make love not Wor.

#49 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 06. 26. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Naranek - Dátum: 2010. 06. 25. 20:56

Nem csak az iPhone-t nem lehet kézben tartani? :D

Nexus One:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=x2g5J4qPp54&feature=player_embedded" target="_blank" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=x2g5J4qPp54&feature=player_embedded</a>

Ezt mondjuk bármilyen ilyen kis cuccal meg lehet oldani adott körülmények közt. Elég sokat foglalkozom különböző wlanos PDAs megoldásokkal, ott is néha kb. fekete kakast kell áldozni a megfejtésért.
Make love not Wor.

#50 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 06. 26. 16:32

Nokiánál/HTCnél még nem vettem észre

HTC HD2-t próbáltam leárnyékolni kézzel, sehogy se sikerült.
meg egy samsung u300at is próbáltam, ott 1x eltűnt a 6ból 1 pálcikat, de gyorsan vissza is jött :)

#51 Felhasználó inaktív   ttarvai 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 26. 20:08

Én is megpróbáltam az E52-met, már a képernyőt sem láttam teljesen, de azt igen, hogy fullon van a 3G. Érdekes.

#52 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 21:13

Hat igen, en se vagyok kepes learnyekolni az E52-met akarhogy is probalom. Fene a rossz mindenedet Nokia!!

#53 Felhasználó inaktív   fonix232 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 10:49

Én megpróbáltam ezek után leárnyékolni az 5800-mat. Egyetlen egy módon sikerült: kihoztam a garázsból azt a faja kis nukleáris csomagmegőrző ólomládikát, ami van vagy 50-60 éves, és fél centi vastag a fala. Beleraktam, webkamot mellé, lezártam, és figyeltem. A hét kis csíkból egy tűnt el véglegesen, a második még ugrált kicsit, majd megállapította hogy mégiscsak ottvan.

Nesze neked iShit!

#54 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 12:17

@fonix232: A GSM frekvenciák a 800, 850, 900, 1800 és 1900 Mhz-es tartományokban vannak, melyek hullámhossza 30-60 cm, tehát refrakció nélkül tudnak könnyedén átlépni a 0.5 cm vastagságú falon.

Az iPhone hibája nem az hogy a felhasználó kezén refraktálódnak a hullámok, hanem az, hogy a kézfej testeli az antenna szórófejét, aminek következtében gyengébb teljesítményt produkál.

#55 Felhasználó inaktív   belakis66 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 27. 13:46

@WiZARD: Bazz... :P Tudod az a szörnyű, hogy egyesek tényleg ezt fogják mondani. :)

Amúgy meg nem tudom mit izgultok, a jájfón nem nekünk földi halandóknak készült, hanem az egység sugarú iEmbereknek! Olyanok főleg az USA-ban vannak, mi le vagyunk sz@rva, nekünk mind1, h hogy rossz az antennája. :)

#56 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: arn - Dátum: 2010. 06. 25. 14:30

ujra kellene tervezni egy reszet, a regieket meg visszahivni. lehet rovidtavon bukta, de hosszutavon sokkal tobbet nyernek vele. hiba mindenutt elfordul.

Ennyi. Így züllesztik le a technológiát biznisszé. Aztán még ők magyaráznak.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#57 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:20

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 27. 13:17

...
Az iPhone hibája nem az hogy a felhasználó kezén refraktálódnak a hullámok, hanem az, hogy a kézfej testeli az antenna szórófejét, aminek következtében gyengébb teljesítményt produkál.

S érdekes, hogy nem tudom, más telefonnál az életben, okozott-e már ilyen reprodukálható problémát. A "technika" úgy "fejlődik", hogy az egyre több fícsör mellé cserébe kapunk egyre banálisabb hibákat is? Hát ez a jelen.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#58 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:31

Érdekes, hogy hirtelen ennyi deformált, mozgássérült mobilfelhasználó lett.
Egészséges ember nem igen tartja marokba szorítva a mobilját kifacsarodott pózban (mert vagy a csuklója van kitekeredve, vagy a könyöke, vagy eltartja a szájától a mikrofont).
Normális tartással nem tudod úgy kézbe venni, hogy ez valóban problémát okozzon. De hát éljen a flame. :)

Végül is a hangok és a videók megmondták :) a közel 3 millió vásárló meg aki elégedetten használja az végül is biztosan mind zombi, meg agyhalott.

#59 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:34

@Warrior:

Ha így tenyérbe fogod, akkor bármelyik mobilnál ahol alul van az antenna reprodukálható. Kipróbáltuk haveri körben 8 különböző készüléken és mindegyiknél működik. Vonalat eldobatni csak egy Monte-nál tudtunk, de teljes kijelzésről 1-2 pálcikáig mindegyiknél lemegy (gondolom gyengébb jelnél mindegyiknél szakadás lenne).
Problémát meg azért nem okozott, mert soha nem fogod így a készüléket természetes használatnál.

#60 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:46

@Naranek/Ulkesh/Mordon/...

Izzadtságszag...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.