Re: Itt az iPhone 4, az Apple kommunikációs katasztrófája
Elküldve: 2010. 06. 27. 17:31
Minden gyarto minden keszulekeben vannak rettenetesen bena megoldasok, a halalgyenge akksitol kezdve a deklaraltan szar szoftverig (ld. Nokia). A kulonbseg mindossze annyi, hogy az Apple kepest ezt elegansan elintezni (mondjuk nekem is kinyilt a bicska a zsebembe Steve Jobs valaszan, de egy perc mulva mar rohogtem rajta). Jobb, mint a tobbi gyarto hallgatasa, a Lexus igazgatojanak nyilvanos sirvafakadasa. A vegen ugyis a felhasznalok dontenek, azok, akik megveszik a telefont, hasznaljak es meg vannak elegedve vele - vagy ha nem, hat akkor valtanak. Nem a kovacspistikek velemenye szamit, akik a tavoli Magyarhonban olvastak egy cikket az antennaproblemarol es sargulasrol, majd az orgazmustol habzo szajjal posztolnak hozzaszolasokat.
BTW, melyik is az a gyarto, amelyik a telefon garanciaidejenek lejarta elott egy hettel a hangerogomb kieseset reklamalo ismerosom keze nyomott a boltban azonnal, kerdezes nelkul egy vadonatuj keszuleket? Elarulom: az Apple.
Elküldve: 2010. 06. 27. 18:44
Idézet: Silver - Dátum: 2010. 06. 27. 18:31
Nézd, én azokkal nem is foglalkozom, de nekem úgy tűnik hogy a kolléga ténykedése elsőrangú talaj ahhoz hogy tovább tomboljon ez az őrület.
Van több Apple cuccom, de soha nem éreztem késztetést hogy ilyen módon kelljen útját állnom ennek a sok hülyeségnek, és nem kezelem személyes sértésként ha az általam használt eszközről/annak gyártójáról valaki minden objektivitást/valódi ismeretet nélkülözve nyilatkozik baromságokat.
Elküldve: 2010. 06. 27. 18:52
És akkor most ők a jófejek, mert eleget tettek a kötelezettségüknek, vagy mivan?
Idézet
Nem, az izzadtságszag valójában azokból árad, akik a legbanálisabb hiba esetén is megmagyrázzák, hogy a kütyü tökéletes, csak te vagy a hülye. Akik attól a pillanattól, hogy Steve Jobs beszólt egyet nekik, halálos ellenségként kezelik az Adobe-ot, és attól a pillanattól, amint halottnak nyilvánította az asztali számítógépeket (ami valójában már 1996-ban megtörtént, csak akkor még kevésbé volt elterjedve a Jobs-hisztéria), csak lesajnáló mosollyal kezelik azokat, akik iFittyfene helyett asztali gépet, vagy notebookot vesznek. Belőlük árad az izzadtságszag, és a másik oldalról nekik köszönhető, hogy lassan egy jó szót nem lehet az Apple cuccairól mondani, mert akkor máris habzószájú fanboynak vagy elkönyvelve.
Szerkesztette: debaj 2010. 06. 27. 18:57 -kor
Elküldve: 2010. 06. 27. 20:18
Hát elég baj az, hogy egyáltalán kiesik bármi is a telefonból, főleg akkor, ha éppen egy "csúcskategóriás, szupcsi, jó márkás, dizájnos, divatteremtő, mittomén" és baromi drága telefonról van szó. Szerintem.
Egy héttel a gari lejárta előtt kiesik valami? Esetleg kezdhetem azt hinni, hogy a tervezésben figyelembe lett véve, hogy a gari lejárása környékén (főleg utána) legyen valami gebasz a cuccaikkal, vagy csak pusztán spekulálnék?
És hadd kérdezzem már meg. Mi lett volna, ha éppen egy héttel a gari lejárta után esik ki a cucc? Akkor is ilyen happiend lett volna a barátod sztorija?
És ahogy debaj is mondta, most meg kellene tapsolnunk az Apple-t mert eleget tesz a garanciális vállalásainak?
Elküldve: 2010. 06. 27. 20:38
Az Apple pedig hivatalosan tudtommal még nem reagált a dolgokra...
Elküldve: 2010. 06. 27. 20:42
Elküldve: 2010. 06. 27. 22:58
Elküldve: 2010. 06. 27. 23:08
Elküldve: 2010. 06. 28. 07:10
nem, nem az Apple, a Canon az, egy Sony altal gyartott ccd rezekelo hibaja miatt.
majd ha az Apple-tol is ilyet hallunk, akkor lesz erdekes a story..!
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."
Elküldve: 2010. 06. 28. 08:47
Idézet: Xero - Dátum: 2010. 06. 27. 21:42
Igazából nem a flashes köpködéssel van a baj (nem kell bemutatni, magam is tapasztaltam, hogy egy 1,5 GHz-es G4 vason 2 GB RAM-mal képtelen lejátszani kín nélkül egy SD felbontású videót, egy HD videó még a Macbookomat is képes felforralni), hanem újabban bármit csinál az Adobe, mindjárt megjelennek a műértő kritikusok, hogy mégerreseképesek, mégeziselvanbaszva, ménemötévvelezelőttcsinálták. Az nem baj, hogy éppen Photoshopról, Lightroomról vagy egyéb termékről van szó, csak szar lehet, mivel Adobe. Itt a probléma.
Elküldve: 2010. 06. 28. 08:54
Annak idején, két éve, az iPhone 3G megjelenését követően ugyanilyen szájtépés ment a térerőről. Ugyanis voltak, akik Internetes írásukban arról számoltak be, hogy ahol más készülékekkel minden további nélkül tudják használni a 3G hálózatot, addig az iPhone-on leesik a térerő és aztán el is veszti a 3G-t (EDGE-re vált). Erre a magyar fórumokon pontosan ugyanezek a tipikus kommentek értekeztek mint most, olyanoktól, akik még a kezükbe sem fogták az új iPhone-t (akkor a 3G-t, most a 4-et):
Szar az iPhone
Gazdag burzsujok most ráfizetnek
Ennyiért hibás készüléket forgalmaznak, a Nokiám töredékébe került és működik
Köcsög Apple tudott a hibáról mégis a piacra dobta a telefont
Az iPhone-t csak az Appla fan-ok veszik, mert őket a Steve Jobs megbabonázta és nem tudják, hogy az egész kukába való
Ezt a hibát majd softwaresen javítják
Ezt nem lehet softwaresen javítani, ez hardwares hiba
Aztán mi történt? Több millió iPhone talált gazdára és mégsem lehetett hallani elégedetlen vásárlók tömegeiről, akik a térerő problémája miatt bosszankodnak!! Félre értés ne essék, elképzelhető, hogy van egy ilyen hibája a iPhone 4-nek, de ha lehet tapasztalatból beszéljünk, s ne azért mert olvastunk egy cikket a Net-en vagy láttunk egy videót. Egyes, szerencsés iPhone 4 tulajdonosok pedig arról számoltak be, hogy hiába próbálják, nem tudták előidézni a videókon látható jelenséget...
Tibor
Elküldve: 2010. 06. 28. 10:33
Egyébként a HD2-met akár hogy fogdosom, meg se nyikkan a térerő.
Elküldve: 2010. 06. 28. 11:34
Elküldve: 2010. 06. 28. 12:20
Üdv:
Egy rendes adófizető
Elküldve: 2010. 06. 28. 13:04
Idézet: DeToX - Dátum: 2010. 06. 27. 23:58
Elküldve: 2010. 06. 28. 14:38
Idézet: debaj - Dátum: 2010. 06. 28. 09:47
Nekem speciel csak a Flash-el van bajom. A CS5-ös PS-t pl üdvözöltem Mac-en. Végre szépen újra írták a gyökerektől nem carbon-ban bohóckodtak. Nyilván a többi main stream DTP-s alkalmazás még hátra van, de már ez nagy lépés volt.
Elküldve: 2010. 06. 28. 14:41

Súgó
A téma zárva.