HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Itt az iPhone 4, az Apple kommunikációs katasztrófája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Itt az iPhone 4, az Apple kommunikációs katasztrófája Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:31

@Szabcsi: az igazi izzadtsagszag azokbol arad, akik foggal-korommel probaljak bizonygatni az Apple es az iPhone "hasznalhatatlansagat". "Temetni"? Meg "meg vannak a napjai szamlalva" az Apple-nek? Ne rohogtessetek, kerlek.

Minden gyarto minden keszulekeben vannak rettenetesen bena megoldasok, a halalgyenge akksitol kezdve a deklaraltan szar szoftverig (ld. Nokia). A kulonbseg mindossze annyi, hogy az Apple kepest ezt elegansan elintezni (mondjuk nekem is kinyilt a bicska a zsebembe Steve Jobs valaszan, de egy perc mulva mar rohogtem rajta). Jobb, mint a tobbi gyarto hallgatasa, a Lexus igazgatojanak nyilvanos sirvafakadasa. A vegen ugyis a felhasznalok dontenek, azok, akik megveszik a telefont, hasznaljak es meg vannak elegedve vele - vagy ha nem, hat akkor valtanak. Nem a kovacspistikek velemenye szamit, akik a tavoli Magyarhonban olvastak egy cikket az antennaproblemarol es sargulasrol, majd az orgazmustol habzo szajjal posztolnak hozzaszolasokat.

BTW, melyik is az a gyarto, amelyik a telefon garanciaidejenek lejarta elott egy hettel a hangerogomb kieseset reklamalo ismerosom keze nyomott a boltban azonnal, kerdezes nelkul egy vadonatuj keszuleket? Elarulom: az Apple.

#62 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Silver - Dátum: 2010. 06. 27. 18:31

@Szabcsi: az igazi izzadtsagszag azokbol arad, akik foggal-korommel probaljak bizonygatni az Apple es az iPhone "hasznalhatatlansagat". "Temetni"? Meg "meg vannak a napjai szamlalva" az Apple-nek? Ne rohogtessetek, kerlek.

Nézd, én azokkal nem is foglalkozom, de nekem úgy tűnik hogy a kolléga ténykedése elsőrangú talaj ahhoz hogy tovább tomboljon ez az őrület.
Van több Apple cuccom, de soha nem éreztem késztetést hogy ilyen módon kelljen útját állnom ennek a sok hülyeségnek, és nem kezelem személyes sértésként ha az általam használt eszközről/annak gyártójáról valaki minden objektivitást/valódi ismeretet nélkülözve nyilatkozik baromságokat.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#63 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 18:52

BTW, melyik is az a gyarto, amelyik a telefon garanciaidejenek lejarta elott egy hettel a hangerogomb kieseset reklamalo ismerosom keze nyomott a boltban azonnal, kerdezes nelkul egy vadonatuj keszuleket? Elarulom: az Apple.

És akkor most ők a jófejek, mert eleget tettek a kötelezettségüknek, vagy mivan?

Idézet

@Szabcsi: az igazi izzadtsagszag azokbol arad, akik foggal-korommel probaljak bizonygatni az Apple es az iPhone "hasznalhatatlansagat".

Nem, az izzadtságszag valójában azokból árad, akik a legbanálisabb hiba esetén is megmagyrázzák, hogy a kütyü tökéletes, csak te vagy a hülye. Akik attól a pillanattól, hogy Steve Jobs beszólt egyet nekik, halálos ellenségként kezelik az Adobe-ot, és attól a pillanattól, amint halottnak nyilvánította az asztali számítógépeket (ami valójában már 1996-ban megtörtént, csak akkor még kevésbé volt elterjedve a Jobs-hisztéria), csak lesajnáló mosollyal kezelik azokat, akik iFittyfene helyett asztali gépet, vagy notebookot vesznek. Belőlük árad az izzadtságszag, és a másik oldalról nekik köszönhető, hogy lassan egy jó szót nem lehet az Apple cuccairól mondani, mert akkor máris habzószájú fanboynak vagy elkönyvelve.

Szerkesztette: debaj 2010. 06. 27. 18:57 -kor

#64 Felhasználó inaktív   pusrob 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 20:18

Hát elég baj az, hogy egyáltalán kiesik bármi is a telefonból, főleg akkor, ha éppen egy "csúcskategóriás, szupcsi, jó márkás, dizájnos, divatteremtő, mittomén" és baromi drága telefonról van szó. Szerintem.

Egy héttel a gari lejárta előtt kiesik valami? Esetleg kezdhetem azt hinni, hogy a tervezésben figyelembe lett véve, hogy a gari lejárása környékén (főleg utána) legyen valami gebasz a cuccaikkal, vagy csak pusztán spekulálnék?

És hadd kérdezzem már meg. Mi lett volna, ha éppen egy héttel a gari lejárta után esik ki a cucc? Akkor is ilyen happiend lett volna a barátod sztorija?

És ahogy debaj is mondta, most meg kellene tapsolnunk az Apple-t mert eleget tesz a garanciális vállalásainak?

#65 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 20:38

Szerintem simán szériahiba. Nem ez lenne az első termék ami így jelenik meg. Nyilván egy ilyen jelentőségű terméknél még nagyobb hírverést kap. Részemről örülök neki, így talán mire ideér, már egy átdolgozott, vagy éppen nem gagyi szériás 4-est vásárolhatok! :)
Az Apple pedig hivatalosan tudtommal még nem reagált a dolgokra...

#66 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 20:42

@pusrob: Az Adobe részre reagálnék: Én már kb 2 éve anyáztam a flash miatt és irtottam tűzzel-vassal. Évek óta egy kalap kaka és nem is igazán akar az Adobe javítani rajta. Nem csoda hogy az Apple les*arja nagyívben! Sajnos a sok SJ marhaság között elvész a néha igen-igen racionális döntés és kijelentés!

#67 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 20:43

@Xero: debaj-nak ment a response, csak mellé nyomtam sry!

#68 Felhasználó inaktív   DeToX 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 27. 22:58

sok hülye sznob. faxnak kell megvenni mindig a kiforratlan műxaki xarokat?
.:detox:.

#69 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 23:08

Steve Jobs a világ legjobb hardveréből , legszebb felbontású kijelzőjéből , a világ leggagyibb mobil operációs rendszeréből , egy "aprócska" szexepil-hibával és nagy pofával megalkotta a világ 4edik és egyben leggagyibb :drummer: iFos-át ... :drummer: :taps:

#70 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 07:10

no es melyik az a gyarto, aki egy szeriahibasnak bizonyult alkatresz miatt 4-5 evvel a garancia lejarta UTAN nyom a vasarlo kezebe egy vadiuj keszuleket?
nem, nem az Apple, a Canon az, egy Sony altal gyartott ccd rezekelo hibaja miatt.
majd ha az Apple-tol is ilyet hallunk, akkor lesz erdekes a story..!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#71 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Xero - Dátum: 2010. 06. 27. 21:42

@pusrob: Az Adobe részre reagálnék: Én már kb 2 éve anyáztam a flash miatt és irtottam tűzzel-vassal.

Igazából nem a flashes köpködéssel van a baj (nem kell bemutatni, magam is tapasztaltam, hogy egy 1,5 GHz-es G4 vason 2 GB RAM-mal képtelen lejátszani kín nélkül egy SD felbontású videót, egy HD videó még a Macbookomat is képes felforralni), hanem újabban bármit csinál az Adobe, mindjárt megjelennek a műértő kritikusok, hogy mégerreseképesek, mégeziselvanbaszva, ménemötévvelezelőttcsinálták. Az nem baj, hogy éppen Photoshopról, Lightroomról vagy egyéb termékről van szó, csak szar lehet, mivel Adobe. Itt a probléma. :-)

#72 Felhasználó inaktív   NTibor77 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 08:54

Kedves Mindenki!

Annak idején, két éve, az iPhone 3G megjelenését követően ugyanilyen szájtépés ment a térerőről. Ugyanis voltak, akik Internetes írásukban arról számoltak be, hogy ahol más készülékekkel minden további nélkül tudják használni a 3G hálózatot, addig az iPhone-on leesik a térerő és aztán el is veszti a 3G-t (EDGE-re vált). Erre a magyar fórumokon pontosan ugyanezek a tipikus kommentek értekeztek mint most, olyanoktól, akik még a kezükbe sem fogták az új iPhone-t (akkor a 3G-t, most a 4-et):

Szar az iPhone

Gazdag burzsujok most ráfizetnek

Ennyiért hibás készüléket forgalmaznak, a Nokiám töredékébe került és működik

Köcsög Apple tudott a hibáról mégis a piacra dobta a telefont

Az iPhone-t csak az Appla fan-ok veszik, mert őket a Steve Jobs megbabonázta és nem tudják, hogy az egész kukába való

Ezt a hibát majd softwaresen javítják

Ezt nem lehet softwaresen javítani, ez hardwares hiba

Aztán mi történt? Több millió iPhone talált gazdára és mégsem lehetett hallani elégedetlen vásárlók tömegeiről, akik a térerő problémája miatt bosszankodnak!! Félre értés ne essék, elképzelhető, hogy van egy ilyen hibája a iPhone 4-nek, de ha lehet tapasztalatból beszéljünk, s ne azért mert olvastunk egy cikket a Net-en vagy láttunk egy videót. Egyes, szerencsés iPhone 4 tulajdonosok pedig arról számoltak be, hogy hiába próbálják, nem tudták előidézni a videókon látható jelenséget...

Tibor

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 28. 10:33

Nyugi a sok Jailbreak-elt és sim hackelt Iphone-al való szívás után az Iphone 4 tulajdonosoknak meg sem kottyan majd egy kis térerő hiány. :)

Egyébként a HD2-met akár hogy fogdosom, meg se nyikkan a térerő.

#74 Felhasználó inaktív   Informatikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: NTibor77 - Dátum: 2010. 06. 28. 08:54

...a Nokiám töredékébe került és működik...

:up:

Üzenet megtekintéseIdézet: NTibor77 - Dátum: 2010. 06. 28. 08:54

... és nem tudják, hogy az egész kukába való...

Kép

#75 Felhasználó inaktív   skywolf77 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 12:20

@MákosGuba: Kedves Apeh, jöhetnek nyugodtan, azon kevesek közé tartozom, akiknek nincs semmi takargatni valójuk.
Üdv:
Egy rendes adófizető

#76 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:04

Üzenet megtekintéseIdézet: DeToX - Dátum: 2010. 06. 27. 23:58

sok hülye sznob. faxnak kell megvenni mindig a kiforratlan műxaki xarokat?

:offtopic: Xarnak nem lehet rendesen helyesírni. Lehet, épp ez a xnob... :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#77 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 06. 28. 09:47

Igazából nem a flashes köpködéssel van a baj (nem kell bemutatni, magam is tapasztaltam, hogy egy 1,5 GHz-es G4 vason 2 GB RAM-mal képtelen lejátszani kín nélkül egy SD felbontású videót, egy HD videó még a Macbookomat is képes felforralni), hanem újabban bármit csinál az Adobe, mindjárt megjelennek a műértő kritikusok, hogy mégerreseképesek, mégeziselvanbaszva, ménemötévvelezelőttcsinálták. Az nem baj, hogy éppen Photoshopról, Lightroomról vagy egyéb termékről van szó, csak szar lehet, mivel Adobe. Itt a probléma. :-)

Nekem speciel csak a Flash-el van bajom. A CS5-ös PS-t pl üdvözöltem Mac-en. Végre szépen újra írták a gyökerektől nem carbon-ban bohóckodtak. Nyilván a többi main stream DTP-s alkalmazás még hátra van, de már ez nagy lépés volt.

#78 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:40

http://www.eatliver.com/i.php?n=5893
"i saw god on TV"

#79 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 28. 00:08

Steve Jobs a világ legjobb hardveréből , legszebb felbontású kijelzőjéből , a világ leggagyibb mobil operációs rendszeréből , egy "aprócska" szexepil-hibával és nagy pofával megalkotta a világ 4edik és egyben leggagyibb :drummer: iFos-át ... :drummer: :taps:

Sírva röhögök rajtad. :D

#80 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Xero - Dátum: 2010. 06. 28. 15:38

A CS5-ös PS-t pl üdvözöltem Mac-en.

:offtopic:

Nem tudom, hogy fotózásban mennyire vagy érdekelt, de az új Lightroomot is érdemes kipróbálni, egész jó lett. Sokkal gyorsabb, mint az elődje, és a zajt is egész szépe vakarja le a képekről.

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.