HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#10741 Felhasználó inaktív   FranticFighter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 24. 07:18

Iron Man 2,Prince of Persia-The Sands of time

#10742 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 24. 07:21

Idézet

Iron Man 2,Prince of Persia-The Sands of time
Esetleg ha írnál róluk pár szavas véleményt...., azt jó néven vennénk.....
Kép
Kép
Kép

#10743 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 24. 10:35

Péntek 13. : Jason X (Friday the 13th: Jason X)
Kép
Hát mint Jason fan ként ezt sem hagyhattam ki, meg kell mondanom kellemensen csalódtam, de uncsi sfi fi filmet vártam, ehelyet kaptam egy jó kis Űr Jason gyilkosságos akció-horror filmet. A végéről hiányoltam azokat a fura befejezéseket amikell utalnak a következő rész megjelenésére, hát itt kimaradt... Jó kis film csak is ajánlani tudom
Értékelés: 8,5/10

A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#10744 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 11:58

Tegnap sikerült megnézni a PoP filmet! Nekem nagyon tetszett de aki a játékból indul ki az lehet picit csalódni fog. Ez egy olyan film amit az is élvezettel tud megnézni aki nem ismeri a játékot. Utalások vannak a játékra és a sztori is valamelyest egyezik de csak nyomokban! Ami tetszett hogy a tőr és a végén a homokóra az kinézetre megegyezett a játékban láthatóval. (remélem ez nem számít spoilernek) Vannak olyan kameramozgások ami a játékot idézik és persze sok szerep jutott a herceg ugrabugrálásának is. Sztem egy élvezetes kalandfilmet csináltak belőle viszonylag sok akcióval néhol jó poénokkal. Szerethető hétvégi kalandfilm ami egy jó adag popcorn társaságában jó ízzel fogyasztható.

Pontozni nem akarok mert rossz kritikus lennék majd Tjames pontozza ha megnézi. Kép

#10745 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:05

Idézet

Tegnap sikerült megnézni a PoP filmet! Nekem nagyon tetszett de aki a játékból indul ki az lehet picit csalódni fog. Ez egy olyan film amit az is élvezettel tud megnézni aki nem ismeri a játékot. Utalások vannak a játékra és a sztori is valamelyest egyezik de csak nyomokban! Ami tetszett hogy a tőr és a végén a homokóra az kinézetre megegyezett a játékban láthatóval. (remélem ez nem számít spoilernek) Vannak olyan kameramozgások ami a játékot idézik és persze sok szerep jutott a herceg ugrabugrálásának is. Sztem egy élvezetes kalandfilmet csináltak belőle viszonylag sok akcióval néhol jó poénokkal. Szerethető hétvégi kalandfilm ami egy jó adag popcorn társaságában jó ízzel fogyasztható.

Pontozni nem akarok mert rossz kritikus lennék majd Tjames pontozza ha megnézi. Kép
Úgy volt hogy mi is megnézzük tennap, de aztán elkényelmesedtünk :Đ De ami késk nem múlik :-D
Amúgy meg szívesen venném ha pontoznád, hogy tudjuk szerinted milyen lett

Kép
Kép
Kép

#10746 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:14

Idézet

Idézet

Úgy volt hogy mi is megnézzük tennap, de aztán elkényelmesedtünk :Đ De ami késk nem múlik :-D
Na jó akkor sztem egy 8/10 vagy inkább egy 7,5/10

#10747 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:19

Vén csontok tegnap megnéztem oltári jó film érdemes megnézni
10.10 pontKép

#10748 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:23

Idézet

Vén csontok tegnap megnéztem oltári jó film érdemes megnézni
10.10 pontKép
Ha a vén csontok rám is vonatkozik akkor:

Kis pöcsösKép azért nem adtam neki max pontot mert nem hiszem hogy ha mondjuk 5x vagy 10x megnézném akkor is ugyanígy élvezném. Nálam a maxpontos kalandfilm az Indiana Jones-nál kezdődik. Sztem ez nem lesz egy klasszikus, de attól még nagyon jó film.

#10749 Felhasználó inaktív   Urahara 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:26

Idézet

Ha a vén csontok rám is vonatkozik akkor:.
Szerintem az a film címe, Főnök.
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"

#10750 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 12:28

Idézet

Idézet

Upsz akkor kapufaKép Kép Bocsi Kép

#10751 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 13:28

True Blood

Első évaddtól kezdtem el nézni, már egyszer végignéztem az eddig megjelent részeket, de most hogy 17-én jön a 3. évadd fel szeretném frissíteni az emlékeimet Kép
Amúgy meg annyira isten-király sorozat, hogy másodszorra is nagyon élvezetes!

#10752 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 24. 13:34

Idézet

Idézet

Idézet

Upsz akkor kapufaKép Kép Bocsi Kép
Ezt hogy benézted! :Đ
MUHAHAHAAAAA
Én is mára terveztem megnézni a csontokat :-D

Kép
Kép
Kép

#10753 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 15:21

Jó volt ez a PoP film a mostani 3 közül amin benn voltam (PoP, Vasember2, Titánok harca), ez érte meg a legjobban. A végén megcsinálhattak volna azt a jelenetet, ami az 1. Sot játék végén van ( herceg belopakodik Farah szobájába és megcsókolja...)
10/8

#10754 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 24. 19:14

Hajsza a föld alatt (The Taking of Pelham 1 2 3)

Kép

A klasszikussal volt dolgom régebben (bár nem igazán emlékszek rá), azonban ez a vérfrissítés a filmnek nagyon jót tett. A történeten nem modósítottak sokat, nem írom le, aki akarja az olvassa el wikin. A kiemelkedő dolgok a többi sablon-akciófilmhez képest a forgatókönyv, és a színészi játék. John Travolta (Ryder) vérprofin játsza a gazfickót az említett mesteri forgatókönyv mellett, ahogy a diszpécser Denzel Washington. A film a városon kívűl két szobában játszódik (a központ illetve a szerelvény), mégis elérték hogy izgalmas legyen. (ebből következtethetően low-budget filmel van dolgunk). Egyedüli dolog amiből hiány volt (elvégre ez elvárható 2009ben) az az akció... tudom hogy volt benne, meg az eredeti sem túl akcióban dús, de azért a végére igazán betehettek volna egy kocsis üldözést, vagy hasonlót... annyi remek zene található a filmben ami illet volna hozzá... így sajnos nem tudok rá maximális pontot adni, de még ígyis highly recommended, azt a 3000 forintot bőven megéri. 8/10

#10755 Felhasználó inaktív   Gábor36 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 18:47

Idézet

Idézet

Idézet

Tegnap sikerült megnézni a PoP filmet! ....
Na jó akkor sztem egy 8/10 vagy inkább egy 7,5/10
Szerintem is 8 pontot érdemel, de ha nagyon popos kedvbe van az ember akkor 9-et is rálehet adni.Kép

#10756 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 25. 18:52

Idézet

Idézet

EPIC WIN! KépKép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#10757 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 25. 19:10

Prince of Persia: The Sands of Time

Ezt a filmet már azóta vártam, amióta megpillantották a szemeim hírt, hogy készülőben van. Mindig is nagy PoP rajongó voltam és szerintem sokat vártam a filmtől. Csalódtam... kellemesen is, viszont negatív irányban is. A történet természetesen nem mattra ugyan azon a szálon fut mint a játék... ha fogalmazhatunk ilyen finoman, de nem akarok lelőni semmit. Hiányoltam a kedvenc PoP mozdulatomat a filmből... a falon futást. Talán ha egyszer láttam az egész film alatt. Ami nagyon tetszett az az effektek. Vétek lenne, ha a Disney nem csinálna utólag egy 3D-s verziót... mert hatalmasat lehetne vele kaszálni. Annyi olyan jelenet van, ahol rendkívül látványos animációkat lehetne 3D-ben megjeleníteni, hogy szerintem a közönség összeszarná-hugyozná magát a röpködő tüskék, tőrök és egyéb fegyverek láttán. A heceget alakító Jake Gyllenhaal számomra meglepően jól alakította a szerepet és a történet ha egy kicsit kurta is volt összességében megérte a mozijegyet.

Az IMDB-n 6.7-et kapott... szerintem megérdemli a 7-et. De egy hajszállal se többet. Talán ha 3D-ben megjelenne, szebb pontokat kapna.

#10758 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 25. 20:07

[REC]
Hát ezt gondolom már sokan látták. Ez egy zimbeszombis film, blairwitchesen tálalva. Olyan álvalóságos :Đ Nos nekem az ilyen kézikamerás mókák nem jönnek be. A legjobb ilyen film eddig számomra a Cloverfield volt, báááár az sem volt túl nagy kaland. Soxor túlerőltetett a REC is, és szinkronosan kifejezetten tré volt. A 2. részét is bekészítettem már, de azt szigorúan csak felirattal. Remélem jó lesz az is, mert végülis nem volt rossz ez sem, csak épp a kivitelezési mód nem bejövős nekem.

Kép
Kép
Kép

#10759 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 05. 25. 21:02

Idézet

[REC]
Hát ezt gondolom már sokan látták. Ez egy zimbeszombis film, blairwitchesen tálalva. Olyan álvalóságos :Đ Nos nekem az ilyen kézikamerás mókák nem jönnek be. A legjobb ilyen film eddig számomra a Cloverfield volt, báááár az sem volt túl nagy kaland. Soxor túlerőltetett a REC is, és szinkronosan kifejezetten tré volt. A 2. részét is bekészítettem már, de azt szigorúan csak felirattal. Remélem jó lesz az is, mert végülis nem volt rossz ez sem, csak épp a kivitelezési mód nem bejövős nekem.
A Kettő sokkal tutibb! Már az effektek is...A Vége pedig...Mühhaha...Állat:)
Majd számolj be arról is!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#10760 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 26. 06:13

Idézet

Idézet

[REC]
A Kettő sokkal tutibb! Már az effektek is...A Vége pedig...Mühhaha...Állat:)
Majd számolj be arról is!
Na elkezdtem a 2.-t reggel. Csak kb 35 percig jutottam, majd délután folytatom. Egy biztos, az már most látszik, hogy tényleg jobb mint az egy. Bár tele van csúsztatásokkal, meg túlspilázásokkal azért, mint pl: 45 év körüli kommandósok :-D ugyanmár....... aztán az elős részhez képest, itt a harapás után 30másodperccel már zombik, míg korábban el kellett telnie 1 órának is. Az első részben az volt, hogy a fertőzött csak halála után alakul át!!!! Hát a második részre ezt elfelejtették a rendezők :) Arról ne is beszéljünk, hogy hogy lehet az, hogy az egyház egy Barcelonai belvárosi bérház padlásán végez kutatásokat, ahol civilek is laknak???? Valószerűtlen.... Miért nem egy elszigetelt kolostorban??? És így tovább.... de mindezek mellett nekem bejön a film! Látom ezeket a csúsztatásokat, de mégsem foglalkozom velük, mert a film amúgy JÓ!
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540