HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • 541
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#10761 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 06:23

Idézet

Idézet

Idézet

[REC]
Hát ezt gondolom már sokan látták. Ez egy zimbeszombis film, blairwitchesen tálalva. Olyan álvalóságos :Đ Nos nekem az ilyen kézikamerás mókák nem jönnek be. A legjobb ilyen film eddig számomra a Cloverfield volt, báááár az sem volt túl nagy kaland. Soxor túlerőltetett a REC is, és szinkronosan kifejezetten tré volt. A 2. részét is bekészítettem már, de azt szigorúan csak felirattal. Remélem jó lesz az is, mert végülis nem volt rossz ez sem, csak épp a kivitelezési mód nem bejövős nekem.
A Kettő sokkal tutibb! Már az effektek is...A Vége pedig...Mühhaha...Állat:)
Majd számolj be arról is!
Na elkezdtem a 2.-t reggel. Csak kb 35 percig jutottam, majd délután folytatom. Egy biztos, az már most látszik, hogy tényleg jobb mint az egy. Bár tele van csúsztatásokkal, meg túlspilázásokkal azért, mint pl: 45 év körüli kommandósok :-D ugyanmár....... aztán az elős részhez képest, itt a harapás után 30másodperccel már zombik, míg korábban el kellett telnie 1 órának is. Az első részben az volt, hogy a fertőzött csak halála után alakul át!!!! Hát a második részre ezt elfelejtették a rendezők :) Arról ne is beszéljünk, hogy hogy lehet az, hogy az egyház egy Barcelonai belvárosi bérház padlásán végez kutatásokat, ahol civilek is laknak???? Valószerűtlen.... Miért nem egy elszigetelt kolostorban??? És így tovább.... de mindezek mellett nekem bejön a film! Látom ezeket a csúsztatásokat, de mégsem foglalkozom velük, mert a film amúgy JÓ!
Az első részben is az volt, hogy az elején még sok idő kellett, hogy átalakuljon, utána meg 2 másodpercenként alakultak át.... :) Pl. Manu. :) Amúgy a 2. résznek a megoldása nekem nem tetszett, majd rájössz, mire gondolok. :)

#10762 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 26. 06:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

[REC]
Hát ezt gondolom már sokan látták. Ez egy zimbeszombis film, blairwitchesen tálalva. Olyan álvalóságos :Đ Nos nekem az ilyen kézikamerás mókák nem jönnek be. A legjobb ilyen film eddig számomra a Cloverfield volt, báááár az sem volt túl nagy kaland. Soxor túlerőltetett a REC is, és szinkronosan kifejezetten tré volt. A 2. részét is bekészítettem már, de azt szigorúan csak felirattal. Remélem jó lesz az is, mert végülis nem volt rossz ez sem, csak épp a kivitelezési mód nem bejövős nekem.
Na elkezdtem a 2.-t reggel. Csak kb 35 percig jutottam, majd délután folytatom. Egy biztos, az már most látszik, hogy tényleg jobb mint az egy. Bár tele van csúsztatásokkal, meg túlspilázásokkal azért, mint pl: 45 év körüli kommandósok :-D ugyanmár....... aztán az elős részhez képest, itt a harapás után 30másodperccel már zombik, míg korábban el kellett telnie 1 órának is. Az első részben az volt, hogy a fertőzött csak halála után alakul át!!!! Hát a második részre ezt elfelejtették a rendezők :) Arról ne is beszéljünk, hogy hogy lehet az, hogy az egyház egy Barcelonai belvárosi bérház padlásán végez kutatásokat, ahol civilek is laknak???? Valószerűtlen.... Miért nem egy elszigetelt kolostorban??? És így tovább.... de mindezek mellett nekem bejön a film! Látom ezeket a csúsztatásokat, de mégsem foglalkozom velük, mert a film amúgy JÓ!
Az első részben is az volt, hogy az elején még sok idő kellett, hogy átalakuljon, utána meg 2 másodpercenként alakultak át.... :) Pl. Manu. :) Amúgy a 2. résznek a megoldása nekem nem tetszett, majd rájössz, mire gondolok. :)
Nem emlékszem rá hogy az első részben lett volna hirtelen átalakulás halál nélkül.....
Kép
Kép
Kép

#10763 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 10:13

Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford

Most néztem meg kb. negyedszer és még mindig nagyon szeretem. Még tavaly írtam ról egy hosszú értékelést ha valaki nagyon szeretné elolvasni keresse vissza. Egyik kedvenc filmem.

#10764 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 26. 10:22

Idézet

Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford

Most néztem meg kb. negyedszer és még mindig nagyon szeretem. Még tavaly írtam ról egy hosszú értékelést ha valaki nagyon szeretné elolvasni keresse vissza. Egyik kedvenc filmem.
Én ezt a filmet úgy untam, hogy ....húúú nagyon.
Kép
Kép
Kép

#10765 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 11:08

Tudom, hogy sorozat, de ezt többen nézik.
Tegnap megnézetem a Lost sorozatzáró részét.

Lost. The End

Spoiler lesz. Szóltam.

Hat év. Ennyi ideig volt velünk a Lost. Valaki utálta, valaki szerette, volt aki fanatikusan rajongott érte. Jómagam csak szerettem a Lostot. Nem gyártottam ezer egy elméletet, nem bújtam a fórumokat hetente. Rengeteg kérdés merült fel bennem is, érdekeltek a válaszok, de nem voltam sose fanatikus. Már régóta sejtettem, hogy a megoldás annyi lesz, hogy ez egy misztikus Sziget, itt ilyenek történnek. Nem gondoltam, hogy tudományos megoldás lesz. Azért izgultam, hogy a szereplők kijussanak és éljék végre boldogan az életüket. Vagy legalábbis kiderüljön, hogy minden amin átestek valami jelentős dologgal bírt. Ennek fényében picit felemás a búcsú.

Mert bizony majdnem megkönnyeztem az összes összeborulásnál, a torkom szorult el mikor együtt elmentek a fénybe és meghatódtam a Jack halálán, főleg, hogy ilyen szép keretbe foglalták. Ő volt az akivel kezdtünk és vele fejeztük be. Sajnos azonban a hatodik évad igazából nem róluk szólt. Nem arról, hogy kitudnak jutni a Szigetről, hogy megmenekül e mindenki. Ez az évad Jacob és a gonosz testvéréről szólt. A kettőjük sakkjátékáról. A készítők azonban nem igen tudtak élni rendesen a lehetőséggel. Nem lett elég hiteles, kicsit kapkodós lett. Nem éreztem azt, hogy itt a világ sorsa forog kockán, hogy a füst tényleg maga a gonosz és, hogy Jacob a jó megtestesítője. Nem éreztem azt, hogy minden, amin átmente a szereplők azért történt, hogy a végén egyikük megtegye azt a lépést amit meg kell tennie. Persze, tudom, ez így volt. Jacob hozta őket oda, ő tesztelte őket, de valahogy nem volt meg az igazi felismerés, a rácsodálkozás, hogy ennek igen, így kellett lennie. Mert bizony a hatodik évad miatt úgy érzem a többi évad súlytalan lett. Nem lett volna kötelező. A bunker egy vicc, a dharmasok már rég halottak, a Többiek kis szedett vetett banda, igazából bárhol, bármikor eljuthattunk volna a mostani végkifejlethez. Ráadásul ebben az évadban karaktereink sem hozzák a maguk formájukat. Lock halott, Desmond csak csapódik ide, oda, Jack átadja másnak a főnökséget (persze azért amikor kell ismét önmaga lesz), Hugo egyre inkább látnokvezető lesz, Kate gyakorlatilag mellékszereplő, a koreai pár szintén, Sayid undorító gyilkos lesz, Jacob segédjéről (most nem ugrik be a neve. Richard az.) kiderül, hogy ő se tud semmit, Ben szintén csak árnyéka önmagának stb.

A karakterek és a rejtély miatt élveztük ezt a sorozatot. Azonban ha a karakterek nem működnek és a rejtélyekre a válaszok sem elegendők, akkor bizony van ok panaszra. Nem tartozom abba a táborba akik mindenre választ szerettek volna kapni. Elég sok Philip K. Dick regényt olvastam, így számomra már nem meglepő ha nem kapok mindenre választ, mert sokszor a válasz kevésbé izgalma, mint a rejtély. Azt viszont elvárom, hogy azok amik fontosak voltak a történet során, amit belógattak nekünk utalva rá, hogy ez fontos, arra kapjunk választ. Ebből a szempontból bizony parasztvakítás volt a Lost. Rengeteg minden maradt megválaszolatlan, láthatóan sokkal nem is igen akartak vagy tudtak foglalkozni a forgatókönyvírók. Mindig úgy voltam vele, hogyha mások nem is, de a Lost írói mindenben képben vannak, mindig tudják mit csinálnak, mégha lehet, hogy a megoldást csak egy két évad múlva fogjuk megtalálni. Így utólag azonban látszik, hogy nem minden volt rendben, sok mindent a levegőben hagytak.

A Battlestar Galactica végén mondtam magamban, hogy azért látszik, hogy nem a Lost író írták, mivel sok rejtélyről kiderült, hogy nem is igazán volt nagy szerepük (pl templomi látomás), mindenesetre nekem nagyon tetszett ez a nem teljesen lezárt istenes megoldás is és mint kiderült végül nagyon sokban hasonlít a BSG és a Lost vége.

De hagyjuk is ezeket. Nem a válaszokat keressük, hanem a karaktereket nézzük. Mert hiába tűnik ez boldog befejezésnek, ez bizony egy szomorú vég lett. Hiába csodás az összetalálkozás a purgatóriumban, ha az életük egyébként szomorú. A legtöbben ugye meghaltak. Desmond, Ben, Hugo a Szigeten maradtak. Nem egy happy end, főleg nem Desmondnak, akinek a gyereke és a szerelme távol van (persze megeshet, hogy simán elhagyta a Szigetet, elvégre msotmár nem volt tilos). Kate elrepül, de elvesztette Jacket. Sawyertől szintén a szerelmet vette el a Sziget. Richard (csak eszembe jutott a neve) örülhet. Végre él. A többiek a repülőn mellékszereplők, annyira nem érdekelnek. Sun és férje meghalt. Gyermekük nagy vagyont örököl, de szülők nélkül nő fel. Lock halott és ráadásul nem is a nagyobb jó érdekében hal meg végül, sőt! Arról nem is beszélve, hogy a sorozat közben is sokan meghaltak. A világ megmenekül, hőseink azonban csak akkor ha már meghaltak és továbbléphetnek.

Szép volt az purgatóriumos rész. Egyedül a Szigeten történtek nem tetszettek.

Hogy milyen lett volna az én befejezésem?

Az ötödik évaddal fejeztem volna be, csak épp az ötödik évadba beleraktam volna a hatodik évad Jacob & Kiválasztottak vs a Füst a barlangi fényért is. Körül belül ilyesmi lenne azért a vége:

http://www.youtube.c...h?v=zHPvm3i0frM

Azaz a bomba felrobban, minden esemény törlődik, mindenki él, a repülő nem zuhan le. Persze ez így még nem tökéletes. Kate-et lekísérik megbilincselve, ahol a reptéren találkozik az ügyvédjével, aki Jacob lett volna és ezt mondta volna neki:

- Mindent jól csináltatok. Minden rendben lesz meglátod. Veled és a barátaiddal is.
- Milyen barátaimmal? – kérdi Kate
- Majd megismered őket. - Jacob sokat tudóan mosolyog és ráteszi kezét Katére.

Lost. The End.

Egy élmény volt és sajnos közel távol nincs másik sorozat ami egyelőre pótolni tudná. Ahogy a Battlestar Galacticat se tudta eddig pótolni semmi se.

#10766 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 14:45

Idézet

Tudom, hogy sorozat, de ezt többen nézik.
Tegnap megnézetem a Lost sorozatzáró részét.

Lost. The End

Spoiler lesz. Szóltam.

igazából bárhol, bármikor eljuthattunk volna a mostani végkifejlethez.
Ezzel egyetértek, de ha azzal az alternatívával ért volna véget amit linkeltél általánosabb lett volna a felháborodás, így azért nem volt semmis a szigeten történt esemény és ennek örülök. Hogy válaszokat nem kaptunk rengeteg mindenre, hát igen, de valahogy egy ilyen finálénál már nem is érdekelnek ilyen apróságok, hogy honnan jön a dharma kaja és társai. Ez az évad nekem sem tetszett annyira, bevallom, mert nem volt már nagyon min agyalni és én igen, én bújtam a fórumokat ki miről mit gondol ez nagyon jó volt, szóval nem igazán tetszett a 6. de a finálé bebizonyította, hogy akkor is ez volt az évtized legjobb tv sorozata! 10/10
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#10767 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 05. 26. 15:08

Idézet

Idézet

Idézet

[REC]
Látom nem vetted észre a legdurvábbat:)
Az első részben volt Pablo...A Kamerás...Na Ő megpusztul...
De a második részben szintén Ő van Rosso néven:)
És a színész neve???? Pablo Rosso...RöhejesKép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#10768 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 26. 20:24

[REC]2
Na megvolt ez is. Sok hibája ellenére tényelg igaz a mendemonda: sikerült továbbfejelsztenie az elődöt. Ez sokkal jobban tetszett, pedig az sem volt szar. És nagyon jól nyitvahagyták a folytatás lehetőségét, akár már nyílt terepre is. Én várom a 3. részt. Grat a spanyoloknak!

Kép
Kép
Kép

#10769 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 28. 13:00

Most nézem a CoolTúrát ( Road Trip ) nagyon nagon állat film . Jah meg tegnap láttam a Halálbiztos-t ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá miért nem mentem inkább aludni ????? Szerintem nagyon gáz film !!!! csak 1 órát kell benne várni még torténik valami de amúgy jók benne a csajok , valószínuleg ezzel ellensúlyozták a film nézhetetlenségét

#10770 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 13:44

Idézet

Most nézem a CoolTúrát ( Road Trip ) nagyon nagon állat film . Jah meg tegnap láttam a Halálbiztos-t ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá miért nem mentem inkább aludni ????? Szerintem nagyon gáz film !!!! csak 1 órát kell benne várni még torténik valami de amúgy jók benne a csajok , valószínuleg ezzel ellensúlyozták a film nézhetetlenségét
Az jóó:Đ
De a Euro Trippet semmi sem übereli! :-D Annál elborultabb film nincs a világon.

Tegnap megnéztem a Leszbikos Vámpírok Gyilkosai című filmet. Pozitívum: Jók a nők. Negatívum: Minden más. Nagyon gyenge film. A nézése közben elfogyasztott két sör után sem tetszett jobban. 2/10. Minkét pont az eyecandyért.

#10771 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 14:07

Idézet

Idézet

De a Euro Trippet semmi sem übereli! :-D Annál elborultabb film nincs a világon.

Tegnap megnéztem a Leszbikos Vámpírok Gyilkosai című filmet. Pozitívum: Jók a nők. Negatívum: Minden más. Nagyon gyenge film. A nézése közben elfogyasztott két sör után sem tetszett jobban. 2/10. Minkét pont az eyecandyért.
B@sszus ilyen , filmet ilyen névvel kiadni is bun "Leszbikos Vámpírok Gyilkosai" Nem lehet hogy Kovi legelso komolyfilmjével próbálkozott ??? Láttam amúgy az Euró turát is Ubermonchensiegen(vagy valami ilyesmi)

#10772 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 14:25

Idézet

Idézet

Idézet

B@sszus ilyen , filmet ilyen névvel kiadni is bun "Leszbikos Vámpírok Gyilkosai" Nem lehet hogy Kovi legelso komolyfilmjével próbálkozott ??? Láttam amúgy az Euró turát is Ubermonchensiegen(vagy valami ilyesmi)
nekem az ilyesmi filmek közül a "Hé haver hol a kocsim?" a kedvenc, megunhatatlan :) (legalábbis nekem)
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#10773 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 14:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nekem az ilyesmi filmek közül a "Hé haver hol a kocsim?" a kedvenc, megunhatatlan :) (legalábbis nekem)
Szerintem Sean W. Scott filmjei (Stiffler) nagyon ott vannak a szeren megunhatatlanok, szerintem o vitte vegig az Amerikai Pitét is nélkule már eléggé nézhetetlen

#10774 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 15:28

Tegnap néztem meg a Dante's Infernot a játékból készült anime filmet, nekem tetszett szeretem ezt a fajta kategoriás rajztechnikával készült filmeket , jók az effketek is benne nekem bejön story-ról csak anyit aki jétszott a játékkal teljesen azt követi végig igen búrtál és véres módon ahogy azt a játéktól megszokhatukKépKép

#10775 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 15:46

Idézet

[REC]2
Na megvolt ez is. Sok hibája ellenére tényelg igaz a mendemonda: sikerült továbbfejelsztenie az elődöt. Ez sokkal jobban tetszett, pedig az sem volt szar. És nagyon jól nyitvahagyták a folytatás lehetőségét, akár már nyílt terepre is. Én várom a 3. részt. Grat a spanyoloknak!
jha sztem is jó volt a végétől majd eleejtettem a kolát s kicsit rosszul is lettem, meg a szellőzőbe azok a kopasz valamik az se volt semmi, cool film a kézikamerás film kedvelőinek csakis ajánalni lehet...
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#10776 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 16:23

Clash of the Titans
kellemes hangulatú, nem túl sokszor nézős üde kis limonádé, nem rossz, de azért a görög mitológiából jóval többet ki lehetett volna hozni. Persze egy hálivudi eksönből nem lesz kolbász vagy mi. Kicsit bánom hogy beültem rá mert 1800 volt a jegy és jelenleg le vagyok égve mint az állat, de "imádom" a görögöket, kár hogy csak ennyi lett belőle.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#10777 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 17:06

Idézet

Tegnap néztem meg a Dante's Infernot a játékból készült anime filmet, nekem tetszett szeretem ezt a fajta kategoriás rajztechnikával készült filmeket , jók az effketek is benne nekem bejön story-ról csak anyit aki jétszott a játékkal teljesen azt követi végig igen búrtál és véres módon ahogy azt a játéktól megszokhatukKépKép
az ilyen tipusú filmek engem is érdekelnek, megköszönném, ha megínád, hogy hol láttad, vagy hogy jutottál hozzá.ha más nem privátba.köszi.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#10778 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 17:18

Idézet

Idézet

az ilyen tipusú filmek engem is érdekelnek, megköszönném, ha megínád, hogy hol láttad, vagy hogy jutottál hozzá.ha más nem privátba.köszi.
Pirateclub.hu vagy a Bigtorrent.eu ami most freereg es és a Bigtorrent nagyon nagyon jó jo szerver jó társaság

#10779 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 17:19

Jah én még soha semmit sem toltottem le kalóz oldalakról csak a Kiskegyedben olvastam róla.

#10780 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 17:26

Nem kimondottan film, de most néztük meg faterral a 97'es Sportcsarnokos Karthago koncertet. Fasza volt nagyon! Furcsa volt látni az ősömet az első sorban csápolni Kép

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • 541
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.