HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 538
  • 539
  • 540
  • 541
  • 542
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#10781 Felhasználó inaktív   Urahara 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 28. 17:32

Idézet

Jah én még soha semmit sem toltottem le kalóz oldalakról csak a Kiskegyedben olvastam róla.
Uhh. Kifogás of the Year.
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"

#10782 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 28. 17:43

Vad kanok, sose láttam még a héten néztük meg meló közben, iszonyat nagy film.KépKép

#10783 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 17:50

Idézet

Vad kanok, sose láttam még a héten néztük meg meló közben, iszonyat nagy film.KépKép
Hú de jó melód van ?? Nincs felvétel ??? Nagyon jól tudom kezekni a Dvd-t. Meg a videó kazettát is

#10784 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 17:52

Idézet

Idézet

Hú de jó melód van ?? Nincs felvétel ??? Nagyon jól tudom kezekni a Dvd-t. Meg a videó kazettát is
Hát ha munkanélküli vagyok és indul tanfolyam egy Koreai gumigyárba (reklám miatt nem mondom a nevét) akkor jöhetsz.:Đ:D:D (Am félre értés ne essék csak volt valami gáz a gyárban és feltaláltuk magunkat.:-D)

#10785 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 20:36

Interjú a vámpírral (megint)

Még mindíg egy csodás történet és a színészi játék szvsz tökéletes!
Tom Cruise nagyon jól játszotta Lestat szerepét, ő a kedvenc karakterem a filmből!
Brad Pitt - Louie: Szomorú, érzelmekkel teli vámpír, elég értelmes, ő is egy nagyon jó karakter...
Kirsten Dunst - Claudia: Nem valammi nagy karakter, de egy csíntalan gyilkológép, és allatomos is...
Antonio Banderas - Armand: Sajna nincs nagy szerepe...de nem rossz!
Összeségében nagyon jó Dráma-Horror film! 10/10
Kép

#10786 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 21:07

Idézet

Interjú a vámpírral (megint)

Még mindíg egy csodás történet és a színészi játék szvsz tökéletes!
Tom Cruise nagyon jól játszotta Lestat szerepét, ő a kedvenc karakterem a filmből!
Brad Pitt - Louie: Szomorú, érzelmekkel teli vámpír, elég értelmes, ő is egy nagyon jó karakter...
Kirsten Dunst - Claudia: Nem valammi nagy karakter, de egy csíntalan gyilkológép, és allatomos is...
Antonio Banderas - Armand: Sajna nincs nagy szerepe...de nem rossz!
Összeségében nagyon jó Dráma-Horror film! 10/10
imádom ezt a filmet, végre egy "vérbeli" vámpírmozi, aki még nem látta nehogy kihagyja, kötelező darab, igazi klasszikus
Spoiler: a végén az "ivászat" a kabrióban és szól a Guns N Roses, áh vérpezsdítő :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#10787 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 12:53

A bombák földjén

Hosszú idő után végül csak elhatároztam,hogy megnézem.Nem vártam tőle sokat...vhogy úgy éreztem,hogy nem fog tetszeni.Hát kurva nagyon tévedtem!!Ez a film szerintem is leveri az Avatar-t!!Nekem nagyon tetszett!Aki még nem nézte meg az ne hagyja ki! 10/10

#10788 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 29. 12:55

Idézet

A bombák földjén

Hosszú idő után végül csak elhatároztam,hogy megnézem.Nem vártam tőle sokat...vhogy úgy éreztem,hogy nem fog tetszeni.Hát kurva nagyon tévedtem!!Ez a film szerintem is leveri az Avatar-t!!Nekem nagyon tetszett!Aki még nem nézte meg az ne hagyja ki! 10/10
Egyet kell értenem, baromi jó film! Lazán üti az ilyen látványra kihegyezett, tejszínhabos, cukrozott mesefilmeket!
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#10789 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 13:29

Idézet

Idézet

Idézet

Hát ha munkanélküli vagyok és indul tanfolyam egy Koreai gumigyárba (reklám miatt nem mondom a nevét) akkor jöhetsz.:Đ:D:D (Am félre értés ne essék csak volt valami gáz a gyárban és feltaláltuk magunkat.:-D)
akkor miéer nem néztétek meg inkább a Hancock-ot? :)
Kép

#10790 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 14:04

Tegnap megnéztem az Egymillió Dolláros Bébi-t vagy valami ilyesmi hát ha nem lennék Clint Eastwood fan akkor azt mondanám hogy egy kalap sz@r !!! Amúgy a befejezés jó volt , de utána Clint bá pisztoly hosi mivoltát nézve fejbelohette volna az a keletnémet feka csitrit !!!! Vagy velem lenne a gond ????

#10791 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 14:11

The book of Eli.Éli könyve .Hát mikro meghallottam hogy a szinkronhang ugyan az mitn az én a legendába akkor már tudtam hogy jó film lesz:).Bár itt-ott néha uncsi és azt is nehéz elhinni hogy az utolsó bibilia van nála,de eszméletlen jó film Kép.8/10.

#10792 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 17:47

Sherlock Holmes... valami hihetetlen jó lett szerintem, egy percét sem untam :-D Remélem lesz folytatás, nagyon várnám :Đ
Enjoy your life . . .

#10793 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 17:58

Idézet

Sherlock Holmes... valami hihetetlen jó lett szerintem, egy percét sem untam :-D Remélem lesz folytatás, nagyon várnám :Đ
100%

#10794 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:09

Idézet

Lesz folytatás ezt a végéből le lehetett venni.Amúgy tényleg nagy film Kép

#10795 Felhasználó inaktív   BGEE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 19:35

Perzsia Hercege
Nagyon ott van! Látvány,történet minden... csak annyi hogy sztem nagyon rövid lett....

#10796 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 19:40

Max Pain

Nem a játékot akartam viszontlátni (és nem is láttam) ezért összességében tetszett a film. A város hangulata nyomasztó, mocskos minden, ahogy annak lennie kell. Nekem teszettek a valkúrök. A trailer alapján azt hittem, hogy átment a film Constantinba, de ez a drogos megoldás rendben volt. Jól megcsinálták, ahogy Maxen úrrá lesz a drog és időnként kitisztul, az szerint változott a táj.
Nekem egy erős 8as. Néha tulzó volt a bullet time és a végét is tudtam a felénél kb, de ezeken kívül Jó.

#10797 Felhasználó inaktív   Dianaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 20:09

Idézet

Perzsia Hercege
Nagyon ott van! Látvány,történet minden... csak annyi hogy sztem nagyon rövid lett....
Rövid? Szerintem inkább csak elröppent az idő. Majdnem 2 órás a film.. :-D Az szerintem azért nem olyan kevés :Đ

#10798 Felhasználó inaktív   BGEE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 20:14

Idézet

Idézet

Perzsia Hercege
Rövid? Szerintem inkább csak elröppent az idő. Majdnem 2 órás a film.. :-D Az szerintem azért nem olyan kevés :Đ
Végülis... igazad van Kép

#10799 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 23:13

Book of Eli

Ma írta valaki hogy látta gondoltam én is megnézem végre. Nekem nagyon bejött. A hangulata a mondandója úgy az egész. A szinészek is jól el lettek találva - mondjuk nekem alapból szimpik a szinészek. Hogy egy kis negatívumot is mondjak ezek a rejtett reklámok elég durvák voltak már már tolakodóak. Nem szeretem amikor ennyire belevisznek konkrét márkákat egy filmbe.

Nálam ez a film: 8/10

#10800 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 23:31

Idézet

Book of Eli

Ma írta valaki hogy látta gondoltam én is megnézem végre. Nekem nagyon bejött. A hangulata a mondandója úgy az egész. A szinészek is jól el lettek találva - mondjuk nekem alapból szimpik a szinészek. Hogy egy kis negatívumot is mondjak ezek a rejtett reklámok elég durvák voltak már már tolakodóak. Nem szeretem amikor ennyire belevisznek konkrét márkákat egy filmbe.

Nálam ez a film: 8/10
mintpl. a Biblia :Đ

on: Bosszú

Egnap előtt éjjel vagy tegnap hajnalban volt már nem is tudom, HBO2-re kapcsoltam, és így egy elég érdekes kép tárult elém, egy 3 tagú 18 év körüli gyerek egy puskával, egy elég idős horgászó csávóval beszélgetett. A végén a gyerek amelyiknél a puska volt, pénzt kért az öregtől, az meg így teljesen hidegvérrel mondta hogy nincs nála, a kocsijában van kb 20 dolcsi, vigyék el ha kell. A gyerek egyre jobban fenyegetőzött, az öccse meg csitítgatta hogy hagyja abba meg minden, és erre lelőtte az öreg kutyáját, a 2 gyerek kiröhögte, a 3. (a jófiú) meg megdöbbenve, sokkotkapova csak állt és nézett. Ezután még a csávóra is ráfogták a fegyvert, majd elszaladtak. kb egy 10 perc alatt ez zajlott le, és akkor gondoltam ezt végignézem. A film végül is arról szólt, hogy az öreg igazságot akart, de csak annyit, hogya gyerek ismerje be hogy ő tette, és kérjen bocsánatot, mert az a kutya volt gyakorlatilag mindene, nem volt már családja stb stb. Annyira kitartó volt, mert a gyerek tagadta végig, a háttérben meg a markába röhögött, hogy a csávó perelni akart, de azért is csak pénzt kapott volna, úgyhogy bekeményített, követte őket, meg újságírókkal is beszélgetett, meg ilyesmi. A vége nekem tetszett, de nem pont ezt vártam. A színészi munka, az öreg csávóé kitűnő volt, az arcáról le lehetett minden érzelmet olvasni, szeretetet, dühöt, kétségbeesést csalódást ... mindent.

Nem tudom ez milyen műfaj volt, leginkább drámába sorolnám, és a kategóriájában én adnék neki egy 7-est a 10 ből.
Kép

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 538
  • 539
  • 540
  • 541
  • 542
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.