HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • 554
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#11021 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 04. 22:53

Na végeztem a Gyűrűk urával. Hát ebben az utolsó részben annyi hobbitkönny folyt, hogy az elképesztő :Đ A kisemberek szinte végigsírták az egészet :-D
De a trilógia mindenképp lagalább 8/10, még akkor is ha nem lettem fan, még akkor is ha könyvben jobb.

Kép
Kép
Kép

#11022 Felhasználó inaktív   Hororo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 05. 00:04

Zöld Zóna....

Nincs sok hozzáfűznivalóm, ez egy szar volt. Silány, sablon alaptörténet keverve politikai f*szságokkal, simán leszűröd h mi-ki-hogy micsoda stb... örülök h nem adtam ki rá pénzt. Ja, és h elne felejtsem, aki utálja a kamerarángatást ( gyűlölöm ) az else kezdje.... P. Greengass imádta ezt csinálni a Bourne-ökben is Kép

#11023 Felhasználó inaktív   Bumbi_King 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 05. 16:17

Marmaduke

Szerintem nagyon jó volt. Vicces, izgalmas, és aranyosak a kutyák:). Nálam ez egy 9/10-es film. Mindenkinek ajánlom mert ez nem korosztálytól függ h ki nézi meg, hanem mindenki nézze meg. A történet egyszerű. Van egy család és kutyájuk. Elköltöznek és a kutya nagymenő akar lenni az ottani kutyák között ezért hazudik ami kiderül, mindenki utálja ezért elszökik majd nehezen hazajut és boldog vége. De nagyon jó vicces és a kutyákat is jól betenitották.

9/10 Mindenkinek ajánlom
ASSASSIN'S CREED 2 FOREVER!!!
Nothing is true, evrithing is permitted. -- Hasan Sabbah
Our life is made by the death of others. -- Leonardo Da Vinci

#11024 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 17:08

Idézet

Ezt ! Csak 5 perces de jó !Kép
Ez baromi jó!

#11025 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 21:13

A sziget:
Tegnap este ment az RTL Klubon.
Nem csoda, hogy eddig elsiklottam mellette/felette, nem vagyok oda a jövőbeli ''repüljünk az autóval'' filmekért..Nem volt mit néznem este és netem sem volt szoval maradt ez. Egyáltalán nem bántam meg. Nagyon jó ez az Ewan Mc Gregor szereplőként! A történet egész jó volt...akció az bőven volt benne, néha nem is tudtam követni mi tőrténik, már-már az álmosságtól (félreértés ne történjen, kicsit sem untam a filmet, csakhát közeledett a 2 óra..:-D)..a történet szépen kibontakozott..volt benne egy-két csavar is..
SPOILER:
A történet annyi, hogy sikerült feltalálni az emberek ''másolását'', így minden ember aki megtehette köthetett egy ''életbiztosítást'' ami annyit jelentett, hogy egy elzárt épületben élt egy hasonmása, amiből bármelyik percben kivehették a májat és átültehették a gazda testbe..A bent levő emberek agyába belevéstek egy szép multat és egy álmot: a szigetet. Sorsoltak és akit a gép kisorsolt (akinek épp szükség volt a tüdejére) az már mehetett is a szigetre, ami a csodás álom helyett altatás majd műtét volt. Emberünk rájön, hogy valami nem stimmel ezzel a mesés szigettel és egyik nap talál odabent egy repülő bogarat. Ez azért volt furcsa nekik, mert az volt elhitetve velük, hogy azért nem mehetnek ki a külvilágba mert ott pusztítás történt és a levegő nem szívható be..majd fogja a csajt akit épp vinnének a szigetre és megszöknek majd elmennek los angelesbe ahol felforgatják az egész várost nyomukban a szervezet embereivel..:Đ

A film nálam 8,50/10. Kép
Kép

#11026 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 19:28

Toy Story 3

Pár órája néztem moziban, úgyhogy még elég friss az élmény. A történetről pár szóban: Andy már nem gyerek többé. 17 éves épp csomagol a főiskolára és már évek óta nem játszik a játékaival. A játékok nagyon félnek attól, hogy Andy ki fogja őket dobni. Egy félreértés miatt kikerülnek a kuka mellé, majd pedig egy óvodába. Első pillantásra az óvoda mennyországnak tűnt számukra: mindig vannak gyerekek akik a hét 5 napján játszanak velük, de sajnos rá kellett jönniük, hogy nem minden arany ami fénylik.
Nekem nagyon tetszett, lebilincselt, egy percig nem unatkoztam. Simán megérdemli a 9 pontot.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#11027 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 06. 20:39

Ő a megoldás
Hát ennek a filmek se eleje se vége....
Könnyed, bugyuta, leginkább vasárnap délelőtti limonádé.
Néha kicsit vicces, de leginkább értelmetlen.
Csak vész esetén ajánlom. 2/10

Kép
Kép
Kép

#11028 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 20:50

nem tudom hányan látták tegnap este/éjjel a 'Rohamosztag' című tömör-gyönyört, de remélem minnél kevesebben. Nem ajánlom senkinek. A film lényege, hogy összeverbuválnak egy 7 fős amerikai/brit csapatot, fele elítélt fele nem, na nekem már itt sántított :Đ, ugye piszkos 12 szimfónia. Na utána, a küldetésük az volt hogy robbantsanak fel egy labort ... oké ez így eléggé tipikus. kidobják őket ejtőernyővel, és egy félig lerombolt faluban találják magukat, ahol aztán elszabadul a 'pokol' :-D:D:D. Mert a laborban nem atombombát, hanem szuperkatonákat gyártottak. Na innentől nem tudom hogy sírtam-e vagy röhögtem, de nagyon ótvar volt. kb a film+ nem remekel ekkora fostalicska filmekkel, de mind1. addig rendben hogy csúnya, de hogy a történelemhez nem hűek ... loptak egy tankot, ami egy t-34 és egy panzer IV keveréke volt, a francia ellenállás PPSh-val rohangált, és etc etc. egy szóval a film béna. 2/10, mert jót röhögtem a bénaságán
Kép

#11029 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 20:53

Idézet

nem tudom hányan látták tegnap este/éjjel a 'Rohamosztag' című tömör-gyönyört, de remélem minnél kevesebben. Nem ajánlom senkinek. A film lényege, hogy összeverbuválnak egy 7 fős amerikai/brit csapatot, fele elítélt fele nem, na nekem már itt sántított :Đ, ugye piszkos 12 szimfónia. Na utána, a küldetésük az volt hogy robbantsanak fel egy labort ... oké ez így eléggé tipikus. kidobják őket ejtőernyővel, és egy félig lerombolt faluban találják magukat, ahol aztán elszabadul a 'pokol' :-D:D:D. Mert a laborban nem atombombát, hanem szuperkatonákat gyártottak. Na innentől nem tudom hogy sírtam-e vagy röhögtem, de nagyon ótvar volt. kb a film+ nem remekel ekkora fostalicska filmekkel, de mind1. addig rendben hogy csúnya, de hogy a történelemhez nem hűek ... loptak egy tankot, ami egy t-34 és egy panzer IV keveréke volt, a francia ellenállás PPSh-val rohangált, és etc etc. egy szóval a film béna. 2/10, mert jót röhögtem a bénaságán
Hát akkor ez leginkább a Helyőrség c. alkotáshoz hasonlít. Kép
Kép

#11030 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 20:56

Idézet

Az nem is volt rossz:)Bár mondjuk azt nemértettem hogyan tud egy 2m es zombi este ott a csávesz mellett elrejtőzni Kép.

#11031 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 20:59

Idézet

Idézet

Az nem is volt rossz:)Bár mondjuk azt nemértettem hogyan tud egy 2m es zombi este ott a csávesz mellett elrejtőzni Kép.
Ezt most ugye viccnek szántad?! Kép Nekem is tetszett az ötlet az elején..de amikor kezdett haladni a film...hát apámmal csak néztük egymást, hogy most ezt mért?Kép
Kép

#11032 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 21:01

Idézet

Ezt most ugye viccnek szántad?! Kép Nekem is tetszett az ötlet az elején..de amikor kezdett haladni a film...hát apámmal csak néztük egymást, hogy most ezt mért?Kép
Akkor is jó volt :Đ.Olyan alap5letbe és olyan megvalósításba hibát nemtalálni :-D 10/10 Kép.

#11033 Felhasználó inaktív   davidhaver. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 21:38

Nem tudjátok mi volt annak filmnek a címe ami 3 középiskolás srácról szólt és az egyikőjük naogny jól tud dobni(baseball) de ezt a három csávót egy másik srác folyamat cseszegette vmeiknek az arcát szarba is nyomta. majd a végén aki jól dob azt meglövi a karján pisztollyal?????

#11034 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 21:43

Idézet

Nem tudjátok mi volt annak filmnek a címe ami 3 középiskolás srácról szólt és az egyikőjük naogny jól tud dobni(baseball) de ezt a három csávót egy másik srác folyamat cseszegette vmeiknek az arcát szarba is nyomta. majd a végén aki jól dob azt meglövi a karján pisztollyal?????
kérdésekre van külön topic : filmes kérdések. amugy én nem tom

#11035 Felhasználó inaktív   davidhaver. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 22:17

Idézet

Idézet

kérdésekre van külön topic : filmes kérdések. amugy én nem tom
elnéztem

#11036 Felhasználó inaktív   altF4 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 21:32

Én most láttam két nagyon jó filmet.

Így neveld a sárkányodat
A Dreamworks újra bebizonyította hogy az animációs filmek terén még mindig nagyon jók!Nem fogok spoilerezni, egyszerűen nagyon jó film lett.Nekem annyira nem tetszenek a mesék de ez mindentéren nagyszerű volt.Az akciójelenetek kreatívak és látványosak voltak, a karakterek jól eltaláltak, a drámák jól kidolgozottak, a poénok ütősek!Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Cop out
Az a Kevin Smith rendezte aki többek közt elkövette a Jay és Néma Bob filmeket, szóval már meg kellett néznem, és nem csalódtam.A főszerepben Bruce Willis, Seann William Scott és Tracy Morgen.A három szereplő nagyon összeillik és hatalmas poénokat lőnek el.Mondjuk Stifler nem szerepel túl sokat benne de sebaj.A történet két felfügesztett zsaruról szól, az egyiküknek a feleségével van problémája, a másik pedig a lánya igen csak drága esküvőjét akarja kifizetni, és így beletenyerelnek a lehető legnagyobb drogügyletbe.Aki szereti a laza akció-vígjátékokat az ne hagyja ki!

#11037 Felhasználó inaktív   Bumbi_King 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 09. 09:20

Mi tegnap néztük 3D-be a Shrek a vége fuss el véle-t

Szerintem ez volt a legjobb rész.Ezvolt a legkevésbé vicces de a legjobb.Nem tom mér engem valahogy megfogott.Anyámnak és a tesómnak nem is nagyon tetszett de nekem nagyon.Én se irok most róla mindenkinek ajánlom 9.5/10(szerintem)

#11038 Felhasználó inaktív   Tony98 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 09. 09:31

Idézet

Szerintem ez volt a legjobb rész.Ezvolt a legkevésbé vicces de a legjobb.Nem tom mér engem valahogy megfogott.Anyámnak és a tesómnak nem is nagyon tetszett de nekem nagyon.Én se irok most róla mindenkinek ajánlom 9.5/10(szerintem)
Már megy a moziban?

#11039 Felhasználó inaktív   Bumbi_King 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 09. 09:33

Idézet

Idézet

Már megy a moziban?
Jah tegnap óta :Đ

#11040 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 09. 10:06

Idézet

azt hiszem nem én vagyok az egyetlen, aki olvasott volna kicsit bővebben a filmről.ha megtennéd, hogy pár mondattal leírod, hogy miről szól, spoiler nélkül, azt szerintem nem csak én köszönném meg.Kép
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 550
  • 551
  • 552
  • 553
  • 554
  • Utolsó »