Ki milyen filmet látott a héten?
Elküldve: 2010. 07. 04. 22:53
Elküldve: 2010. 07. 05. 00:04
Nincs sok hozzáfűznivalóm, ez egy szar volt. Silány, sablon alaptörténet keverve politikai f*szságokkal, simán leszűröd h mi-ki-hogy micsoda stb... örülök h nem adtam ki rá pénzt. Ja, és h elne felejtsem, aki utálja a kamerarángatást ( gyűlölöm ) az else kezdje.... P. Greengass imádta ezt csinálni a Bourne-ökben is
Elküldve: 2010. 07. 05. 16:17
Szerintem nagyon jó volt. Vicces, izgalmas, és aranyosak a kutyák:). Nálam ez egy 9/10-es film. Mindenkinek ajánlom mert ez nem korosztálytól függ h ki nézi meg, hanem mindenki nézze meg. A történet egyszerű. Van egy család és kutyájuk. Elköltöznek és a kutya nagymenő akar lenni az ottani kutyák között ezért hazudik ami kiderül, mindenki utálja ezért elszökik majd nehezen hazajut és boldog vége. De nagyon jó vicces és a kutyákat is jól betenitották.
9/10 Mindenkinek ajánlom
Nothing is true, evrithing is permitted. -- Hasan Sabbah
Our life is made by the death of others. -- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2010. 07. 05. 21:13
Tegnap este ment az RTL Klubon.
Nem csoda, hogy eddig elsiklottam mellette/felette, nem vagyok oda a jövőbeli ''repüljünk az autóval'' filmekért..Nem volt mit néznem este és netem sem volt szoval maradt ez. Egyáltalán nem bántam meg. Nagyon jó ez az Ewan Mc Gregor szereplőként! A történet egész jó volt...akció az bőven volt benne, néha nem is tudtam követni mi tőrténik, már-már az álmosságtól (félreértés ne történjen, kicsit sem untam a filmet, csakhát közeledett a 2 óra..
SPOILER:
A történet annyi, hogy sikerült feltalálni az emberek ''másolását'', így minden ember aki megtehette köthetett egy ''életbiztosítást'' ami annyit jelentett, hogy egy elzárt épületben élt egy hasonmása, amiből bármelyik percben kivehették a májat és átültehették a gazda testbe..A bent levő emberek agyába belevéstek egy szép multat és egy álmot: a szigetet. Sorsoltak és akit a gép kisorsolt (akinek épp szükség volt a tüdejére) az már mehetett is a szigetre, ami a csodás álom helyett altatás majd műtét volt. Emberünk rájön, hogy valami nem stimmel ezzel a mesés szigettel és egyik nap talál odabent egy repülő bogarat. Ez azért volt furcsa nekik, mert az volt elhitetve velük, hogy azért nem mehetnek ki a külvilágba mert ott pusztítás történt és a levegő nem szívható be..majd fogja a csajt akit épp vinnének a szigetre és megszöknek majd elmennek los angelesbe ahol felforgatják az egész várost nyomukban a szervezet embereivel..
A film nálam 8,50/10.
Elküldve: 2010. 07. 06. 19:28
Pár órája néztem moziban, úgyhogy még elég friss az élmény. A történetről pár szóban: Andy már nem gyerek többé. 17 éves épp csomagol a főiskolára és már évek óta nem játszik a játékaival. A játékok nagyon félnek attól, hogy Andy ki fogja őket dobni. Egy félreértés miatt kikerülnek a kuka mellé, majd pedig egy óvodába. Első pillantásra az óvoda mennyországnak tűnt számukra: mindig vannak gyerekek akik a hét 5 napján játszanak velük, de sajnos rá kellett jönniük, hogy nem minden arany ami fénylik.
Nekem nagyon tetszett, lebilincselt, egy percig nem unatkoztam. Simán megérdemli a 9 pontot.
Elküldve: 2010. 07. 06. 20:39
Elküldve: 2010. 07. 06. 20:50
Elküldve: 2010. 07. 06. 20:53
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 06. 20:56
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 06. 20:59
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 06. 21:01
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 06. 21:38
Elküldve: 2010. 07. 06. 21:43
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 06. 22:17
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 07. 21:32
Így neveld a sárkányodat
A Dreamworks újra bebizonyította hogy az animációs filmek terén még mindig nagyon jók!Nem fogok spoilerezni, egyszerűen nagyon jó film lett.Nekem annyira nem tetszenek a mesék de ez mindentéren nagyszerű volt.Az akciójelenetek kreatívak és látványosak voltak, a karakterek jól eltaláltak, a drámák jól kidolgozottak, a poénok ütősek!Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Cop out
Az a Kevin Smith rendezte aki többek közt elkövette a Jay és Néma Bob filmeket, szóval már meg kellett néznem, és nem csalódtam.A főszerepben Bruce Willis, Seann William Scott és Tracy Morgen.A három szereplő nagyon összeillik és hatalmas poénokat lőnek el.Mondjuk Stifler nem szerepel túl sokat benne de sebaj.A történet két felfügesztett zsaruról szól, az egyiküknek a feleségével van problémája, a másik pedig a lánya igen csak drága esküvőjét akarja kifizetni, és így beletenyerelnek a lehető legnagyobb drogügyletbe.Aki szereti a laza akció-vígjátékokat az ne hagyja ki!
Elküldve: 2010. 07. 09. 09:20
Szerintem ez volt a legjobb rész.Ezvolt a legkevésbé vicces de a legjobb.Nem tom mér engem valahogy megfogott.Anyámnak és a tesómnak nem is nagyon tetszett de nekem nagyon.Én se irok most róla mindenkinek ajánlom 9.5/10(szerintem)
Elküldve: 2010. 07. 09. 09:31
Idézet
Szerintem ez volt a legjobb rész.Ezvolt a legkevésbé vicces de a legjobb.Nem tom mér engem valahogy megfogott.Anyámnak és a tesómnak nem is nagyon tetszett de nekem nagyon.Én se irok most róla mindenkinek ajánlom 9.5/10(szerintem)
Elküldve: 2010. 07. 09. 09:33
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 09. 10:06
Idézet

Súgó
A téma zárva.