Brad Bird & Pixar
Ki milyen filmet látott a héten?
Elküldve: 2004. 12. 02. 07:50
Brad Bird & Pixar
Elküldve: 2004. 12. 02. 10:11
Elküldve: 2004. 12. 02. 13:54
Elküldve: 2004. 12. 02. 16:18
Elküldve: 2004. 12. 02. 16:27
Elküldve: 2004. 12. 02. 19:46
na, ezzel egyetértek én is, "Mr. irdatlanék" kalandja jelenleg a legjobb! ![]()
mondom ezt úgy, hogy a Shrek 2 is nagyon, nagyon tetszett.
Elküldve: 2004. 12. 03. 20:59
ismeri valaki a fenti rajzfilmet? "Vámpírok Havannában" címmel vetítették (eredeti: iVampiros en La Habana! ) eléggé régen, még a kereskedelmiek előtt a királyi kettesen. amolyan sírva röhögős féle, három
-t adnék rá ami nálam már a nagyon jó kategória. egy talán ma már el sem induló vhs-en van meg. próbálnám beszerezni modernebb formában is, de sehol sem találom. ![]()
valakinek nincs még meg esetleg? ![]()
#1189 Guest__*
Elküldve: 2004. 12. 03. 23:17
Taegukgi Hwinalrimyeo
(Brotherhood)
![]()
![]()
![]()
Nos a múlthéten végre alkalmam nyilt megnézni azt amit pár hónapja beharangoztam mint nagyon várt alkotást, amit a kelet Saving Pvt. Ryan filmjeként is emlegetnek. Valóban az. Technikailag tökéletesen hozza az abban felállitott mércét, ami miatt húzhatjuk esetleg a szánkat az néhol fel-felbukkanó kedvelt ázsiai hősi beállitás, amikoris egy ember küzd az egész hadsereg ellen. Szerencsére nem vetik el annyira a súlykot ahogy általában szokták és ettől még gond nélkül élvezhető a film.
A történet 1950-be kalauzol minket amikor is Észak Korea lerohanja Délt, ami miatt kényszerűen besorozzák hőseinket, egy testvérpárt. Az idősebb fivér elhatározza, hogy az élete árán is hazajuttatja a jobb sorsra érdemes öccsét aminek feltétele a "Medal of Honor" kiérdemlése, amit ugye nem osztogatnak semmiért. Természetesen ez egyáltalán nem tetszik az öccsnek mint ahogy az sem, hogy a kitüntetésért való küzdésben a mindig vidám, jámbor, jókedélyű fivére egyre jobban elállatiasodik. A két fél háborúja során ők is egyre inkább szembehelyezkednek egymással, egy tragikus fordulat során még ellenségekké is válnak...
Elküldve: 2004. 12. 03. 23:24
'csába már, hogy kiléptet közben! ![]()
![]()
itt van néhány wallpaper:
Taegukgi Hwinalrimyeo_poster
01 (x1600)
02 (x1600)
03 (x1600)
04 (x1600)
05 (x1600)
06 (x1600)
Elküldve: 2004. 12. 03. 23:55
![]()
![]()
Ennek sem lehetett ellenállni, meg is néztem azon nyomban amint a mozikba került. Egyet kell értenem a kritikákkal melyek szerint a film végülis csak közepesen teljesít. Én speciel több lelki drámát vártam volna a tengerben hánykolódó hőseinktől. Mindenesetre a film végig izgalmas maradt, ahogy azon aggódunk mentsék már meg őket, vagy jajj, csak nehogy beléjük harapjon az egyik bestia. Persze ha kellően bele tudjuk élni magunkat a helyzetbe. Ennek ellenére a vége mégis csalódás lehet, mert "hát hogy lehet igy befelyezni!" Én mégis biztosan beszerzem a dvdt, mert még igy is nagyon tetszik az egész, hogy nem sikerült olyan jól mint azt vártam.
Elküldve: 2004. 12. 04. 00:11
Elküldve: 2004. 12. 04. 00:18
sajnos csak hdd és a második felénél csúszik a hang-felirat / kép az első negyed óra után,
de még igy is jobb minőség mint amit annak előtte találtam.
egyébként egy indexes cikkben olvastam róla egy fél mondatot, akkor figyeltem fel rá és kezdtem el keresgélni.
Elküldve: 2004. 12. 04. 00:22
Elküldve: 2004. 12. 04. 00:49
MIndenek előtt...Bad ecsém! Ha sikerült megszerezned a Vámpirok Havannábant, azonnal ordíts nekem is, mert emberöltők óta vadászok rá!!! ![]()
Nos, hogy milyen filmet láttam a héten. Kezdjük el:
Star Trek I : The Motion Picture (1979), Star Trek II: The Wrath of Khan (1982), Star Trek III: Search for Spock (1984), Star Trek IV: The Voyage Home (1986). Ezeket így egymás után tekintettem meg és rá kellett jöjjek, hogy még így nyolcvanadjára megtekintve is isteni filmek ezek! Klasszikus alkotások, amiket bármikor képes vagyok megnzéni! Félelmetes humorral van megáldva a film, az igazán klassz karakterekről nem is beszélve! A történetek meg egyenesen fantasztikusaK!!! Ajánlom mindenkinek!
Most viszont megyek és megtekintem az 50 perccel hosszabb Király visszatért!!! ![]()
Elküldve: 2004. 12. 04. 01:05
oké,
Elküldve: 2004. 12. 04. 01:13
Elküldve: 2004. 12. 04. 17:37
Elküldve: 2004. 12. 04. 17:48
Shark Tale: Két okom volt arra ,hogy megnézzek egy újabb animációs filmet. Elsőként hogy a Shrek 2 csapata a Dreamworks SKG jegyzi a filmet másrészt mert olyan neves színészek adták a hangukat a vizi lényeknek,mint Angelina Jolie,Jack Black,Robert De Niro,Reneé Zellwegger Peter Folk és sorolhatnám még. Nos az első indok azonnal szertefoszlott, mert szörnyen szar a film a második ok meg azért nem sikeredett,mert sajna csak szinkronosan tudtam megnézni.
A film katasztrófálisan szar...unalmas,ötlettelen idióta kivitelezés,erőltetett poénok gyenge karakterek...Próbálták ezt a laza rapper stílust belevinni a filmbe, de ritka szarul sült el...anno volt a Pixarnak a Némó nyomában című alkotása...vacsorára megeszi ezt a filmet a Drága...
5/1...miért??Mert ha egy csapat tud egy Shreket és Shrek 2-t csinálni akkor tudna hasonló jó filmeket is csinálni...ez egy összecsapott film lett![]()
Elküldve: 2004. 12. 05. 01:02
Dodgeball:A haverom azt mondta jó így én naívan leültem letöltöttem és meg is néztem...Véleményem szerint Ben Stiller eddigi leggagyibb alkotása, és azért volt jó pár ilyenből neki...nem is lehet mit írni róla...5/2
Collateral:Ugyan nem tudtam megnézni az utsó 20 percet, mert vmiért baszakodik a 2-es cdje a drágának, de amit eddig láttam az csúcs...de komolyan!Nem hittem volna, hogy Tom Cruise és Jamie Foxx ilyen jól alakítják majd a rájuk szabott karaktereket.Leginkább Tom barátunkon lepődtem meg, akinek írtó jól áll ez a bérgyilkos szerep. A film amúgy nem az akció jelenetek miatt jó, hanem mert a köztük lévő dialógusok nagyon el lettek találva.Van mondanivalójuk érdekesek és mindez érdekessé teszi a filmet is. Ügyesen oldotta meg a rendező a két karakter közti kapcsolat kibontakozását is na és a zene....na az valami csúcs.Szerintem eszement jóra sikeredett...remélem sikerül normális 2.cdt találnom és akkor elvileg a végéről is tudok írni ezt-azt...eddig nálam simán 5/4![]()
UPDATE:
Nos a film végéről annyit, hogy nekem az már kevésbbé tetszett...nem tudom miért így kellett megoldania Mann kollégának
Ennek ellenére naon jó kis film kár hogy a végét elbaszták:(

Súgó
A téma zárva.