Idézet
akkor sem egy nagy durranas a fim.
Collateral - Collateral - A halal zaloga
nagyon igenyes akcio/drama, jo fenykepezessel es szereplokkel.
[||||-] 4/5
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 12. 19. 01:02
Idézet
nagyon igenyes akcio/drama, jo fenykepezessel es szereplokkel.
[||||-] 4/5
Elküldve: 2004. 12. 19. 10:45
Elküldve: 2004. 12. 19. 12:55
Teljesen osztom a véleményedet! Tegnap néztük meg két barátommal, és hihetetlen, ennyire rossz filmet életemben nem láttam! Kb 3-4 hús-vér szereplője van a filmnek, folyamatosan vegyítik a számítógépes grafikát az élő emberekkel, és mindezt nevetséges módon.
Én sci-fi rajongóként nagyon nyitott vagyok mindenre, ezt a filmet úgy reklámozták az est.hu oldalon, hogy más mint a tucat sci-fi, nagyon jó képi megoldások stb... Én viszont valóban nem ajánlom senkinek, csak pénzkidobás...
Számomra a film végén a következők maradtak nyitott kérdésként:
- ki ez a Horus (tudjuk hogy egy Egyiptomi isten), de vajon honnan jött? mi a célja azon kívűl, hogy meg akarja termékenyíteni a szerencsétlen francia ex-szépségkirálynőt?
- ki a főszereplő csaj? hogy és hol talált rá John?
- kicsoda John, akinek az arcát sem látjuk és azt sem tudjuk hogy honnan jött és hová/miért tűnik el a film végén?
- mi a cél azzal hogy a főszereplő csajnak végül is gyereke születik Horus-tól?
- Horus-szal végül is mi történik, meg kell halnia mert 1 perccel(?) túllépte a megengedett 7 napot, vagy csak hibernálják egy időre, vagy elveszti halhatatlanságát?
- ki is igazából Nikopol? mert a filmből csak annyi derül ki, hogy valamiféle rebellis alak, akit a kormány x évre lecsukatott, a további részleteket róla szintén csak az est.hu filmkritikájából "értettem meg"
- miért kellett élő szinészeket használni, ha a film 95% számítógépes grafika, megcsinálhatták volna az egészet ezzel a megoldással...nevetséges volt látni, ahogy a hús-vér doktornő az számítógépes grafikával előállított vak nőt kezeli, aztán a kijárat felé terelgeti a hátát veregetve...
Nekem a film nem áll össze, még azt sem mondhatom, hogy úgy érzem, direkt hagytak nyitva pár dolgot, mert úgyis "lejön" a végén a nézők számára. Nem jön le...
Sorolhatnám ami még nem tetszett, mi elképedtünk azon, hogy adhatnak a szereplők szájába sorozatosan ilyen szövegeket hogy "let's fuck her" vagy "you want to fuck her as well don't you?" és még sorolhatnám... Horus számítógépes grafikája olyan nevetségesen ül a szexjelenet után az ágyon, hogy már csak a cigaretta hiányzik a kezéből..
Összefoglalva, ez egy közönséges dumájú, rosszul megcsinált, érthetetlen film, amire nem értem hogy adhatott ki bárki is pénzt hogy megcsinálja, valamint hogy merték behozni, és eladni úgy, hogy eddig csak jó kritikákat írtak róla (gondolom éppen azért, hogy egyáltalán legyen ember aki fizet érte hogy megnézhesse...)!
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:01
Látom egyedül vagyok csak azon véleményemmel hogy nézhető a film????Sebaj...
Mind a kettőtök véleményével egyetértek, mert tényleg gagyi a technika amit alkalmaznak igazán a történet sem kerek,de én ettől még mindig nézhetőbbnek tartom, mint egyes hálivúdi szarokat...az is igaz, hogy pénzt nem adnék ki érte, hogy moziban láthassam:DDDD
Éppen ezért menjetek el és nézzétek meg a Saw,Collateral és a The Incredibles című alkotásokat!!!
Elküldve: 2004. 12. 19. 13:11
Ez a film nem nézhető Shifty. És nem a képi megoldásokra gondolok itt. Nekem elhiheted, eddig még egy filmről sem nyilatkoztam így. A leggagyibban is találok valamit amire azt mondom a végén, hogy ok, a film szar volt, de ez és ez jópofa volt benne.. (pl kép, történet, poén stb) de ebben semmit nem találtam amiért másnak merném ajánlani.
Amit viszont nagyon ajánlok: Tapló Télapó! A barátnőm képes volt 3x megnézni, állítólag Billy Bob Thornton nagyot alakít, szétröhögi magát rajta mindenki! ![]()
Elküldve: 2004. 12. 19. 15:16
Látom egyedül vagyok csak azon véleményemmel hogy nézhető a film????
nem vagy egyedül. ![]()
sőt, nekem TETSZETT!
![]()
Elküldve: 2004. 12. 19. 16:32
Spec nekem meg az a film nem tetszett...30 perc után fogtam magam és letöröltem mert lényegében semmiről nem szól...azt bámuljam hogy hogyan vizel maga alá meg kéromkodik a télapó???
Elküldve: 2004. 12. 19. 16:32
Elküldve: 2004. 12. 21. 01:00
Sky.Captain.And.The.World.Of.Tomorrow.WS.DVDSCR.XviD-MoF:Kukac kolléga már írt pár sort eme alkotásról, melyről jómagam se sokat tudott így hát nem is vártam tőle sokat. És talán épp emiatt tetszett annyira a film. Kukac is említette, hogy olyan az egész mintha renderelt lenne a teljes film, de nem. Vmi eszement jó megoldással készítettk el a filmet. Látványos, néhol humoros és emelett nem unalmas...a végét ugyan kicsit elszúrták, de ettől még egy nagyon jó kis film kerekedett ki belőle. 5/4
Elküldve: 2004. 12. 21. 11:05
Kb ev elejen irtam elozetest a hirekben errol a filmrol, a trailerje tobb mint egy eve megvolt nekem.
Mar akkor megirtam h isteni film lesz!
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 12. 21. 11:15
Elküldve: 2004. 12. 21. 11:27
Elküldve: 2004. 12. 21. 11:44
Elküldve: 2004. 12. 21. 12:35
Jah, meg Jude Law ![]()
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 12. 21. 12:43
Elküldve: 2004. 12. 21. 12:51
Meg hatalmas robotok meg repulok meg robotrepulok ![]()
Elküldve: 2004. 12. 21. 13:30
Elküldve: 2004. 12. 21. 14:29
Elküldve: 2004. 12. 21. 15:00
Elküldve: 2004. 12. 21. 15:19