hanem azért lehetne egy kicsit földhözragadtabb is... vagy nem tud vki olyat ajánlani amiben nincsenek ilyen szuperhősös marhaságok?
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2003. 12. 23. 03:15
Elküldve: 2003. 12. 23. 09:14
badguy, nézd meg a Jin-Roh: Wolf Brigade-ot. GITS alkotó készítették, szinte csak a történet változott, a cp környezet és a kivítelezés továbbra is olümposzi magassáokban maradt!
Elküldve: 2003. 12. 23. 09:55
azt már láttam, köszi. nem rossz, nem rossz de mégsem ilyesmire gondoltam. vmi cyberpunkos sci-fire vágynék leginkább.
updt: persze eddig tényleg ez volt a leg "földhözragadtabb" amit láttam (a Grave of the Firefliest leszámítva).
Elküldve: 2003. 12. 23. 21:45
Kicsit mesélnétek ezekről az animekről?
Elküldve: 2003. 12. 24. 01:25
Elküldve: 2003. 12. 24. 09:37
Mesélj atyusz...milyen volt a Grave...? Nekem már itt van a vinyómon két hónapja, de még nem vett rá a lélek, hogy megnézzem. Inkább toltam ezeket:
Cowboy.Bebop.The.Movie-HunSub.DVDRiP.Divx
The.Animatrix.2003.DVDRip.XViD.READ.NFO-DVL
Wonderful.days.2003.dvdrip.xvid.ac3.axine.hunsub
Elküldve: 2003. 12. 24. 10:49
http://www.manga.hu
http://www.animevilag.hu
http://usteam.uw.hu
Kellemes olvasást.
Tegnap lekaptam a Grave.Of.The.Fireflies.-t, belenéztem, letaglózó. Szintén tegnap megnéztem a Jin-Roh: The Wolf Brigade-ot. Egyszerűen zseniális, állandóan ismétlem magam, de ez van: ez az eddogi legjobb anime, amivel összefutottam. A látvány ugyan néhol elnagyolt, összeségében bomasztikus. Az operatőr is mesteri munkát végez, a dramaturgiára pedig nincsenek szavak. SPOILER: Mikor a kislány felrobbantotta magát, azt hittem ott halok be...
Elküldve: 2003. 12. 24. 11:44
hát a bsplayer se nagyon tudta lejátszani felirattal. állandóan kifagyott, de contimuet nyomva (ezt úgy percenként) azért tovább lehetett nézni még egy ideig. így inkább végigszenvedtem az "első részt". kíváncsi vagyok nálad megy e majd. a másodikkal már nem volt semmi gond szerencsére, bár az előző miatt nem nagyon tudtam elmélyülni benne. nem volt rossz, de így nemigazán tudok róla nyilatkozni. szomorú volt az biztos.
a Cowboy Bebop mozit épp hajnalban néztem meg. a sorozat is megérkezett közben a vinyóra, de összehasonlítási alapom még nincs. aszondják az jobb, ami nagyszerű mert nekem a mozi is tetszett. a soundtrackját is érdemes lenne beszerezni.
bár eddig még mindig a GitS volt a legjobb...
Elküldve: 2003. 12. 24. 11:49
"... Mikor a kislány..."
azért a vége se volt semmi.
Elküldve: 2003. 12. 24. 12:05
Elküldve: 2003. 12. 24. 21:48
Elküldve: 2003. 12. 25. 02:18
Elküldve: 2003. 12. 25. 09:21
En lattam kb az elso felet. De 3-szor is! Nem tudom miert de tovabb soha nem tudtam nezni. Vagy betegvoltam es elaludtam vagy nem erdekelt es kikapcsoltam. De amikor az elejen, afrikaban helyreteszi azt a nehany fickot az a resz bejott.
Elküldve: 2003. 12. 25. 23:47
Nekem nem igazán tetszett,de 1x meg lehet nézni!
Minden6ó...hmm elég kellemes kis film!Jim Carrey hozza a formáját,a poénok is jók.Én megadom neki az 5/5!
Elküldve: 2003. 12. 31. 18:50
Underworld: jó történet,jó kivitelezés...nekem nagyon tetszett!5/5
Elküldve: 2004. 01. 04. 12:08
Gyűrűk Ura:A király visszatér:Sajnos csak ezt a kamerás sz**t láttam:(,amihez még sub se volt:(Ebből adódóan nem mindent értettem meg:(Viszont mindenkinek kötelező darab!!Amint lehet megyek moziba,mert ezt ott érdemes megnézni!!Egyszóval 5/5,mást nem is adhatnék rá!!
Elküldve: 2004. 01. 05. 11:56
Underworld: jó történet,jó kivitelezés...nekem nagyon tetszett!5/5
Elküldve: 2004. 01. 05. 14:30
Elküldve: 2004. 01. 08. 06:04
The Medallion: az akrobatikus és bunyó jelenetek még mindig nagyon jók (bár úgyláttam már igencsak bejátszott a dróton röptetős trükk, hiába Jackie sem lesz fiatalabb az évek múlásával). ám a köztes "átvezető" részekről ezt sajnos egyre kevésbé lehet elmondani.
igaz, egy Jackie filmben sosem ezen van a hangsúly, de mióta partraszállt a Hollywoodban a szinvonal meredek zuhanásba kezdett.
erre még rátesz egy lapáttal, miszerint a fejesek kivágtak belőle legalább fél órát
, hogy pörgősebb legyen.
hát eléggé érezhető, hogy ez ÍGY nem kóser, mint vmi sajtpapírra lejegyzett vázlat...
a Forlanival való "romantikus" szál viszont tetszett, mert olyan esetlen volt.
"Chan a főszereplő benne és azt hiszem ő is rendezte..."
majdnem. egy másik Chan, Gordon Chan.