Ki milyen filmet látott a héten?
Elküldve: 2004. 08. 10. 22:48
Elküldve: 2004. 08. 10. 23:55
Halálosabb Iramban:
Az első rész felettébb kellemes alkotás volt, mondhatnám, hogy tetszett! Ez a második rész már nem ilyen volt sajna:( A kocsik és nők miatt viszont kötelező...túl sok túlzás volt benne:(

Elküldve: 2004. 08. 11. 20:10
Secret Window:
BeneJoe ajánlotta a filmet és ugyan már hetek óta itt volt a gépemen még se néztem meg. Ma erőt vettem magamon és megnéztem. Hmm, aki szereti Stephen Kinget annak ez a film kötelező darab. Nagyon jól oldották meg az adaptációt jó a story és a kivitelezés is jó. Az operatőrt csak dícsérni lehet. Johnny Deep is írtó jól játszik benne. Szóval nagyon baba a film, de tényleg...Ha esetleg olvasod ezt Bene akkor mond már el mi volt a végén az a sheriff és a faszikám közti beszélgetés? Nem tartoztatták le, de miért nem??Nem értettem...

Elküldve: 2004. 08. 13. 17:52

Elküldve: 2004. 08. 13. 22:20
Super.Size.Me.LiMiTED.DVDSCR.XviD-DoNE
Ami a mozikban is megy, igen keményen McDonalds ellenels alkotás. Szerintem nagyon dúrva film!
Elküldve: 2004. 08. 15. 17:14
Elküldve: 2004. 08. 15. 17:47
És ezt most mire mondtad???Amúgy sejtem és akkkor meg is válaszolom!
1.azért nem DC++-zok, mert rohadtul nincs kedvem azt lesni, hogy éppen mikor lép le az illető
2.kevés a LANos
3.rólam is töltenek az is belassít, ahhoz meg nincs kedvem...
4.Mindenki onnan tölt ahonna tud:P

Elküldve: 2004. 08. 15. 18:29
Elküldve: 2004. 08. 15. 19:39
Idézet
És ezt most mire mondtad???Amúgy sejtem és akkkor meg is válaszolom!
1.azért nem DC++-zok, mert rohadtul nincs kedvem azt lesni, hogy éppen mikor lép le az illető
2.kevés a LANos
3.rólam is töltenek az is belassít, ahhoz meg nincs kedvem...
4.Mindenki onnan tölt ahonna tud:P
1. Normális filmek kb 100 embernek vannak meg.
2. Sok a LAN-os illetve a sok szabad slotos kábeles, csak jó helyre kell menni.
3. Ügyesen kell megosztani, és akkor arra a 3 órára nem töltenek, de pont erre van a limites DC, hogy ne lassítsa be.
4. Ez így van, én innen, és megy.
Elküldve: 2004. 08. 15. 20:14

Elküldve: 2004. 08. 15. 20:23
Tipikus népmanipuláló ökörség amit minden idióta beszopik.
A csávó 30 napig csak Mekdonálc kaját eszik éjjel nappal, oszt csodálkozik hogy dagadt meg minden baja van. A film mondanivalója az akar lenni, hogy ne zabáljunk gyorskaját, merthogy milyen káros... Persze hogy az, ha 1 hónapig reggel délben este csak azt eszed.
A kipufogófüst is káros, hogyha 1 hónapig azt szívod meghalsz 5 perc alatt, ugyanez akármivel. Szóval ez a film egy akkora demagóg birkafaragó faszfej amcsiknak készült idita buzulmány, hogy aki ennek bedől annak gratulálok.
//nem neked szólt Myko
Elküldve: 2004. 08. 15. 20:49
Ezen mi a nepmanipulalas? Egyszeruen csak kisarkitottak az eletvitelunket es feltartak h mindez mivel jar. Rosszul ertekeled.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 15. 20:51

Elküldve: 2004. 08. 15. 21:11

Elküldve: 2004. 08. 15. 23:26
Vagy csak jól beállítani a DC++-t. Akkor sem töltenék onnan....ja és nekem nincs 30-40 GB amit meg tudok osztani így a nagy HUBokra alapból nemtok bemenni...

Elküldve: 2004. 08. 15. 23:36
Ha meg nicsn 30 gigád, akkor szivacs,d e attól még 3 kisebb HUB-ra fel tudsz emnni, és pl nálunk is sokminden megvan. Egyébként tui egyszer hallottál vmi hülyeséget DC-ről azt azé ez a fosás. Kliensben pl semmit nem kell beállítani csak felrakni. Max 5 perc.
Elküldve: 2004. 08. 15. 23:47

Elküldve: 2004. 08. 16. 09:00
Elküldve: 2004. 08. 16. 09:11

#920 Guest__*
Elküldve: 2004. 08. 16. 09:15
A Super Size Me-t még én sem láttam, de az alapján, amit hallottam róla (sok hamburgertől meghízik a csávó, ergo a meki rossz), szerintem hülyeség. Megkockáztatom, hogy magyarországon a mekis kaja kifejezetten egészségesnek számít. Zsömle/kenyér féle, valami hús/felvágott féle. Ilyeneket eszünk egyébként is, csak szerintem sokkal olcsóbbat, rosszabb minőségűt. Szóval, aki vesz olcsó virslit, parízert (ami jóval olcsóbb, mint a zsír!!, tehát jó esetben is csak valami víz-zsír emulzió lehet, a modern technikának hála virsli formában stabilizálva:), az inkább ne szóljon a gyorséttermekre semmit. Akkor arról még nem is beszéltünk, hogy nálunk szerintem nem sokan esznek salátát.
Persze, a sokszor újramelegített olajban esetleg feldúsulnak a rákklető égéstermékek (bár feltételezem, hogy a meki szigorú szabályai szerint jóval kevésbé, mint pl. a piaci lángososnál), esetleg lehet benne valami szintetikus adalék, ami nem ideális (a magyar fogyasztásra jellemző olcsó termékekben vélhetőleg jóval több van). Több veszély nekem nem nagyon jut eszembe. Ja, az hogy sokat eszik valaki, és meghízik, nem egy új felfedezés, és nem is hamburger specifikus. Bármiből enne sokat a csávó, így járna. Én megkockáztatom, hogy ha minden étkezésemet a meki kínálatából állítanám össze (saláta, hambik, minden egyéb), egészségesebb lennék, mint ha a mukahelyi/iskolai menzán élnék! Persze úgy néz ki, minél kevesebbet eszik valaki, annál tovább él (persze nem szabad egy szint alá menni, de ez a jóléti társadalmakban nem fordul elő, legfeljebb pszichés elváltozások következményeként). De pl. napi három salát+sajtburger mellett én sajnos jelentős fogyásnak indulnék...
Szóval az fikázza szerintem a 'junk food-ot", aki egyébként bio-kaját eszik, mindent maga főz, ellenőrzött körülmények között, és kész kaját csak méregdrága éteremben vesz, ahol véletlenül sem előre elkészített szószokból és újrahasznosított mócsingból készül a kaja... Bevallom, nekem viszonyleg ritka és igen csábító csemege a jó minőségű gyors kaja.
A fő gond az amerikai gyorséttermekkel, hogy túl JÓK/DRÁGÁK itthon nekünk, nem pedig az, hogy vacak...
Mindemellett meg fogom nézni a filmet (asszony kedvéért), és fentartom a jogot, hogy kiderül, a film egyébként jó, és ezeket ott is elmondják majd. Persze ha nem, ez egy kreatív csávó ügyes trükkje, hogy nagy port verjen fel, anélkül, hogy bármi különlegeset/frisset felmutatna...