Ki milyen filmet látott a héten?
#922 Guest__*
Elküldve: 2004. 08. 16. 10:26
Ja igen, és mindamellett, hogy szerintem a gyorséttermek kínálatából ésszel és mértékletesen válogatva akár hosszú távon is lehetne egészségesen étkezni, senki nem mondta, hogy ez a feladata! Akkor most mondjuk a cukrászdák kínálatából ránézésre sem lehetne hosszabb távon egészségesen életben maradni. Akkor mi van? Monnyon le a cukrászda? Na ne már...
A DC szerintem is szarakodás, de néha jól jön, és ingyen van. Megvan a maga helye. Persze néha elég őrítő, hogy éppen nem jön senkitől, legfeljebb 0,5Kbyte-al, és végén kínkeservesen összeszedett image sérült... De akinek bírja a türelme, az jól használhatja. Én speciel próbálom kerülni, de attól még örülök, hogy van:)
#923 Guest__*
Elküldve: 2004. 08. 16. 10:29
Elküldve: 2004. 08. 17. 11:22

Elküldve: 2004. 08. 17. 14:12
A Super Size Me valóban szélsőséges esetet tár elénk, de legalább elénk tárja! De ha figyelemmel kiséritek a filmet, akkor lehet, hogy leeshet nektek, hogy a film a RENDSZERES FOGYASZTÓKRÓL SZÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azokról, akik igenis naponta tolják a Meki kaját gyerekek!!!!! Figyeljetek már oda a kibaszott kurva életbe! Ne próbáljatok mást belemagyarázni, mint amiről szól! Ez pediglen igenis arról szól, hogy a nagy tömeg, akik rendszeresen tolják ezeket a kajákat, igenis, ilyen bajokkal fognak és küszködnek is, amit pediglen ennek a flamónak köszönhetnek!!!!!!! Több, mint valószínű, hogy ha itthon is csinálnának egy ilyen filmet, mondjuk Józsiról, aki állandóan csak pörköltet, szalonnát és mittudoménmégmit enne, akkor annak is lenne baja igen hamar, de ez van srácok! Az ilyen ételek túlzásba vitt fogyasztása igenis káros a szervezetnek! Ezért kell odafigyelni arra, hogy mit eszünk!!!!!
u.i.: ma este paprikáskrumpli a vacsi... ki jön?
Elküldve: 2004. 08. 17. 15:46
Hihi MEGYÜNK!!
Még nem néztem meg a filmet, de valahol mind2 állításnak igazat kell adnom a film megnézése nélkül is!! Eleve ez egy tipikus amerikai faszság...ennyi esze van az embernekm, hogy gyorskaját zabál egész nap....ehhez nekem nem kell film, hogy tudjam mi a pálya!
No mind1 este megnézem:D

#928 Guest__*
Elküldve: 2004. 08. 17. 16:54
Hangsúlyozom, hogy nem láttam még a filmet, és látatlanban pofázom:) De légyszives, magyarázzátok el nekem, miért is egészségtelen a mekis kaja! Na, gyerünk:) Szóval mitől is kéne megbetegedni?
Biztos vagyok benne, hogy létezik ideálisabb táplálék is, de mint mondtam, szerintem lehetne tökéletesen egészségesnek lenni, ha csak a meki étlapjáról válogatnál... Senki nem mondta, hogy csak és kizárólag sültkrumplit kell enni, abból is pedig sokat...
Már kezdtem aggódni, hogy senkinek nincs kedve reagálni az írásomra, amit ráadásul még csak nem is provokatívnak szántam, hanem így gondolom.
Szóval, kérem a minőségi gyorséttermi kaja hibáit, és jelentkezzen, aki egyébéknét egészségesebben eszik (nem arra gonodolok, hogy hallott már étrendekről, amik egészségesebbek, hanem hogy azon él)!
A "hülye primkó amcsik már megint kitaláltak valami idiótaságot/beszoptak valami hülyeséget" stílusú dumákat is kéretik mellőzni:)
#929 Guest__*
Elküldve: 2004. 08. 17. 17:10
Hogy kicsit megkönnyítsem a helyzeteteket (ne kelljen feleslegesen vitatkoznunk, olyan dolgokról, amikben egyet értünk), még kifejetm kicsit a konklúziómat.
Az egyoldalú, energiadús étkezés egészségtelen. Ezt könnyen meg lehet valósítani a mekiben. Meg otthon. Meg mindenhol. Alapvetően a népegészséügyi jelenséghez, miszerint szar, kövér elkorcsosuló fajta vagyunk, a mekinek szerintem semmi köze. Lásd, lehetne csak és kizárólag salátát is fogyasztani ott! A meki szerepeltetése a témában egy gyenge reklámfogás, ami csak a felhajtáshoz kell. Viszont így kicsit téves információt sugallhat a film, ha erre van kihegyezve: ne egyetek sokat gyorsétteremben!, hiszen ez így baromság, a helyes üzenet: ne egyetek egyoldalúan, zsírdús ételeket! Szóval ha pontatlanul tájékoztatnak, az nem elég. A baj, szerintem, hogy nehéz legyőzni az örömcentrikus kajálás vonzását, és a testünk egészségét szemelőtt tartva kajálni... Ráadásul igazán helyesen táplálkozni nem is olcsó, és elég macerás is (a kész kaják ritkán tökéletesek). Persze valahol visszajön az idő és a pénz, hiszen egy fontos alapelv: keveset (bármiből). De többet én nem is osztanám az észt, hiszen én magam sem vagyok egy fogyókúra rekám, pedig még csak nem is eszek sokat gyorsétteremben:)
Elküldve: 2004. 08. 17. 19:45
én nem, mivel nálunk is az éppen!

Elküldve: 2004. 08. 17. 21:30

Elküldve: 2004. 08. 20. 01:04

Elküldve: 2004. 08. 21. 00:26
The Girl Next Door: Senki nem számítson egy akció filmre vagy egy drámára:D Tipikus amerikai termék, melyet szerintem egész jól tálalnak. Nem mondom, hogy huhh de jó film, mert semmi mondanivalója nincs szóval mondjuk nem egy Forrest Gump, de egy esti kikapcsolódásnak szerintem megfelel. A filmben van egy gyönyörű hölgy is, akit Elisha Cuthbertnek hívnak....hmmm tisztak Konta Barbara csak szőke hajjal:DDD Csinos:DD
http://www.elisha-cuthbert.com/
http://www.imdb.com/title/tt0265208/
Belenéztem a Garfieldba...hát sztem írtó gagyin oldották meg a macskát, de majd végignézem és levonom a konklúziót....

Elküldve: 2004. 08. 21. 00:51
Jason X: HAHAHAHA! Hat igy elsore ennyit tudnek felhozni a filmel kapcsolatban. Szal.. nekem tetszett a Texas Chainsaw Massacre de ez akkora gagyi h hihetetlen! A gyilkolaszasban sincs semmi kreativitas volt kb 1 modszer ami "tetszett" a tobbi gagyesz volt. Aztan volt egy robotcsaj.. eszement arcokat vagott mikozben Jason-el birkozott nemgondoltam volna h egy robot tud ennyire "humoros" es erzelmes lenni.. nah szal nem ajanlom senki figyelmebe
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 21. 06:35
Akkor a Freddy vs. Jasont se nézd meg mert az nem horror film hanem "vígjáték".

Elküldve: 2004. 08. 21. 10:00
Pedig aszontak az jo
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 08. 21. 11:28

Elküldve: 2004. 08. 21. 16:15

Elküldve: 2004. 08. 21. 16:49
Hat ez attol fugg h milyen szandekkal ulsz le a film ele
Elküldve: 2004. 08. 22. 00:12