HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#861 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 01. 17:06

Daredevil: Badguy kedvence játszik benne:D Ben Affleck:DD Olyan is a film:DD

Jay és néma Bob visszavág: Áááááá ekkora idiótaságot:DDDDDDD Kész baromság ez a film:DDD

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#862 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 18:06

a Jay és Silent Bob tényleg nagyon tuti, azt mindenkinek csak ajánlani lehet! :ĐKépKépKép a másik esetben viszont fogalmam sincs miről beszélsz. Kép abba a filmbe játszik az a nő is akinek a trendi sorozata fut vmelyik kereskedelmi tvn, amelyikben olyan sűrűn hangzik el a CIA és az SD-6 szó, mint máshol az, hogy A, Az. LOLMuhaha... na ez - és a hasonszőrű - filmek tényleg a (szomszédban emlitett) "mátrix" rabjainak készülnek. KépKép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#863 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 18:25

Az első filmmel semmit nem veszítettél, de ez a Jay...istenem:DDDDD Tuti nők vannak benne:D
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#864 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 18:28

na és tuti poénok! KépKépKépKépKép

#865 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 18:35

Jaja...Jó volt! Mondjuk néma Bob nemtom miért néma ha meg tudod szólalni...az LOL volt!

#866 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 18:43

hát mert nem egy szószátyár figura, Kép olyan gúnynév mint az "uzsidoboz". Kép wehehe

#867 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 22:21

Aham:DD Uzsidoboz:DDD

#868 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 08. 02. 11:38

Man on Fire:

Ez a film pár dologban hasonlít a Spartanra, és meglepő módon nekem nagyon tetszik:) Denzel Washington kiváló színész, remek katona karaktert kaptunk ismét. Egy alkholizmusba csúszó csávó testőrként kap munkát. Valójában katona volt, aki küzd a múlt démonaival. Nem is akármilyen katona volt (megpauzoltam, amikor egy ajánlást villantanak meg róla: French Foreign Legion, French Jungle Commando School, Dutch UrbanSniper School, Special operation capable... :Đ.

Az első fele roppant megható, én többször a sírással küszködtem... A második felében beindul a darálás, ami talán már kevésbé hiteles, de azért még élvezhető. Ezen kívül izlésesen használják benne a hatáselemeket, úgymint zene, kamerakezelés, feliratok, szóval amitől olyan modern divatos lesz a film. Nagyon is ügyesen, remekül fokozza a hangulatot.

Igazi, nagy kaliberű izgalmas mozifilm, nagyon ajánlom mindenkinek, aki fogékony ilyesmire! Nem csak egy igénytelen darálás, inkább egy leendő akció etalon! Ragyogó előkészítés, fantasztikus színészi játék... Végre méltó körülmények közt folyik a vér:)

#869 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 23:34

Mulholland Drive:

Áááá gyerekek nem hittem volna, hogy tényleg ilyen jó lesz ez a film! Épp DC++oztam és megakadt a szemem a film címén és Kukac mondta töltsem le tuti jó lesz. EMi is azt mondta jó így hát nem volt más lehetőségem és letöltöttem...milyen jól tettem! Megnéztem és nem értettem:DDDD de aztán Kukac adott egy linket ahol vázolják a dolgokat és minden világossá vált. Érdekes egy alkotás az tuti. Csak ajánlani tudom!

#870 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 03. 01:33

nem meg mondtam, hogy jo film? :)david lynch (bocs, ha rosszul irom) nagyot tud alakitani.amugy ez a film sorozatnak indult csak aztan nem latott benne penzt a studio/kiado, igy maradt egy film belole, ha jol tudom.naomi watts pedig nagyon nagyot alakit benne!oriasi szinesz!
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#871 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 05:32

Nem csak Ő alkot benne nagyot:D

#872 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 08. 04. 16:48

Megnéztem mégegyszer a Man on Fire-t.

Még mindig nagyon tetszik. Múltkor nem emeltem ki, hogy a zenéje is jó, többféle stílusból merít. Vannak pergő latin ritmusok (mindezt egy ember kínzása közben:), Braveheart koppincs sírós, Black Hawk Down koppincs jajgatós, Gyűrűk ura koppincs sírós stb. A kamerakezelést ismét kiemelem, talán hatásvadász is lehetne a sok rángatott, vátozó fényű kép, ha nem illeszkeden szépen egy egyébként is jol összerakott filmbe. Szóval kiváló játék, jó sztori (elsőre nem is gondolkoztam rajta, most értettem meg:), jó film. Megnézettem szegény feleségemmel is, mondjuk ő nem annyira fogékony az én filmjeimre, de elfogulatlan szemlélő szerint is korrekt alkotás:)

#873 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 04. 16:57

Én pont ma estére terveztem a megtekintését, remélem jó lesz! Elvárásaim vannak Denzel Washington úrral szemben! Nem is kicsik!!! Kép

#874 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 04. 17:21

Hmm én miért nem találom eme alkotást a neten?:Đ Vagy moziba tekinted meg EMi?:-D

#875 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 04. 18:09

Jah, moziban megtekintheted, de egyébként meg: Man.On.Fire.DVDSCr.DVDRiP.XViD-DvP

#876 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 04. 18:45

Hmm akkor miért nem találom az FTP-n??Vagy te honnan a fenéből töltesz?

#877 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 04. 20:59

Szigorúan piszkos ügyek: vagy akik sokan ismerik Infernal Affairs. Nem hittem volna hogy a kis rizszabálók ilyen jó filmeket tudnak készíteni. Érdekes volt és a story nagyon jó volt kivitelezve. Csak ajánlani tudom mindenkinek!Kép

#878 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 05. 10:19

Ezt a Szigorúan piszkos ügyeket én is alátámasztom! Kellemes csalódás volt számomra! Már várom a többi részét is szinkronosan, ugyanis ezen kivül van még két része! :Đ

#879 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 05. 10:52

Nem is tudtam, hogy ezaz Infernal Affairs csak amikor előbukkant a cím...azt se tudtam, hogy ferdeszeműek csinálták azt hittem valami amcsi alkotás...csak astoryról olvastam az meg bejött...és lám mikre képesek:DDD

Igen-igen van még két része, ami tényleg jó lenne ha szinkronosan is megtalálható lenne!!!

#880 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 05. 11:20

legális csatornákon egyelőre(?) még nem beszerezhető, igy ne nagyon reménykedj szinkronos változatban. hacsak Ingenék le nem szinkronizálják. Kép egyébként felirattal jobb! Kép 

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.