HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#321 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 30. 05:40

The Rundown avagy Welcome to the Jungle: KépKép egy szokásos akció-vígjáték, az unalomig ismert klisékkel viszont tökéletesen megrendezve! ebben a filmben minden a helyén van abban a majd két órában míg az ökörködés tart. na és az a bunyó a tökmag gerillákkal Kép fantasztikus!! KépKépKép ez a Dwayne Johnson [The Rock] nevű hegyomlás ha így halad, nagyon úgy néz ki, hogy méltó utódja lesz majd az osztrák erőembernek.KépKép Christopher Walkent pedig én még nem láttam gyengén szerepelni. :Đ bónuszként néhány képkocka erejéig feltűnik a csodálatos hegyes-völgyes őserdő is.

u.i.: most nézem csak a kis tökmag gerilla -Manito- pedig nem más, mint -Ernie Reyes Jr.- az idehaza anno "konektoros lovagként" ismert idegesítő kissrác. Kép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#322 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 17:40

Codec kell:

-Divx 3.11
-Divx 5.1
-Xvid
-Ac3
-Media Player 9 (kodekek miatt)

meg egy jó kis Radlight oszt jóvan. Az Ace és a többi marhaság csak teleszemeteli a gépet, lassítja és még a fimek is szarabbul mennek vele.

vmi hasonlorol beszeltem en is.

rocko: most te offolasok utan kutacc vagy mi?
a kodekek is hozza tartoznak a filmekhez vmilyen szinten.
mashogy nem tod otthon megnezni oket. :Đ

A nemi eleted is ide tartozik, kulonben nem tud jol aludni a GK-s tarsadalom...(vagy pont elenkezoleg?)

Egyebkent meg filgyelmedbe ajanlom a topik cimet. Ha meg mindig ugy gondolod, hogy igazad van akkor olvasd el ujra, meg ujra, meg ujra. Egeszen addig amig sikerul felfogni. Ha gondolod hasznalj hozza lexikonokat.... Mert minden szarra van topik. Sztem a kikurt kodekekre is. Ha meg nincs akkor csinalj. Ja es nekem nem azzal volt a bajom, hogy xy kerdezet es, hogy valaki meg valaszolt. Itt mar azert volt egy hosszabb eszmecsere errol. A moderatorok ezert kellenenek ide, hogy vegre rendbe szedjenek teged meg 1-2 puszipajtasodat, es nem azert mert olyan sok szar topik jon letre...

Ja es nem vadaszom az offokra. Csak epp itt lettem ideges. Amit egy masik topikban mar ki is adtam magambol.

Mielott meg ide jon a kis hering, es leugat, hogy most meg en offolok...elore kozlom nem erdekel, hogy most en offoltam...

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#323 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 31. 04:00

Codec kell:

-Divx 3.11
-Divx 5.1
-Xvid
-Ac3
-Media Player 9 (kodekek miatt)

meg egy jó kis Radlight oszt jóvan. Az Ace és a többi marhaság csak teleszemeteli a gépet, lassítja és még a fimek is szarabbul mennek vele.

vmi hasonlorol beszeltem en is.

rocko: most te offolasok utan kutacc vagy mi?
a kodekek is hozza tartoznak a filmekhez vmilyen szinten.
mashogy nem tod otthon megnezni oket. :Đ

A nemi eleted is ide tartozik, kulonben nem tud jol aludni a GK-s tarsadalom...(vagy pont elenkezoleg?)

Egyebkent meg filgyelmedbe ajanlom a topik cimet. Ha meg mindig ugy gondolod, hogy igazad van akkor olvasd el ujra, meg ujra, meg ujra. Egeszen addig amig sikerul felfogni. Ha gondolod hasznalj hozza lexikonokat.... Mert minden szarra van topik. Sztem a kikurt kodekekre is. Ha meg nincs akkor csinalj. Ja es nekem nem azzal volt a bajom, hogy xy kerdezet es, hogy valaki meg valaszolt. Itt mar azert volt egy hosszabb eszmecsere errol. A moderatorok ezert kellenenek ide, hogy vegre rendbe szedjenek teged meg 1-2 puszipajtasodat, es nem azert mert olyan sok szar topik jon letre...

Ja es nem vadaszom az offokra. Csak epp itt lettem ideges. Amit egy masik topikban mar ki is adtam magambol.

Mielott meg ide jon a kis hering, es leugat, hogy most meg en offolok...elore kozlom nem erdekel, hogy most en offoltam...

milyen nemi eletrol beszelsz?
jo, hat majd jojjenek a modok es toroljek az 1000 hozzaszolasomat.
ennyi.
mar xarok bele...
ebbe az egy forumba jarok es innen is el akartok uldozni?
de most kivel beszeljek, ha nincs itt 5 embernel tobb user?

ja es most OFFoltam egyet, bocs, nem birtam visszatartani magam.

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#324 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 13:41

kukac, te szoktal gondolkodni, mielott irsz valamit???? Ha nem akkor javaslom probald ki.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#325 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 15:39

kukac, te szoktal gondolkodni, mielott irsz valamit???? Ha nem akkor javaslom probald ki.
tudod a gondolkodas az faj, igy neha hanyagolom. Kép
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#326 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 19:09

legalább a kurva hosszú előzmények elöl szednétek ki a pipát! KépKép

#327 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 11:43

Rocko:míg nem jöttél senkinek nem volt semmi baja...ha nem tetszik valami akkor menj te...kukac te meg maradj:D

Mellesleg neked jár a pofád OFFolásról és amióta felhoztad atémát csak OFFolsz...most akkor hogy is van ez???

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#328 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 12:02

hering, egyem a szivedet, te sem vagy semmi. Zsenikem, bocsas meg, azert a nehany offert. Nem tudom elhetek-e meg igy. De sajnos kukac nagyon buta volt igy kenytelen voltam offolni, hogy elmagyarazak neki dolgokat. Mindenhato hering ur, most utoljara bocsanataert esedezem, tudom nagy a vetkem. hiszen rajtam kivul senki soha nem kovetett el offolast ilyen mertekben mint en...ohhh uram, kegyelmez nekem...

Ma ejszaka sikerult megneznem a Tomb Raider masodik reszet. Rajottem, hogy kb ugyan olyan ertelmetlen szar mint az elso resz. Egyszer nem art megnezni, de tobbszor nem ajanlatos...

#329 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 12:06

az, hogy más nem említette hamarabb még nem azt jelenti, hogy: senkinek nem volt semmi baja. ha nem veszitek észre miről beszél, akkor más is hiába tépi a száját. ennél egyszerűbben, hogy lehetne még elmondani? teljesen feleslegesen van témákra tagolva a fórum, ha mindenki oda írkálja a hasfájásait ahol éppen rájön. a csetelésről már nem is beszélve. mindennek meg van a maga helye.

#330 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 17:53

A mostanában látott filmek közül szerintetek melyik volt az 5 legjobb?

#331 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 19:59

én nem tudnék ötöt megnevezni. listákat sem szeretek állítani. sőt az utolsó LotR-nak sem adnék 11 Oscart (legjobb film és legjobb rendezés kategóriában biztos nem).

a jelöltek pl. itt olvashatóak: http://www.imdb.com/...rto/2004/oscars

#332 Felhasználó inaktív   TyrGod 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 21:27

Szabad megtudni miért nem? Mert szvsz de. Legjobb film és rendezőt is megérdemelné.
"Targer has been silenced" "Dust to dust" "...polcie girl"

#333 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 22:08

jó volt szó se róla, de hogy a legjobb? szerintem nem. színészi alakítást igazán egyedül csak Gollam nyújtott (meg talán Sam, legalábbis nekem ő tetszett még). monumentális csatajelenetektől még nem lesz a legjobb film. a vége felé is nagyon el lett húzva (a hegyre-fel-bedobom-a-gyűrűt), a legvégéről nem is beszélve. 'szal szerintem nem ilyen a legjobb film.

#334 Felhasználó inaktív   TyrGod 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 22:41

Na igen, de a 2003-as évben nem ez volt a legjobb? Láttál az elmúlt évben jobbat? :Đ Gollum tényleg jó volt meg Denethor volt még a királyságos. Meg jó volt még szvsz Gandalf is. Az ork vezérről és az olifánt vezetőéről már nem is beszélve :-D

Vége tényleg elnyújtott az igaz, de hát a könyv is ilyen és ettől lesz tökéletes adaptáció. Itt nekem csak az nem tetszett, hogy képesek kiszúrni a szemünket egy hajóval és üres kikötővel a levégén mikor elmennek. Itt ln ilyen mindenki együtt (olyan SW-osan) van és örül és inetegt a távolba vesző min 10 tünde hajónak, szal ez lehetett is lehett volna monumentális.

Na mindegy én Kill Billnek adnék minden oscart, de sajnos az nem történhet meg. KépKép

#335 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 07:35

én a Kill Billnek sem adnám oda azt a kettőt. Kép pedig az jobban tetszett mint a LotR. a színészi alakítás alatt pedig nem azt értettem, hogy feltűnik a vásznon pár pillanat erejéig Kép, hanem vmi maradandót is alkot ott a megformált karakter bőrébe bújva. a sztori ebben a formájában nem igazán hagyott kibontakozási lehetőséget a legtöbb szereplőnek.

#336 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 13:44

Megnéztem/tük (asszony erőteljes nyomására) a Tulipános fan fan-t /persze letöltöttem, mert sejtettem, hogy sajnálnám érte a pénzt :Đ / az túlzás, hogy egyszer is megnézhető a film, mert igen bárgyú, mondjuk erről a készítők nem tehetnek, hiszen az alaptörténet is ilyen, de így utólag sajnálom a ráálodoztt 1/2 1 órát.. :-D

a Szmokinger sem volt nagy durranás jackie kezd lanyhulni..:-D Elavult poénok, sablonos story

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#337 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 19:18

Valaki látta Az utolsó Szamurájt???Kamerás minőségbe találtam meg,de ha nem jó,akkor nem szedném le!!!

badguy:kinek adnád a legjobb rendezőért és főszereplőért járó Oscart???

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#338 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 19:31

nemláttam még mindegyik jelölt filmet. főleg Eastwood Mystic Riverje (hát erről lemaradtam a moziban Kép) és a Coppola lány filmje Bill Murryvel érdekelne a legjobban.
A szamurájt még én se láttam.

#339 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 11:34

A Mystic Rivert sajna felirat hiányában nem tudtam megnézni:( pedig az engem is marhára érdekelne...Erről a Coppola filmről valami info??

#340 Felhasználó inaktív   TyrGod 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 15:41

szvsz a mostani év legjobb férfi főszereplője mindenképpen Jhonny Depp (PotC). Rendező meg természetesen QT és PJ.

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.