Codec kell:
-Divx 3.11
-Divx 5.1
-Xvid
-Ac3
-Media Player 9 (kodekek miatt)
meg egy jó kis Radlight oszt jóvan. Az Ace és a többi marhaság csak teleszemeteli a gépet, lassítja és még a fimek is szarabbul mennek vele.
vmi hasonlorol beszeltem en is.
rocko: most te offolasok utan kutacc vagy mi?
a kodekek is hozza tartoznak a filmekhez vmilyen szinten.
mashogy nem tod otthon megnezni oket. 
A nemi eleted is ide tartozik, kulonben nem tud jol aludni a GK-s tarsadalom...(vagy pont elenkezoleg?)
Egyebkent meg filgyelmedbe ajanlom a topik cimet. Ha meg mindig ugy gondolod, hogy igazad van akkor olvasd el ujra, meg ujra, meg ujra. Egeszen addig amig sikerul felfogni. Ha gondolod hasznalj hozza lexikonokat.... Mert minden szarra van topik. Sztem a kikurt kodekekre is. Ha meg nincs akkor csinalj. Ja es nekem nem azzal volt a bajom, hogy xy kerdezet es, hogy valaki meg valaszolt. Itt mar azert volt egy hosszabb eszmecsere errol. A moderatorok ezert kellenenek ide, hogy vegre rendbe szedjenek teged meg 1-2 puszipajtasodat, es nem azert mert olyan sok szar topik jon letre...
Ja es nem vadaszom az offokra. Csak epp itt lettem ideges. Amit egy masik topikban mar ki is adtam magambol.
Mielott meg ide jon a kis hering, es leugat, hogy most meg en offolok...elore kozlom nem erdekel, hogy most en offoltam...
milyen nemi eletrol beszelsz?
jo, hat majd jojjenek a modok es toroljek az 1000 hozzaszolasomat.
ennyi.
mar xarok bele...
ebbe az egy forumba jarok es innen is el akartok uldozni?
de most kivel beszeljek, ha nincs itt 5 embernel tobb user?
ja es most OFFoltam egyet, bocs, nem birtam visszatartani magam.