jobb, ha otthon kis maganyomban, mobil csorges, ropogtatas, duma mellett nezhetek meg egy filmet.
meg meg fizetni sem kell erte.

utoljara a magyar vandort neztem moziban pl.
de itt egerben eleg xar a mozi, multiplex meg nincs.
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 04. 25. 21:42
Elküldve: 2004. 04. 25. 22:09
Huh en mar idejet se tudom mikor voltam moziban. Egyszeruen nem eri meg nekem az autokazas, sok hulye ember, tumultus... inkabb megveszem/kiveszem DVD-n, es otthon leulok megnezni akarhany reszletben, es azt csinalok kozben amit akarok.. evek ota nem voltam moziban.. Ezert latok mindent ennyire lemaradva, de nem erdekel.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 26. 04:26
Elküldve: 2004. 04. 26. 05:15
Elküldve: 2004. 04. 26. 08:39
En forditva latom. Akkor mar inkabb a jo kaki Wing Commander. Legalabb "latvanyos". Mivel a jatekkal nem jatszottam elotte, igy csak egy lagymatag filmkent erintett. De az Alien Hunter rettenetesen rossz volt! A filmszinhazos dologhoz meg.. lehet h emiatt muveletlennek tartasz, de pont ezert szinhazba se jarok. En nem birok ki 2 orat meg egy szunettel se. Foleg egymillio ember kozott. Eszement tomegfobiam van.
Emi: Demolution Man megarulz! Megneznem reg nem lattam. Nagyon bejott arra emlexem. A durva Pizza Hut reklam. Komoly dumak voltak benne.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 26. 09:32
Elküldve: 2004. 04. 26. 09:34
Elküldve: 2004. 04. 27. 23:24
Elküldve: 2004. 04. 28. 05:23
Elküldve: 2004. 04. 28. 08:10
Elküldve: 2004. 04. 28. 09:04
Es ezzel kapcsolatban azt a viccet hallottad, h kijon a szoke no a mozibol es megkerdezi: -Ezt a filmet konyvben is kiadjak?
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 28. 09:06
Elküldve: 2004. 04. 28. 12:12
Elküldve: 2004. 04. 28. 17:51
Elküldve: 2004. 04. 28. 18:02
Nem értünk egyet a Passió megítélésében...
De mind1, most nem emiatt írok, csak ezzel kapcsolatban:
"KAPASZKODJATOK MEG JÓL!
Ma voltam moziban, Passion, ül mellettünk egy szőke picsa, meg a kigyúrt barátja.
Első beszólás, amikor elkapják Jézust:
Csaj: ÉS AKKOR FELAKASZTJÁK, vagy MI LESZ?
Pasi: Hülye, ő a főszereplő, csak nem hal meg.
A korbácsolós jelenetnél:
Csaj: Ez a torz izé a megvert srác gyereke?
Pasi: Máskülönben miért mutatnák?
Csaj: És akkor az a nő abban a fekete kosztümben?
Pasi: A megkínzott pasi félrekúrt, ennyi.
Stílszerűen, úristen, ilyen emberek élnek ma?! "
Az idézet a HW-ről lett berakva, NightBagolytól idéztem.
Elküldve: 2004. 04. 28. 18:41
Elküldve: 2004. 04. 28. 19:15
Nekem ebben az egeszben az a "maskulonben" szocska gyanus. Tul entelektuell szo egy kigyut gyerekhez..
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 05. 02. 18:43
The Passion Of The Christ - Passio
Vegre valahara pentek este megneztem a filmet.
Tul sok mindent nem kell elmondamon rola, hisz aki latta az tudja milyen.
A kovetkezo Oscaron biztos bezsebel Mel Gibson par szobrocskat ugy gondolom.
Kicsit talan tulsagosan is veres, de erre mindenkepp szukseg volt, hogy elethuen visszaadjak a valosagot.
A szineszi jatekok meg fenomenalisak szvsz.
Mindeni nezze meg, aki meg esetleg nem latta volna, erdemes.
[||||-] 4/5
Elküldve: 2004. 05. 03. 07:40
Tegnap éjjel megnéztem a született gyilkosokat. Most már sokadszorra látom de még mindig olyan jó mint volt. Eredeti dvd-n néztem. Rajta vannak a kihagyott jelenetek és egy alternativ befelyezés. Durva dolgok maradtak ki, bár ahogy a rendező elmondta ezek vagy megbontanák a filmet vagy nem sikerültek túl jól. Az alternatív befelyezésben meg egy pszihopata kinyírja a főhősöket a végén!
Egypár jellemző mozzanat:
...katincsárája!
Én csináltam a képeket!
Elküldve: 2004. 05. 03. 08:30
Ez a film egyszeruen fergeteges!
Av [salalausuk]