Sajna a konyvet nem olvastam, de parom azt mondja egy az egyben atultettek a konyvet a filmbe.. (lehet ezert lett olyan vontatott?)
Av [salalausuk]
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 06. 13. 20:20
Sajna a konyvet nem olvastam, de parom azt mondja egy az egyben atultettek a konyvet a filmbe.. (lehet ezert lett olyan vontatott?)
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 06. 13. 20:24
Nem, épp ez az, hogy egy csomó dolgot kivágtak és átírtak a könyvhöz képest...
"Aztan nem volt szines. Ez egy varazslos misztukus film szinesnek kellene lennie, de csak a szurke/fekete/sotetzold arnyalatokra emlexunk."
El kell fogadni, hogy a HP sorozat nem egy gyerekmese már...egyre durvább lesz csak, és egyre sötétebb, ennek megfelelően a színvilág is változik...
Elküldve: 2004. 06. 13. 21:40
inkább a felirat hiánya idegesitő nagyon. az elsőt rosszabb minőségben láttam, de legalább volt angol szöveg beleégetve. itt viszont csak karattyolnak össze-vissza, és az eddig oly egzotikus japán hirtelen igencsak ellenszenves lesz.
Elküldve: 2004. 06. 13. 21:48
Láttad a hi-res klipeket belőle? Azokhoz képest ez a mozi verzió szánalom.
A hang elmenne, ha lenne felirat, jah.
Elküldve: 2004. 06. 13. 22:00
Elküldve: 2004. 06. 14. 06:01
Harry Potterre picit visszaterve > de gyerekmese, legalabbis annak keszul... (t)
Tegnap megint potoltam filmes elmaradasombol.
Jurassic Park 3 > nem tudom emberek miert mondjak ra h xar amikor szerintem siman beleilli a tortenetbe. Tetszett kifejezetten. Nem akarom sokaig elemezgetni, egyszeruen jo a 3 is.
A Szellemhajo > az elejet latva azt hittem az egesz ilyen megabrutal lesz, nem vagyok egy erzekeny tipus, de az elso jelenet nekem is megbojgatta a gyomromat. Mindemellett tetszett ez a film is, izgi jo a story bar nehol nekem picit kusza, es nem igazan adnak magyarazatot minden kerdesre.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 06. 14. 08:27
Idézet
ezt en irtam rola es hasonloan is velekedek.
badguy: amirol most beszeltek az a gits2?
Elküldve: 2004. 06. 14. 08:31
Hát azért ez egyí igen ritka eset, hogy egy anime ilyen lassan érje el a netet frankó minőségben. Talán épp ezért, mert ilyen nagy dobások csak ritkán vannak, én megvárom a legjobb minőséget.
Avi: ha olvastad volna a könyveket, tudnád, hogy most már ez lesz a tendencia. Egyre darkosabb, a négyben meg már nagyon eldurvulnak a dolgok. Azután az 5...szal az első rész-talán még a második is-egy kicsit lightosabb bevezetője volt a sztorinak, de a történet egyértelműen egyre durvább lesz.
Elküldve: 2004. 06. 14. 12:43
Elküldve: 2004. 06. 15. 19:35
Elküldve: 2004. 06. 15. 19:49
Elküldve: 2004. 06. 15. 20:51
nocsak nocsak, valaki szereti még itten az animéket? )
ninja scroll nagyon ott van, de a sorozat is übergrind, aki teheti nézze meg. ja és ne vacakoljatok a DC++ al, itt a cim ahonnan le lehet kapni oket:
USTEAM FTP: ftp://usteam.uw.hu/ (vazz megin nem megy a linkelés)
Elküldve: 2004. 06. 15. 21:36
Idézet
USTEAM FTP: ftp://usteam.uw.hu/ (vazz megin nem megy a linkelés)
Az USTeam most egy kicsit gyengélkedik...125-ös userlimit van belőve, úgyhogy nem kell csodálkozni, ha nem fértek be.
Jah és a linkelés nem "megin nem megy" hanem még mindig nem megy...
Elküldve: 2004. 06. 15. 21:38
Elküldve: 2004. 06. 15. 22:27
Valaki ajánljon már valami jó animet...
Csak szólók csütörtökön Kelly Hősei!!!!!Ha valaki még nem látta azonnal PÓTOLJA BE!!
http://www.imdb.com/title/tt0065938/
Elküldve: 2004. 06. 15. 23:29
Idézet
felhasznaloi nev ele tegyel " ! " jelet, hatha az segit.
badguy: koszi...
Elküldve: 2004. 06. 15. 23:39
A Man Apart - Tul mindenen
Vin Diesel uj csuhi-puhis akcio filmje.
A szokasos sztori, zsaruk a kabitoszer ellen es 2 rendor megold mindent.
[||---] 2/5
Freaky Friday - Nem ferek a borodben
Hogy ezen mennyit derultem es kacagtam?
Jo kis Walt Disney filmecske ez, ajanlom minden derulni vagyo embernek.
Aranyos...
Anya es lanya testet cserelnek, no comment.
[|||--] 3/5
Oldboy
Az egyik forumon ajanlottak ezt a filmet es gondoltam megnezem en is.
Nagyon erdekes koreai (asszem) film, a tortenet nem semmi.
A szineszek eleg jol jaccanak, nem gondoltam volna, hogy a vagottszemuek kozott ilyen jo szineszek vannak.
Meg az igazsag az, hogy nem sok olyan filmet lattam, ami a vilag annak a felerol szormazott volna.
A film eleje (mikor a cim es a reszleges stablista bejon) nagyon teccett, jol meg volt csinalva, igenyes volt es otltes.
Nekem bejott a film, erdemes megnezni, hogy vmi szint is vigyunk a sok amerikai mozi megnezese kozben.
[||||-] 4/5 (csak az ujdonsag varazsa miatt )
Scary Movie 3 - Horrorra akadva 3
Egyszer mar megneztem az elso felet, most a tobbit.
Dicseretes, hogy mindig ki tudnak talalni uj poenokat es tudnak kicsit ujitani.
Neha olyan, mintha mar eroltetett volna par jelenet, de ugy osszessegeben turheto/nezheto egyszer.
[|||--] 3/5
Az utobbi idoben jottem arra ra, hogy en kedvelem a dramakat, az ilyen stilusu filmeket.
Vhogy ugy erzem, hogy ez az igazi mozi.
Az, hogy egy ember/emberek eletet vagy eletenek egy bizonyos reszet a filmes (rendezo, ...) bemutassa, elenktarja es azt ugy, hogy mi is bele tudjuk kepzelni magunkat a tortenesekbe, at tudjuk erezni azt, amit a filmben latott szemelyek ereznek.
Ez az igazi kihivas, film keszites es nem az, hogy 10 fele orkbol hogyan csinaljunk a filmvaszora 1000000 orkot.
Most is nezem a Titkos ablakot, anyum bejon es kerdezi, hogy "te csak ilyen elvont fimeket tucc nezni? miert nem nezel vmi limonade tipusut?".
pff... mondom mert ez engem erdekel.
Ami mar nem limonade film, az mar nem is jo film?
Vagy csak olyan filmet "szabad" nezni, amit masok neznek es nagy kasszasiker, tomegfilm?
Hova fejlodik ez a vilga?
Nem ertem... na mind1, legyne ez az en bajom.
House of Sand and Fog - Haz a kodben
Nem rossz, nem rossz.
Jennifer Connelly, Ben Kingsley es a tobbi szinesz teszi a dolgat, nem is olyan rosszul.
Erdekes, hogy az emebernek milyen elvarasai vannak a csaladjaval szemben, hogy megszerezze azt, ami szinte mar mar lehetetlen.
Nagyon erzelemdus film es talan pont ezert jo.
[|||--] 4/5
Dawn of the Dead - Holtak hajnala
Ha ez remake, akkor a jobbik fajtabol.
Igazabol tok ugyan az a szorija, mint a 28 nappal kesobnek, de megis vmi miatt jobb.
Lehet azert, mert amcsi film es nagyobb a koltsegvetese?
Meglehet.
Annyira azert nem porgos a film en ugy ereztem, voltak benne "alvos" reszek.
Lesz ennek folytatasa vagy a vegen a szigetnel mindenki meghalt?
Ha nem lesz az sem baj, megallja a helyet egy resszel is.
[|||--] 3/5
Secred Window - Titkos ablak
Na erre nagyon kivancsi voltam.
Hallottam rola rosszat is es jot is.
En a "jok" tarsasaganak adok igazat, mert tenyleg jo film.
Verbeli thriller, annak is a pszihos valtozata.
Igazabol a tortenet nem egyedi, lathattunk mar hasonlot (pl. a Harcosok klubbjaba vagy az Azonossagban), hogy a foszereplo (a kiraly Johnny Depp ) tobb szemelyiseg es a jo oldalat latjuk mindvegig, aztan kiderul, hogy minden rossz dolgot a masik enje csinalt.
Ezt leszamitva erdekes a sztori.
Kicsit nem ertettem, hogy a vegen a serif mondja neki, hogy meg nincs eleg bizonyitek.
Nem talaltak volna meg a toba guritott autot es a lapatot?
Ezekszerint nem.
Fura, hogy a film vegen Mort hogy atvaltozik "emberre", szinte megfiatalodik.
Kiraly film, aki kis borzongasra, agymozgatora vagyik vmelyik este, az nezze meg.
[||||-] 4/5
Elküldve: 2004. 06. 16. 04:41
...nem gondoltam volna, hogy a vagottszemuek kozott ilyen jo szineszek vannak.
több ázsia filmet kellene nézni! (hogy ajánljak is vmit pl. a már korábban említett Infernal Affairs)
Secred Window - Titkos ablak
Igazabol a tortenet nem egyedi... aztan kiderul, hogy
ennek a mondatnak a vége nagyon nem kellene, vagy lóbetűkkel kiírva, hogy SPOILER!! ne lőjjük már le a poént egy film végén, mégha másban volt is már. más hátha nem látta még
(pl. én se
)
Elküldve: 2004. 06. 16. 13:46
Elküldve: 2004. 06. 16. 15:05
ha már témánál akarunk maradni, akkro aajanlani tudom a játékokbol készult atiratokat:
pl: tekken egesz jo, de a fatal fury 1&2 nagyon jo lett. ezenkívül a FIST OF THE NORTH STAR mindent ver!!!!!!!!
ja ha kell hozza felirat, felét már elkésziítettem, lehet hogy egyszer befeejezem, akinek kelll az irjon. de mindenkepp erdemes megnézni mer BRUTÁL JÓÓÓÓÓ!!!!