HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#1081 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 10. 11:50

Na foglaljátok össze kétmondatban, most 640x480-ban nem fogom végigolvasni Kép

#1082 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 10. 15:38

Analyze That: Az első rész sikerén felbúzdulva az alkotók gondolták, hogy a másodikkal is tudnak majd egy nagyot dobbantani. Nos véleményem szerint ez nagyon nem sikerült. Vannak benne tényleg jó poénok és Robert De Nero és Billy Crystal is hozza a formáját, de sajnos ez is kevés. Eléggé erőltetett az egész és ez a film kárára megy:(
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1083 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 15:44

állitólag ilyen a Bérgyilkos a szomszédom második része is. Kép

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1084 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 16:25

Sajnos igen, az is pont ilyen:(
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1085 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 00:01

Ezért kell olyan alkotásokat megtekinteni, mint pl. a Tango és Cash! Megszereztem végre dvd-n, szép eredeti magyar szinkronnal és meg kell mondjam, hogy már rég láttam ilyen jópofa kis akció-vígjátékot. Emlékszem, mikor előszőr láttam anno, nem kicsit röhögtem rajta...nos, ez most ismét előjött és 15 év elteltével szintén ugyanúgy élveztem a filmet, mint anno!

#1086 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 05:12

Tango és Cash tényleg nagyon jó... Kép lenne ha a végét nem cseszik el (az agyatlan szuperautózástólKép). Kép

#1087 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 19:57

T&C tenyleg nagyon jo film. sajnos en csak teveben lathattam, de meg ugy is elveztem nagyon.

Tegnap lattam az IRobot c. filmet, ami viszont messze nem nevezheto mestermunek. Tulajdonkeppen nem lehet ertelmesen kritizalni, mert annyira rossz... de ha az embereknek ilyen is kell...

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1088 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 00:20

Háhhááá! Délelőtt majd vések véleményt a Team America: World Police filmről :Đ

#1089 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 10. 15. 16:35

Megtekintettem a Bourne rejtélyt.

Ennyire kiszámítható és sablonokból összerakott szar filmet régen láttam már. Kicsit inen kicsit onnan, kicsit kövessük a divatot és máris készen van.Kép

#1090 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 17:27

Nézd meg az eredetit! Az nagyon komoly film!

#1091 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 08:22

nekem most vot szerencsém megnézni a spiderman 2-t

bár ne tettem volna. ennyire egy semmitmondo, hulladék mocskot már rég láttam. 0 akcio, 2 orán keresztül moralizál a föszereplö, és persze ugy van  befejezve, hog y még 4288425 részt lehessen csinálni hozzá.

Kép

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#1092 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 21:39

Love Actually:Aki kedveli a romantikus vígjátékokat annak javaslom nézze meg eme alkotást! Nekem nagyon tetszett, igaz a végén szerintem kicsit bután oldották meg, hogy minden egyes szereplő a repülőtéren találkozik,dehát istenem ettől még nagyon jó a film:)))

#1093 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 14:32

Dawn of The Dead... hmmm jobbra szamitottam, az egyetlen jelenet ami megmaradt bennem amikor a busz megdol es a forma lancfureszel veletlenul kettevagja a notKép. Kulonben meg szerintem egy ritka szar film lett...

The Legend of Bagger Vance viszont nagyon jo kis film lett. Kellemes golfos tortenet, kivalo vasarnap delutani filmcsemege.

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#1094 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 16:58

Nah, remélem ma este már lesz szerencsém megnézni az Új Rendőrsztorit (rendőrsztori 5.) és a Tokyo Godfathers-t.

#1095 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 23:10

Keresztapa: Hát igen, sajnos csak most tudtam megnézni...jajj de bánom hogy eddig nem tettem meg:(((Nagony ott van a film a szeren no és Brando...uhh...

#1096 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 05:34

Collateral: KépKépa Vanilla Sky és a Top Gun mellett talán a legjobb Cruise film. no, azért nem voltam maradéktalanul elégedett Tommal -néhol kiesik a szerepéből- de sokkal jobb volt mint vártam. Kép:Đ mondjuk Foxx messze jobban teljesített nála (főleg az elején Jadaval a taxiban, na az csúcs!KépKép -még jó, hogy nem Adam Sandlernek adták a szerepet végül.)
lehetséges spoiler: viszont az a diszkós káoszba torkolló cirkusz elég nagy marhaság volt (még ha látványos is), hogy a parkolóházról le szomszéd házba fel-est ne is említsem. KépKép

#1097 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 16:05

Én nekem a legutóbbi film amit láttam nem is olyan régen az a Rossz nevelés volt (Almodóvar). Hát nekem nagyon tetszett bár voltak benne jelenetek amiket kivágtam volna...... Nem tom ki mennyire ismeri a történetet de kb annyiról szól hogy van 2 srác akik egy  egyházi iskolába járnak (koleszba) és egymásba szeretnek - Almodóvar filmekben sok a homoszexuális nem kell megbotránkozni - és az egyikükbe beleszeret a pap ezért kirugatja a másikat. Sok év után találkoznak újra egymással és egyikük színész a másikuk rendező lett. A színész megkéri hogy csinálja meg filmnek a másik a történetük és ebből lesz majd a bonyodalom. Szereplők cserélődnek, több szerepkörben vannak és ugrál az időben a történet. De nagyon jó!
Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

#1098 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 17:11

Álmodozók:
adamlightos kérte, hogy aki látta írjon róla egy picit. Nos hát én megnéztem/igen cash, ezt moziban néztem.../A film naturalista-néhol meglepően az-de nem gusztustalan. A színészi játék sztem korrekt, bár senkit nem ismerek a gárdából. A sztori szerint 2 fiatal/fiú és lány iker/ egy harmadik fiatallal az oldalán olaszországi otthonában valósítja meg a maga kis kommunáját.  Kint kitör a forradalom a fasiszták ellen és el kell gondolkozniuk, hogy hogyan tovább. Nem lehet tovább kizárniuk  külvilágot, nem álmodozhatnak tovább...

Sztem nagyon jó film, mindenképp megéri megnézni.Kép

Only human!

#1099 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 27. 17:27

igen, Almodóvar filmjeiben általában központi téma a nemiség. ez utóbbit még nem láttam, de nagyon jó kis sajátságos hangulatú filmeket szokott csinálni. KépKép

#1100 Felhasználó inaktív   adamlightos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 14:56

Nagyon szépen köszönöm akkor sztem szánok rá időt és megnézem amiunt tudom! Kép

Ha valaki fulladozik sohasem azt kérdezi - miért nincs valaki a közelben aki segítene - , hanem üvölt.... /John Lennon/

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.