HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#1101 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 28. 22:51

House of the flying daggers. Hmm... nem is tudom mit mondjak róla. Az, hogy Takeshi Kaneshiro játszik benne, az egy dolog (Onimusha sorozat ps2-n), de a főszereplő hölgy, az valami csodaszép volt!!!! Nem véletlenül volt ismerős nékem, hiszen már megcsodálhattuk őt a Hero c. alkotásban is! Döbbenet, olyan szép!

Maga a történet elég kellemes volt, ez a cselszövevény a cselszövevény mögött, ez jópofa volt, bár a vak lány esete már kissé elcsépelt szerintem, hiszen a Zatoichi-ban is volt vak hősünk, aki aztán kiderült, hogy mégsem az. Az elmaradhatatlan szerelem téma igen csúnyán ér véget, de végre egy igazán szomorú vég, nincs Happy End és talán ez így is jó!

Egyébként a film valami csodaszépen van fényképezve és az operatőr előtt is le a kalappal, hiszen oly csodálatos felvételeket tárnak elénk, hogy azoktól bizony igencsak leeshet az ember álla!

#1102 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 23:16

Ááááá Te láttad?:PPPHétvégén megteszem én is...

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1103 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 28. 23:19

...megcsodálhattuk őt a Hero c. alkotásban is
és nem csak ott! Kép (The Legend of Zu, Kép Rush Hour 2, Crouching Tiger, Hidden Dragon, hogy csak a legismertebbeket említsem Képmár alig várom, hogy itthon is bemmutassák a mozik! sajnos még elég sokat kell rá várni. KépKép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1104 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 10:59

Nem akartam így kiirni az összeset... Kép

#1105 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 12:55

állok szolgálatára Sire! Kép (és nem is az összes Kép)

#1106 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 14:02

Mégis mennyit?Kép
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1107 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 11:45

The Stepford Wives:Nicole Kidman miatt gondoltam megnézem a filmet, meg aztán a trailer alapján egész jónak tűnt...nem mondom, hogy ultra gagyi a film de nekem nagyon laposnak, semmit mondónak tűnt a vége pedig tipikus amerikai befejezés...mindenki boldog meg mittomén...egyszeri megnézésre jó, de ennyiben sajnos ki is merül az egész film...hehe de majd ma este House of Flying Daggers...:DDD

#1108 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 11:59

nincs még időpontja a bemutatónak. Kép a csehekhez 2005 március 17én jut el, de az nem jelent semmit. remélem akörül hozzánk is. Kép

#1109 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 12:49

Keresztapa 2: A mai nap végignéztem a Francis Ford Coppola fantasztikus filmjének második részét...nem értem, hogy eddig miért nem láttam egyik részt sem:(((Sebaj épp itt volt az idő bepótolni...sztem a mai nap folyamán megnézem a 3-at is...

#1110 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 22:12

Keresztapa 3:A mai nap folyamán csak pihiztem így volt időm bepótolni a filmvilág egyik legnagyobb alkotásának fent maradó 2 részét...Coppolla 1990-ben elkészítette a Keresztapa 3. és egyben befejező darabját is, mely szintén fenomálisra sikeredett...a vége naon szomorú,habár számítani lehetett rá, hogy Al Pacino a végén meghal,de hogy a lánya is:((

Ez aza a film ami nálam 5/5...mind3 rész!Kép

#1111 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 00:05

"

Idézet

a vége naon szomorú,habár számítani lehetett rá, hogy Al Pacino a végén meghal,de hogy a lánya is:((

Ezt hívják úgy, hoghy SPOILER!KépKép

Only human!

#1112 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 00:19

Sorry komám:DDD

#1113 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 13:05

A Keresztapa trilógia kötelező darab és ha rám hallgattok, akkor olvassátok el könyben is! Sokmindent megtudhattok, ami a filmből nem derül ki!!!!

Részemről most Minden lében két kanál sorozatokat tekintettem meg. Egyszerűen imádom ezt a sorozatot! Kép

#1114 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 01. 16:31

Pofa Be:Ohh istenem de rég nevettem ennyit egy filmen:DDDDD Jean Reno és Gerard Depardieu fantasztikusan jól alakítják szeperüket. A bolond és a bérgyilkos története...uhh nem is mesélek inkábbb nézzétek meg!!!

#1115 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 01. 19:11

Még csak most tekintetted meg? JAJ! Te szegény! Kép

Mostan jött le végre a Hudson Hawk dvd. Ez a film még mindig képes arra, hogy megnevettessen! Szerintem roppant szórakoztatóra sikerült! Kép

#1116 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 03. 13:21

Most volt időm meg most halásztam elő a polcról:)))

Hudson Hawk:klasszikus:DD

#1117 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 11. 05. 21:26

maga a film nem egy nagy eresztés, sajnos a rendezőnő a lehető legyegyszerűbben oldotta meg általában a dolgokat, ami miatt mégis érdemes megnézni az a képen látható kislány alakitása. nem véletlenül nyerte a film egyre másra miatta a közönségdijakat és nem véletlenül volt jelölt (mellesleg eddig a legfiatalabb) a 2004es Oscar dij átadáson a legjobb női főszereplő dijának elnyerésére. egyszerűen lenyűgöző! KépKépKép
akit mégsem vonzanak az ilyen egyszerű kis filmek, amiben nem mészárolnak halomra embertömegeket, de még egy pisztolyt sem sütnek el. annak sem kell lemondania a megismeréséről, mert a nagy érdeklődésre számon tartott SW: EP III-ban ő játsza majd a -valószinüleg nyúlfarknyi, kibontakozásra abszolute alkalmatlan- Naboo királynő szerepét. remélem hamarosan újabb főszerepben találkozhatunk majd vele és beindul a karrierje mert valószinüleg sok kellemes élményt tartogat még a játéka. Kép

#1118 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 07. 01:40

Idézet

akit mégsem vonzanak az ilyen egyszerű kis filmek, amiben nem mészárolnak halomra embertömegeket, de még egy pisztolyt sem sütnek el.

most me mondod ezt? Kép
en es szeritnem itt meg sokan masok szeretik a dramaka.
mintha ez nem derult volna ki az eddigi filmes velemenyekbol. Kép

megneztem egy rakat filmet az utobbi 2-3 hetben, igy egy tolem megszokott picurka hsz-sal fogok majd jelentkezni. (lusta vagyok megirni a velemenyeket Kép)

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#1119 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 05:14

ha nem a te inged akkor miért öltözködsz? Kép egyébként csak támpontot akartam adni, hogy ez abszolut nem illeszkedik az általában eddig soroltak közé. Kép

#1120 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 14:45

Betoro az alberlom kellemes kis film szamomra meglepo befejezessel. De tetszett, bar nem fogom a kedvenceim koze sorolni.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.