Warcraft 3: Reign of Chaos
Elküldve: 2003. 08. 11. 16:14
Tudom, hogy szereny pici velemenyem nem szamit a fanatic rajongoknak es en is kinyirnam magam az o helyukben! De meg kell veletek osztanom a velemenyem, ami szerint a Blizzard, mint a legzsenialisabb jatekgyaros, iszonyatosan elbaszta a Warcraftet a harmadik resszel! Mar csak imadkozni tudok, hogy a masik isten kedvenc jatekomat, Starcraft-et ne csesszek el ennyire...

Elküldve: 2003. 08. 12. 02:30
Kivancsi vagyok, hogy szerinted mivel szurta el? A grafika jo, a jatek hangulat jo. (ha leszamitom, hogy beidegesitett mint 1 allat a mellek kuldetessel miutan en azt hittem, hogy az fo kuldetes akkor ez is jo...).
Egyre inkabb kiprobalni lesz kedvem ahogy olvasom a hozzaszolasokat. (meg 1-2 nap es ezzel fogok nyomulni vagy a vizibiciklivel... )
Have a good byte!!!
Elküldve: 2003. 08. 12. 13:23
Nem a Blizzard hozzaerteset fikazom, mikor azt mondom, hogy nem tetszik a jatek, hanem tulsagosan eltertek az alapkoncepciotol a keszitok, ez egy realtime strategia volt, nem szabadott volna atmenni fantasy-be. Vagyis probalkozni vele. Lassd a C&C Generalst, toluk lehet tanulni, az egesz jatek megvaltozott 3D lett, megis megmaradt C&C-nek lenni! ES EZ AZ AMI NAGYON FONTOS egy folytatasnal szernitem, maradjon meg a lelke a jateknak...itt nem sikerult, remeljuk a Starcraft-nel sikerulni fog... Warcraft

Elküldve: 2003. 08. 12. 20:19
Figyelj, a folytatásban kellenek új dolgok, és nem csak 1-2 új egység, új grafika, és a történet... ez így kevés lett volna. ahhoz hogy valami újat mutasson a játék, szükség volt 2 a új fajra. Az kicsit engem is zavar hogy az orkok eléggé kiestek, és gyakorlatilag semmi szerepük nem volt a storyban, de ettől függetlenül, szerintem a lehetőséghez képest elég jó lett. Amúgymeg a Blizzard nem igazán érti az RTS-t, de ezt már régebben is tudhattuk, a jó RTS-eket a Westwood nyomta mindigis.
Elküldve: 2003. 08. 13. 13:14
Egyetertek a Westwood-os hozzaszolasoddal, olvass majd engem lejjeb...de a masikkal nem igazan, szerinted a Starcraft a Blizzard hozzanemerteset bizonyitja?

Elküldve: 2003. 08. 13. 22:18
Figyelj, a folytatásban kellenek új dolgok, és nem csak 1-2 új egység, új grafika, és a történet... ez így kevés lett volna. ahhoz hogy valami újat mutasson a játék, szükség volt 2 a új fajra. Az kicsit engem is zavar hogy az orkok eléggé kiestek, és gyakorlatilag semmi szerepük nem volt a storyban, de ettől függetlenül, szerintem a lehetőséghez képest elég jó lett. Amúgymeg a Blizzard nem igazán érti az RTS-t, de ezt már régebben is tudhattuk, a jó RTS-eket a Westwood nyomta mindigis.
Ez egyáltalán nem igaz.A legjob rts-eket a westwood ÉS a Blizzard fejlesztette.Mindaddig fej fej mellett haladtak amíg a starcraft megjelent,ekkor blizzard nagyon belehúzott,ráadásul azóta a westwood megszünt.Szerinted tényleg olyan nagyon nem ért a blizzard az rts-ekhez?Mondjuk lehet hogy igazad van,az a szaros warcraft 1,2, és a starcraft amúgy sem bizonyít semmit.Ez egy szubjektív vélemény.A westwood pedig lószar volt a blizzardhoz képest RTS-ek szemszögéböl IS.A C&C generals-t pedig az EA és nem a westwood csinálta,tévedés ne essék.
Ez egyáltalán nem igaz.A legjob rts-eket a westwood ÉS a Blizzard fejlesztette.Mindaddig fej fej mellett haladtak amíg a starcraft megjelent,ekkor blizzard nagyon belehúzott,ráadásul azóta a westwood megszünt.Szerinted tényleg olyan nagyon nem ért a blizzard az rts-ekhez?Mondjuk lehet hogy igazad van,az a szaros warcraft 1,2, és a starcraft amúgy sem bizonyít semmit.Ez egy szubjektív vélemény.A westwood pedig lószar volt a blizzardhoz képest RTS-ek szemszögéböl IS.A C&C generals-t pedig az EA és nem a westwood csinálta,tévedés ne essék.
#47 Guest__*
Elküldve: 2003. 08. 14. 05:23
Jackx!
En moderaltam ki az uzenetedet es meg is mondom miert:
Tul rovid es teljesen erdektelen volt mindenki szamara. Nem hiszem, hogy te lennel az egyetlen custom gamet nyomo egyed Irjal rola bovebben, irj a tapasztalataidrol. Ha kerdesed van akkor valami jatek specifikus legyen ha lehet. (pl ne azt kerdezd, hogy holnap fel kel-e a nap) Szoval erdekes legyen mindenkinek. Ez forum ahol az emberek tippeket, otleteket es jatekkal kapcsolatos informaciokat cserelnek. Ha valami tetszik ird le miert ha nem miert nem, hagy legyen egy vita tema.
Nem akarok senkinek sem a tyuxemere lepni, inkabb megprobalom a jatek koruli vilaggal kapcsolatos dolgokra iranyitani a figyelmet (amennyire lehet), hisz azert warcraft3 pl. a topic neve. Kikapcsolodas, jatekvilag stb topikokban nyugodtan chatoljon mindenki, itt inkabb ne.
Ha tovabbra is ugy erzed, hogy megbantottalak azzal, hogy kitoroltem a hozzaszolasod akkor itt es most bocsanatot kerek, de ugyanakkor megjegyzem, hogy a tovabbiakban is az egy mondatosokat torolni fogom userre valo tekintet nelkul.
Ui: ma 08/10-van 5 nap mulva 15-en torolni fogom ezt a hozzaszolast es az elozo 4-et is mivel nem jatekkal kapcsolatos. Ha nem ertetek ezzel egyett akkor szoljatok nyugodtan, hisz nem isten vagyok csak egy ugyanoJan user mint ti mondhatnam egy kozuletek aki csak megprobal rendet tartani.
Okés persze,nincsen semmi,csak nem örültem hogy amit beirtam,ki lett törölve.
De mostmar megnyugodhatsz,megprobálok a témával pacsolatosat és komolyat kérdezni
Elküldve: 2003. 08. 14. 13:33
Acsi acsi acsika...igaz, hogy a Blizzard lett a Starcraft-tel az RTS-ek kiralya. No de azert ne fikazzuk mar szet a Westwood-ot jo? Szerinted ki csinalta a "Dune 2"-ot? A legelso RTS-t, es utana a C&C-t? Amivel hires lett ez a stilus? Ja...vagy akkor te meg meg sem szulettel? Bocsanat!
Acsi acsi acsika...igaz, hogy a Blizzard lett a Starcraft-tel az RTS-ek kiralya. No de azert ne fikazzuk mar szet a Westwood-ot jo? Szerinted ki csinalta a "Dune 2"-ot? A legelso RTS-t, es utana a C&C-t? Amivel hires lett ez a stilus? Ja...vagy akkor te meg meg sem szulettel? Bocsanat!

Elküldve: 2003. 08. 14. 21:29
Na megszolalt a nagy öreg.ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs????azért mert a westwood csinálta a dune 2-t mindig is ö lesz a legeredetibb legjobb rts készitő?Ja és mi a büdös faszért kell kitérni a téma elől?Én nem azt firtattam hogy ki volt az első hanem hogy ki volt a legjobb!!!Hát nehogymár azt akard nekem itt bebizonyitani (az én életkorommal együtt,azt én csak tudom mikor jöttem meg erre a földre vagy igaz te biztos mindent jobban tudsz Ohh bocsesz)hogy egy starcraft vagy warcraft1,2 egy nagy kalap szarral egyenlö,és nem veszi fel a harcot a C&C-vel?Mert én elözö üzenetemben erre válaszoltam nem arra hogy ki a kis pöcs és mit nem tud.

Na megszolalt a nagy öreg.ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs????azért mert a westwood csinálta a dune 2-t mindig is ö lesz a legeredetibb legjobb rts készitő?Ja és mi a büdös faszért kell kitérni a téma elől?Én nem azt firtattam hogy ki volt az első hanem hogy ki volt a legjobb!!!Hát nehogymár azt akard nekem itt bebizonyitani (az én életkorommal együtt,azt én csak tudom mikor jöttem meg erre a földre vagy igaz te biztos mindent jobban tudsz Ohh bocsesz)hogy egy starcraft vagy warcraft1,2 egy nagy kalap szarral egyenlö,és nem veszi fel a harcot a C&C-vel?Mert én elözö üzenetemben erre válaszoltam nem arra hogy ki a kis pöcs és mit nem tud.
Elküldve: 2003. 08. 15. 11:50
Ugy erzem lassan atmehetnenk a duhongobe! Te ifju titan!
Egyebkent jobb, ha tudod, hogy en is fanatikus C&C rajongo vagyok, mindegyik resz megvan az osszes kiegeszitovel, es nagyon sokaig ugy beszeltem, mint te minden mas RTS-rol! Csak mivel en mar olyan marha oreg vagyok es nem pezseg ugy a verem, mint neked, ezert elgondolkoztam azon, hogy vajon miert van az, hogy a Starcraft minden csucsot megdont, es porig alazza a kedvenc jatekomat a C&C-t! Mikor nagyo nehezen ravettem magam, hogy megnezzem a jatekot, akkor nem kellett sok ido ahhoz, hogy megerstem ezt az egeszet, es sok idobe telt, de be kellett vallanom, hogy a Blizzard atvette a koronat! Szoval nem kell itt tamadni engem! Ha ennyire nagy gondod van velem, akkor nyugodtan talalkozhatunk es lerendezhetjuk eloben a dolgot! Egyebkent meg bocs, ha egy kicsit lehengerlo a stilusom, mivel neked is az, ezert elnezem a fiatalos duhkitoresedet...

Elküldve: 2003. 08. 15. 18:23
Nem mondtam hogy a Blizzard RT-ei szarok, sőt nagyon szép harcot vívtak éveken keresztül a Westwood-al, mindazonáltal, sokkl inkább stratégiai játék nekem a C&C sorozat mint a Warcraft vagy akár a Starcraft.(amúgy Malfoy amikor azt mondtam hogy a Westwodd RTS-ei a jobbak, eszembe sem jutott a Generals, de mindennek ellenére mind1 hogy a Generalsot most ki csinálta, az alapötlet és magának a játéknak a szerkezete a Westwood-é) Természetesen szeretem mind 2 cég RTS-eit, de én ha kérdeznék a Westwoodra szavaznék. De maradjunk annyiban, mind a 2-nek vannak jó és rossz oldalai.
Elküldve: 2003. 08. 15. 18:30
Jol van...nem vitazom tovabb, mert a velemenyem 3 kulonbzo helyre irtam le osszesen es csak egyutt alkotjak meg a valos nezetemet. Ugyhogy inkabb nem bonyolodom jobban bele ebbe az egeszbe jo? Nem gond? Da bocseszka, hogy leirtam a velemenyemet...
(

Elküldve: 2003. 08. 15. 19:35
Ugy erzem lassan atmehetnenk a duhongobe! Te ifju titan!
Egyebkent jobb, ha tudod, hogy en is fanatikus C&C rajongo vagyok, mindegyik resz megvan az osszes kiegeszitovel, es nagyon sokaig ugy beszeltem, mint te minden mas RTS-rol! Csak mivel en mar olyan marha oreg vagyok es nem pezseg ugy a verem, mint neked, ezert elgondolkoztam azon, hogy vajon miert van az, hogy a Starcraft minden csucsot megdont, es porig alazza a kedvenc jatekomat a C&C-t! Mikor nagyo nehezen ravettem magam, hogy megnezzem a jatekot, akkor nem kellett sok ido ahhoz, hogy megerstem ezt az egeszet, es sok idobe telt, de be kellett vallanom, hogy a Blizzard atvette a koronat! Szoval nem kell itt tamadni engem! Ha ennyire nagy gondod van velem, akkor nyugodtan talalkozhatunk es lerendezhetjuk eloben a dolgot! Egyebkent meg bocs, ha egy kicsit lehengerlo a stilusom, mivel neked is az, ezert elnezem a fiatalos duhkitoresedet... 
na jólvan béke.:)Amugy légyszi ne beszélj ugy rólam mint egy tizenöt évesröl,mert továbbra is 22 éves vagyok.Légyszi.kösz.

na jólvan béke.:)Amugy légyszi ne beszélj ugy rólam mint egy tizenöt évesröl,mert továbbra is 22 éves vagyok.Légyszi.kösz.

Elküldve: 2003. 08. 18. 15:37
Nem akartalak megbantani, de hidd el nekem, hogy ilyenkor szeded ossze a legtobb elettapszatalatot! Harom ev mulva mar rohogni fogsz sajat magadon! Szoval akkor peace!
))

Elküldve: 2003. 08. 30. 07:15
Én nagyon szeretem a W3at! Még gyakorlok de egyszer felmegyek a Battlenet-re!
tigeroo
Utálom a simset!(gyilkos játék) anitsims tag
Elküldve: 2003. 08. 30. 07:16
A w3 tFT topicba csináltam egy kezdést! Megnézitek, se értékelitek? Nekem mindig bejön!
tigeroo
Utálom a simset!(gyilkos játék) anitsims tag
Elküldve: 2003. 11. 06. 19:00
Gyerekek van valami technikátok mert én ott elbukok hogy építek egy csinos csapatot erre legyaknak
mit hogyan mikor miért építsek lécci segítsetek!

draco dormius nunqam titillandus!
(sohase csiklandozd meg az alvó sárkányt!)
Elküldve: 2003. 11. 07. 10:17
Kezdéskor a sok lúd disznót győz alapon kezdj, azután fejleszd az ijász egységeket, azok távol tartják az ellent is meg mire oda érnek eléd legyengülnek. Utána legyen egy pár erős egységed, hogy a magasab szintű ellent is le tudják verni. Ja és a főhősődnél az elején fontos a minél nagyobb sebzést okozó varázslatok/képességek elsajátítása, és ha tud akkor a gyógyítás.
Mire ezet a megfelelő módon összehozod (pár vereség után) addígra meg már nem kell tanács mert rájössz magadtól is.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit
Elküldve: 2003. 11. 07. 19:50
Gyerekek van valami technikátok mert én ott elbukok hogy építek egy csinos csapatot erre legyaknak
mit hogyan mikor miért építsek lécci segítsetek!
Bizony néha előfordul...

Bizony néha előfordul...
Segíts a rendőrnek: verd össze magad!
http://doom3.hardwired.hu
http://ragames.atw.hu
#60 Guest__*
Elküldve: 2003. 11. 14. 06:38
Gondolom itt is vannak olyanok,akiknek le lett tilva a cd-keye.Par ismeros nagyon fellélegezett,hogy ujra jo,mert mar volt olyan,aki azt gondolta hogy soha nem lesz jo,es meg kell vennie ujra a jatekot.