HWSW Informatikai Kerekasztal: Gépfejlesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gépfejlesztés

#581 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 03. 11:49

jövő héten végre lecserélhetem az ősrégi 900mhz-s celeronomat egy 2000mhz-sra. ideiglenes megoldás a még messze lévő nagy generálig.

#582 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 03. 14:06

hoho én nemsokára veszek egy pioneer dvd irot és egy logitech mx1000 es egeret.
Jövöre meg hatalmas gépujitás lesz. Majdnem mindenböl a legjobbat veszem meg.
Disciples 3 fan leszek.... :D

#583 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 03. 14:17

Én is kapok a jövő héten egy dvd írót.

#584 Guest__*

Elküldve: 2005. 11. 03. 09:53

A Quake 4 komoly ürügyet adott arra hogy felturbózzam a gépemet és a jelek szerint + 512 RAM bőven megtette a hatását. Most igy 1 Giga rammal baromi jól fot full grafikán.

....aztán ha már PCs boltban jártam, vettem gyorsan egy 160Gigas vinyót is meg mobilrackot, nehogy azt mondják hogy sóher vagyok. Kép

...Beutól meg megkaptam a lecseszést hogy, hogy a francba lehet ennyi pénzt kidobni szgépre meg hogy az most feltétlenül kellet mi! Hiába magyaráztam neki hogy Quake 4, meg minden, nem akar megenyhülni.Kép

#585 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 15:57

végre 512mb ram csücsül a gépemben.Kép

#586 Guest__*

Elküldve: 2005. 11. 04. 20:19

Idézet

végre 512mb ram csücsül a gépemben.Kép
Az enyémben 256 mega van, de a szar alaplapom csak 192-t ismer felKép

#587 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 20:44

Nekem 1GB van Kép.
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#588 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 21:50

Idézet

...Beutól meg megkaptam a lecseszést hogy, hogy a francba lehet ennyi pénzt kidobni szgépre meg hogy az most feltétlenül kellet mi! Hiába magyaráztam neki hogy Quake 4, meg minden, nem akar megenyhülni.Kép
Na igen, amikor én megvettem az X2-t akkor Roxy sem repesett az örömtől,még ha félig céges pénzből ment isKép
Viszont messzemenőkig kihasználom,úgyhogy megérte,most majd kéne memcsit venni,kevés az 1 giga per pill...Kép

#589 Guest__*

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:55

Felturbóztam a laptopomat +256 ddr-rel és most hasít rendesen. Majdnem dobtam egy hátast viszont, mikor meg tudtam hogy a 256 a laptopba drágább lesz mint az 512 volt az asztali gepemhez. Szerencsere viszont pont ugyanolyan ramot tudtak adni mint ami a gepemben volt. Kép

...plusz még elláttam magam egy 24in1 card readerrel is hagy a fényképezőmhöz ne kelljen mindig cipelni a dokkolót meg a kábelt satöbbit.

#590 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 01:15

Szegeny billentyuzetem eleg rossz alapotbanvan mar (ersd 10 eves es nincsenekrajta feliratok mar), szoval karacsonyra gondoltam kerek nagyszuleimtol egy uj szerkezetet.
http://www.nonstopshop.hu/product.php?store=Szamitastechnika&bid=LOGITECH_967418
Jelenleg erre esett a valasztasom, bar szivem szerint ezt vettem volna: http://www.logitech....,CONTENTID=9874 Csak az ara kicsit elremitett...
Persze meg dontesem nem vegleges, mert meglesem milyen billentyuk vannak ott meg eloben, mert igazabol az eger nekem nemkene, mert ugyan olyanom van mar. Csaksajnos ugy lattam, hogy csak billentyus kiszereles ritka. Bar ha barki tudvmi jot,irja meg nyugottan! (only Logitech es max 20e hufig terjedo skalan)

update: sajnos hiaba kerestem,sehol nem talaltam csak a billt kulonKép. Ha valaki tud vmi logitech markaboltot budapesten, az kerem irja le, THX!
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#591 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 12. 13. 01:36

hogyne lehetne kapni!
http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/HU/HU,crid=2157,categoryid=419
Csak valassz! :Đ Amugy ajanlom mediamarkt vagy saturn-ba bemesz onnan egyszerubb valasztani, mert eloben latod. Ja es a masodik linket nem ajanlom, magambol kiindulva nagyon durva agyverzest lehet kapni a laptop bill-tol. nemcsak, hogy egybefolynak a gombjai (kozel vannak egymashoz es nincs koztuk res - konnyu elgepelni), de meg a jobboldali vezerlobillek is ossze vannak zsufolva. maradj a regi klasszikus kiosztasnal! :-D
Kép
Kép

#592 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 08:30

10 év? Az elég durva. Nekem ha 2 évig bírja egy az már csúcs. Mondjuk nem a legdrágábbat veszem meg, de márkásakat pedig.

#593 Guest__*

Elküldve: 2005. 12. 13. 08:45

A CoD 2 és a NFSMW végérvényesen tudatosította bennem hogy afrancbamármegintrohadtulelavult a gépem! Kép

Ha már az 1 giga ramnak és egy 9800pro-nak sincs tekintélye, akkor ott már komoly a gond. Kezdem irigyelni a konzolosokat!Kép

#594 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 09:14

Hát ez furcsa, mert nálam a Cod2 elég élvezhető grafikán fut, pedig nem mai a gépem. 512 ram, 1666mhz gef2ti4200.

#595 Guest__*

Elküldve: 2005. 12. 13. 09:44

Idézet

Hát ez furcsa, mert nálam a Cod2 elég élvezhető grafikán fut, pedig nem mai a gépem. 512 ram, 1666mhz gef2ti4200.
Directx 7 vagy directx 9 módban?

Mert 7esben nekem is simán minden fullon van 1280x1024 ben, de d9-en viszon 1024x768 on erősen vissza kell vennem a csillivilli dolgokat hogy fusson élvezhető sebességgel.

#596 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 09:46

Idézet

hogyne lehetne kapni!
http://www.logitech....,categoryid=419
Csak valassz! :Đ Amugy ajanlom mediamarkt vagy saturn-ba bemesz onnan egyszerubb valasztani, mert eloben latod. Ja es a masodik linket nem ajanlom, magambol kiindulva nagyon durva agyverzest lehet kapni a laptop bill-tol. nemcsak, hogy egybefolynak a gombjai (kozel vannak egymashoz es nincs koztuk res - konnyu elgepelni), de meg a jobboldali vezerlobillek is ossze vannak zsufolva. maradj a regi klasszikus kiosztasnal! :-D
Igen erre az oldalra en is eljutottam, csak sajnos onnan igazabol a medai keyboard elite jott be. De magyarorszagon termeszetesen csak nemet kiosztasban talaltam.

De talaltam meg1, jokid bill+eger osszetetelt. http://www.logitech....CONTENTID=10709
Ma megyek es megnezem eloben is, es akkor dontok. Igazabol ami hibatlanul gyerte meg a tetszesemet, az a MX 3100 kiszereles, csak sajnos nem talaltam olyan forgalmazot, ako magyar kiosztassal arulna. Nah meg kicsit draga is.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#597 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 11:12

Idézet

Idézet

Directx 7 vagy directx 9 módban?

Mert 7esben nekem is simán minden fullon van 1280x1024 ben, de d9-en viszon 1024x768 on erősen vissza kell vennem a csillivilli dolgokat hogy fusson élvezhető sebességgel.
Van iylen opció is? Ezt nem találtam meg. Akkor gondolom a default a DX7. Hol kell ezt állítani?

#598 Guest__*

Elküldve: 2005. 12. 13. 11:16

Idézet

Van iylen opció is? Ezt nem találtam meg. Akkor gondolom a default a DX7. Hol kell ezt állítani?
Ugyanott ahol a felbontást meg minden grafikai biszbaszt állítasz. Pontosan nem emlékszem, de talán felülről az 5. körül az állítható dolgoknál. Nyomkodd végig mindet és megtudod.

...amugy én d7 fullgrafikán nyomtam, leszarom magasról hogy nem fénylik az emberek pofája meg nincsenek hudeextra efektek...

...a harc hevében ugy sem azt figyeltem.

#599 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 13. 14:45

HELP! PC-s embörök! Nekem van egy AMD Sempron 2400+ procim. Aminek a socketja "A", mivel nem akarom lecserelni az alaplapot, legalabbis egyenlore biztosan nem, ezert azon gombolkozom, hogy le kene cserelni a procit. A socket A-s AMD-k kozul a 3300+ es a 3000+ a legjobbak, de a valos orajeluk kb. 2.2 es 2.0. Szerintetek megerne lecserelni, ugy, hogy a kulonbozet kb. olyan 10e vagy tobb vagy sem? Velemeny? Tanx elore is!
Kép

#600 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 12. 14. 13:26

Koszonom szepen a rengeteg valaszt, most mar egeszen biztosan tudni fogom, hogy mit kell tennem... Kép
Kép

Téma megosztása:

• (171 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.