HWSW Informatikai Kerekasztal: Warcraft 3: The Frozen Throne - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Warcraft 3: The Frozen Throne

#201 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:17

Idézet

Idézet

Idézet

Amikor kolcsonadtak ezt a jatekot, volt egy pici problemaja: neha lefagyasztotta a gepem, de erdekes modon, csak akkor, ha az orkokkal voltamKép. Ez meg most is kerdeses szamomra, hogy miert? CD karc nem lehetett, mert nem CDvel jatszottam...

hat erre tenyleg csak azt tudom mondani h "a Warcraft utjai kifurkeszhetetlenek" :-D
Nade azert a kifurkeszhetetlensegnek is legyen mar hatara! En azert sokat jatszottam vele, a hiba ellenere, bar sok bosszusagot okozott nekem...KépKép
en is kitoltam parszor nomeg a megjelenese ota jelen vagyok battle.net-en is :Đ (ill bneten mar sokkal regebb ota jelen vagyok) de soha nem okozott bosszusagot a jatek :D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#202 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 11:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Amikor kolcsonadtak ezt a jatekot, volt egy pici problemaja: neha lefagyasztotta a gepem, de erdekes modon, csak akkor, ha az orkokkal voltamKép. Ez meg most is kerdeses szamomra, hogy miert? CD karc nem lehetett, mert nem CDvel jatszottam...

hat erre tenyleg csak azt tudom mondani h "a Warcraft utjai kifurkeszhetetlenek" :-D
Nade azert a kifurkeszhetetlensegnek is legyen mar hatara! En azert sokat jatszottam vele, a hiba ellenere, bar sok bosszusagot okozott nekem...KépKép
en is kitoltam parszor nomeg a megjelenese ota jelen vagyok battle.net-en is :Đ (ill bneten mar sokkal regebb ota jelen vagyok) de soha nem okozott bosszusagot a jatek :D
Jaja, ha nekem nincs ez az error, akkor nekem sem lett volna vele semmi bajom! Ettol fuggetlenul nagyon szerettem vele jatszani.Kép

#203 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 18:53

Aki kanin játszik war3.-mat néze már meg hogy jó-e mert nekem nem jó :Đ

Kép Kép
Cigány a bírónál: de bíró úr, nem sok az az 5 év???-Mondom KÖTÉL!!!

#204 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 23:09

ááááá, ez nagyon erős volt, kattingatok a Dreadlordra miket mond (és a starcraftban is voltak ilyek és hátha itt is) és egyszer csak egy telefon cseng majd megszólal a Dreadlord: oh, for the last time, i'm NOT a druglord i'm a DreadlordKépKépKép
másik beszólásnál megitn telefon: Hello Darkness, oh a Demon Hunter left a message for you? no, i don't know his number. KépKépKépKépKép

és egyzser magával beszél: If i have wings, why i'm always walking?Kép

az egyik death knight:
has hell frozen over yet?
i am the one horseome of the apocalypse
Képhttps://forum.hwsw.h...default/081.gif

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#205 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:55

Idézet

ááááá, ez nagyon erős volt, kattingatok a Dreadlordra miket mond (és a starcraftban is voltak ilyek és hátha itt is) és egyszer csak egy telefon cseng majd megszólal a Dreadlord: oh, for the last time, i'm NOT a druglord i'm a DreadlordKépKépKép
másik beszólásnál megitn telefon: Hello Darkness, oh a Demon Hunter left a message for you? no, i don't know his number. KépKépKépKépKép

és egyzser magával beszél: If i have wings, why i'm always walking?Kép

az egyik death knight:
has hell frozen over yet?
i am the one horseome of the apocalypse
Képhttps://forum.hwsw.h...default/081.gif
jobb kesobb (rajonni) mint soha :-D amugy mar a warcraft1-ben is voltak ilyenek :Đ jah es csak poenkent megjegyeznem nekem az elso idezeted a csengohangom a telefonomon :D arrrrrr for the last time, im a dreadlord not a druglord!
(amugy nem kotekedeskent de hallgasd meg oket ujra, rosszul idezted :D)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#206 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 17:29

oh, igazad van de alényeg megmaradtKép
egy dolog nagy bajom van most nekem: mivel te nayg Warcraftos vagy ezért remélem kipróbáltad már a World Editort is. én épp egy kampányt csinálnák a nagák kezdetéről (amikor Ilidan felhívta őket, hogyan telepdtek le stb...) de nem tudok questet csinálni, sehol sicns rá egy ablak. amit találtam rá az a Triggerek, de az meg túl bonyolult és belegabajodtam aka. nem értemKép.
ha szépeeeeen kérem elmagyarázod hogyan kell? <bambi szemekKép>

House MD

#207 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 17:40

Idézet

oh, igazad van de alényeg megmaradtKép
egy dolog nagy bajom van most nekem: mivel te nayg Warcraftos vagy ezért remélem kipróbáltad már a World Editort is. én épp egy kampányt csinálnák a nagák kezdetéről (amikor Ilidan felhívta őket, hogyan telepdtek le stb...) de nem tudok questet csinálni, sehol sicns rá egy ablak. amit találtam rá az a Triggerek, de az meg túl bonyolult és belegabajodtam aka. nem értemKép.
ha szépeeeeen kérem elmagyarázod hogyan kell?
hat utoljara palyat starcraft-ben krealtam, de mindenkeppen a triggerek beallitasaval kell elszorakoznod :Đ tudom elsore nagyon bonyolult, de ha tudsz angolul akkor minden magatol erthetodo, csak kovetni kell a logikus utat :-D ennel tobbet nem tudok magyarazni. nezz korul a neten talalsz palya keszitok guide-ot :D

#208 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 13:09

/write/forum/uploaded-pictures/200608/tn_war4_vu20af54.jpg

Nah erre a warcraft4-es pályára ma találtam rá! Vannak ujj fajok! Nagyon állat. Ajánlom mindenkinek!Kép

#209 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 13:16

ez semmikeppen sem war4, es a fajokkal a dranei kiv. ha jol csinalod tudsz lenni csak a map editorban allitgas es megvan. full war 3 csak valaki csinalt egz ilyen mapot

off: kurwa bill.. lehetetlen vel irniKép

House MD

#210 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 13:35

[quote]ez semmikeppen sem war4, es a fajokkal a dranei kiv. ha jol csinalod tudsz lenni csak a map editorban allitgas es megvan. full war 3 csak valaki csinalt egz ilyen mapot

off: kurwa bill.. lehetetlen vel irni
[/quote]tudom hogy war3 mapp, de én azért irtam war4-et mert a pálya neve ez.

#211 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 13:40

ok, csak felreertheto volt, es en meg rogton felismertem egz war3 mapot + annak a stilusat. a dranei az a faj ami az orkok szulofoldjen el?

House MD

#212 Felhasználó inaktív   kuyte 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 16:14

Hali. Nem tud nekem valaki segiteni mert nem akar menni a battlenet.
KépAzt irja hogy rossz serverre akarok felmenni.KépÉs persze a patchet se tölti le.Kép

#213 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 16:26

Idézet

KépAzt irja hogy rossz serverre akarok felmenni.KépÉs persze a patchet se tölti le.Kép
a patch-et toltsd le INNEN kozvetlenul a battle.net oldalrol. viszont olyat meg nem lattam h rossz szerverre akar valaki felmenni

#214 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 16:33

Idézet

biztos a tört verzió a gond.

#215 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 10:59

Idézet

Idézet

biztos a tört verzió a gond.
probaltam nem feltetelezni semmi rosszat jelen esetben, de igen ez is megfordult a fejemben :Đ

#216 Felhasználó inaktív   Miska01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 13:34

Üdvözlet minden kedves Warcrafthű barátnak....
Mi itt somogyország szívében...Bárdudvarnokon minden hétvégén LAN partyval tisztelgünk a Warcraftnak...
Sajnos van kis probléámánk
Az a baj, hogy olyan mapokra lene szükségünk, amikben sokan lehet játszani, és mindenki együtt harcol, egy közös célért....
Nemtom ismeri-e vki a BAYUS mapokat (ha esetleg ezt olvassa a készítője a BAYUSnak, könyörhgöm válaszoljon) amik a legjobbak voltak az ijen mapok közül....
Szeretnék kérni pár ijencsapatos mapot, ugyanis installos Warcraftznak híjá vagyunk, ezé nincs map editorunkKép
Ha valaki jolelkű olvassa ezt, könyörgöm, küldjön jo mapokat
KössszKép

#217 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 07:22

Idézet

Mi itt somogyország szívében...Bárdudvarnokon minden hétvégén LAN partyval tisztelgünk a Warcraftnak...
Az a baj, hogy olyan mapokra lene szükségünk, amikben sokan lehet játszani, és mindenki együtt harcol, egy közös célért....
Nemtom ismeri-e vki a BAYUS mapokat (ha esetleg ezt olvassa a készítője a BAYUSnak, könyörhgöm válaszoljon) amik a legjobbak voltak az ijen mapok közül....
Szeretnék kérni pár ijencsapatos mapot, ugyanis installos Warcraftznak híjá vagyunk, ezé nincs map editorunkKép
KössszKép

speciel en tudnek nektek megfelelo mapokkal szolgalni de atkuldeni max msn-en tudom, raadasul nagyon lassan mivel kina es magyarorszag kozott a netkapcsolat hagy nemi kivannivalot maga utan

#218 Felhasználó inaktív   Miska01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 18:10

Idézet

Idézet

KössszKép

speciel en tudnek nektek megfelelo mapokkal szolgalni de atkuldeni max msn-en tudom, raadasul nagyon lassan mivel kina es magyarorszag kozott a netkapcsolat hagy nemi kivannivalot maga utan
nembaj...csak elgyen mapunkKép
Majd küld el az msn cimed...
kössz...:Đ

#219 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 24. 10:58

Idézet

Idézet

Idézet

KössszKép

nembaj...csak elgyen mapunkKép
Majd küld el az msn cimed...
kössz...:Đ
az msn cimem megtalalod az infomban..

#220 Felhasználó inaktív   Menfisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 00:25

sziasztok uj tag vagyok és aszt szeretném megkérdezni hogy hol tudnám le szedni a world of warcraft magyarositását ?? előre is köszi..KépKépKépKépKép:Đ:)

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.