HWSW Informatikai Kerekasztal: Warcraft 3: The Frozen Throne - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Warcraft 3: The Frozen Throne

#221 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 07. 01:25

Idézet

sziasztok uj tag vagyok és aszt szeretném megkérdezni hogy hol tudnám le szedni a world of warcraft magyarositását ?? előre is köszi..KépKépKépKépKép:Đ:)
Szerintem ezt a kérést gondold át mégegyszer Kép WoW magyarosítás :-D ez jóóó...nagyon jóóó!

#222 Felhasználó inaktív   Menfisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 05:09

Idézet

Idézet

sziasztok uj tag vagyok és aszt szeretném megkérdezni hogy hol tudnám le szedni a world of warcraft magyarositását ?? előre is köszi..KépKépKépKépKép:Đ:)
Szerintem ezt a kérést gondold át mégegyszer Kép WoW magyarosítás :-D ez jóóó...nagyon jóóó!
miért nincsen magyarositása ? :D és még aszt megszeretném kérdezni hogy hol tudnám gyorsabban le tölteni ? mert torrent-al szedem és 2 nap alatt ment kb 23%-ot KépKépKép:D :D

#223 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 08:13

Idézet

Idézet

Idézet

miért nincsen magyarositása ? :D és még aszt megszeretném kérdezni hogy hol tudnám gyorsabban le tölteni ? mert torrent-al szedem és 2 nap alatt ment kb 23%-ot KépKépKép:D :D
1. ha még nem vetted észre ez a Frozen Throne topicja
2. azért nincs sztem mert az 1 MMORPG és a sok patch miatt nem tudnak 1 jó honosítást csinálni(de csak sztem)

#224 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 07. 08:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

1. ha még nem vetted észre ez a Frozen Throne topicja
2. azért nincs sztem mert az 1 MMORPG és a sok patch miatt nem tudnak 1 jó honosítást csinálni(de csak sztem)
És 3. Akármilyen jó neted van,csak annyival tod szedni ammenyivel feltöltik!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#225 Felhasználó inaktív   SanAndriska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 19:39

Jaja. Ez vana torrentel. Ha sokan szedik az jó (jobb esetben) ha meg nem akkor emg így jártál. Érdemes olyat keresni, amit minnél többen seedelnek, meg leechelnek.

#226 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 18:21

nah akkor kis war3 info akinek kellene eredetiben :Đ

a war3roc+tft egyutt 4000 forint. nemtudom otthon mennyi... akit erdekel azoknak eljarasi info a counter strike : source topicban
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#227 Felhasználó inaktív   TonyMartini 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:02

Sziasztok!
Végigvittem a W3 TFT bonusz kampányát és azt irja ki a végén hogy Folytatás következik.(Csak egy pályát tudtam végig vinni, elvileg van még egy pár másik pálya is)
Elvileg a Blizzard.com le lehet tölteni a bonusz kampány többi részét, de hol? Én nem találom. Segítsen má vki, mondjuk adjon meg egy linket ahol biztosan le lehet szedni, vagy valami hasonlot.
Előre is köszönöm!
Féljetek! Mert jövök!
http://eu.wowarmory....calp&n=Martinez

#228 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:12

Idézet

Sziasztok!
Végigvittem a W3 TFT bonusz kampányát és azt irja ki a végén hogy Folytatás következik.(Csak egy pályát tudtam végig vinni, elvileg van még egy pár másik pálya is)
Elvileg a Blizzard.com le lehet tölteni a bonusz kampány többi részét, de hol? Én nem találom. Segítsen má vki, mondjuk adjon meg egy linket ahol biztosan le lehet szedni, vagy valami hasonlot.
Előre is köszönöm!
ha a legregebbi update van a game-en akkor a bonusz folytatasnak is ott kell lennie :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#229 Felhasználó inaktív   TonyMartini 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:40

Idézet

Idézet

Sziasztok!
Előre is köszönöm!
ha a legregebbi update van a game-en akkor a bonusz folytatasnak is ott kell lennie :Đ
Az 1.07 es frissités van fent de nincs meg a bonusz folytatás!
Féljetek! Mert jövök!

#230 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 15:34

Nekem a régi verzió van meg de azon rajtavan!Megéri végigvinni!Kép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#231 Felhasználó inaktív   TonyMartini 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 19:27

Ok ok De tudja vki hogy hol lehet leszedni azt a ****** bonusz kampány folytatást????
Féljetek! Mert jövök!

#232 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:04

Sehol sem sajna, nekem is csak attól működött ha felraktam egy patchet.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#233 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 22:00

Idézet

Sehol sem sajna, nekem is csak attól működött ha felraktam egy patchet.
Neked honnan volt a Patch?

#234 Felhasználó inaktív   luyo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 18. 22:58

Sziasztok. Mértvan az, hogy ha hamachin akarok a haverokkal warcraft 3 mazni, akkor nemlátjuk a szervereket amiket csinálunk?
World of Warcraft
(\__/)
(='.'=)
(") (")

#235 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 06. 06. 14:01

#236 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 17:11

kivancsi vagyok hanyan toljak meg innen war3-at online :Đ lassan eljon sc2 ideje. valtani fogtok?

nekem valszeg nehez lesz a valtas ahogy sc-rol war3-ra is nehez volt.

#237 Felhasználó inaktív   viceviktor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 19:16

jaja sc2 én valszeg törtön fogom tolni:Pés ja spanommal pont ezt beszéltük h kurva nehéz lessz át álni w3 rol sc2 re....

alaplap: MSI  P35 platinum, cpu: Intel core 2 duo ,E6850 3GHz ,vga: BFG tech 8800GT OC2 512 MB,GDDR3 ,ram: 2x1GB, 800 MHz, Kingmax ,merevlemez:  Maxtor 250GB sata2 ,monitor: ASUS VW195U 19" ,gépház: Raidmax Sagitta 2

#238 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 20:49

Idézet

jaja sc2 én valszeg törtön fogom tolni:Pés ja spanommal pont ezt beszéltük h kurva nehéz lessz át álni w3 rol sc2 re....
az atallas mindig nehez. anno mikor kijott war3 egybol megvettem, vegigtoltam single-playert de mutit tovabbra is sc-n toltam sokaig. a tortenelem megismetli onmagat valoszinuleg. mar csak ahoz is nehez lesz hozzaszokni h nem lesznek hosok mint war3-ban (a sc-rol valo atszokasnal meg pont azt volt nehez megszokni h VAN hos, es a hosod nelkul a hadsereged kb semmit sem er).

a tort verzio meg... nocomment :Đ

#239 Felhasználó inaktív   Cartman88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 10. 10:50

Sziasztok meg van a warcraft 3 +TFT eredetibe de se a battle.net re nem tok fel meni se pedig a kanira akki tud 1 jó magyar w3tft szervert az pls msn en vegyen fel és mondja el elöre is köszönöm!

MSN: TankcsaPda_1990@hotmail.com

THX

#240 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 15:51

nem tom hogy milyen gyakran jártok ebbe a topicba de nem tudja valaki honnan lehet letölteni a játékot??? Kép
azaz a frozen throne-t Kép

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.