HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1241 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 18. 12:45

Idézet

Idézet

Valaki tud egy gyors összehasonlítást? Szóval kinek van Samsung Omnia II-je vagy Omnia HD-ja? Ez a kettő megtetszett és kíváncsi vagyok a különbségekre. Az Omnia II-ben 800-as proci van és 800*480-as kijelző, míg a HD-ben "csak" 600 és 360*600-as kijelző. És melyik jobb szerintetek operációs rendszer terén? A válaszokat előre köszi! (Ja, és a HTC Hero az milyen?)
A HD-ben egy AMOLED kijelző van ami szerintem hihetetlen jó. a II-ben fogalmam sincs milyen van, de nem hinném hogy amoled.

A htc hero meg más kategória, mert htc. a 3 közül azt ajánlanám.
A HD sokkal jobb. Pl azért HD mert HD videót lehet vele készítein. A kijelzője is jobb, nagyobb. Az Omnia II az igazából nem sokban különbözik az egytől. Egyedül csak azért szeretnék omnia kettőt az egy helyett, mert abba már jackdugós a füles.

#1242 Felhasználó inaktív   Dodge94 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 18. 15:38

Idézet

Idézet

Valaki tud egy gyors összehasonlítást? Szóval kinek van Samsung Omnia II-je vagy Omnia HD-ja? Ez a kettő megtetszett és kíváncsi vagyok a különbségekre. Az Omnia II-ben 800-as proci van és 800*480-as kijelző, míg a HD-ben "csak" 600 és 360*600-as kijelző. És melyik jobb szerintetek operációs rendszer terén? A válaszokat előre köszi! (Ja, és a HTC Hero az milyen?)
A HD-ben egy AMOLED kijelző van ami szerintem hihetetlen jó. a II-ben fogalmam sincs milyen van, de nem hinném hogy amoled.

A htc hero meg más kategória, mert htc. a 3 közül azt ajánlanám.
A II-ben is AMOLED, de abban 800*480, a HD-nak meg "csak" azért nagyobb, mert hosszabb és keskenyebb a kijelző. Illetve nem lehet teljesítménykülönbséget észrevenni a kettő között? Mert a II-nek erősebb a procija, de az Windows Mobile-os, kell neki az erősebb hardver?
A Hero is jó, de abban nem amoled van és messze a leggyengébb hardver.

#1243 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 18. 15:45

aki most venne vlmi kütyüt, az várja meg a google nexus one-t. állítólag beszarás cucu lesz, jan végére várható.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1244 Felhasználó inaktív   Hororo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 17:00

Idézet

aki most venne vlmi kütyüt, az várja meg a google nexus one-t. állítólag beszarás cucu lesz, jan végére várható.
_/

#1245 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 17:15

Idézet

Igen azt mondjak kiraly lesz,de valszeg rohadt draga.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#1246 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 18:51

Idézet

Idézet

Igen azt mondjak kiraly lesz,de valszeg rohadt draga.
az biztos...200nál alább nem hiszem, hogy adni fogják...

#1247 Felhasználó inaktív   jokerman007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 14:27

Ha veszek előfizetésre telefont a t-mobilnál (akkor beszámítják 10k-é a régit) de azt beveszik a boltokba is? Mert a neten csak azt írja hogy "A használt készülék visszaadása az új készülék átvételekor történik, a kézbesítő futár részére"

#1248 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 21. 14:29

Idézet

Ha veszek előfizetésre telefont a t-mobilnál (akkor beszámítják 10k-é a régit) de azt beveszik a boltokba is? Mert a neten csak azt írja hogy "A használt készülék visszaadása az új készülék átvételekor történik, a kézbesítő futár részére"
szerintem boltban is működik, bár ki tudja ezeknél vannak olyan ellentmondások hülyeségek hogy bármi lehetséges...
de szerintem 95% hogy beveszik boltban is

#1249 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 14:33

Idézet

Én nagyobb esélyét látom annak hogy bevegyék boltban, szal szerintem 100%.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#1250 Felhasználó inaktív   jokerman007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 21. 14:49

Idézet

Idézet

Én nagyobb esélyét látom annak hogy bevegyék boltban, szal szerintem 100%.
Kösz. Holnap úgy is megyek T-be és veszek akkor egy LG Arena-tKép

#1251 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 10:31

nekem egy 6 vagy 7 éves nokiám van, nem tud semmit de nem is azért kell nekem, telefonálni lehet vele az a lényeg

#1252 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 10:37

Idézet

nekem egy 6 vagy 7 éves nokiám van, nem tud semmit de nem is azért kell nekem, telefonálni lehet vele az a lényeg
tényleg ennyire unatkozol? tegnap rád lett szólva ezért...

#1253 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:13

Idézet

Idézet

te most mit kötökedel? leírtam hogy nekem milyen telefonom van, erröl szól a topic!

#1254 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:15

Idézet

Idézet

Idézet

te most mit kötökedel? leírtam hogy nekem milyen telefonom van, erröl szól a topic!
Meg ezen kívűl 88 kihalt topikot teletüzelted a baromságaiddal.

#1255 Felhasználó inaktív   Dagobert_bácsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 29. 11:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Meg ezen kívűl 88 kihalt topikot teletüzelted a baromságaiddal.
na ez a felesleges komment!! keressetek egy olyan topicot hogy feleslegek kommentek és akkor ott szóljatok be másnak! én leírtam a telefonomat ti meg nem írtátok! akkor kié a felesleges??

#1256 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 03. 20:17

Most vetten egy Sony Ericsson C702-t ha valakinek meg van vagy volt ilyen telefonja akkor irja le a velemenyet rola!

#1257 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 03. 20:57

Idézet

Most vetten egy Sony Ericsson C702-t ha valakinek meg van vagy volt ilyen telefonja akkor irja le a velemenyet rola!
Nemrossz teló.Haveromnak olyan van.3.2megapixeles kamera nemrossz,de 1 xenon vaku elfért volna melette.JA és a hátlapját nem nehéz neked kicsit levenni Kép?Ja és az tuti hogy ez a teló nemfog majd fél éven belül tönkre meni,mivel kinézetre is elég starpabíró.

Nekem az lenne akérdésem hogy samsung s8000 re hogyan lehet új frimwaret felrakni,ha van egyáltalán?

#1258 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 03. 21:11

Idézet

Idézet

Nemrossz teló.Haveromnak olyan van.3.2megapixeles kamera nemrossz,de 1 xenon vaku elfért volna melette.JA és a hátlapját nem nehéz neked kicsit levenni Kép?Ja és az tuti hogy ez a teló nemfog majd fél éven belül tönkre meni,mivel kinézetre is elég starpabíró.

Nekem az lenne akérdésem hogy samsung s8000 re hogyan lehet új frimwaret felrakni,ha van egyáltalán?
Hallotam rola hogy nehez levenni mert egy csavar van ott de meg nincs meg,mert ma vettem meg angliabol az e-bay-en ugyhogy mar az enyem de meg nincs nallamKép.

#1259 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 03. 22:09

Érdekelne, hogy lehet e itthon kapni Sidekick LX-et? Mert azt olvastam hogy nem, de ennek már megvan vagy néhány hónapja.
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#1260 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 01. 06. 09:49

Idézet

Érdekelne, hogy lehet e itthon kapni Sidekick LX-et? Mert azt olvastam hogy nem, de ennek már megvan vagy néhány hónapja.
vigyázz, mert eredetileg a sidekick a t-mobile hálózatára, ill annak a cloud rendszerére épült. az, hogy minden sidekick készülék erre ill így készült volna-e, azt nem tudom!
ez azt jelenti, hogy ha veszel egy ilyet és az is az amcsi t-mobile hálózatára készült, akkor az szopeszku. mégpedig azért, mert ennek az a lényege, hogy nem a telefonon tárolja az adatokat (névjegyzék, sms-ek, mail-ek, mindnen), hanem a t-mobile szerverein. ha ez minden sidekick készülékre igaz, akkor itthon sokra nem mész vele! (ráadásul pár hónappal ezelőtt volt egy kis baki, miszerint törlődött a sidekick tárolók zöme, amit kínok közepette állítottak vissza, a t-mobile asszem ezzel meg is szűntette a sidekickek további forgalmazását (vagy ezt csak álmodtam :Đ))

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.