Idézet
most visszakaptam a pda-m és hát valami nem stimmel. előszöris a kamera nem működik, ha valamit pl fényképeznék nagy feketeség van csak. egyszer mondjuk kiírt valami hibaüzenetet hogy a fényképekkel valami nem stimmel...nem tudom...
rohadt lassú minden. térerő sokszor elmegy... valami frissítést tudok otthon csinálni? rendszernek nem ártana valami restart. windows mobile van rajta.
vagy valami megbízható szervíz?
nézd meg, hogy nem került-e fel valami alkalmazás, ami megfoghatja. programok telepítésénél, ha valami ismeretlen, esélyes, hogy az fogja meg. nem árt mondjuk ezen felül, mondjuk total commanderrel megnézni, hogy az ismeretlen program mikor került telepítésre (program files-ban a könyvtár dátuma valószínű, hogy = a telepítés dátumával)
érdemes még az induló programokat megnézni, hátha azok közül fogja meg valami (windowsstartup, illetve registry editorral a registry-s autostart bejegyzések (pl sk-tools egy nagyon jó kis utility, ami ezeket is kilistázza, registry piszkálása nélkül, ingyenes, egyik legjobb ilyen segédprogram))
ha ezek sem segítenek, akkor hard reset. ez mondhatni egy format c: /s (a gyári eredeti szoftvereket tölti vissza, szóval mintha most vetted volna ki a dobozból)
vigyázz, mert hard reset esetén full lenullázódik a készülék, azaz pl a contact list stb is üres lesz (tehát, érdemes előtte lementeni)
hard reset általában az akksi alatt, sim kártya környékén található kis süllyesztet fekete gomb, reset, vagy hard reset felirattal.
ha nem találod, akkor google->how to hard reset XY pda
ha valami kérdésed lenne még az operáció előtt, kérdezz bátran.
egyébként, amivel mostanában szórakozok:
full ubuntu linux fut a telefonomon

hatalmas, mert így egy totál desktop rendszer fut a telefonon, rengeteg asztali gépre szánt szoftverrel (pl firefox, szóval nem a fennec mobile firefox, hanem a sima asztali firefox, pluginjeivel stb

). a poén, hogy meglepően gyors! azt hittem, hogy ótvar lassú lesz, de nem!
jelenleg egy sima ubuntu lett portolva x1-re, épp ezért az asztali gépeken megszokott gnome grafikus felület van, ami nem feltétlen jó egy 3,7 colos 800x480 és 480x800-as kijelzőn, viszont
ezt a grafikus felületet ráhúzva tökéletes lesz.
iphone-ból többek között ezt a szabadságot hiányoltam, de nagyon (no meg a full teljes értékű billentyűzetet)
következő rendszer az android lesz, kíváncsi vagyok, hogy az hogy fog muzsikálni az x1-en