HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1281 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 16. 15:45

Idézet

Idézet

Idézet

Ja és van valami külöbség a samsung s5600 és a samsung gt-s5600???Kép mert kinézetre én semmit nem vettem észre...

Szerk: ja és az mit jelent, hogy bővithetőség: T-flash...Képelőre is THXKép

Akkor most amelett döntöttél?KépT-flash - remélem segít
Háát igen ugy néz ki, hogy ezt fogom meg venni de még semmi nem biztos...XDŐ eből a t-flash cuccbol annyit szürtem le, hogy kicsi de meddig lehet bővítení és kb milyen árban van...Kép
Hásznald a guglit:
http://www.google.hu...&meta=&aq=f&oq=
bővíthetőség meg szerintem a telótól függ.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1282 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 16. 15:49

T-Flash az a MicroSD.. :Đ

#1283 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 16. 18:53

újjab informácio kéneKép(és mivel nem vagyok 1 telefon guru ezért még lesz is szerintem) Mire jó a mosolyfelismerő funkcio??? és szerintetek hány gigás kártya a jobb a 4 vagy a 8( mondjuk persze , hogy a 8...) csak attol félek, hogy 8 gigát nem fogom soha kihasználni vagy hamar megvan a 8 giga...

#1284 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 19:00

Idézet

újjab informácio kéneKép(és mivel nem vagyok 1 telefon guru ezért még lesz is szerintem) Mire jó a mosolyfelismerő funkcio??? és szerintetek hány gigás kártya a jobb a 4 vagy a 8( mondjuk persze , hogy a 8...) csak attol félek, hogy 8 gigát nem fogom soha kihasználni vagy hamar megvan a 8 giga...

Szerinted mi lehet a mosoly felismerés?
Amikor a kamerába néz(el), érzékeli a telefon ha mosolyagsz és akkor csinál egy képet, nem neked kell lenyomni a kioldót.
De néhány lányból kiindúlva, inkább Anus Mouth felismerőt kéne a telóba rakniKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1285 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 19:06

Idézet

Szerintem a 4 giga bőven elég, ha mondjuk csak zenét hallgatsz meg fotózol. Én anno a telefonomat használtam MP3 lejátszónak és fényképezőgépnek, és nem telt be soha a 2 gigás kártyám.

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]First Aye: "De néhány lányból kiindúlva, inkább Anus Mouth felismerőt kéne a telóba rakni/forum/images/smiles/050.gif"[/font]

LoL Kép

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#1286 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 01. 16. 19:19

Idézet

Idézet

Idézet

Ja és van valami külöbség a samsung s5600 és a samsung gt-s5600???Kép mert kinézetre én semmit nem vettem észre...

Háát igen ugy néz ki, hogy ezt fogom meg venni de még semmi nem biztos...XDŐ eből a t-flash cuccbol annyit szürtem le, hogy kicsi de meddig lehet bővítení és kb milyen árban van...Kép
azért még aludj rá egyet, a nokia 5800 vs a 2 samsung, hát ég és föld. a nokia javára :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1287 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 19:43

Idézet

Idézet

Idézet

Ja és van valami külöbség a samsung s5600 és a samsung gt-s5600???Kép mert kinézetre én semmit nem vettem észre...

Szerintem inkább gondold át, mivel a nokia 5800 szerintem jobb mint az a kettő jóval. 8 gigás kártya meg hosszú ideig nem lesz tele abban biztos lehetsz, ergo sokáig lesz jó sok szabad helyed :Đ. Mellesleg szvsz jobban is néz ki mint a samsungok. Az már máskérdés, hogy a nokiának nagyobb a kijelzője, sőt a szóban forgó samsung s5600 kistestvérének is nagyobb a kijelzője.. Ami mondjuk nem csekélység, illetve még csak jack dugó kimenet sincs rajta.

http://mobilarena.hu...n/bevezeto.html
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#1288 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 20:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem inkább gondold át, mivel a nokia 5800 szerintem jobb mint az a kettő jóval. 8 gigás kártya meg hosszú ideig nem lesz tele abban biztos lehetsz, ergo sokáig lesz jó sok szabad helyed :Đ. Mellesleg szvsz jobban is néz ki mint a samsungok. Az már máskérdés, hogy a nokiának nagyobb a kijelzője, sőt a szóban forgó samsung s5600 kistestvérének is nagyobb a kijelzője.. Ami mondjuk nem csekélység, illetve még csak jack dugó kimenet sincs rajta.

http://mobilarena.hu...n/bevezeto.html
A nokia 5800 a legrondább érintőkijelzős telefon. Az a perem ott szörnyű. Esztétikailag és praktikailag is ott megragad a kosz és elég gusztustalanul néz ki. Amikor én választottam mobilt gondolkodtam az Xpress musicon, de végül nem az lett. Ha jól emlékszem 50ért láttam valahol, szoval még mindig jobban megéri mint a másik két Samsung ugy gondolom.

#1289 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 19:55

Szerintetek melyik a jobb teló? melyiket érdemesebb megvenni? LG KP500 vagy LG GD510 pop ?

#1290 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 02. 12. 12:37

megjelent az opera 10 beta 3! a beta 3-ba végre ismét bekerült a flash támogatás.

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#1291 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 12:45

Idézet

Szerintetek melyik a jobb teló? melyiket érdemesebb megvenni? LG KP500 vagy LG GD510 pop ?
LG KP500-at szerettem volna énis venni régebben, de áldom az eget, hogy nem vettem. Az egy ócska, gagyi telefon. Karcosodik mint állat, az egész műanyagból van. Vettem helyette Samsung F480-at. A másik telót nem ismerem, de ha rám hallgatsz LG-t nem veszel Kép
puruttya

#1292 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 18. 01:55

most visszakaptam a pda-m és hát valami nem stimmel. előszöris a kamera nem működik, ha valamit pl fényképeznék nagy feketeség van csak. egyszer mondjuk kiírt valami hibaüzenetet hogy a fényképekkel valami nem stimmel...nem tudom...
rohadt lassú minden. térerő sokszor elmegy... valami frissítést tudok otthon csinálni? rendszernek nem ártana valami restart. windows mobile van rajta.
vagy valami megbízható szervíz?

#1293 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 02. 18. 09:59

Idézet

most visszakaptam a pda-m és hát valami nem stimmel. előszöris a kamera nem működik, ha valamit pl fényképeznék nagy feketeség van csak. egyszer mondjuk kiírt valami hibaüzenetet hogy a fényképekkel valami nem stimmel...nem tudom...
rohadt lassú minden. térerő sokszor elmegy... valami frissítést tudok otthon csinálni? rendszernek nem ártana valami restart. windows mobile van rajta.
vagy valami megbízható szervíz?
nézd meg, hogy nem került-e fel valami alkalmazás, ami megfoghatja. programok telepítésénél, ha valami ismeretlen, esélyes, hogy az fogja meg. nem árt mondjuk ezen felül, mondjuk total commanderrel megnézni, hogy az ismeretlen program mikor került telepítésre (program files-ban a könyvtár dátuma valószínű, hogy = a telepítés dátumával)

érdemes még az induló programokat megnézni, hátha azok közül fogja meg valami (windowsstartup, illetve registry editorral a registry-s autostart bejegyzések (pl sk-tools egy nagyon jó kis utility, ami ezeket is kilistázza, registry piszkálása nélkül, ingyenes, egyik legjobb ilyen segédprogram))

ha ezek sem segítenek, akkor hard reset. ez mondhatni egy format c: /s (a gyári eredeti szoftvereket tölti vissza, szóval mintha most vetted volna ki a dobozból)
vigyázz, mert hard reset esetén full lenullázódik a készülék, azaz pl a contact list stb is üres lesz (tehát, érdemes előtte lementeni)
hard reset általában az akksi alatt, sim kártya környékén található kis süllyesztet fekete gomb, reset, vagy hard reset felirattal.
ha nem találod, akkor google->how to hard reset XY pda

ha valami kérdésed lenne még az operáció előtt, kérdezz bátran.

egyébként, amivel mostanában szórakozok:

full ubuntu linux fut a telefonomon :-D hatalmas, mert így egy totál desktop rendszer fut a telefonon, rengeteg asztali gépre szánt szoftverrel (pl firefox, szóval nem a fennec mobile firefox, hanem a sima asztali firefox, pluginjeivel stb :)). a poén, hogy meglepően gyors! azt hittem, hogy ótvar lassú lesz, de nem!
jelenleg egy sima ubuntu lett portolva x1-re, épp ezért az asztali gépeken megszokott gnome grafikus felület van, ami nem feltétlen jó egy 3,7 colos 800x480 és 480x800-as kijelzőn, viszont ezt a grafikus felületet ráhúzva tökéletes lesz.

iphone-ból többek között ezt a szabadságot hiányoltam, de nagyon (no meg a full teljes értékű billentyűzetet)
következő rendszer az android lesz, kíváncsi vagyok, hogy az hogy fog muzsikálni az x1-en :Đ

#1294 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 18. 10:17

Idézet

nézd meg, hogy nem került-e fel valami alkalmazás, ami megfoghatja. programok telepítésénél, ha valami ismeretlen, esélyes, hogy az fogja meg. nem árt mondjuk ezen felül, mondjuk total commanderrel megnézni, hogy az ismeretlen program mikor került telepítésre (program files-ban a könyvtár dátuma valószínű, hogy = a telepítés dátumával)

érdemes még az induló programokat megnézni, hátha azok közül fogja meg valami (windowsstartup, illetve registry editorral a registry-s autostart bejegyzések (pl sk-tools egy nagyon jó kis utility, ami ezeket is kilistázza, registry piszkálása nélkül, ingyenes, egyik legjobb ilyen segédprogram))

ha ezek sem segítenek, akkor hard reset. ez mondhatni egy format c: /s (a gyári eredeti szoftvereket tölti vissza, szóval mintha most vetted volna ki a dobozból)
vigyázz, mert hard reset esetén full lenullázódik a készülék, azaz pl a contact list stb is üres lesz (tehát, érdemes előtte lementeni)
hard reset általában az akksi alatt, sim kártya környékén található kis süllyesztet fekete gomb, reset, vagy hard reset felirattal.
ha nem találod, akkor google->how to hard reset XY pda

ha valami kérdésed lenne még az operáció előtt, kérdezz bátran

hát igazából ezért is aggódom mert semmi új szoftver nincs rajta. szinte gyári állapot csak egy igo van pluszban.
bár sokat volt használva wifi, lehet azon bekapott valamit?
ezt a hard resetet majd megpróbálom köszi.
szerk: majd írok hogy mi van...

#1295 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 16:53

van 1 samsung JET em és M8800 akarok venni...Érdemes lecserélni a telót 1 pixon ra?

#1296 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 19:13

Nekem volt Nokia 5800-as és szeretném lecserélni egy Samsung S5230-as telefonra.
Ha valakinek Samsung S5230-as telefonja van akkor írjon hogy mi a véleménye.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#1297 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 03. 03. 19:34

Idézet

Nekem volt Nokia 5800-as és szeretném lecserélni egy Samsung S5230-as telefonra.
azt tudod, hogy ez komoly visszalépés lenne?

#1298 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 19:49

Idézet

Idézet

Hát igen csak a Nokiám elromlott.

#1299 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 19:56

Idézet

Idézet

Akkor mit ajánlasz?

#1300 Felhasználó inaktív   Riot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 20:30

s5230at én se ajánlok nekem pont az van és egy kalap khm**** se érKép
ugyanitt cserélnél s5230amat egy kalap *ra:D

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +