HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1301 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 03. 20:39

Idézet

Idézet

Idézet

Nekem volt Nokia 5800-as és szeretném lecserélni egy Samsung S5230-as telefonra.
Ha valakinek Samsung S5230-as telefonja van akkor írjon hogy mi a véleménye.
azt tudod, hogy ez komoly visszalépés lenne?
Hát igen csak a Nokiám elromlott.
jah, bocs, félreolvastam, azt hittem, hogy a meglévő, jó nokia 5800-at akarod elcserélni s5230-ra. :Đ
neked kell kiválasztani, hogy mi az, ami kell. nézd meg, hogy milyen tudású telefon kell, milyen szolgáltatásokat nyújtson.
ha vannak elképzeléseid, akkor abban bőven tudunk segíteni, de ajánlani nem szeretek. mert ha mégsem tetszik, nem tudja azt, amit kéne, vagy jóval többet tud, akkor joggal érezheted magad becsapottnak, lévén nem azt ajánlottam, ami neked leginkább jó lenne. ezért nem szeretek csak úgy "ajánlj egy gépet" kérésre válaszolni, mert azt akkor úgy leginkább magamnak ajánlanám ugye :-D

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1302 Felhasználó inaktív   turha 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 07:58

Idézet

bameg ! itt hajdú . megyében hó van Kép szerettem a havat csak már elég volt belőle !Kép
[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]srácok mit tuttok a htc jade100-ról mert most egy ojanom van betört display-al tudom hogy nem ide való ez a kérdés de erre úgy tudom itt nincs topic ja és még menyiért menek ezek a mobilok köszi választ kérek meg amugy most akarom el adni a ps2-met de még meg veszem bele a tekken5,tenkaichi3,call of duty2-őt el adom a ps2-őmet és veszek ps3-mat szerinted jó döntés nyárra meg veszem adigra meg lesz a zseton a ps3-ra választ várok és további szép napotKép[/font]
[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]ÁTHELYEZVE[/font]

tévettem nem ps3-mat veszek hanem xbox360-anat.

ez nem elálmosítóan el lájtosító
amit el várok itthon amit megtáltosítok
mégmegbánod biztos az mit kertváros irtott
de ti egy tálbol isztok és ez felháborító
az én fogam nem a colgate herbal-tól csillog
szép ez a kis csaj egyszer pont rám kacsintott
fizetett is érte hidd el nem pár forintot
de ne zavarjál be engem momentán most szívok

#1303 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 10:13

Múlt hét szombaton vettem meg első androidos telefonomat, egy HTC Hero-t. És ezalatt az idő alatt egyszerűen megimádtam. Szép is, jó is. könnyen kezelhető, egyszerűen szinte tökéletes. Egy kivetnivalót találtam eddig rajta. Néha döcög a böngészés. Valamiért még Wi-fire csatlakozva is nehezen hozza be az oldalakat. Ja és még annyi hogy nem tudok róla gamekapocs-fórum hsz-t gyártani.

#1304 Felhasználó inaktív   turha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 10:15

Idézet

Múlt hét szombaton vettem meg első androidos telefonomat, egy HTC Hero-t. És ezalatt az idő alatt egyszerűen megimádtam. Szép is, jó is. könnyen kezelhető, egyszerűen szinte tökéletes. Egy kivetnivalót találtam eddig rajta. Néha döcög a böngészés. Valamiért még Wi-fire csatlakozva is nehezen hozza be az oldalakat. Ja és még annyi hogy nem tudok róla gamekapocs-fórum hsz-t gyártani.
de a htc jade100 új mobile mert keresgettem de nem találtam árakat hogy ezek menyiért mennek

#1305 Felhasználó inaktív   turha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 10:16

Idézet

ja és display-csináltstás körül belül menyi lehet?? meg éri bele fektetni ebbe a mobilba???

#1306 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 11:19

Idézet

Idézet

ja és display-csináltstás körül belül menyi lehet?? meg éri bele fektetni ebbe a mobilba???
Miért kéne kijelzőt csináltatni? Van benne. 2 év garival meg ingyen kicserélik bármikor. De úgysem tartom meg addig, amint hasonló árban lesz a legend, mint ez mostanság, lecserélem arra.

#1307 Felhasználó inaktív   turha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 11:27

Idézet

Idézet

Idézet

Miért kéne kijelzőt csináltatni? Van benne. 2 év garival meg ingyen kicserélik bármikor. De úgysem tartom meg addig, amint hasonló árban lesz a legend, mint ez mostanság, lecserélem arra.
de az enyémnek be van törve a display de nem tom hogy érdemes lenne e meg csináltatni mert tegnap este egy buliba vettem egy sráctól 13 338 forintért piás volt és idatta nekem:D

#1308 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 17:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

de az enyémnek be van törve a display de nem tom hogy érdemes lenne e meg csináltatni mert tegnap este egy buliba vettem egy sráctól 13 338 forintért piás volt és idatta nekem:D
Ja akkor mindenképpen megéri megcsináltatni, mert hihetetlen jó a telefon. Még akkor is megéri ha 20-30 a csere. Annyit simán belefeccölnék egy kijelzőcserére, ha ilyen potom áron hozzájuthatnék.

#1309 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 03. 11. 17:31

SonyEricsson W302 4 hónapos garanciával eladó!

Ár:9.000 ft

#1310 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 14. 17:34

Nekem megint az a problémám, mint a múltkor. 5800-ámon villog a középső gomb fehéren, mintha nem fogadott hívásom, vagy még meg nem nézett sms-em lenne. Múltkor kikapcsoltam, aztán be, és megjavult. Most semmi, pedig ma frissítettem szoftvert, eddig 11.xx volt rajta, most meg 40.xx van. Mi lehet a gond? Kikapcsoltam 10 percre, majd vissza, de így se jóKép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#1311 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 17:43

Idézet

Nekem megint az a problémám, mint a múltkor. 5800-ámon villog a középső gomb fehéren, mintha nem fogadott hívásom, vagy még meg nem nézett sms-em lenne. Múltkor kikapcsoltam, aztán be, és megjavult. Most semmi, pedig ma frissítettem szoftvert, eddig 11.xx volt rajta, most meg 40.xx van. Mi lehet a gond? Kikapcsoltam 10 percre, majd vissza, de így se jóKép
hard resetet neki. (minden elfog tünni a telóról)

#1312 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 19:01

Idézet

Idézet

hard resetet neki. (minden elfog tünni a telóról)
Hogyan tudok hard resetet csinálni?
Playstation 3 60 GB

#1313 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 20:51

Azt tudja valaki,hogy mikor telefonálok, aki beszél, recsegve hallom? ez már szoftverfrissítés előtt is így volt...de csak pár napja..miért?
Vagyis, ha valaki hangosan beszél, és van háttérzaj, akkor recseg...és eddig pedig tök szépen hallottam minden...mi lehet a gond? Kép

Playstation 3 60 GB

#1314 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 21:36

Idézet

Azt tudja valaki,hogy mikor telefonálok, aki beszél, recsegve hallom? ez már szoftverfrissítés előtt is így volt...de csak pár napja..miért?
Vagyis, ha valaki hangosan beszél, és van háttérzaj, akkor recseg...és eddig pedig tök szépen hallottam minden...mi lehet a gond? Kép
Talán a hangszóró kezdi megadni magát. Régebben az egyik telefonommal volt így, meg a fülhallgatóimmal rendszeresen ez a helyzet.

#1315 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 21:45

Idézet

Vagyis, ha valaki hangosan beszél, és van háttérzaj, akkor recseg...és eddig pedig tök szépen hallottam minden...mi lehet a gond? Kép
Ez talán Nokia betegség..apám 4 hangszórot cserélt 1,5 év alatt, aztán nekem adta :Đ
Kép

#1316 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 13:30

Idézet

Idézet

Ez talán Nokia betegség..apám 4 hangszórot cserélt 1,5 év alatt, aztán nekem adta :Đ
És ezt szervízbe lehet megoldani?
Vagy csak beviszem valahová, mondjuk XXLGSM-hez, és ott helybe megcsinálják? Vagy inkább a T-mobile-hoz vigyem?

Playstation 3 60 GB

#1317 Felhasználó inaktív   turha 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 14:23

a sony ericcson w910i be hogy kell meg csinálni9 hogy csilagogba tegye az albumokat?????

#1318 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 16. 13:18

megjelent a végleges opera 10 mobile (nem a mini, abból már kijött az 5 egy ideje)

mobilról az alábbi linket megnyitva települ: http://m.opera.com
pc-ről való telepítéshez pedig ez a link kell: http://www.opera.com/mobile/

gyorsabb a böngésző is (így is villám volt), gyorsabb a flash lejátszó, and so on.
viszont alapból magyar nyelven rakta fel magát, amitől okádok. nem tudom rávenni az angol nyelvre (talán opera:config alatt, ezt ajánlom figyelmetekbe, számtalan rejtett opció érhető így el)

have fun!

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1319 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 15:35

Na telepítem a frissítést! Kép Ez az első..még az eredeti 10.00 van(volt) rajta...mostmeg rakja fel a 21.0-át :Đ
miben fog változni vagy mi kellene változzon a frissités után, mire figyeljek?

Dareal: Nagyon köszi hogy tegnap szoltál hogy megjelent az új Opera..Nagyon jó, sokkal gyorsabb és egyszerűbbKép

Na közben kész is..

hát első látásra semmi változás...Kép
Kép

#1320 Felhasználó inaktív   t-mac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 17. 15:52

Idézet

van 1 samsung JET em és M8800 akarok venni...Érdemes lecserélni a telót 1 pixon ra?
Nekem is PIXON-om van és sztem nagyon jó csak egy gond van vele:Nincs benne WiFI ennyi!De sztem nagyon jó főleg a Kamera 8mpx

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.