HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#701 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 04. 17. 21:46

Na sikerült a 3G-t kikapcsolni. THX dareal. Nem pont ott van ahol mondtad, de egy menüvel alatta :Đ Valami hálózati rendszerek, vagy ilyesmi A lényeg: GSM, UMTS, vagy mind2. Alapból mind2 van beállítva, de ezt állítottam GSM-re. Így nincs 3G hálózat :-D
Kép
Kép
Kép

#702 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 04. 17. 22:07

Idézet

Na sikerült a 3G-t kikapcsolni. THX dareal. Nem pont ott van ahol mondtad, de egy menüvel alatta :-D Valami hálózati rendszerek, vagy ilyesmi A lényeg: GSM, UMTS, vagy mind2. Alapból mind2 van beállítva, de ezt állítottam GSM-re. Így nincs 3G hálózat :)
n70-en valahogy így volt, bár a memóriám is romlik :Đ a lényeg, hogy megy. majd írd már meg, hogy ez mennyiben növeli az akksi töltöttségi tartamát.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#703 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 18. 04:39

Idézet

Idézet

Na sikerült a 3G-t kikapcsolni. THX dareal. Nem pont ott van ahol mondtad, de egy menüvel alatta :-D Valami hálózati rendszerek, vagy ilyesmi A lényeg: GSM, UMTS, vagy mind2. Alapból mind2 van beállítva, de ezt állítottam GSM-re. Így nincs 3G hálózat :)
n70-en valahogy így volt, bár a memóriám is romlik :Đ a lényeg, hogy megy. majd írd már meg, hogy ez mennyiben növeli az akksi töltöttségi tartamát.
ok, de nem most. Ma-holnap nem telefonálok annyit mint két hétközbeni nap. Úgyhogy majd inkább jövő héten tudom igazán érezni a különbséget. Én úgy tudom hogy a fényerő lejjebbvételével, és a 3G kikapcsolásával lehet egy kicsit kitolni a töltési időt. Legalábbis telefontesztek (mobilarena.hu) során meg szokták jegyezni ezt a két adatot (plusz hpgy mennyit volt használva), ha a készenéti időről írnak. Nekem az sokat számítana ha egy: reggel töltöről levétel után nem másnap 17-18 óra fele merülne le, hanem este 22-23 óra fele.
Kép
Kép
Kép

#704 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 04. 18. 10:29

Szerintetek a K800i jó telefon?! 30000Ft-ért venném zsír új,kártyafüggetlen! Esetleg gyűjtsek még?! N70,N73,6500slide Nokiák tetszenek még.

#705 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 18. 12:21

Idézet

Szerintetek a K800i jó telefon?! 30000Ft-ért venném zsír új,kártyafüggetlen! Esetleg gyűjtsek még?! N70,N73,6500slide Nokiák tetszenek még.

Nekem is K800i-m van. Szerintem nagyon jó telefon!

#706 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 18. 19:29

Idézet

Szerintem is jó! Kollégám olyant akart, én meg 810-et. De aztán a mérete miatt (noés mivel a kamera nálam annyira nem fontos, hisz 810-ben 3.2MP-es autófókuszs van, míg a 6120-ban 2MP fixfókuszos) döntöttem a nokia mellett.
Kép
Kép
Kép

#707 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 18. 19:33

Igen nagyon jó havernak is olyan vanKép

#708 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 20. 18:39

Nekem is K810i-m van! Csak ajánlani tudom! Kép

Ti honnan szoktatok csengőhangokat (nem zenét) szerezni? :Đ

#709 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 18:59

Válaszolva a saját kérdésemre (ha esetleg mást is érdekel Kép) www.zedge.net csodálkoztam mikor nem engedett regisztrálni a nevemmel, mint utólag kiderült azért mert már ezer éve regisztrálva vagyok. Kép

#710 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 20. 20:31

Most legjobban a Nokia 6300 tetszik,45000Ft körül van kártyafüggetlenül.
Sztem majd megveszem vmikor mostanában...
K800i egy féltégla,úgyh csak a fényképező miatt nem kell. Túl vastag...

#711 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 20:40

Idézet

6300-hoz képet a k800i tényleg féltégla:) De kinézetileg a 6300 sztem 0. Kép

#712 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 20. 20:51

Idézet

Idézet

6300-hoz képet a k800i tényleg féltégla:) De kinézetileg a 6300 sztem 0. Kép
Szted 0,sztem viszont 10! Nekem nagyon bejön,és az már csak hab a tortán,h vékony és h a tudása is jó!

#713 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 21. 06:27

6300 tényleg jó telő. Nagy előnye hogy fémházas. Az ilyen telefont nem egy évre veszi az ember. És nem árt ha a burka meg is védi :Đ
Kép
Kép
Kép

#714 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 07:53

Idézet

nézd meg a 6500 Classicot az is tetszeni fog akkor! Én pár hónapja vettem egyet, és eddig bejött, semmi baj vele!Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#715 Guest__*

Elküldve: 2008. 04. 21. 15:21

6500 slide nagyon bejön,de az sajna drágább...

#716 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 17:10

Nagyon állat az az oldal amit küldtem lentebb! Mindenkinek csaj ajánlani tudom. Hihetetlen dolgokat lehet rajta találni... Kép Most az sms hangom a kocsi központizárjának pittyegése, a csengőhangom meg rendőrségi rádióbeszélgetés... Kép Egyedibbek mint vmi hülye zene... KépKép

#717 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 11. 12:03

A mobiltelefonok sugárzása teljesen ártalmatlan az egészségre. De azért a fejlesztők benne hagytak egy jó kis feature-t, hogy pattogatott kukoricát tudjunk sütni. Helyezzünk az asztalra négy darab mobiltelefont egymástól 1-2 centi távolságra úgy, hogy a készülékek teteje nézzen egymás felé. Tegyünk közéjük pattogatott kukoricát, és hívjuk fel mind a négy készüléket. Alig csengenek párat, és a videó szerint ott pattog előttünk a friss finom falat. (Az ínyencek étolajat és sót is tehetnek rá. GastroNauta)
Kép
Kép
Kép

#718 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 12:36

Idézet

A mobiltelefonok sugárzása teljesen ártalmatlan az egészségre. De azért a fejlesztők benne hagytak egy jó kis feature-t, hogy pattogatott kukoricát tudjunk sütni. Helyezzünk az asztalra négy darab mobiltelefont egymástól 1-2 centi távolságra úgy, hogy a készülékek teteje nézzen egymás felé. Tegyünk közéjük pattogatott kukoricát, és hívjuk fel mind a négy készüléket. Alig csengenek párat, és a videó szerint ott pattog előttünk a friss finom falat. (Az ínyencek étolajat és sót is tehetnek rá. GastroNauta)
Hát ezt modták DDT-ről is és az Agent Orange-ról is

http://www.greenleft.../644/644p13.jpg

http://www.withfrien...nge-vietnam.jpg

Csak pár évmúlva derült ki hogy tévedtek egy kicsikét....

#719 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 11. 12:41

Idézet

Idézet

Mi ez???? Wááá gusztustalan....és hogy jöttek ide a képek???? Fújjjj kihagyhattad volna!
Kép
Kép
Kép

#720 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 12:59

Idézet

Idézet

Idézet

Mi ez???? Wááá gusztustalan....és hogy jöttek ide a képek???? Fújjjj kihagyhattad volna!
Igen mikor elöször látam a képeket én is így reagáltam. A lényeg hogy ezek a képek egy a megjelenésükkor "teljesen ártalmatlan az egészségre" jelzésű termékek következményei. És a kukoricás videóból nehezen tudom elképzelni hogy az agyam ellenálóbb a kukoricánál ennek elenére én is nap mint nap mobilozok...

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.