Mobiltelefonok
Elküldve: 2008. 09. 24. 13:10
Könyörgöm adjatok linket ahonnan letok szedni mobilra sony ericccsonra mostani játékokat,témákat meg ienek. ezeket ismerem eddig:
zedge.net,se-portal.hu Meg kéne vmi férfi játék is a mobilomra
zedge.net,se-portal.hu Meg kéne vmi férfi játék is a mobilomra
#762 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 24. 13:36
Idézet
Kinek mi a véleménye a Nokia 5310-ről? Jöhet jó, rossz!!! x )
Sztem jó kis teló... Bnőmnek olyan lesz az tuti! A gombjai nagyon jók,masszívak,és vékony a teló,szép kijelzője is van,sztem rendben van az 5310-es!
TESZT a telóról,olvasd el,ha még nem volt meg...
Elküldve: 2008. 09. 24. 14:01
Idézet
Válaszoljatok ak érdésemre PLS!
[font=" Tahoma; font-style: italic; font-weight: bold; line-height: 16px" class="Apple-style-span"][color= #00ff00" class="Apple-style-span]
[/color][/font]
[/color][/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"][color= #00ff00" class="Apple-style-span]Ha feltettünk egy kérdést legyünk türelmesek! Lehet, hogy túl nehéz a kérdés vagy épp senki sem olvasta még, de ne bombázzunk újabb felesleges üzenetekkel (pl.: Válaszoljatok már!).[/color][/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]
[/font]
[/font]
[font=" Tahoma; font-style: italic; font-weight: bold; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Ha regisztráláskor elolvastad, de már elfelejetetted, akkor olvasd el újra: [/font]https://www.gamekapocs.hu/forum_szabalyzat
[font=" Tahoma; font-style: italic; font-weight: bold; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]
[/font]
[/font]
[font=" Tahoma; font-style: italic; font-weight: bold; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]De hogy a kérdésedre is válaszoljak, én ezt szoktam használni. Játék nemtom van e rajta, de minden más igen.[/font]
Nemcska NOKIA van rajta ne ijedj meg! A Download-nál (bal felül) válaszd ki mi érdekel, és után tudsz tallózni a telefontípusok közül!
Elküldve: 2008. 09. 24. 14:05
Idézet
Idézet
Válaszoljatok ak érdésemre PLS!
[font=" Tahoma; font-style: italic; font-weight: bold; line-height: 16px" class="Apple-style-span"][color= #00ff00" class="Apple-style-span]
[/color][/font]
[/color][/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"][color= #00ff00" class="Apple-style-span]Ha feltettünk egy kérdést legyünk türelmesek! Lehet, hogy túl nehéz a kérdés vagy épp senki sem olvasta még, de ne bombázzunk újabb felesleges üzenetekkel (pl.: Válaszoljatok már!).[/color][/font]
[font=" Tahoma; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]
[/font]
[/font]
[font=" Tahoma; font-style: italic; font-weight: bold; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]Ha regisztráláskor elolvastad, de már elfelejetetted, akkor olvasd el újra: [/font]https://www.gamekapocs.hu/forum_szabalyzat
[font=" Tahoma; font-style: italic; font-weight: bold; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]
[/font]
[/font]
[font=" Tahoma; font-style: italic; font-weight: bold; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]De hogy a kérdésedre is válaszoljak, én ezt szoktam használni. Játék nemtom van e rajta, de minden más igen.[/font]
Nemcska NOKIA van rajta ne ijedj meg! A Download-nál (bal felül) válaszd ki mi érdekel, és után tudsz tallózni a telefontípusok közül!
Elküldve: 2008. 09. 24. 14:50
Idézet
Idézet
Kinek mi a véleménye a Nokia 5310-ről? Jöhet jó, rossz!!! x )
Sztem jó kis teló... Bnőmnek olyan lesz az tuti! A gombjai nagyon jók,masszívak,és vékony a teló,szép kijelzője is van,sztem rendben van az 5310-es!
TESZT a telóról,olvasd el,ha még nem volt meg...
Elküldve: 2008. 09. 24. 15:03
SOHA! SOHA! SOHA! Ne vegyetek Sony Ericsson T280i-t!!! Nekem nincs semmi különösebb elvárásom a mobiltelefonokkal szemben, nem kell zene lejátszás, nem kell több giga hely, nem kell szuper fotó, csak telefonálni lehessen vele.... De az már sok, hogy az elvileg Bluetooth-os telefon semmit ne érjen.... mert szerez az ember adatkábelt, hozzá cd-t, meg driver-t és addig eljut, hogy összedugja, de csak tölteni tölti, adatot ide-oda, ne viccelj.... jó nem gond bluetooth, usb-s, cd jár hozzá persze, addig megy, hogy telórol küld a gépre, de hogy fordítva.... jó letöltesz sony ericsson cuccost direkt bluetooth-hoz, egy az egyben tudsz turkálni a teloban elvileg... progi fenn, telefon kézben, kölcsönösen felismerik egymást, de amikor ott tartanánk, hogy beirod a kodot és csatlakoztatnád azt mondja, hogy bocs de nem... az agyam eldobom... én csak egy csengöhangnyi számot szerettem volna feltenni.... de annyira buta ez a telo mint a .........na most, hogy kidühöngtem magam ilyen hosszan máris jobb.... :)valakinek valami ötlet.... tudom kuka.....
"egy biztos az életben, a változás"
Elküldve: 2008. 09. 24. 17:28
Idézet
Kiderült ,hogy C902öm lesz 702 helyett mi a véleményetek a mobilról?
"Összegzés? Ha a képletből kivonjuk a kamerát (mert egyelőre értékelhetetlen), akkor is azt kell mondjam, hogy a C902 valahogy nem az igazi. Sok értelmét nem látom az érintőgomboknak, furák a számbillentyűk, igazi innovációról megint nem beszélhetünk, a magam részéről egy K850i-vel is abszolút kiválthatónak tartom ezt a modellt. Persze a fémből készült ház jó dolog, az összeszerelési minőség példaértékű, de nem tudom, hogy ez manapság mennyire lesz elég. Lehet most köveket dobálni, de a C902 tőlem nem kap plecsnit."
Ez a záróakkordja a mobilarénán található tesztnek. http://mobilarena.hu...s/bevezeto.html
Én fogtam már élőben. Szerintem nem gáz, ha SE-t vennék, én is ezt nézegetném!
#770 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 24. 19:35
Ez a 5,2 mp is általában paraszt vakítás sokat számít az optika fizikai átmérője is!
Elküldve: 2008. 09. 24. 19:40
nekem egy Nokia 6120c mobilom van és naon meg vagyok vele elégedve, totál tetszik

Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91
Elküldve: 2008. 09. 25. 18:26
Nekem lenne egy kérdésem.Egy Sony Ericson D750I-m van 1Gb-os és egy csomó zene rajta van amit szeretnék átrakni a gépre.A baj az hogy egy kis idő múlva 1-2 perc azt irja ki hogy a fájl nem olvasható,kilép és azt irja hogy ilyen meghajtó nincsen.Nos sokszor pakoltam át zenét,de ilyet csak ritkán csinált de már kezdek igazán bepipulni.Percenként kiirja hogy nem jó.kiporoltam a csatlakozókat,megnéztem a kábvelt,újratelepitettem a szoftverét és semmi sem használ.Ott vagyok hogy legszivesebben a földhöz vágnám a telefont..
Elküldve: 2008. 10. 03. 12:41
Sziasztok!HTC Touch Diamond van anyámnak és nem tudja megcsinálni a kapcsolatot a géppel.Mert kapott hozzá 2cdt amin nincs meg a PC Suite telpitője googlezett de nem találja.Most fogok én is utánnna nézni csak megkérdeztem hátha vmelyik okos fórumozzó tudja a választ.THX
Elküldve: 2008. 10. 03. 12:55
Idézet
Nekem lenne egy kérdésem.Egy Sony Ericson D750I-m van 1Gb-os és egy csomó zene rajta van amit szeretnék átrakni a gépre.A baj az hogy egy kis idő múlva 1-2 perc azt irja ki hogy a fájl nem olvasható,kilép és azt irja hogy ilyen meghajtó nincsen.Nos sokszor pakoltam át zenét,de ilyet csak ritkán csinált de már kezdek igazán bepipulni.Percenként kiirja hogy nem jó.kiporoltam a csatlakozókat,megnéztem a kábvelt,újratelepitettem a szoftverét és semmi sem használ.Ott vagyok hogy legszivesebben a földhöz vágnám a telefont..
Elküldve: 2008. 10. 03. 15:06
Idézet
Én 2 napja kaptam egy IPhone-t és kurva jó mobil:D
Én is nagyon csábulok felé, de vannak negatívumai, amik visszatartanak. Például hogy a GPS-t nem használhatom úgy mint egy autós GPS-t szóval nem szól hogy fordulj erre vagy arra. Kb felesleges hogy benne van mert egy yahoomaps-el is megtudom nézni hogy épp melyik sarkon állok. Magyar nyelv nincs rajta. Ez nem zavar annyira, de smsírás közben zavarna hogy nem használhatok ékezetet. Vagy van rá mód hogy a billentyűzet nyelvét magyarra állítsa az ember? Ha jól emlékszem vaku sincs rajta és videókat sem lehet vele készíteni. Részemről az ipod rész sem lenne igazán kihasználva, mert nem szoktam zenét hallgatni mivel kocsival utazgatok.
Viszont tetszik a nagy érintőképernyő, a nagy tárhely, a dizájn és hogy bárhol, bármikor netezhetek vele. Ajánlanék egy fóliát hozzá, ami nagyon hasznos tud lenni, mert védi a kicsikét a karcolásoktól. Erre található:
Elküldve: 2008. 10. 03. 17:16
Én 3 napja kaptam meg a Samsung F480V-met,és nagyon bírom.Kurva jó kis cucc:DNemsoká megy bele a 4GB-os memóriakártya is....
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
Elküldve: 2008. 10. 03. 17:19
Nekem egy Nokia n95-ösöm van 2 gigás kártyával és tökéletesen működik nekem:) néha megfagy de az belefér
biztos nem tetszett neki a porbazuhanás..meg valamiért kinyirtam arezgőaksiját de mondjuk ez eg yyolna dolog hog ysemmilyen program ügyileg meg rátenni dolgokat filmet nézni zenét halgatni tökéletes meg amire kll arra jó még sok is... majd kb 3 év múlva lecserélem ...
már 1-2 éve van meg

Súgó
A téma zárva.