Mobiltelefonok
Elküldve: 2008. 10. 12. 17:41
Idézet
csak annyi a baj vele hogy joystikos és az előbb-utóbb elromlik.
Elküldve: 2008. 10. 12. 17:59
Ez asszem olcsóbb mint a K800i, ne ilyen idióta oldalakon nézd, hanem valamelyik szolgáltatónál.
Nah ez már egy jobb választás, ez is benne van a pakliban. Igaz a minőségével nem vagyok megelégedve, osztálytársamnak 2 hónap után elromlottak az oldalsó gombjai. Ez arra tökéletesen jó amire kitalálták, mégpedig, hogy beleférjen a kis passzos farmerodba.
Vicces helyzetek szoktak kialakulni, mikor ezt mondjuk egy K810i szintű téglával próbálják.
Elküldve: 2008. 10. 12. 18:01
Iggen???
Pedig én ha most vennék telefont, biztos hogy oylat vennék. 

Elküldve: 2008. 10. 12. 18:04
Idézet
Iggen???
Pedig én ha most vennék telefont, biztos hogy oylat vennék. 

Elküldve: 2008. 10. 12. 18:07
Tesóm 2 vagy 3 hete vette meg az Iphone-t. Irtam vele smst, és nekem egyszerű volt, amit meg át akar irni, annál meg rányomsz az X-re, és annyi. Viszont tényleg vannak hiányosságai, pl. nem vesz fel videot, nem lehet mmst kuldeni , ilyenek. De amit tud, azt nagyon profin tudja. A net nagyon jó rajta, az érintő képernyő meg egyszerűen TÖKÉLETES. És mellesleg nagyon jól néz ki. (stb. stb)
A díjcsomag amiben kinálják, nagyon megéri.
A díjcsomag amiben kinálják, nagyon megéri.
PSN ID: tOMiiiiKa
Elküldve: 2008. 10. 12. 19:06
Idézet
Az egyetlen pozitímuva hogy jól néz ki. Ahhoz képest amennyit tud, sokkal drágábban adják ( persze én most a kártyafüggetlen változatról beszélek). Smst írni lehetetlen, mert érintő képernyőn bepötyögni borzasztó, ráadásul még ilyen bökőt se adnák hozzá, hanem az ujaddal kell szerencsélenkedni. És magyar szótár ugye nincs, ezért ha beirsz egy olyan szot hogy " ma " azt magától átírja made vagy make vagy amire akarja. Kész élvezet.
Addig néz ki jól, amig nem lesz ujjmaszatos, mert a boritásának köszönhetően az lesz. Amugy olvass el rola egy cikket.
#830 Guest__*
Elküldve: 2008. 10. 12. 19:08
Idézet
Idézet
Az egyetlen pozitímuva hogy jól néz ki. Ahhoz képest amennyit tud, sokkal drágábban adják ( persze én most a kártyafüggetlen változatról beszélek). Smst írni lehetetlen, mert érintő képernyőn bepötyögni borzasztó, ráadásul még ilyen bökőt se adnák hozzá, hanem az ujaddal kell szerencsélenkedni. És magyar szótár ugye nincs, ezért ha beirsz egy olyan szot hogy " ma " azt magától átírja made vagy make vagy amire akarja. Kész élvezet.
Addig néz ki jól, amig nem lesz ujjmaszatos, mert a boritásának köszönhetően az lesz. Amugy olvass el rola egy cikket.
Elküldve: 2008. 10. 12. 19:50
mindenki az iphone-t írkálja de valaki kiprobálta már a samsung omniát i900-at???? mert végülis ugyanaz mint a iphone így a reklámból szinte.. az milyenn ?????

#832 Guest__*
Elküldve: 2008. 10. 12. 19:53
Idézet
mindenki az iphone-t írkálja de valaki kiprobálta már a samsung omniát i900-at???? mert végülis ugyanaz mint a iphone így a reklámból szinte.. az milyenn ?????
Elküldve: 2008. 10. 12. 19:55
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 10. 12. 21:39
Egyáltalán nem középkategóriás, csak szimplán más.
Pont ez emeli ki a tömegből.
Elküldve: 2008. 11. 05. 20:47
Írtam egy 15-20 soros üzenetet, de a nagyszerű fórum kiléptetett, úgyhogy nem írom le mégegyszer.
Röviden: Az iPhonet nem nevezném középkategóriásnak, főleg, mert ha meghallja egy Apple mániás öngyilkos lesz.
Az iPhonet nem azért veszik, mert a legjobb tudású telefon. Vagy azért, mert felvágni akarnak vele vagy azért, mert szereti az Apple termékeket. Omniát akarok venni 1 hónapon belül. (mondjuk majd a Mikulás hoz nekem egyet:)) A reklámban november 20.-ig van ez az "akció", úgyhogy addig mindenképpen kivárok. Nehogy megvegyem, 1 héttel később meg csökkentik az árát. Ha valakinek van Omniája írhat róla egy kis összegzést. Ha meg nem teszi meg senki, majd megteszem én ha meglesz.
Elküldve: 2008. 11. 05. 20:50
Idézet
Írtam egy 15-20 soros üzenetet, de a nagyszerű fórum kiléptetett, úgyhogy nem írom le mégegyszer.
Röviden: Az iPhonet nem nevezném középkategóriásnak, főleg, mert ha meghallja egy Apple mániás öngyilkos lesz.
Az iPhonet nem azért veszik, mert a legjobb tudású telefon. Vagy azért, mert felvágni akarnak vele vagy azért, mert szereti az Apple termékeket. Omniát akarok venni 1 hónapon belül. (mondjuk majd a Mikulás hoz nekem egyet:)) A reklámban november 20.-ig van ez az "akció", úgyhogy addig mindenképpen kivárok. Nehogy megvegyem, 1 héttel később meg csökkentik az árát. Ha valakinek van Omniája írhat róla egy kis összegzést. Ha meg nem teszi meg senki, majd megteszem én ha meglesz.
Elküldve: 2008. 11. 05. 20:54
omnia... hmm csak az nem tetszik benne hogy kb 1 percig tart amig feláll a rendszer. Inkább egy HTC touch HD. Sokkal tutkóbb. Az iphone csak azért tetszik, mert nagyon jól néz ki, és bejön a touchpad
Elküldve: 2008. 11. 05. 21:30
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 11. 05. 21:45
Idézet
Idézet
Idézet

Súgó
A téma zárva.