HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#821 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 12. 17:37

csak annyi a baj vele hogy joystikos és az előbb-utóbb elromlik.

#822 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 17:41

Idézet

csak annyi a baj vele hogy joystikos és az előbb-utóbb elromlik.
Az még belefér... Én azon soha sem parásztam, és nem az első joystickos telóm. :Đ Egy darabig jó a kontakt spray, szét is lehet szedni, pár év után meg elviszed szerelőhöz. Pár ezerért vagy kidzsuvázzák neked, vagy tesznek bele újat. :-D Semmi sem örökéletű, viszont szvsz sokkal jobb mint a navi.billentyűk. Kép

#823 Felhasználó inaktív   jacksperrow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 17:44

azis igaz:)

#824 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 17:55

Glek? Jó mondjuk ez pár ezerrel drágább, de hát attol függ hol veszed. Persze ennek elsősorban megint más a használati köre.

U.I.: I-phonet ne vegyél! Ritka bóvli.Kép

#825 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 17:59

Ez asszem olcsóbb mint a K800i, ne ilyen idióta oldalakon nézd, hanem valamelyik szolgáltatónál. :Đ Nah ez már egy jobb választás, ez is benne van a pakliban. Igaz a minőségével nem vagyok megelégedve, osztálytársamnak 2 hónap után elromlottak az oldalsó gombjai. Ez arra tökéletesen jó amire kitalálták, mégpedig, hogy beleférjen a kis passzos farmerodba. :-D Vicces helyzetek szoktak kialakulni, mikor ezt mondjuk egy K810i szintű téglával próbálják. Kép

#826 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 18:01

Iggen??? Kép Pedig én ha most vennék telefont, biztos hogy oylat vennék. KépKépKép

#827 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 18:04

Idézet

Iggen??? Kép Pedig én ha most vennék telefont, biztos hogy oylat vennék. KépKépKép
Az egyetlen pozitímuva hogy jól néz ki. Ahhoz képest amennyit tud, sokkal drágábban adják ( persze én most a kártyafüggetlen változatról beszélek). Smst írni lehetetlen, mert érintő képernyőn bepötyögni borzasztó, ráadásul még ilyen bökőt se adnák hozzá, hanem az ujaddal kell szerencsélenkedni. És magyar szótár ugye nincs, ezért ha beirsz egy olyan szot hogy " ma " azt magától átírja made vagy make vagy amire akarja. Kész élvezet.:Đ Addig néz ki jól, amig nem lesz ujjmaszatos, mert a boritásának köszönhetően az lesz. Amugy olvass el rola egy cikket.

#828 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 12. 18:07

Tesóm 2 vagy 3 hete vette meg az Iphone-t. Irtam vele smst, és nekem egyszerű volt, amit meg át akar irni, annál meg rányomsz az X-re, és annyi. Viszont tényleg vannak hiányosságai, pl. nem vesz fel videot, nem lehet mmst kuldeni , ilyenek. De amit tud, azt nagyon profin tudja. A net nagyon jó rajta, az érintő képernyő meg egyszerűen TÖKÉLETES. És mellesleg nagyon jól néz ki. (stb. stb)

A díjcsomag amiben kinálják, nagyon megéri.
PSN ID: tOMiiiiKa

#829 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 19:06

Idézet

Az egyetlen pozitímuva hogy jól néz ki. Ahhoz képest amennyit tud, sokkal drágábban adják ( persze én most a kártyafüggetlen változatról beszélek). Smst írni lehetetlen, mert érintő képernyőn bepötyögni borzasztó, ráadásul még ilyen bökőt se adnák hozzá, hanem az ujaddal kell szerencsélenkedni. És magyar szótár ugye nincs, ezért ha beirsz egy olyan szot hogy " ma " azt magától átírja made vagy make vagy amire akarja. Kész élvezet.:Đ Addig néz ki jól, amig nem lesz ujjmaszatos, mert a boritásának köszönhetően az lesz. Amugy olvass el rola egy cikket.
Magyar op.rendszer szerintem lesz rá, ha nem is hivatalos, akkor vmi hackelt cucc. Egyedüli hátránya tényleg a kamera, bár kompromisszumok mindig vannak. VIdeót én meg alig használok. Évente egyszer. :-D VIszont már filmet is lehetne nézni ekkora kijelzőn. :)

#830 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 10. 12. 19:08

Idézet

Idézet

Magyar op.rendszer szerintem lesz rá, ha nem is hivatalos, akkor vmi hackelt cucc. Egyedüli hátránya tényleg a kamera, bár kompromisszumok mindig vannak. VIdeót én meg alig használok. Évente egyszer. :-D VIszont már filmet is lehetne nézni ekkora kijelzőn. :)
nálam 2 hétig volt egy, hazafele a héven a 300 at néztem rajtaKép filmet nagyon jol rajta nézniKép

#831 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 19:50

mindenki az iphone-t írkálja de valaki kiprobálta már a samsung omniát i900-at???? mert végülis ugyanaz mint a iphone így a reklámból szinte.. az milyenn ?????

#832 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 12. 19:53

Idézet

mindenki az iphone-t írkálja de valaki kiprobálta már a samsung omniát i900-at???? mert végülis ugyanaz mint a iphone így a reklámból szinte.. az milyenn ?????
Arra én is kiváncsi lennék nekem is nagyon tetszik, de az árából pda is kijönne!

#833 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 19:55

Idézet

Idézet

Arra én is kiváncsi lennék nekem is nagyon tetszik, de az árából pda is kijönne!
háátt őőő ja meg azon van mmagyra menü is :Đ mondjuk az ára nagyon engem nem érdekel mert előfizetéssel nem drága... maga atelefon de az érdekelne hogy myieln próbáltae már valaki mert az iphone nos eddig egy középkategóriába sorolnám a hozzászólások alapján de ez????

#834 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 12. 21:39

Egyáltalán nem középkategóriás, csak szimplán más. :Đ Pont ez emeli ki a tömegből.

#835 Guest__*

Elküldve: 2008. 11. 05. 19:57

Szerintetek melyikte érdemes venni?
KépKép
W760 w890-et

#836 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 20:47

Írtam egy 15-20 soros üzenetet, de a nagyszerű fórum kiléptetett, úgyhogy nem írom le mégegyszer.Kép Röviden: Az iPhonet nem nevezném középkategóriásnak, főleg, mert ha meghallja egy Apple mániás öngyilkos lesz.:Đ Az iPhonet nem azért veszik, mert a legjobb tudású telefon. Vagy azért, mert felvágni akarnak vele vagy azért, mert szereti az Apple termékeket. Omniát akarok venni 1 hónapon belül. (mondjuk majd a Mikulás hoz nekem egyet:)) A reklámban november 20.-ig van ez az "akció", úgyhogy addig mindenképpen kivárok. Nehogy megvegyem, 1 héttel később meg csökkentik az árát. Ha valakinek van Omniája írhat róla egy kis összegzést. Ha meg nem teszi meg senki, majd megteszem én ha meglesz.

#837 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 20:50

Idézet

Írtam egy 15-20 soros üzenetet, de a nagyszerű fórum kiléptetett, úgyhogy nem írom le mégegyszer.Kép Röviden: Az iPhonet nem nevezném középkategóriásnak, főleg, mert ha meghallja egy Apple mániás öngyilkos lesz.:Đ Az iPhonet nem azért veszik, mert a legjobb tudású telefon. Vagy azért, mert felvágni akarnak vele vagy azért, mert szereti az Apple termékeket. Omniát akarok venni 1 hónapon belül. (mondjuk majd a Mikulás hoz nekem egyet:)) A reklámban november 20.-ig van ez az "akció", úgyhogy addig mindenképpen kivárok. Nehogy megvegyem, 1 héttel később meg csökkentik az árát. Ha valakinek van Omniája írhat róla egy kis összegzést. Ha meg nem teszi meg senki, majd megteszem én ha meglesz.
Ahogy elnéztem nincs sok különbség az Omnia, és a Nokia N95 tudása között. Kép

#838 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 20:54

omnia... hmm csak az nem tetszik benne hogy kb 1 percig tart amig feláll a rendszer. Inkább egy HTC touch HD. Sokkal tutkóbb. Az iphone csak azért tetszik, mert nagyon jól néz ki, és bejön a touchpad

#839 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 21:30

Idézet

Idézet

Ahogy elnéztem nincs sok különbség az Omnia, és a Nokia N95 tudása között. Kép
Csak egy sokkal jobb kamera, meg érintőképernyő a különség. Meg persze a sok egyéb dolog. Jobb az Omnia.Kép A HTC meg minden tekintetben rosszabb. Nézzetek meg egy-két összehasonlító tesztet. Az meg nehogy már probléma legyen, hogy 1 percig tölti be a rendszert. A leggyorsabb telefon, ennyi belefér.

#840 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 05. 21:45

Idézet

Idézet

Idézet

Csak egy sokkal jobb kamera, meg érintőképernyő a különség. Meg persze a sok egyéb dolog. Jobb az Omnia.Kép A HTC meg minden tekintetben rosszabb. Nézzetek meg egy-két összehasonlító tesztet. Az meg nehogy már probléma legyen, hogy 1 percig tölti be a rendszert. A leggyorsabb telefon, ennyi belefér.
Hát...kamera a htcben is van, kijelzőben veri az iphone-t és az omniát is. Majd ha láttam az omniát és a htc-t, döntök hogy melyik legyen.

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.